sinirlenmek ne demek / Rüyada Sinirlenmek Ne Demek? Birine Çok Sinirlenip Kızmak Ne Anlama Gelir? - Rüya Tabirleri

Sinirlenmek Ne Demek

sinirlenmek ne demek

R&#;yada Sinirlenmek Ne Anlama Gelir?

R&#;yada Sinirlenmek Ne Demek? Birine &#;ok Sinirlenip Kızmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sinirlenmek Ne Demek? Birine Çok Sinirlenip Kızmak Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Uykunun en karakteristik özelliği olarak bilinen rüyalar zaman zaman işleri rahatsız ettiğini rüyalar kişiler için oldukça farklı anlamlara gelmektedir. Rüyayı gören herkes gördüğü rüyanın yorumlanmasını ister. Özellikle bazı rüyalar kişileri oldukça etkileme özelliğine sahiptir. Günlük hayatta yaşadığımız duygu geçişleri de zaman zaman rüyalarda yer alır. Sinirlenmek, üzülmek, kızmak, sevinmek rüyalarda kendine yer bulur. Sinirlenmek ile ilgili detaylara yer verdik.

Duygular insanın kendini en iyi şekilde ifade etmesini sağlayan durumlardır. Ancak zaman zaman gerçek hayatta duygular yeterince ifade edilemez bu durumda özellikle kişiler rahat ifade edemedikleri duygularını rüyalarında yaşamaktadır.

Rüyada Sinirlenmek

Rüyada sinirlendiğini görmesi rüyada kişinin sinirlendiğini görmesi olumsuz duruma sahip olan rüyalardan bir tanesidir. Rüya sahibini zor günlerin beklediği sıkıntılı ve sancılı günlerin geleceği şeklinde yorumlanır. Rüya tabirinde büyük korku, endişe ve düşüncelerinin olduğu bundan dolayı psikolojik olarak çok etkilendiği de de işaret eder.

Rüya sahibinin zor durumda olması çevresindeki kişilerin ondan faydalanması şeklinde de yorumlanmaktadır. Bu durum rüya sahibini maddi anlamda zor duruma sokacaktır. Rüya sahibinin hayatında birçok olumsuzluk yaşayacağı bu durumun kişiyi üzeceği, huzursuz hissettireceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada sinirlendiğini görmenin diğer bir yorumu ise rüya sahibinin moralinin bozulacağı, neşesinin kaçacağı, motivasyonunun düşeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin motivasyon düşecek ve sinirden dolayı fizyolojik rahatsızlıklar duyacaktır. İş ve özel hayatıyla aynı zamanda sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaktır.

Rüyada Sinirlenerek Bağırmak

Rüya sahibi rüyasında sinirlenip bağırdığını görüyorsa kişiyi zor bir sürecin beklediği şeklinde yorumlanır. Rüyada sinirlenmek kişinin kontrolünü kaybetmesi ve sinir krizi geçirmesi gibi durumlara işaret eder. Bu durum kişinin iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Kardeşe Sinirlenmek

Rüya sahibi rüyasında kardeşine sinirlendiğini görüyorsa ailevi sıkıntılar baş göstereceği şeklinde yorumlanır. Bu rüyanın diğer bir yorumu ise kişinin iş hayatında sıkıntılar yaşayacağı ve işlerinin yolunda gitmeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Birine Sinirlenmek

Rüya sahibinin rüyasında birini sinirlendiği görmesi sinirli bir yapısının olduğu bu yüzden de çevresindeki insanları kırarak onları üzeceği şeklinde yorumlanır. Rüyada birine sinirlenmek rüya sahibinin rüyasında birine sinirlendiğini görmesi eğer haklı bir sebepten sinirleniyorsa bu durum işlerin yoluna gideceği ve sıkıntılarının ortadan kalkacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Sinir Krizi Geçirdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyada sinir krizi geçirmesi zorlu bir dönemden geçtiğini işaret etmektedir. Kişinin bu dönemde sakin kalarak sıkıntıların üstüne çalışması gerekmektedir.

Rüyada Eşini Sinirlenmek

Rüya sahibinin rüyada eşini sinirlenmesi ailevi sıkıntılara işaret eder. Aile yaşantısı ile ilgili sorunlarla karşı karşıya kalacağı ancak bu durumun üzerinden üstesinden gelmek için dikkatli ve mantıklı kararlar vermesi gerektiğini yorulur.

Rüyada Bağırmak

Rüya sahibinin sinirlenerek bağırdığını görmesi rüyada sinirlenmekten farklı olarak olumlu bir anlama sahiptir. Rüya sahibini hiç beklemediği bir anda güzel bir haber alacağı ve bu olaylar karşısında sevinçten havalara uçacağı şeklinde yorumlar mevcuttur. Rüya sahibi için çok güzel haber ard arda gelecek, rüya sahibi mutlu olacaktır.

Rüyada sinirlenmek genel anlamda olumsuz yorumlanan rüyalar arasındadır. Bu sebeple rüya sahipleri için oldukça olumsuz yorumlar mevcuttur. Rüyayı gören kişi kendine dikkat etmelidir. Aksi takdirde sağlıkla ve psikolojik olarak sorunlarla yaşayacak aile ve arkadaşlarıyla sürtüşmeler ve kırgınlık durumları söz konusu olacağı şeklinde yorumlar mevcuttur.

Rüyada Sinirlenmek ile ilgili diğer yorumlar

Rüyada herhangi bir şeye sinirlendiğini görmek, güzel haberler ve mektuplar alarak sevineceğinize işarettir. Rüyasında sinirlendiğini görmek, pek iyi sayılmamıştır. Bir kimsenin rüyada kendisini sinirlenmiş olarak  görmesi, onu işinde veya evinde bazı canını sıkacak durumların beklediğinin habercisidir. Yani bu rüya, can sıkılmasına, kedere düşmeye işaret eder.

Rüya Tabirleri hakkında: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.



Arşiv Bağlantısı

Daha Fazla Cevap Göster

Cevap Ver

Evrim Ağacı Soru & Cevap Platformu, Türkiye'deki bilimseverler tarafından kolektif ve öz denetime dayalı bir şekilde sürdürülen, özgür bir ortamdır. Evrim Ağacı tarafından yayınlanan makalelerin aksine, bu platforma girilen soru ve cevapların içeriği veya gerçek/doğru olup olmadıkları Evrim Ağacı yönetimi tarafından denetlenmemektedir. Evrim Ağacı, bu platformda yayınlanan cevapları herhangi bir şekilde desteklememekte veya doğruluğunu garanti etmemektedir. Doğru olmadığını düşündüğünüz cevapları, size sunulan denetim araçlarıyla işaretleyebilir, daha doğru olan cevapları kaynaklarıyla girebilir ve oylama araçlarıyla platformun daha güvenilir bir ortama evrimleşmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Sorulara Dön

Evrim Ağacı'na Destek Ol

Evrim Ağacı'nın % okur destekli bir bilim platformu olduğunu biliyor muydunuz? Evrim Ağacı'nın maddi destekçileri arasına katılarak Türkiye'de bilimin yayılmasına güç katmak için hemen buraya tıklayın.

Popüler Yazılar

EA Akademi

Evrim Ağacı Akademi (ya da kısaca EA Akademi), yılından beri ürettiğimiz makalelerden oluşan ve kendi kendinizi bilimin çeşitli dallarında eğitebileceğiniz bir çevirim içi eğitim girişimi! Evrim Ağacı Akademi'yi buraya tıklayarak görebilirsiniz. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Etkinlik & İlan

Bilim ile ilgili bir etkinlik mi düzenliyorsunuz? Yoksa bilim insanlarını veya bilimseverleri ilgilendiren bir iş, staj, çalıştay, makale çağrısı vb. bir duyurunuz mu var? Etkinlik & İlan Platformumuzda paylaşın, milyonlarca bilimsevere ulaşsın.

Podcast

Evrim Ağacı'nın birçok içeriğinin profesyonel ses sanatçıları tarafından seslendirildiğini biliyor muydunuz? Bunların hepsini Podcast Platformumuzda dinleyebilirsiniz. Ayrıca Spotify, iTunes, Google Podcast ve YouTube bağlantılarını da bir arada bulabilirsiniz.

Aklımdan Geçen

Komünite Seç

Aklımdan Geçen

Fark Ettim ki

Bugün Öğrendim ki

İşe Yarar İpucu

Bilim Haberleri

Hikaye Fikri

Video Konu Önerisi

Bugün Türkiye'de bilime ve bilim okuryazarlığına neler katacaksın?

Bilim, hep birlikteyken güzel. 'te Evrim Ağacı'na destek olun!

Bu yıl sayfamızda gezdiniz.

yılından beri Türkiye'de bilim iletişimini geliştirmek adına durmaksızın ter döküyoruz ve sizin gibi bilimseverlerin destekleri sayesinde Türkiye'nin en çok ziyaret edilen, en güvenilir, en büyük bilim arşivini yaratmaya devam ediyoruz. Sitemizde reklamlar görüyor olsanız da bunların bize getirisi önemsenmeyecek kadar az. Bizi ayakta tutan, Türkiye'deki bilimseverlerin gönüllü destekleri. Eğer yılında da Türkiye'de bilimi yeşertme çabalarımıza katkı sağlamak isterseniz, maddi destekçilerimiz arasına katılabilirsiniz. Hatta bu sayede sitemizi ve mobil uygulamamızı tamamen reklamsız bir şekilde kullanmanız mümkün olacak. Tek seferlik destek olun veya daha iyisi, aylık destekçilerimiz arasına şimdi katılın.

Evrim Ağacı Logo

Kreosus (₺)YoutubePatreonDiğer Yöntemler

Geri Bildirim Gönder
Evrim Ağacı

Evrim Ağacı

Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close

“ Yeni bir bilimsel gerçek, karşıtlarını ikna edip onların ışığı görmesini sağlamakla bir zafer kazanmaz. Daha ziyade, bu karşıtlar nihayetinde ölürler ve yeni nesiller, gerçeklere alışık olarak büyür.”
Max Planck

Bilim İçin 30 Saniyeniz Var mı?

Evrim Ağacı, tamamen okur ve izleyen desteğiyle sürdürülen, bağımsız bir bilim oluşumu. Ücretsiz bir Evrim Ağacı üyeliği oluşturmanın çok sayıda avantajından biri, sitedeki reklamları %50 oranında azaltmak (destekçilerimiz arasına katılarak reklamların %'ünü kapatabilirsiniz). Evrim Ağacı'nda geçirdiğiniz zamanı zenginleştirmek için, sadece 30 saniyenizi ayırarak üye olun (üyeyseniz, giriş yapmanızı tavsiye ederiz).

Üye Ol

Giriş Yap

Üyeliğin Avantajları

sinirlenme

teriminin Türkçe İngilizce sözlükte anlamı

flap
discomposure
vexation
getting angry
pet
take it easy

-

exasperate
discompose

İlgili Terimler

sinir
nerve

-

-

sinirlenmek
get angry

-

sinir
anger

-

-

sinir
temper

-

-

sinir
nervous

-

-

sinir
pet
sinir
fury
sinirlenmek
to get mad (at); to get irritated (at), get annoyed (at)
sinirlenmek
to be/get annoyed/irritated, to be cross (with sb) (about sth)
sinirlenmek
worry
sinir
tendon
sinir
boundary
sinir
crabby
sinir
fibre
sinir
annoying

-

-

sinir
string
sinir
irritating

-

-

sinir
equanimity
sinir
irksome
sinirlenmek
go off at half-cock
sinirlenmek
resent
sinirlenmek
be cross
sinirlenmek
get irritated
sinirlenmek
throw a fit
sinirlenmek
to be cross
sinirlenmek
peeve
sinirlenmek
become irritated
sinirlenmek
cross
sinirlenmek
be peeved at
sinirlenmek
have a fit
sinir
arse
sinir
bugger
sinirlenmek
be riled
sinir
limit
sinir
neuronic
sinir
border
sinir
border line
kolay sinirlenme
quickness
sinir
tantrum

-

sinir
(Anatomi) nerve
sinir
quirk, peculiar trait, peculiarity of behavior
sinir
neural

-

sinir
nerve; sinew, fibre; anger, irritation; emotional balance, equanimity; crabby, irritating, irksome, annoying
sinir
equanimity, emotional balance: Bende sinir kalmadı. My nerves are shot./I'm very upset
sinir
sinew
sinir
anger; irritation
sinir
(Konuşma Dili) sinew, tendon; muscle fiber
sinir
irritating, exasperating (person, thing)
sinir
thing about which one is fastidious
sinir
choler
sinir
bordering
sinirlenmek
flare out
sinirlenmek
bridle up
sinirlenmek
flare
sinirlenmek
be steamed up
sinirlenmek
be riled at
sinirlenmek
lose one's temper
sinirlenmek
jitter
sinirlenmek
get the willies
sinirlenmek
flap
sinirlenmek
become angry
sinirlenmek
cut up rough
sinirlenmek
grow hot
sinirlenmek
flame up
sinirlenmek
get hot
sinirlenmek
bristle up
sinirlenmek
get one's wind up
sinirlenmek
go off at half cock
sinirlenmek
blow one's stack
sinirlenmek
grizzle
çabuk sinirlenme
irascibility
çabuk sinirlenme
short temper
Kelime Bulucu

Sinirlenmek

  1. [nsz] Duygu ve davranışlarını denetleyemeyecek duruma gelmek, &#;fkelenmek, k&#;p&#;rmek, feveran etmek
    • "Elindeki mendili didikleyerek dudaklarını ısırarak y&#;r&#;yor, gittik&#;e sinirleniyordu." (Peyami Safa)
Kelime Anlamı Kaynağı : Türk Dil Kurumu (TDK) Güncel Türkçe Sözlüğü

Şunlara da göz atmak isteyebilirsiniz:

Sinirlenmek kelimesi baş harfi s son harfi k olan bir seafoodplus.infoşında s sonunda k olan kelimenin birinci harfi s , ikinci harfi i , &#;&#;&#;nc&#; harfi n , d&#;rd&#;nc&#; harfi i , beşinci harfi r , altıncı harfi l , yedinci harfi e , sekizinci harfi n , dokuzuncu harfi m , onuncu harfi e , onbirinci harfi k . Başı s sonu k olan 11 harfli kelime.

E E K L M N N R S İ İ Harfleri İle Yazılabilecek Bazı Kelimeler

SİNİRLENMEK

İRİNLENMEK, SİNİRLEMEK, SİNİRLENME

İRİNLENME, KİLERMENİ, MESİRELİK, SİNİRLEME

ESMERLİK, İKİLENME, İSLENMEK, KİNLENME, KİRLENME, RESİMLİK, RESMİLİK, SERİLMEK, SERİNLİK, SİLİNMEK, SİLKİNME, SİNEKLER

EKSİLEN, EKSİLME, ELİMİNE, EMİRLİK, ERİNLİK, ERİNMEK, ERSELİK, ESENLİK, ESİRLİK, ESİRMEK, ESRİMEK, İKİLEME, İLENMEK, İNİLMEK, İNLEMEK, İRKİLME, İSKEMLE, İSLEMEK, İSLENME, KEMERLİ, KESİLME, KESİNME, KESİRLİ, KİMESNE, MESLEKİ, NİKELSİ, NİNELİK, REİSLİK, RESİMLİ, SEMERLİ, SEMİNER, SENELİK, SENİNKİ, SERİLME, SİLİNME, SİRKELİ

EKİLME, EKSERİ, EMEKLİ, ERİKSİ, ERİMEK, ERİNME, ERMENİ, ESİRME, ESKİME, ESKRİM, ESRİME, İKİLEM, İLENME, İLİNEK, İNİLME, İNLEME, İNMELİ, İSKELE, İSLEME, KELİME, KERİME, KERMEN, KERMES, KESELİ, KİLİSE, KİRMEN, LİNEER, MELİKE, MENİSK, MERSİN, MESİRE, MESKEN, MESLEK, MİKSER, MİNELİ, MİSKİN, NERELİ, NERESİ, NESNEL, NESREN

EKİLİ, EKLEM, EKLER, EKSEN, EKSER, EKSİN, ELMEK, EMLİK, ENLEM, ENSER, ERİME, ERKEN, ERKİN, ERKLİ, ERLİK, ERMEK, ERMİN, ESİRE, ESKİL, ESLEK, ESMEK, ESMER, ESNEK, ESRİK, İKLİM, İKSİR, İLERİ, İLKİN, İLMEK, İLMİK, İMLEK, İMLİK, İMREN, İNMEK, İRKME, İRMİK, İRSEN, İSLİM, İSMEN, KELEM

EKİM, EKİN, EKLİ, EKME, EKSİ, ELEK, ELEM, ELİK, ELİM, EMEK, EMEL, EMEN, EMİK, EMİN, EMİR, ENEK, ENİK, ENİR, ENLİ, ENSE, EREK, EREN, ERİK, ERİL, ERİM, ERİN, ERKE, ERME, ESEN, ESER, ESİK, ESİM, ESİN, ESİR, ESKİ, ESME, ESRE, İKEN, İLİK, İLİM

EKE, ELK, ERK, İKİ, İLE, İLK, İNİ, İRİ, İRS, KEL, KEM, KER, KES, KİL, KİM, KİN, KİR, LİM, LİR, MEN, MİL, MİR, MİS, NEM, NİM, SEK, SEL, SEM, SEN, SER, SİK, SİM, SİN, SKİ, NİL

EK, EL, EM, EN, ER, ES, İL, İM, İN, İS, KE, Kİ, LE, ME, Mİ, NE, RE, SE, Sİ

Daha kapsamlı sonuç için lütfen kelime bulma makinesini kullanın.



nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir