reynmen dişlerini nerede yaptırdı / Hepsi klon Dolly gibi

Reynmen Dişlerini Nerede Yaptırdı

reynmen dişlerini nerede yaptırdı

Yusuf Aktaş – Reynmen Kimdir? Yusuf Aktaş Namı Diğer "Reynmen"in Biyografisi

Vlogger, ünlü youtuber Reynmen gerçek adıyla Yusuf Aktaş hakkında hayatı, nereli? Kaç yaşında? Burcu ne? Biyografisi? gibi hakkında tüm bilinmeyenleri merak edilen bilgiler.

Youtuber, Radyo ve televizyonculuk öğrencisi, meşhur video platformu Youtube üzerinden yayınlanmış olan videolarının her biri milyonlarca izlenme başarısı elde etmiştir. 30 Temmuz yılında Gece Gelir Hüzün isimli şarkısı ile ilgileri üzerine çeken Yusuf Aktaş’ı bir çok kişi Reynmen zannetmiştir.

senesinde İstanbul Bağcılar’da dünyaya gelmiştir. Bir kardeşi ve bir ablası vardır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe’dir. Aslen Sivaslı olan Yusuf Aktaş aynı zamanda Cem Yılmaz ile akrabadır. Yay burcu olan ünlü youtuber, ilköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır. Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak açıköğretim lisesini tamamlamıştır.

Yaşantısını İstanbul Bağcılar’da sürdürmekte olan Yusuf Aktaş, radyo ve televizyon programcılığı okumaktadır. Sosyalmedya uygulaması olan Scorp’ta çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen ve dikkatleri üzerine çeken fenomeni olmayı başarmıştır. Günümüzde Youtube video sitesinde yayınladığı videolar takipçileri tarafından oldukça beğeni ile izlenmektedir. Ve her geçen gün dahada başarılı hale gelmektedir.

Sosyal medya dışında ünlü oyuncular ilede arası oldukça iyidir. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte Sie Liegt in Meinen Armen şarkısını söylemiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Özellikle Biziz ve Voyovoy şarkıları ile ciddi bir mesafe katetmiştir. Ayrıca yılında dünyanın en iyi aktörlerinden Dwayne Johnson ile bir araya gelmiştir. Bu video Yusuf Aktaş’ın özellikle sosyal medya’da ne kadar önemli bir isim olduğunu da gözler önüne sermiştir. Dwayne Johnson ve The Rock ile Hong Kong’ta görüşmüştür.

Youtube üzerinden yayınlanmış olan videolarının her biri milyonlarca izlenme başarısı elde etmiştir. Derdim olsun klibinde ise; Klibinin Muhsin Yazıcoğlu‘nun ölümüyle benzetilmesi hakkında da konuşan Reynmen, “Şarkının ya da klibin herhangi bir siyasi tarafa mal edilmesini istemiyorum. O yüzden Allah bilir diyerek geçelim.” açıklamasında bulundu.

#Yusuf Aktaş, reynmen, Yusuf Aktaş Reynmen Kimdir, Reynmen Kimdir, Yusuf Aktaş Kimdir, biyografi, medya, Sosyal, İstanbul, bulundu

etiket Ünlü YouTuber'larımızın İlk Videolarıyla Son Videoları Arasında Ne Kadar Değiştiklerini Gösteren 12 Karşılaştırma

Haberler

Magazin

Ünlüler Dosyası

Ünlü YouTuber'larımızın İlk Videolarıyla Son Videoları Arasında Ne Kadar Değiştiklerini Gösteren 12 Karşılaştırma

YouTube ile hayatımıza giren isimler, aradan geçen yıllar içinde çok değişti. Şu an çok popüler olan YouTube yıldızlarının ilk videolarını hatırlayarak ne kadar mesafe katettiklerine bakıyoruz.

1. Duygu Özaslan

1. Duygu Özaslan

2. Danla Biliç

2. Danla Biliç

3. Enes Batur

3. Enes Batur

4. Berkcan Güven

4. Berkcan Güven

5. Orkun Işıtmak

5. Orkun Işıtmak

6. Reynmen

6. Reynmen

7. Melodi Elbirliler

7. Melodi Elbirliler

8. Duru Önver

8. Duru Önver

9. Cansu Akın

9. Cansu Akın

Furkan Yaman

 Furkan Yaman

Melisa Beleli

 Melisa Beleli

Gökçe Yıldırım

 Gökçe Yıldırım

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hepsi klon Dolly gibi

Sosyal medya ak&#x;&#x;nda gördüümüz kad&#x;n profilleri adeta birbirinin ayn&#x;s&#x;. Bata ünlü isimler olmak üzere payla&#x;lan fotoraflara bakt&#x;&#x;m&#x;zda kiileri ay&#x;rt etmekte zorlan&#x;yoruz. Ayn&#x; burun, yanak ve çene yap&#x;s&#x;na sahip ünlü kad&#x;n say&#x;s&#x; h&#x;zla art&#x;yor.

Seda Sayan, Songül Karl&#x;, Seren Serengil, Lerzan Mutlu ve daha bir çok isim klonlanm&#x; gibi birbirine benziyor. Bu bir tesadüf deil, yeni bir estetik ak&#x;m&#x;! Estetisyenler sorunun as&#x;l nedeninin, 'sosyal medyadaki filtrelerle oluturulan yüz eklinin gerçee dönümesini isteme arzusu' olduunu dile getiriyor. Klonlanm&#x; gibi ayn&#x; yüze sahip olman&#x;n s&#x;rr&#x;; dudak dolgusu, liplift, bichektomi (yanak inceltme), jawline dolgusu, badem göz ameliyat&#x; ya da göz çektirme ilemlerinde gizli. Ve bu operasyonlar&#x;n maliyeti toplamda bin liray&#x; buluyor.

Bu estetik ak&#x;ma kap&#x;lan kad&#x;n say&#x;s&#x; art&#x;nca biz de merak ettik ve iin uzmanlar&#x;na bu konunun ayr&#x;nt&#x;lar&#x;n&#x; sorduk. AKAM Gazetesi'ne özel aç&#x;klamalar yapan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, birbirine benzeyen kad&#x;nlar&#x;n psikolojisinin temelinde neler olduunu u sözlerle anlatt&#x;:

Estetik konusu felsefenin en önemli ana bal&#x;klar&#x;ndan biriyken, estetik çirkinlemenin, tek tiplemenin, s&#x;radanlaman&#x;n girdab&#x;na kap&#x;ld&#x;. Sosyal medyan&#x;n özellikle resim ve video payla&#x;m içerikli olan, dünya dertlerinin pek konuulmad&#x;&#x; herkesin neredeyse mutlu göründüü ortamlar&#x;nda çok takipçili kiilerin açt&#x;&#x; makyaj, estetik operasyon, güzellik kavram&#x;n&#x;n cilalanmas&#x; bence özellikle genç k&#x;zlar&#x; hatta ergenleri ve imdilerde artarak orta ya kiileri fazlaca etkilemi görünüyor. Baar&#x; sanki takipçi say&#x;s&#x;, takipçi say&#x;s&#x; ise güzelliin ve mutluluun öne ç&#x;kar&#x;lmas&#x;yla kazan&#x;l&#x;r gibi bir alg&#x; oluturuluyor.

KEND&#x;YLE BARIIK OLMAYANLAR BU AKIMDA

Bu kendiyle bar&#x;&#x;k olmayan, obsesif, çekingen ya da tam tersi fazlaca dikkat çekmek isteyen histeriyonik kiilik bozukluu ya da narsist mükemmeliyetçileri kendi içine çekiyor. Ruhun, kiiliin, eitimin, insani deerlerin deil görselliin t&#x;rman&#x;&#x; bu. Bunu tehlikeli buluyorum çünkü; güzellemek istei iyidir baz&#x; kendinizde gördüünüz kusurlar&#x; düzeltmek hakk&#x;n&#x;z. Ancak herkesin birbirine benzemesi anla&#x;l&#x;r gibi deil. Ve bunun sonu da olmaz.

Estetik ayn&#x; uyuturucu gibi bir ba&#x;ml&#x;l&#x;a dönüfunduszeue.info dahi gerekebilir. Bu sebeple herhangi bir operasyondan sonra deil önce psikiyatriste dan&#x;&#x;lmas&#x; daha olumlu etki verecektir. Bunu ciddiyetle yapan estetik cerrahlar var. Onlar bilinçli olanlar ve hastas&#x;n&#x;n istekleri mant&#x;kl&#x; deilse onu önce psikiyatrik tedaviye yönlendiriyor. Bunu yapmayanlar ise ileride ameliyat ettikleri kiilerle kar&#x; kar&#x;ya gelip, mahkemelik oluyor. Çünkü b&#x;çak alt&#x;na yatan kii yap&#x;lan estetik sonras&#x; asla memnun olmuyor, sorun onun görüntüsünde deil psikolojisinde oluyor.

AKIMA 'DOLLYFACE' D&#x;YEL&#x;M

Bir kiinin çenesi öne ç&#x;kar&#x;l&#x;yor. Gözleri büyütülüyor, küçültülüyor, burun, dudak ve dileri neredeyse birebir ayn&#x; 50 kii gösterebilirim. Bu talep bile olsa &#x;k deil. Yüzümüzün de bir kiilii var. &#x;nsana yüz hatlar&#x; ve mimikler gerekir. Bu konutuklar&#x;m&#x; ekran önündeki kiiler d&#x;&#x;nda normal halk kitlesi için konuuyorum. Özenerek yaamak, görsellii yüceltmek sizi asla tek ba&#x;na mutlu etmeyecektir. Önce insan kendiyle bar&#x;&#x;k olmay&#x; örenmeli. Ünlülere bu anlamda bir ey söyleyemem, göz önündeler. Herkesin sanat&#x;, sesi, oyunculuu farkl&#x;. Yüzü de farkl&#x; olmal&#x;. Bu ak&#x;ma estetisyenler henüz bir isim vermemi belki de biz bu ak&#x;ma 'Dollyface' diyebiliriz. Malum 'Dolly' ad&#x; verilen koyun dünyada somatik bir hücreden klonlanan ilk hayvana verilen isimdi.

Haberler: Reynmen&#;in milyonluk oyuncağı!

Video paylaşım uygulaması ve YouTube kanalında yayınladığı videolar ile ünlenen, Ocak &#;da &#;Derdim Olsun&#; şarkısıyla Türkiye çapında büyük yankı uyandıran Reynmen, Aktaş, son dönemde ise hakkında çıkan dava haberleriyle konuşuluyor.

&#;KAZANIYORUM, HARCIYORUM&#;

Geegeçtiğimiz şubat ayında Nişantaşı’nda objektiflere takılan ve valeden özel yaptırdığı modifiyeli aracını alan 26 yaşındaki şarkıcı, gazetecilerin sorularına yanıt vermişti.

Renkli giyim tarzıyla dikkat çeken ünlü YouTuber, alışveriş yapmayı sevdiğini belirterek, &#;Kazanıyorum, harcıyorum, alışveriş motivasyon oluyor&#; diye konuştu. Story&#;de paylaştığı saat için &#;Satın mı aldnız?&#; sorusuna ise, &#;Neden olmasın?&#; diyerek, modifiyeli cipiyle Nişantaşı’ndan ayrılmıştı.

KONSER ÜCRETİ ÇOK KONUŞULDU

&#;Derdim Olsun&#;un yanı aıra &#;Ela&#; ve &#;Leila&#; şarkılarıyla da büyük bir çıkış yakalayan Reynmen, yılında ise konser ücretiyle tartışma yaratmıştı. Çeşme&#;deki mekanlarda sahneye çıkan Aktaş&#;ın konserindeki localar bin TL&#;den satışa çıkmıştı.

Reynmen hakkında karar verildi

YENİ MOTOSİKLETİNDE MUTLULUK POZU

Şarkıları ve konserleriyle de gündeme gelen sosyal medya fenomeni, önceki gün Watergarden İstanbul&#;da objektiflere yansıdı. Konser turnesinden gelen Reynmen, yaklaşık üç aydır beklediği motoruna kavuştuğunu belirtti. Ünlü şarkıcı, basın mensuplarına yeni motosikleti üzerinde mutluluk pozu verdi.

bin euro&#;yu faiziyle birlikte ödeyecek

Rumico

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası