papci layt oyna / Papçi Oyunu Oyna

Papci Layt Oyna

papci layt oyna

İndir, keşfet, paylaşandroid
androidwindowsmac
PUBG MOBILE LITE icon

M indirilenler

Düşük-orta menzilli cihazlarda PUBG Mobile oynayın

Önceki sürümler
PUBG MOBILE LITE, özellikle düşük-orta menzilli Android cihazlar için oluşturulmuş başarılı "PUBG Mobile"ın bir sürümüdür. Neredeyse "ağabeyi" ile aynı oyun deneyimini sunuyor ancak cihazın belleğinde çok daha az yer kaplıyor. Tahmin edilebileceği gibi, bu sürüm daha az görsel güce ve daha az eşzamanlı oynatıcıya sahip.

PUBG MOBILE LITE oyununun oynanışı, bu battle royale oyun serisinin diğer sürümleriyle aynıdır. Amacınız küçülen bir ortamda hayatta kalmak ve ayakta kalan son oyuncu olmak. Kolay olmayacak. Neyse ki emrinizde çok sayıda silah, araç ve diğer ekipmanlar olacak. Onları akıllıca kullanın ve tüm rakiplerinizi yenmeye çalışın.

"PUBG Mobile"ın bu lite versiyonu sadece 60 oyuncuya kadar olan oyunlara izin verir. İlk bakışta bir dezavantaj gibi görünse de bu rakam aslında mobil cihazlar için ideal. Bunun nedeni, otuz dakika kadar sürmesi yerine on beş dakikanın biraz altında süren çok daha hızlı ve yoğun oyunları deneyimlemenize izin vermesidir.

PUBG MOBILE LITE, "PUBG Mobile"ın tüm heyecanını daha az belleğe sahip düşük menzilli cihazlara aktarmayı başaran mükemmel bir oyundur. Size istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde tek başınıza veya arkadaşlarınızla girebileceğiniz heyecan verici savaşlar sunan bir oyundan bahsediyoruz.
Nelson de Benito tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android ya da üstü sürümünü gerektirir

Sıkça sorulan sorular

PUBG MOBILE LITE'ın boyutu nedir?

PUBG MOBILE LITE, sürüme bağlı olarak MB ile MB arasındadır. İlk sürümler ortalama MB ile çok daha hafifti, ancak 'dan itibaren boyutu önemli ölçüde arttı.

PUBG MOBILE LITE hangi kısıtlamaları içerir?

PUBG MOBILE LITE, Free Fire gibi çok fazla kısıtlama içermez. 1 GB RAM ve Android veya üzeri cihazlarda mükemmel çalışır.

PUBG Mobile ve PUBG MOBILE LITE arasındaki fark nedir?

PUBG MOBILE LITE'da aynı anda 60 oyuncu oynayabilirken, PUBG Mobile'da oyuncuya kadar oynayabilir. Lite versiyonunda görseller de daha hafiftir.

PUBG MOBILE LITE çevrimdışı oynanabilir mi?

Hayır, PUBG MOBILE LITE çevrimdışı oynatılamaz. Bazı turlarda botlar bulunur, ancak İnternet bağlantısı olmadan oynayamazsınız.

PUBG MOBILE LITE ve PUBGM oyuncuları birlikte oynayabilir mi?

Hayır, PUBG MOBILE LITE ve PUBGM oyuncuları birlikte oynayamaz. Tamamen ayrı oyunlardır, bu nedenle birinin oyuncularının diğerinin oyuncularıyla birlikte oynaması imkansızdır.

Daha fazla bilgi

Paket Adıseafoodplus.info
LisansÜcretsiz
İşletim SistemiAndroid

Önceki sürümler

apkAndroid + Ara

apk Haz

apkAndroid + Eyl

apkAndroid + Nis

apkAndroid + Kas

apkAndroid + Eyl

Oylama

Battle Royale

FortCraft icon

FortCraft

Android için muhteşem bir Fortnite klonu

PUBG MOBILE LITE benzer

Fortnite icon

Fortnite

Hem fırtınayı hem de tüm rakiplerinizi geride bırakın

Among Us icon

Among Us

Sahtekarı bulun çok gel olmadan!

Bu oyunları keşfedin

Dreamdale icon

Dreamdale

Oduncunun şövalye olma hayalini gerçekleştirmesine yardım edin

Softonic incelemesi

Daha Az Yetenekli Cihazlarda Çalışmak İçin Optimize Edilmiş Popüler Bir Oyun

PUBG Mobile Lite, popüler PUBG mobil oyununun daha hafif, kaynak tutumlu bir sürümüdür. Artık MB boyutuna yakın olan bu daha hafif sürüm, temel olarak sınırlı donanım özelliklerine sahip aygıtlar için yayıldı.

Battan hemen sonra

Oyunu açtıktan sonra, orijinal oyuna benzer görseller önce size çarpacaktır. Sıçrama ve giriş ekranı, eşleştirme ekranı da dahil olmak üzere, hemen hemen aynıdır. Bir süredir PUBG Mobile oynuyorsanız, çevreyi bu daha hafif sürümde oldukça tanıdık bulmalısınız. Daha küçük bir ada haritasının tanıtımı sayesinde savaş royale dinamikleri de biraz değişti. Bahsetmemek gerekirse, haritaya benzeyen benzer görünümlü evler, gür yeşillikler, araçlar ve fenerler vb.

Aynı Oyun Oynama

PUBG Mobile Lite'ın oyunu, kapalı bir ortamda hayatta kalmak için mücadele edeceğiniz ana varyantına benzer. Bu, özellikle de alanda uğraşacak birçok oyuncu olduğunda, kolay bir görev değildir. Bununla birlikte, diğer oyuncularla savaşmak ve galip gelmek için oldukça az sayıda silah, ekipman ve araç var. Bu sulandırılmış varyant kapalı ortamda maksimum 40 kişiye sahip olmanızı sağlar. Ancak, orijinal oyunun özü bozulmadan saklandı. Unreal Engine 4 sayesinde oyunun grafikleri, bir uygulama için oldukça takdire şayan.

AVANTAJLAR

  • Pürüzsüz oynar
  • Daha az RAM'e sahip olan cihazlarda artık hiç sorun yok.

DEZAVANTAJLAR

  • Özellik kümesi bir vuruş yaptı
  • Dünya çapında mevcut değil

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir