you2 kitap türkçe pdf / Bakmadan geçmek istemeyeceğiniz 10 e-kitap uygulaması - Webrazzi

You2 Kitap Türkçe Pdf

you2 kitap türkçe pdf

Google Play Kitaplar

Bu uygulama hakkında

Google Play Kitaplar ile tek uygulamada e-kitap, sesli kitap, çizgi roman ve manga satın alıp keyifle okuyun.

En çok satan e-kitaplar, çizgi romanlar, mangalar, ders kitapları ve sesli kitaplar gibi milyonlarca içerikten dilediğinizi seçebilirsiniz. Kitabınızı indirerek yoldayken okuyabilir veya dinleyebilirsiniz. Kitabı bitirdiğinizde ise size özel önerilerden severek okuyacağınız yeni kitabı bulabilirsiniz. Sesli kitapları ve e-kitapları abone olmadan, kullandıkça ödeme yöntemiyle satın alabilirsiniz.


Milyonlarca popüler e-kitap, sesli kitap ve çizgi roman arasından dilediğinizi seçin.
* E-kitapları ve sesli kitapları abone olmadan, kullandıkça ödeme yöntemiyle satın alın
* Satın almadan önce kitaplardan örnek bölümün önizlemesine bakın.
* Belirli paketlerde ekstra indirim kazanın
* En sevdiğiniz yazarlar yeni kitap çıkardığında veya istek listesine eklediğiniz kitaplar indirime girdiğinde e-posta ya da bildirim alın.
* Her satın alma işleminde Google Play Puanları kazanıp bunları Google Play kredisine çevirin.
* Örnek bölümünü okuduğunuz kitapların fiyatı düştüğünde ve en sevdiğiniz yazarların veya takip ettiğiniz serilerin yeni kitabı çıktığında bildirim ya da e-posta alın.
* Aşk romanı, bilim kurgu, gizem ve gerilim, kişisel gelişim, din, kurgusal olmayan ve daha birçok kitap türündeki yeni çıkanları, çok satanları ve size özel önerileri keşfedin.

Sınıfının en iyisi okuma ve dinleme deneyimi.
* Çevrimdışı olsanız bile Android, iOS cihazlarınızda veya web tarayıcınızda okuyun ya da dinleyin.
* Tüm cihazlarda kaldığınız yerden devam edin.
* Okuma deneyiminizi kendinize özel hale getirin. Metin boyutu, yazı tipi, kenar boşlukları, metin hizalaması, parlaklık ve arka plan renklerini kendinize göre ayarlayın.
* Ne kadar okuduğunuzu takip edin. Kitabın yüzde kaçını okuduğunuza ve kaç sayfanız kaldığına bakın.
* Kitaplığınızı raf şeklinde düzenleyin. Kitaplığınızı temaya veya türe göre düzenlemek için yeni raf sekmesini kullanın. Raflarınızı Android, iOS cihazlarda ve web'de görüntüleyin.
* SD karta kaydedin. Depolama alanınızın dolmaması için kitaplarınızı cihaza veya SD karta kaydetmeyi seçebilirsiniz.
* Çocuklara uygun kelime tanımları görmek, belirli kelimeleri dinlemek veya kitabın sesli okunmasını sağlamak için çocuk kitaplarındaki okuma araçlarını kullanın.
* Mobil cihazlarda çizgi romanları daha kolay okumak için Bubble Zoom'u kullanın. Sayfaya dokunarak favori en sevdiğiniz roman veya manganın nasıl canlandığını görün.
* Google Drive'ınızla senkronize edilen notlar alın ve bunları grubunuzdakilerle paylaşarak birlikte çalışmayı kolaylaştırın.
* Okurken merak ettiğiniz kelimelerin tanımlarına bakın, çevirilerini görün, altını çizdiklerinizi kaydedin ve favori sayfalarınıza yer işareti koyun.
* Arka plan rengini ve parlaklığı otomatik olarak ayarlamak için Gece Işığı özelliğini açın veya uygulamayı işletim sistemi parlaklığını kullanacak şekilde ayarlayın.

Güncellenme tarihi

21 Haz

Kitap Oku Türkçe

Veri güvenliği

Geliştiricilerin verilerinizi nasıl toplayıp paylaştıklarını anlamak, güvenliğin ilk adımıdır. Veri gizliliği ve güvenliği yöntemleri; kullanımınıza, bölgenize ve yaşınıza göre değişiklik gösterebilir. Geliştiricinin sağladığı bu bilgiler zaman içinde güncellenebilir.
Simge resmi
Üçüncü taraflarla veri paylaşımı yok

Geliştiricilerin, veri paylaşımını nasıl beyan ettikleri hakkında daha fazla bilgi edinin

Simge resmi
Bu uygulamanın toplayabileceği veri türleri

Cihaz veya diğer kimlikler

Simge resmi

Veriler, aktarım sırasında şifreleniyor

Simge resmi

Verilerin silinmesini talep edebilirsiniz

Bakmadan geçmek istemeyeceğiniz 10 e-kitap uygulaması

Kitap okuma alışkanlığı konusunda ülkemiz uzun yıllardır dünya ortalamasının gerisinde kalıyor. Dikkat çekici düzeyde düşük olan okuma alışkanlığının sebepleri ile ilgili pek çok farklı görüş var. Fakat nedeni her ne olursa olsun kitap okumaya ayrılmayan zamanın bir kısmının teknolojik cihazlarda geçirildiği ise bir gerçek.

Elektronik kitapların dünya çapında yaygınlaşması, Türk insanının da son zamanlarda ilgisini çekmeye devam ediyor. E-kitap, en temel hali ile geleneksel kitapları mobil cihazlara sığdırılması anlamına geliyor. Bu da hareket halindeyken kitapları taşımayı, kitap içerisinde aramadığınızı bulmayı son derece kolaylaştırıyor. Üstelik mekan ve zamandan bağımsız olarak kitap okuma imkanı sunan e-kitapların satın alınması da yine elektronik ortamda gerçekleştiğinden okuyuculara büyük kolaylık sağlıyor.

Geçmişten gelen basılı kitap okuma alışkanlığına sahip okuyucuların başta tepkiyle karşıladığı e-kitap anlayışı, her şeye rağmen tüm dünyada yeni gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Yalnızca e-kitap okuma işlevine sahip cihazlar da e-kitaplarla birlikte popüler olmaya başlamışken akıllı telefon ve tabletlerin hemen her ihtiyaca cevap verebiliyor oluşu, e-kitap okuyucu uygulamaların daha yaygın hale gelmesinin de önünü açıyor. E-postalarını, kısa mesajlarını, notlarını, faturalarını hatta konferans görüşmelerini akıllı telefon ve tabletlerinden yönetebilen mobil kullanıcılar e-kitapları okumak için de yepyeni uygulamaların geliştirilmesine ön ayak oluyorlar.

Durum böyleyken teknolojiye olan düşkünlüğümüzün kitap okuma alışkanlığımıza büyük bir etkisinin olacağını söylemek mümkün. Okuma alışkanlığı geliştiren okuyucuların ortaya çıkan yeni ihtiyaçları da ileride e-kitaplara dair pek çok gelişme yaşanacağının da ipuçlarını veriyor. Mevcut yenilikler arasında yer alan e-kitap uygulamasının sayısı ise giderek artış gösteren mobil kullanıcı sayısıyla orantılı olarak yükseliyor.

İşte kitap okuma keyfine yeni bir boyut kazandıran ve bu aktiviteyi daha da pratikleştiren 10 popüler e-kitap uygulaması

Aldiko

E-kitap uygulaması Aldiko

Desteklenen diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Çince, İspanyolca

Android tabanlı cihazlar tarafından desteklenen e-kitap okuyucusu Aldiko, en çok tercih edilen uygulamalar arasında yer alıyor. ePub, PDF formatlarındaki e-kitaplar ile Adobe DRM’le şifrelenmiş e-kitapları okumak için oldukça kullanışlı olan uygulama, kullanıcılarına özelleştirilebilir bir arayüzü sunuyor. Ayrıca okuyucuların kitap üzerine yer imi gezdirebilmesine imkan sağlayan Aldiko’da içindekiler bölümünden istenen sayfalara rahatlıkla geçiş yapılabiliyor. Kitapları sınıflandırabilme işlevine sahip olan e-kitap okuyucu uygulamada kütüphane mantığıyla etiketleme yapabilmek de mümkün. İndirilmesi ücretsiz olan Aldiko’nun not ekleme, kelime vurgulama gibi özellikler sunan ve reklamsız kullanım şansı veren premium sürümü de bulunuyor.

Web sitesi: funduszeue.info

AppStore: funduszeue.info

Google Play:funduszeue.info?id=funduszeue.infod

Moon+ Reader

E-kitap uygulaması Moon+ Reader

Desteklenen diller: Bu uygulama 42 yabancı dili destekliyor. Bunlardan başlıcaları Türkçe, İngilizce, Çekçe, Danca, Felemenkçe, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Lehçe, Portekizce, Fince.

ePub, PDF, mobi, chm, cbr, cbz, umd, fb2, txt, html, rar, zip ve OPDS uzantılı dosyaları destekleyen Moon+ Reader uygulaması; satır, boşluk, kenar boşlukları, yazı tipi, yazı kalınlığı gibi birçok ayar seçeneği sunuyor. Ayrıca gece ve gündüz olarak iki farklı modu bulunan e-kitap okuyucu Moon+ Reader’ın satırlar arasında kaydırma hızı da özelleştirilebiliyor. Yatay ekran desteği de sunabilen uygulamanın kitaplık tasarımına sahip bir arayüzü bulunuyor. Yüksek bir görüntü kalitesi sunan uygulama okuyucuların göz sağlığını korumak adına oldukça işlevsel özellikler barındırıyor. Bunların yanı sıra Moon+ Reader uygulamasının reklamsız, okuma istatistikleri tutabilme fırsatı sunan, çoklu donanım desteği sağlayan, parola ile koruma özelliği bulunan, farklı temalarla desteklenebilen ücretli pro versiyonu da bulunuyor.

Web sitesi: funduszeue.info

Google Play: funduszeue.info?id=funduszeue.infoader&hl=tr

FBreader

E-kitap uygulaması FBreader

Desteklenen diller: İngilizce, Fince, Fransızca, İtalyanca, Rusça gibi 14 dili destekliyor.

ePub, mobi, doc, txt ve rtf formatlarını destekleyen FBreader e-kitap okuma uygulaması, kullanıcılara okudukları metnin yazı tipi ve rengini değiştirebilme seçenekleri sunuyor. Gece modunu seçerek göz yormayan bir ambiyansta kitap okumayı kolaylaştıran uygulama, sözlüklerle bütünleşik olarak çalışabiliyor. Otomatik heceleme ve gömülü görselleri açabilme özellikleri sunan FBreader, açılan son kitabı ve okunan son kısmı okuyucular için hafızasında saklı tutabiliyor.

Web sitesi: funduszeue.info

Google Play: funduszeue.info?id=funduszeue.infoer

Bluefire

E-kitap uygulaması Bluefire

Desteklenen diller: İngilizce

ePub ve PDF uzantılı e-kitapları okuyabileceğiniz çok yönlü bir e-kitap uygulaması olan Bluefire, metin boyutunu gözünüzün rahatlığına göre özelleştirebilme, farklı temalar seçebilme ve göz yormayan gece modu seçenekleri sunuyor. Kullanıcılar Bluefire üzerinden önemli gördükleri noktaların altını çizebiliyor, kelime taraması yapabiliyor ve okuma sırasında kalınan noktayı kaybetmeden diğer cihazlarındaki Bluefire uygulaması arasında senkronizasyon yapabiliyor.

Web sitesi: funduszeue.info

AppStore: funduszeue.info

Google Play: funduszeue.info?id=funduszeue.inforereader

Scribd

E-kitap uygulaması Scribd

Desteklenen diller: İngilizce, Almanca, Fransızca başta olmak üzere yaklaşık 90 dili destekliyor.

PDF, ps, doc, docx, ppt, pps, pptx, xls, xlsx, odt, sxw, ODP, sxi, ods, sxc, txt, rtf uzantılarında bulunan tüm dokümanları açabilen Scribd uygulaması, 10 milyon fazla dokümana ulaşabilme fırsatı sunuyor. San Fransisco merkezli Scribd ayrıca e-kitap, sesli kitap, çizgi roman aboneliği hizmeti de sunan bir dijital kütüphane hizmeti de görüyor. Sosyal medya hesaplarına erişime imkan veren Scribd uygulaması üzerinden e-kitap, sesli kitap, çizgi roman da satın alınabiliyor.

Web sitesi: funduszeue.info

AppStore:funduszeue.info

Google Play: funduszeue.info?id=funduszeue.info0&hl=tr

Kindle

E-kitap uygulaması Kindle

Desteklenen diller: İngilizce, Fransızca, Portekizce, İspanyolca, İtalyanca başta olmak üzere çok sayıda dil desteği sunuyor.

Amazon’un çok sayıda platformda birden kullanılabilen e-kitap okuma uygulaması Kindle’da kullanıcılar çevrimiçi olarak kitap satın alabiliyor, kütüphane oluşturabiliyor, yatay modda iki sayfası birden görebiliyor. Satır aralığına kadar birçok noktada özelleştirebilme imkanı sunan Kindle uygulaması, binlerce sesli kitap ve e-kitaba tek noktadan ulaşabilme kolaylığı sunuyor.

AppStore: funduszeue.info

Google Play:funduszeue.info?id=funduszeue.info&hl=tr

Nook

E-kitap uygulaması Nook

Desteklenen diller: İngilizce, İtalyanca, Fransızca, Almanca, İspanyolca

Mobil cihazlarda gelişmiş bir okuma deneyimi sunan Nook e-kitap okuma uygulaması, 2,5 milyona yakın kaynak barındıran arşivinden ücretsiz bir şekilde kitap, gazete, dergi okunabiliyor, ancak deneme süresi bittiğinde Nook’ta yer alan kaynakları satın alma imkanı da bulunuyor. Nook’un gelişmiş kişiselleştirme seçenekleriyle okuduğunuz kitapların yazı tipini ve temasını zevkinize göre değiştirebilir, diğer cihazlarınızla senkronize bir şekilde kullanarak kaldığınız yerden okumaya devam edebilirsiniz.

Web sitesi:funduszeue.info

AppStore: funduszeue.info

Google Play: funduszeue.info?id=funduszeue.infor

Marvin

E-kitap uygulaması Marvin

Desteklenen diller: İngilizce, Almanca

DRM koruması olmayan ePub ve PDF formatındaki dokümanları rahatlıkla açabilen Marvin uygulaması, okunan içeriklerin altını çizebilme, not alabilme, yazı tipini değiştirebilme, ekran parlaklığını ayarlayabilme seçenekleri sunuyor. Ayrıca Facebook ve Twitter’da paylaşıma imkan veren uygulama, bazı veri depolama servislerinden e-kitap indirmeye de olanak sağlıyor.

Web sitesi: funduszeue.info

AppStore: funduszeue.info

Kobo

E-kitap uygulaması Kobo

Desteklenen diller: Türkçe, Fransızca, Japonca, İtalyanca, İspanyolca, Felemenkçe, Portekizce

Okuduğunuz kelimelerin boyutunu, ekran parlaklığını kendinize göre özelleştirebileceğiniz e-kitap okuma uygulaması Kobo’da ekranı yatay ve dikey pozisyonlarda kullanabiliyorsunuz. Ayrıca Kobo, okuma alışkanlıklarına göre kullanıcılara kişiselleştirilmiş öneriler sunarak okuma keyfini daha fazla artırmayı amaçlıyor. Doküman üzerinde işaretlenen yeri, tutulan notları ve vurgulamaları diğer cihazlarla da senkronize edebilen Kobo, böylece her yerden aynı noktaya ulaşabilmenize de imkan sağlıyor.

Web sitesi: funduszeue.info

AppStore: funduszeue.info

Google Play: funduszeue.info?id=funduszeue.infod

Wattpad

E-kitap uygulaması Wattpad

Desteklenen diller: Türkçe, Almanca, Danca, Fransızca, Çince, Felemenkçe, İtalyanca, İngilizce gibi 24 dili destekliyor.

Milyonlarca e-kitaba ücretsiz bir şekilde ulaşma şansı veren Wattpad e-kitap uygulaması, ayrıca üyelerinin kendi makalelerini ve kitaplarını uygulama üzerinde yayınlama fırsatı da sunuyor. Böylece çok sayıda kullanıcı sizin eserlerinize ulaşabiliyor. Çok sayıda kitap kategorisi barındıran uygulama, kullandığınız cihazlarla eş zamanlı olarak kitap okuyabilmeye de izin veriyor.

Web site: funduszeue.info

AppStore: funduszeue.info

Google Play: funduszeue.info?id=funduszeue.infod

Görsel Kaynak:Shutterstock

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası