mariam kavakçı instagram / mariam kavakçı instagram paylaşımı - ekşi up

Mariam Kavakçı Instagram

mariam kavakçı instagram

Cumhurbaşkanı danışmanı Mariam Kavakcı, sosyal medyadan "Halifemiz Erdoğan" paylaşımı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından Mariam Kavakcı, sosyal medya hesabından peş peşe dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

DAVUTOĞLU'NA ÇİZİK ATTI

Malezya Büyükelçisi'yken geçen ay merkeze çekilen Merve Kavakcı'nın kızı olan Mariam Kavakcı, Instagram hesabından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun cadde direğine asılmış bir afişinin görüntüsünü, "Din düşmanları, teröristler ve vatan hainleriyle yan yana duran kimseye hakkımız helal değil. Yok olacaksınız hepiniz çok yakında" ifadeleriyle paylaştı.

Cumhurbaşkanı danışmanı Mariam Kavakcı'dan 'Halifemiz Erdoğan' paylaşımı

6'LI MASAYI HEDEF ALDI

Kavakçı bunun ardından, muhalefet partilerinin yer aldığı altılı masanın bir fotoğrafını paylaşırken "Kıskançlık insanları ne rezil hallere düşürüyor anladınız mı? Yazıklar olsun Bir de Müslümanız diyorlar" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı danışmanı Mariam Kavakcı'dan 'Halifemiz Erdoğan' paylaşımı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PAYLAŞIMI

Kavakcı'nın bir diğer paylaşımı ise "halifemiz_rte" isimli bir hesabın adının yazılı olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafı oldu.

Cumhurbaşkanı danışmanı Mariam Kavakcı'dan 'Halifemiz Erdoğan' paylaşımı

Son Dakika›Güncel›Cumhurbaşkanı danışmanı Mariam Kavakcı, sosyal medyadan 'Halifemiz Erdoğan' paylaşımı yaptı - Son Dakika

T&#;rkiye, Erdo&#;an'&#;n dan&#;&#;man&#; Mariam Kavak&#;&#;'y&#; KONU&#;UYOR

Resmi Gazete'de yayınlanan genelge ile Cumhurbaşkanı danışmanı görevine getirilen Merve Kavakçı’nın kızı Mariam Kavakçı’nın, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar tepki çekti.

KURANI KERİM ÜZERİNDE ABD PASAPORTU

yılında TBMM’de yaşanan başörtüsü kriziyle tanınan, şu anda Kuala Lumpur Büyükelçisi görevinde bulunan Merve Kavakçı’nın kızı Mariam Kavakçı, Cumhurbaşkanı danışmanı görevine getirilmişti. Yeni danışman Kavakçı’nın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ise kamuoyunun tepkisine neden oldu. Özellikle, Kuran'ı Kerim'in üzerine koyduğu ABD pasaportu ile ilgili yaptığı paylaşım, takipçilerinden büyük tepki aldı.

TEPKİ VAR

Twitter ve instagram hesaplarından yayınladığı ilginç fotoğraflara bir yenisini daha ekleyen 29 yaşındaki Mariam, Kur'anı Kerim'in üzerine ABD pasaportu koyarak bir paylaşımda bulundu.

Mariam'ın takipçilerinden biri, bu paylaşıma tepki göstererek, "Giyimi, yaşam tarzı özel alanıdır dedim konuya girmedim. Fakat Kur'anI Kerim üzerinde ABD pasaportundan çok rahatsız oldum. Hanımefendi bize norm hiyerarşisini mi ihsas ediyor? Kur'anı azimüşşanı biz hep baştacı bildik. O'u herhangi bir şeyin altında görmeye tahammülümüz yok!" dedi. 

Tepkilerin artması üzerine Mariam Kavakçı, Twitter ve İnstagram hesaplarını bugün kapattı.

NE OLMUŞTU?

Mariam Kavakçı Cumhurbaşkanı Danışmanı oldu. BDDK, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığına ilişkin atama kararları Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlandı. Mariam Kavakçı da Cumhurbaşkanı danışmanı oldu.

MERVE KAVAKÇI’NIN KIZI

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan genelge ile göreve getirilen Mariam Kavakçı, ’da TBMM’de yaşanan başörtüsü krizi sırasında tanınan ve bir süre önce Kuala Lumpur Büyükelçisi olarak atanan Merve Kavakçı’nın kızı.

MARİAM KAVAKÇI KİMDİR?

Mariam Kavakçı hükümete yakın medyada ‘konuşma dili patoloğu’ ve ‘iş kadını’ olarak tanıtılıyor. Kavakçı’nın araştırma alanları arasında dil işlemenin nörobiyolojik yönleri, motor-dil etkileşimleri, dil bozuklukları ve bunların genomik özellikleri bulunduğu ve yılında, Texas Üniversitesi’nde İletişim Bilimleri ve Bozuklukları bölümünde yüksek lisans yaptığı belirtiliyor.

Kaynak Yeniçağ/ciddigazete

Erdoğan’ın danışmanı Mariam Kavakcı'dan tepki çeken paylaşımlar: Davutoğlu'na 'çarpı' attı, 'halifemiz RTE' dedi

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından Mariam Kavakcı, sosyal medya hesabından peş peşe provokatif paylaşımlar yaptı. 

Malezya Büyükelçisi'yken geçen ay merkeze çekilen Merve Kavakcı'nın kızı Kavakcı, Instagram hesabından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun cadde direğine asılmış bir afişinin görüntüsünü, "Din düşmanları, teröristler ve vatan hainleriyle yan yana duran kimseye hakkımız helal değil. Yok olacaksınız hepiniz çok yakında" ifadeleriyle paylaştı.

Kavakçı bunun ardından, muhalefet partilerinin yer aldığı altılı masanın bir fotoğrafını paylaşırken "Kıskançlık insanları ne rezil hallere düşürüyor anladınız mı? Yazıklar olsun Bir de Müslümanız diyorlar" ifadelerini kullandı.

Kavakcı'nın bir diğer tepki çeken paylaşımı da üzerinde "halifemiz_rte" isimli bir hesabın adının yazılı olduğu AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafı oldu. 


Mariam KavakçıRavza Kavakçı Kanhilafet

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası