kia sportage 2022 fiyat / Kia Sportage Güncel Kampanyalı Fiyat Listesi

Kia Sportage 2022 Fiyat

kia sportage 2022 fiyat

Kia Sportage Fiyat Listesi

Sıfır KM Kia Sportage

Yeni yılda Nightfall donanım paketinin eklenmesi dışında neredeyse hiçbir değişiklik yok. Ancak bu, Sportage'ın en iyi kompakt crossover SUV yarışmasında geride kaldığı anlamına gelmiyor. Aslında, bu cesur Kore tarzı otomobil, rahat ve iyi inşa edilmiş bir iç mekan dahil olmak üzere şaşırtıcı ve en önemlisi, çeşitli donanımlar, crossover dünyasındaki en iyi dış tasarımlardan biri olarak kabul ediliyor; modeli için Güç; beygir gücünde litrelik motor veya hp turboşarjlı litrelik motor. Tabii ki, ülkemin dizel motorunun geleceği olumlu.

Toyota RAV4 ve şirketinin kuzeni Hyundai Tucson gibi araçlarla rekabet etmeye devam ediyor.

Kia Sportage'ın standart özelliklerinde yeni bir değişiklik olmamasına rağmen, S'ye Nightfall Edition ve Nightfall Edition Premium kitlerinin eklendiğini görüyoruz. Nightfall paketi, geçen yılın S sunroof ve Premium Paket çeşitlerinin yerini alıyor. Ön tampona, yan eklere, ön ve arka kaymaz plakalara ve sis lambası bölmelerine piyano siyahı dekoratif parçalar ekler. Kit aynı zamanda karartılmış bir orta kapak ve arka apronda siyah Sportage 'amblemi bulunan benzersiz 18 inç alüminyum alaşım jantlar içerir. Kia Sportage iç

Kia, son yıllarda güzel arabalar tasarlıyor. Stinger'a bak. Kia Lion Race, önceki yılın modeliyle aynı görünüyor, ancak bu kötü bir şey değil. Keskin burnunu seviyoruz. Yan profil, düzgün bir şekilde paketlenmiş bir arka uçla biten temiz bir tasarımdır ve tüm paketi düzgün bir şekilde sarar.

Bununla birlikte, Sportage'ın görünümü, opsiyon seviyesine bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir.

Giriş seviyesi ekipmanlar arasında 17 inç alaşım jantlar, LED gündüz yanan farlara sahip projektör farları ve renkli ön cam ve arka spoyler bulunur. S döşeme, 18 inç jantlar vb. İle koyu krom ön tampon kaplaması ekleyebilirsiniz.

SX Turbo, daha büyük 19 inç jantlara, LED farlara ve arka lambalara, krom kaplı çift hava çıkışlarına ve elektrikli güneşliklere sahip panoramik sunrooflara sahiptir. S'deki Nightfall Edition kiti, gövdeye krom kaplama yerine piyano siyahı süsleme parçaları ekler ve ayrıca 18 inç koyu gri alaşım jantlar kullanır.

Kia Sportage

İlk nesil Kia Sportage, Mazda Bongo (Mazda Bongo) mühendislik temel platformu kullanılarak geliştirildi. Mazda otomobil serisiyle motor, şanzıman (eski versiyon) ve diferansiyel gibi birçok mekanik parçayı paylaşır. Kia, Ford ve Mazda ile ittifak sırasında oldu. Bunlar, Ford'a teknoloji sağlayan Ford / Mazda ve Ford'a ucuz üretim tesisleri sağlayan Kia'yı içeriyor.

'ün başlarında, Kia Motors ve Daimler-Benz arasında deneysel bir proje denendi. GLL adı verilen az sayıda üç kapılı iki kapılı döner tabla üretildi. Fiili üretim miktarı onaylanmadı, ancak 25'den fazla montajın yapılmadığı söyleniyor. Tüm ürünler, Taipei, Seul, Kore ve Tayvan'daki yetkili bayiler tarafından test edilmiştir. Daimler resmi bir anlaşmaya varmadan beklenmedik bir şekilde geri çekildiği için, işbirliği çabucak terk edildi.

Sportage, 'ten 'e kadar Almanya'da Karmann tarafından üretildi; o zamanlar, Avrupalı ??alıcılar Alman yapımı versiyonu satın alırken, dünyanın geri kalanı Kore yapımı versiyonu satın aldı. Asya'da Temmuz 'te piyasaya sürüldü ve iki yıl sonra Avrupa'da satılmaya başlandı.

İki yıllık bir kesintinin ardından Sportage, model yılında geri döndü ve Hyundai Elantra tabanlı platformu Hyundai Tucson ile paylaştı. Birleşik Krallık, litrelik sıralı 4 dizel motora sahiptir. Başlangıç ??fiyatı $ 'ın biraz üzerindedir. Orijinal Hyundai Sportage'dan önceki hayranlar ve eleştirmenler, orijinal Sportage'dan daha büyük olduğundan ve başarısının iki anahtarı olan off-road yeteneklerine sahip olmadığından şikayet ettiler. Bununla birlikte, ikinci nesil modellerin alıcıları mevcut hp ( kW) V6 ve lb ft torku ( N · m) seçecek. Birinci nesil modelle karşılaştırıldığında, genel uyum / yüzey işleme ve kalite önemli ölçüde iyileştirildi

funduszeue.info Sportage'ın modeli Asya ve Avrupa pazarlarında Nisan 'da, Kuzey ve Orta Amerika'da Ağustos 'da ve Avustralya pazarında Ekim 'da piyasaya sürüldü. İki motor mevcuttur; hp ( kW) ile litrelik Hyundai R dizel motor ve litrelik Theta T-GDI benzinli motor. Çin'de Kia, Sportage R olarak adlandırılan Dongfeng Yueda'yı Ekim 'da piyasaya sürdü ve bunun yerine önceki nesil ürünlerin yerini alacak şekilde üretti ve sattı.

Sportage, Slovak Yılın Otomobili'ni (orijinal olarak 'Auto roku na Slovensku') ve Uluslararası Yılın Otomobili için 'Yılın Kamyonu' ödülünü kazandı. Mekanik güvenilirlikten sahip olma maliyeti ve bayi deneyimine kadar, JD Power Survey'de tüm kategorilerde beş yıldız derecesi alan tek otomobildir. Güney Afrika'da, Standard Bank People's Wheel Award for 'SUV and Overpass-City and Commuter' ödülünü kazandı.

Kia, Eylül 'te Frankfurt Motor Show'da yeniden tasarlanan Sportage'ı piyasaya sürdü ve 'da (Kuzey Amerika'da bir modeli olarak) piyasaya sürdü. Şirket, kontrast oluşturan keskin kenarların ve pürüzsüz yüzeylerin modern savaş jetlerinden ilham aldığını belirtti.

Sıralamada 3 benzinli motor ve 1 dizel motor bulunmaktadır. Benzin seçenekleri 1,6 litre, 2,0 litre veya 2,4 litre iken dizel 2,0 olup, sırasıyla yaklaşık 97 kW / N · m, kW / N · m ve kW / N · m sağlar. Turboşarj, yaklaşık kW / N · m güç üretecek. İsteğe bağlı yedi vitesli çift kavramalı otomatik kW / N · m 1,6 T-GDi turbo benzin ve kW / Nm R serisi dizel. Ön tekerlek (FWD) ve dört tekerlekten çekiş (AWD) konfigürasyonlarında mevcuttur.

Sıfır KM Kia Sportage Sahibi Olmak

Kia Sportage gerek tasarım gerekse de donanım açısından birçok kişinin sahip olmak istediği araçtır. Kia Sportage sıfır fiyatları aracın kullanıcısına sundukları düşünüldüğünde alınabilir gözüküyor. Son zamanlarda otomobil fiyatlarındaki genel yükseliş ne yazık ki Kia Sportage sıfır fiyat listesine de yansımıştır. Fiyatlardaki yükselişin genel olduğunun altını çizmekte fayda var. Kia sportage Sıfır kilometre fiyat verileri funduszeue.info’da bulunabilir. Aynı segment’te bulunan araçlarla kıyaslandığında birçok kişi için daha mantıklı görünen sportage geçmiş yıllarda birçok ödülün de sahibi olmuştur. Kia Sportage sıfır fiyat listesi incelendiğinde Kia sportage’nin paket donanımları da görülebilir. Ayrıca satılık Kia Sportage sıfır fiyatları da funduszeue.info ilanları arasından bulunabilir. Güncel sıfır Kia Sportage fiyatları ile aynı segmentte bulunan diğer araçların fiyatlarını karşılaştırarak bütçenize uygun bir araç alabilirsiniz. Kia Sportage sıfır km fiyatları birçok kişinin bu aracı tercih etmesini sağlamaktadır.

Kia Fiyat Listesi Aralık Kia Sportage, Stonic, Rio, Ceed, Cerato Güncel Fiyat Listesi

Haberler

Yaşam

Otomobil

Kia Fiyat Listesi Aralık Kia Sportage, Stonic, Rio, Ceed, Cerato Güncel Fiyat Listesi

Güney Koreliotomobil şirketi Kia, ÖTV düzenlemesinin ardından düzenlediği fiyat listesinde değişiklik yapmadı. Aralık ayında otomobil fiyatları geçen ay ile aynı seviyede kaldı. Kia otomobil tercih etmeyi düşünenler için; Kia Aralık ayı güncel fiyat listesi.

Kaynak:funduszeue.info

Kia Fiyat Listesi Aralık

Kia Fiyat Listesi Aralık

Kia Picanto Fiyat Listesi Aralık

Kia Picanto Fiyat Listesi Aralık

Kia Rio Fiyat Listesi Aralık

Kia Rio Fiyat Listesi Aralık

Kia Stonic Fiyat Listesi Aralık

Kia Stonic Fiyat Listesi Aralık

Kia Cerato Fiyat Listesi Aralık

Kia Cerato Fiyat Listesi Aralık

Kia Sportage Fiyat Listesi Aralık

Kia Sportage Fiyat Listesi Aralık

Kia Sorento Fiyat Listesi Aralık

Kia Sorento Fiyat Listesi Aralık

Kia Ceed Fiyat Listesi Aralık

Kia Ceed Fiyat Listesi Aralık

Kia EV6 Fiyat Listesi Aralık

Kia EV6 Fiyat Listesi Aralık

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası