arçelik narenciye sıkacağı k 1585 / Arçelik K-1585 Ns Meyve Sıkacağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Arçelik Narenciye Sıkacağı K 1585

arçelik narenciye sıkacağı k 1585

Arçelik K-1585 Ns Meyve Sıkacağı

Taze meyve suyu içmek, birçok insanın sevdiği bir eylemdir. Sağlıklı olmasının yanında oldukça lezzetli olan taze meyve suyunu evde hazırlamak da mümkündür. Bunun için kaliteli bir meyve sıkacağına ihtiyaç duyulur. Sağlam ve dayanıklı olması gerekliliğinin yanında hızlı çalışmalı, müşterisine zaman kazandırmalıdır. Arçelik K-1585 NS meyve sıkacağı da bu imkanları sunmayı amaçlar. Elektronik olan ürün, 40 W gücü ile az elektrik harcarken maksimum performans sunar. Bu sayede hızlı bir şekilde narenciyelerin suyunu çıkarır ve müşterisini yormaz. 20 x 15 cm ölçüleri ile mutfakta yer kaplamaz ve her dolaba sığabilir. Sağlamlığı sayesinde uzun ömürlüdür ve yıllarca kullanabilme olanağı tanır. Estetik tasarımı ile her dekorasyonun parçası olabilir ve müşterilerinin göz zevkine hitap eder.

  • 40 W güç
  • Pratik kullanım
  • Estetik tasarım

Arçelik K-1585 NS Meyve Sıkacağı Özellikleri

Arçelik K-1585 NS Meyve Sıkacağı Özellikleri

Arçelik katı meyve sıkacağı modelinin kullanışlı birçok özelliği bulunur. Bunlar ürünün performansını iyileştirir ve sizi memnun bırakır. Aynı zamanda hayatınızı kolaylaştırır ve ihtiyaçlarınızı karşılar. Elektrikli olan cihaz, 40 watt gücü ile oldukça az elektrik harcar. Bu yönüyle doğa dostudur ve enerji tasarrufludur. Sağ ve sol olmak üzere iki tarafa da dönebilen sıkacak bölmesi, aynı zamanda baskı algılama fonksiyonuna da sahiptir. Bu sayede hızlı bir şekilde meyvelerin suyunu çıkarmaya da yardımcı olur. 20 x 15 cm ölçüleri ile yer kaplamayan ürün, her alana sığabilir ve yerleştirilebilir. Dayanıklı ve kaliteli bir cihaz olması sebebiyle uzun ömürlüdür, yıllarca evin mutfağında kullanılmaya hazırdır. Pratik ve kolay bir şekilde çalışan Arçelik meyve sıkacağı, konforlu bir deneyim de yaşatarak sizi yormaz.

Arçelik K-1585 NS Katı Meyve Sıkacağı Avantajları

Arçelik K-1585 NS Katı Meyve Sıkacağı Avantajları

Arçelik tarafından tasarlanan K-1585 NS meyve sıkacağı özelliklerinin sunduğu birçok önemli avantajı da vardır. Bunlar cihazı tercih edilir bir tasarım haline getirmesiyle birlikte sizin de ihtiyaçlarınızı karşılar. Bu duruma Arçelik K-1585 NS meyve sıkacağı yorumları ile şahit olabilirsiniz. Kullanım sırasında az elektrik harcaması, önemli avantajlarının içinde yer alır. Enerji tasarrufunun yanında çevre dostu bir ürün olarak doğayı da düşünür. Sıkacak bölmesinin baskı algılama fonksiyonu, kullanışlı ve pratik bir çalışma imkanı sunar. Narenciyelerin suyunu hızlı bir şekilde çıkararak size zaman kazandırır ve sizi yormaz. Bu yönüyle konforlu ve keyifli bir şekilde meyve suyunu içmenize de yardımcı olur. Yer kaplamayan bir ürün olması sayesinde her evde ve alanda kullanıma uygundur. Estetik tasarımı ise bir diğer artı avantajıdır. Bu yönüyle ev dekorasyonunun bir parçası olarak mutfağa renk katar.

Bütçe Dostu Arçelik K-1585 NS Meyve Sıkacağı Fiyatı

Bütçe Dostu Arçelik K-1585 NS Meyve Sıkacağı Fiyatı

Arçelik K-1585 NS meyve sıkacağı fiyatı, ürünün özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Bir meyve sıkacağında olması gereken her özelliğe sahip bu cihaz, müşterisinin hayatını kolaylaştırır. Sunduğu kaliteli performans ile mutfakta oldukça fazla kullanılan bir ürün halini alır. Az elektrik harcaması sayesinde size elektrik tasarrufu yaptırır ve çevreye zarar vermez. Hızlı ve pratik oluşu ile kısa sürede narenciyelerin suyunu çıkartır. Bu yönüyle sizin zamanınızdan çalmaz ve gün içinde kendinize de zaman ayırmanıza yardımcı olur. Yer kaplamayan ölçüleri sayesinde her yerde saklamaya uygundur, her dolaba yerleştirilmesi mümkündür. Dayanıklı bir cihaz olan bu narenciye sıkacağı, uzun ömürlülüğü ile yıllarca kullanılabilme imkanına sahiptir. Bu birçok özelliği ve avantajı bulunan Arçelik markalı katı meyve sıkacağını online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.

Kullanım kılavuzu Arçelik K 1585 NS Narenciye sıkacağı

Arçelik K 1585 NS Narenciye sıkacağı için kullanma kılavuzuna mı ihtiyacınız var? Aşağıda PDF formatındaki kullanma kılavuzunu ücretsiz olarak inceleyebilir ve indirebilirsiniz. Aşağıda aynı zamanda ürününüzü optimal bir şekilde kullanabilmeniz için sıkça sorulan sorular, bir ürün derecelendirmesi ve kullanıcı geribildirimleri yer almaktadır. Eğer aradığınız kullanma kılavuzu bu değilse lütfen bizimle iletişime geçin.

Ürününüz kusurlu ve kullanma kılavuzu size bir çözüm sunamıyor mu? O zaman ücretsiz tamir hizmetleri için Repair Café’yi ziyaret edin.

Kullanım kılavuzu

pdf2htmlEX

Derecelendirme

Bir ürün derecelendirmesi yaparak Arçelik K 1585 NS Narenciye sıkacağı hakkındaki düşüncelerinizi bize bildirin. Bu ürüne ilişkin deneyimlerinizi paylaşmak veya bir soru sormak ister misiniz? Lütfen sayfanın alt kısmında bir yorum bırakın.
Bu Arçelik ürününden memnun kaldınız mı?
EvetHayır

Bu ürünü derecelendiren ilk kişi siz olun

0 oylar

Sıkça sorulan sorular

Destek ekibimiz faydalı ürün bilgileri arar ve sıkça sorulan soruları cevaplar. Sıkça sorulan sorularda hatalı bir cevaba rastlamanız halinde lütfen bunu iletişim formunu kullanarak bize bildirin.

Bir meyve sıkacağı ve bir narenciye sıkacağı arasındaki fark nedir? Doğrulanmış
Bir narenciye sıkacağı, önce yarıya indirilmesi gereken narenciyeden meyve suyunu sıkar ve posayı meyvede bırakır. Bir meyve sıkacağı, bir parça meyveyi bir elek boyunca büküp presler ve posayı toplayarak daha fazla meyve suyu elde eder.

Bu faydalıydı (19) paylaş

Kullanım kılavuzu Arçelik K 1585 NS Narenciye sıkacağı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası