lg g4 orjinal kapak / Lg G4 Stylus Arka Kapak Beyaz

Lg G4 Orjinal Kapak

lg g4 orjinal kapak

UMD Lg G4 Arka Kapak - Pil Kapağı ( Siyah ) UMDTECHTOPTAN

UMD LG G4 arka kapak, bu marka telefon kullananlar için düşürme veya çarpmaya bağlı olan darbelerde eğer herhangi bir şekilde arka kapakta sorun yaşanırsa bunu ortadan kaldırmak için tercih edilir. Bu süreçte iyi bir yedek parça alınabilecek mağaza belirlemek ya da orijinal ürünler alabilmek önemlidir. Bu ürün LG G4 telefonu ile yüksek uyumluluk gösterir. Ancak siyah renkli olmasına dikkat edilmelidir.

 

  • Uzun süreli kullanım
  • Dayanıklı ve çizilmelere karşı duyarlı
  • Estetik görünüm

UMD LG G4 Arka Kapak Siyah Özellikleri

UMD LG G4 Arka Kapak Siyah Özellikleri

Telefon modelleri genel manada belli başlı renklerle birlikte piyasa sürülmektedir. Günümüzde bu renk skalası oldukça genişlese de yine de tercih edilen renkler siyahla beyaz olmaktadır. Bu renkler üzerinde LG G4 model telefon da aynı doğrultuda siyah tercihler daha çok yapılmaktadır. Çok uzun yıllardır piyasada olan bu model için doğal olarak uzun süreli kullanımlarda birçok parçasında sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Teknolojik aletler, doğal olarak uzun süreli kullanımlarda birçok parçasında aşınma ve bozulma yaşatabilmektedir. Sürecin normal bir parçası olmasından dolayı ürünler için çeşitli yedek parçalar üretilmektedir. LG G4 arka kapak bu yedek parçaların en çok kullanılanı denilebilir. Bazı telefonlarda fabrika çıkışlı kronik sorunlar olabilmektedir. Bu sorunlar arasında ise LG G4 model telefon için arka kapak bozulması yer almaktadır. İyi bir orijinal kapakla sorun kökünden çözülebilmektedir.

 

UMD LG G4 Arka Kapak Siyah Kullanımı

UMD LG G4 Arka Kapak Siyah Özellikleri

LG G4 model telefonların uzun yıllardır kullanımda olması sonucunda bazı değişimler gerekebilir. Eğer bu telefondan memnunsanız ve bazı problemlerini çözerek devam etmek istiyorsanız orijinal yedek parçalar kullanarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Bazı telefonlar, bir bütün olarak açılmayacak şekilde tasarlanırken bazı telefonlarda arka kapak gibi kısımlar çıkabilmektedir. Bu noktada LG G4 telefonu da oldukça portatif bir modeldir. Arka kapağın kolayca çıkabilmesi birçok avantaj getirirken aynı zamanda bazı problemlere de yol açmaktadır. Bu problemler arasında en önemlisi ise arka kapak klipslerinden dolayı bozulmalar olmasıdır. Eğer telefonunuzun arka kapağı bozulduysa UMD LG G4 pil kapağı siyah modeli ile sorunu çözebilirsiniz. LG G4 arka kapak değiştirmekle birlikte özellikle bataryanın daha güvenli çalışmasını sağlayabilirsiniz. Arka kapak sayesinde telefon bütünlüğü korunarak darbelere karşı daha sağlam olabilmektedir. Estetik olarak arka kapağın bozuk olmaması gözünüze hoş gözükmeyen bir görüntüyü ortadan kaldırır.

 

UMD LG G4 Arka Kapak Siyah Fiyatı

UMD LG G4 Arka Kapak Siyah Fiyatı

Telefon yedek parçaları özellikle son dönemlerde çok önemli bir noktaya gelmeyi başarmıştır. Yedek parçalar telefon herhangi bir arıza durumu yaşadığında cihazı çalışır hale getirebilmek için kullanılır. Telefon yedek parçalarından biri olan arka kapak düşme ve çarpma gibi durumlarda kırılabilir ya da çizilebilir. Kullanıma bağlı olarak zaman içerisinde hasar gören telefon arka kapağını değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu noktada eğer telefonunuzun modeli LG G4 ise ve arka kapağı konusunda bazı problemler yaşıyorsanız UMD LG G4 siyah arka kapak ile bunu ortadan kaldırabilirsiniz. Özellikle pil kapağı kısmındaki sorunu çok kolay bir şekilde çözerek güvenli telefon kullanımınıza devam edebilirsiniz. UMD LG G4 arka kapak siyah yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. UMD LG G4 arka kapak siyah fiyatı ve ilgili tüm detayları ile Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.

 

Lg G4 Mini Arka Kapak Orjinal Kalite

Ana SayfaElektronikTelefonlar & AksesuarlarıCep Telefonu Yedek ParçalarıDiğer ParçalarLg G4 Mini Arka Kapak Orjinal Kalite

Lg G4 Mini Arka Kapak Orjinal Kalite - 1

AYNI GÜN KARGO

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.

60,01 TL

1 gün içinde kargoda

İndirimli son 10 ürün

hepsiphone
Mağaza: hepsiphone Mağaza Puanı:

%95

Mağazaya Soru Sor

Kargo Bedava

Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri
  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası