sinop çıkışlı doğu karadeniz turları / HER PAZARTESİ KESİN HAREKETLİ AİLELERE ÖZEL LÜKS KARADENİZ TURU

Sinop Çıkışlı Doğu Karadeniz Turları

sinop çıkışlı doğu karadeniz turları

Sinop Çıkışlı Turlar

seafoodplus.info&#;a Turlarınızı Ücretsiz Ekleyin. Detaylı Bilgi İçin Acente Üyelik Paketleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sinop ili, Karadeniz Bölgesi&#;nin en kuzey noktasında, Boztepe Yarımadası&#;nın en dar kesiminde yer almaktadır. Şehir, birbiri ardına uzanan plajları ile ziyaretçilerine inanılmaz güzellikler sunuyor. Sinop, mükemmel manzaraya sahip şirin bir Karadeniz liman kentidir.

Yarım günde her şeyi kolayca görebilmenize rağmen, burada kasabayı, restoranları ve deniz kıyısını dolaşarak bir günü rahatlıkla geçirebilirsiniz.

Sinop çıkışlı turlar ile gerek Sinop ili içinde gerekse yakın şehirlere düzenlenen seyahatler ile birbirinden güzel turistik yerler keşfedebilirsiniz. Sinop ili daha fazla tarihi cazibe merkezi sunmaktadır. Özellikle kervansaray mimarisine ilgi duyuyorsanız, Karadeniz kıyısı yolculuğunda Durağan&#;da mola vermek için sahil yolunun iç kısımlarına yönelmeye değer.

Sinop çıkışlı turlar aracılığı ile uygun fiyatlı tur seçeneklerini kaçırmayın.

Sinop Çıkışlı Günübirlik Turlar

sinop cıkısli gunubirlik turlar

Sinop, Doğu ve Batı Karadeniz&#;in iklimsel özelliklerinin birleşimine sahiptir. Kentin kuzey kesiminde, Çoğunlukla Karadeniz iklimi olmakla birlikte, güneye gidildikçe sıcaklıkların düşmesiyle değişir ve bozkır ikliminin etkileri görülür.

Sinop, binlerce yıldır Karadeniz&#;in kültür ve ticareti için stratejik bir lokasyon olmuştur. Bu liman, Tunç Çağı, Yunan, Helenistik, Roma, Bizans ve Osmanlı olmak üzere birçok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. Sinop çıkışlı günübirlik turlar İle Karadeniz&#;in en kuzey noktasını gezebilir kültürel yerleri yakından görebilirsiniz.

Osmanlı evleri ile bezenmiş şehrin sokaklarını dolaşmak oldukça keyiflidir. Sinop çıkışlı günübirlik turlar aracılığı ile gezen tarih tutkunları ise limanın aşağısında panoramik deniz manzaralı eski şehir surlarına tırmanmanın keyfini çıkaracaktır.

Sakarya Caddesi&#;ndeki eski hapishane binası da keşfedilmeyi bekleyen büyüleyici bir tarihi yapı bulunur ve ziyaretçilerine ev sahipliği yapar.

Sinop çıkışlı konaklamalı turlar

sinop cıkısli konaklamalı turlar

Batı Karadeniz bölgesinde, Amasra ile Sinop arasında yaklaşık yarı yolda bulunan bu liman kasabası, yıkık bir kaleye, zengin geleneksel Osmanlı ahşap evlerine ve arduvaz taşlı, Pontus tarzı çok sayıda güzel şehir evine ev sahipliği yapmaktadır. Yakın şehirler veya Türkiye’nin başka şehirlerini de Sinop çıkışlı konaklamalı turlar aracılığı ile gezip görebilirsiniz.

Gezinizi planlamanıza ve aktivitelerinizi ilgi alanlarınıza göre düzenlemenize yardımcı olabilecek acente şirketimiz Sinop çıkışlı konaklamalı turlar ile yapılacak en iyi şeyleri ve ziyaret edilecek en ilginç yerleri bulabilmeniz konusunda size büyük yardımcıdır. Otel ulaşım yeme içme kahvaltı ara öğün ve içecekler gibi önemli kişisel ihtiyaçlarınız baz alınarak planlama yapılır.

Turistik alan rehberleri size refakat ederek önemli bilgilendirmelerde bulunur.

Sinop Çıkışlı Kapadokya Turları

sinop cıkısli kapadokya turlari

 

Sinop çıkışlı Kapadokya turları ile göreme Açık Hava Müzesi&#;nde uzun kuyruklarda beklemeyin ve Kapadokya&#;nın kuzeyini keşfedeceksiniz. Otelinizden klimalı bir araç ile hareket ederek ve Kapadokya&#;ya doğru yola çıkacaksınız.

Bir rehber eşliğinde Göreme Açık Hava Müzesi, Çavuşin, Avanos, Ürgüp, Devrent Vadisi ve daha fazlasını ziyaret edebilirsiniz. Hem tarihi hem de doğal cazibe merkezlerini ziyaret eden tam günlük bir turda Kapadokya&#;nın daha fazlasını görmek için Sinop çıkışlı Kapadokya turları fırsatını kaçırmayın.

Göreme Panorama ve Yaprakhisar Panorama&#;dan manzaralara bakın, Derinkuyu Yeraltı Şehri&#;nin yeraltı odalarına girin ve Selime Manastırı&#;ndaki antik kaya kiliselerini görebilirsiniz. Ayrıca, manzaralı Ihlara Vadisi&#;nde 1 saatlik yavaş bir yürüyüş yaparak Güvercinlik Vadisi&#;ne göz atabilirsiniz.

Sinop çıkışlı Karadeniz turları

Karadeniz&#;in en güzel bölgelerinden birinde, macera aktiviteleriyle dolu manzaraların ve büyüleyici yeşil doğanın tadını çıkarın. Kasabanın en ünlü şelalesini keşfedin ve daha sonra Fırtına Vadisi&#;nin ortasında yer alan Fırtına Deresi üzerindeki Eski Osmanlı Taş Köprüsü&#;nün yakınındaki önerilen kafelerden birinde lezzetli çay içebilirsiniz. Ayer yaylasının zirvesinde yer alan en güzel şelalelerine giderek lezzetli yemekler yiyebilirsiniz.

Sinop çıkışlı Karadeniz turları tur rehberi eşliğinde bir dizi özel noktaya giden Ayder yaylasını keşfedeceksiniz. Karadeniz bölgesinde en çok ziyaret edilen illerden biri olan Rize&#;yi görebilir, Ardından Çamlıhemşin, Konaklar, Şenyuva Köprüsü, Zil Kale&#;yi Sinop çıkışlı Karadeniz turları ile ziyaret edebilirsiniz.

Bölgenin en yüksek ve en güzeli olan Göksu Şelalesi&#;ne hafif yürüyüş, muhteşem Kaçkar Dağı&#;nın eteklerinde birçok şelale, taş köprü ve yemyeşil ormanlarla panoramik manzaranın tadını Karadeniz turu ile çıkarabilirsiniz.

Sinop çıkışlı GAP turları

Sinop çıkışlı GAP turları ile Mardin, Şanlıurfa Gaziantep, Diyarbakır gibi birçok ili ziyaret etmeniz artık çok kolay. Özellikle Şanlıurfa hac kasabasını ve Türkiye&#;nin manevi merkezini keşfetmeye başlayarak, yıllık ve dünyanın en önemli megalitik sitelerini, belki de şimdiye kadar keşfedilmiş en büyük arkeolojik muamma olan Göbeklitepe&#;yi ziyaret edebilirsiniz.

Rehberiniz eşliğinde muhteşem Şanlıurfa Arkeoloji ve Mozaik Müzesi&#;ni görebilirsiniz. Güneydoğu Anadolu Bölgesi&#;nin modern illerinden biri olan ve aynı zamanda Hitit kökenli en eski illerden biri olan Gaziantep ile başlayacağınız Türkiye&#;deki bazı muhteşem yerleri görmek için Sinop çıkışlı GAP turları kaçırmayın.

Geniş zeytinlikleri ve üzüm bağları ile baklavayı tatma şansı bulacağınız bir gezi programına katılabilirsiniz.

Sinop çıkışlı Ege turları

Türkiye&#;nin mutlaka görülmesi gereken arkeolojik ve doğal yerlerinden bazılarını Sinop çıkışlı Ege turları ile ziyaret edebilirsiniz. Karmaşık bağımsız bir gezi düzenlemek yerine acentemiz bünyesinde bulunan rehberler ve çalışanlar, ulaşımınız, otelleriniz, biletleriniz gibi seyahatiniz ile alakalı birçok detayı üstlenir.

Efes Hierapolis ve Pamukkale&#;yi Sinop çıkışlı Ege turları ile ziyaret edebilir ve Kapadokya&#;nın kaya oluşumlarına, peribacalarına ve mağara kiliselerine eğlenceli ve bilgilendirici turlar ile eşlik edebilirsiniz. Kayaların ve vadilerin üzerinde şafak sökerken sıcak hava balonu uçurabilirsiniz. Egenin birçok tarihi yerini turlar aracılığı ile keşfedip sıcakkanlı insanları ile tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ulaşım konaklama seyahat sigortanız konusunda acentemiz üzerine düşeni üstlenerek keyifli bir seyahat deneyimi için size birçok fırsat sunmaktadır.

Sinop çıkışlı yurtdışı turları

Türkiye dışına çıkmayı planlıyor ve tek başınıza cesaret edemiyorsanız yeni dostlar edinebileceğiniz kalabalık tur organizasyonları fırsatını kaçırmayın. Dünyanın birçok noktasına ulaşım kolaylığı sunan Sinop çıkışlı yurtdışı turları size macera dolu bir gezi vadediyor.

Aktarmalı veya aktarmasız uçak yolculuğundan yeme içme planına kalacağınız konaklama yerinden gezilecek turistik mekanlara kadar organize edilmiş bir tur paketlerini inceleyerek istediğiniz ülkeye gidebilirsiniz.

Vize gerektiren Avrupa ülkeleri veya turist vizesi ile giriş yapabileceğiniz birçok ülkeyi görme fırsatı sunan tur organizasyonlarımız ile heyecan verici bir seyahat sizi bekliyor.

Sinop çıkışlı yurtdışı turları sadece AB ülkelerine değil ayrıca Uzakdoğu ülkeleri ve Türkiye’ye komşu olan ülkeleri de ziyaret edebileceksiniz.

DOĞU KARADENİZ PROGRAM (AİLELERE ÖZEL)

4&5 YILDIZLI OTELLER

Saat: de Rıza Turizm Konya ofisinin önünden hareketle Ankara üzerinden Sinop’a doğru yola çıkıyoruz. Gerekli molaların ardından, sabah saatlerinde Sinop Erfelek şelalelerinin olduğu bölgedeki Restoranımıza varıyoruz.

 

1.Gün:SİNOP - SAMSUN ÇARŞAMBA OVASI - GÖĞCELİ CAMİ - ORDU BOZTEPE – GİRESUN

Değerli misafirlerimiz, Restoran da alacağımız Kahvaltının ardından Birbirinden güzel şelalelerden oluşan Erfelek Tatlıca Şelaleleri'ne hareket ediyoruz. (Yanınızda ayakkabılarınızın ıslanma ihtimaline karşı plastik ayakkabı getirmenizi öneriyoruz.) Tatlıca Takım Şelalelerinden bir kaçını kapsayan gezimizin ardından Karadeniz'in sayısız güzelliklerinden yalnızca bir tanesi olan ve coğrafi oluşumu bakımından ülkemizde eşi benzeri olmayan Hamsilos Fiyordu'na varıyoruz, bu eşsiz manzarada fotoğraf molası sonrası istikametimizi Sinop'a çeviriyoruz. Sinop Merkezinde alışveriş için bir mola veriyoruz. Ardından ''Tatar Ramazan, Uçurtmayı Vurmasınlar'' gibi çok sayıda tanınmış filme set olmuş TarihiSinop Cezaevi'ni (Tadilatta Dışarıdan Görüyoruz) ziyaret ediyoruz, burada yaşayacağımız duygusal ve etkileyici atmosferin ardından, Samsun’un Çarşamba ilçesine geçiyoruz Çarşamba ovasının içinde bulunan göğceli camii ziyaret ediyoruz Türkiye’nin en eski ahşap camisidir. Selçuklu ve Abbasi veya gezici irşat ekibi tarafından yılında yapıldığı tahmin edilmektedir. Çarşamba ovasından sonra Ordu’ya geçiyoruz. Boztepe’ye teleferikle çıkarak Boztepe ten orduyu seyrediyoruz. Sonrasında konaklamamız ve akşam yemeğimiz otelimizde.

 

2.Gün:TRABZON -AYASOFYA CAMİİ –TELKARİ ATÖLYESİ- MAÇKA-ALTINDERE MİLLİ PARKI – SÜMELA MANASTIRI – ÇAY FABRİKASI VE SÜRMENE BIÇAK SANAYİ

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, rehberimizden aldığımız bilgiler eşliğinde Trabzon'a doğru yola çıkıyoruz. Karadeniz'in en gelişmiş kenti olan Trabzon'a varıyoruz. yy da I. Manuel Komnenos zamanında yapılmış, yılında camiye çevrilmiş, tarihinde müzeye çevrilmiş Pontus Devletinin önemli eserlerinden biri olan Ayasofya Müzesini dışarıdan gördükten sonra Trabzon merkezde küçük bir gezinti yapıyoruz bu gezintiden sonra soğuksu mahallesine çıkarak m yükseklikte olan Trabzon Cumhurbaşkanı Köşkünün önünde resim çektirdikten sonra Trabzon'a has olan Telkari Sanatının örneklerini görebileceğimiz ve satın alabileceğimiz Telkari Atölyesi ve Mağazası gezintisinin ardından, sürmene ye hareket burada çay fabrikası gezisi sonrasında Sürmene’nin meşhur bıçaklarını görüyor alışveriş imkanı tanıdıktan sonra Altındere Milli Parkı'na hareket ediyoruz. Altındere Milli Parkı içine girdiğinizde adeta yeşilin tonunu göreceksiniz. Gözleri renkli olmayan konuklarımız üzülmesin, yeşili seyrederken gözleriniz yeşil tonunu alacak. Yeşilliklerin içinde bulunan Karadağ'ın eteklerine kaya oyularak inşa edilmiş olan Sümela Manastırı'nın mimari harikasını gördüğünüzde şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. mt yükseklikte bulunan Sümela Manastırını gezerken rehberimizin anlatımlarından sonra bir kez daha büyüleneceksiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (Tur tarihinde manastırın kapalı olması durumunda Sümela Manastırı'nın Altındere Milli Parkı içerisinden panoramik fotoğrafı alınacaktır.)

3.Gün:RİZE BEZİ - AYDER YAYLASI -ZİLKALE-CAT VADİSİ-ŞENYUVA KÖPRÜSÜ

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasın da Rize de M.Ö. yıllara dayanan kenevir hammaddesi olan genel olarak çarşaf, peçete, sofra örtüsü şeklinde dokunarak bizlere sunulan Meşhur Rize bezi atölyelerini ve alışveriş yerini gezdikten sonra Rize’den Fırtına vadisine geçerek Ayder yaylasına çıkıyoruz. Yayla gezimizden sonra misafirlerimizle dünyada eşi benzeri olmayan Çat vadisini görmek için minibüslerle yola çıkıyoruz. Çamlıhemşin’den bineceğimiz minibüslerle Sevdaluk dizisinin çekimlerinin de yapıldığı Şenyuva Köyü’nü görerek Fırtına Vadisi’nin vahşi doğasında yükselen Zil Kale’ye gidiyoruz. Zil Kale’nin Kartal Yuvasını andıran görüntüsüne hayran kalacaksınız. Zil Kale’de geçireceğimiz zaman sonrası Şenyuva Köyü’ne dönerek Karadeniz Bölgesi’nin en büyük taş köprülerinden biri olan Şenyuva Köprüsü’ne kısa bir yürüyüş ile geçiyoruz. Köprüde size vereceğimiz zaman sonrası minibüslerimize binerek Çamlıhemşin’e geri dönüyoruz sonrasında Otelimize Hareket Akşam yemeği ve konaklama otelimizde

4.Gün : BATUM

Değerli misafirlerimiz ,Otelimizde kahvaltımızı aldıktan sonra Batum'a hareket ediyoruz. (Dileyen misafirlerimiz merkez de vakit geçirebilirler.) Sarp Sınır Kapısında giriş işlemlerimizi tamamladıktan sonra Gürcistan / Acara bölgesine geçiyoruz. Hz. İsa’nın On İki Havarisinden biri olan St. Mathias`in mezarının da bulunduğu Roma döneminden kalan ve en son Osmanlılar döneminde kullanılan Gonio (Apsaros Kalesi'ni (Panoramik) görüyoruz. Batum şehir merkezine doğru devam ederken Bayburt'tan doğup Batum sınırlarına kadar kendine keskin çizgiler oluşturan Çoruh Nehri'ni ve üzerindeki eski Gonio Köprüsü'nü göreceğiz. Bir sonraki durağımız, giriş ve çıkışlardaki zamana baglı olarak..! eski bulvar yanındaki Küçük Botanik Bahçesi olacaktır. Karadeniz’e özgü çok sayıda ağaç ve bitki türünü gördükten sonra tekrar şehir merkezine dönerek kent merkezini gezmeye başlıyoruz. Öğlen yemeği ve Namaz molasından sonra Burada; Tarihi Meryem Ana Katedral Kilisesi'ni, Tarihi Orta Camii, Tiyatro Binasını, Medea Heykeli'ni, Batum Limanı'nı ve yeni oluşturulan yüzüyle Avrupa Meydanı’nı göreceğiz. Ardından Sarp Sınır Kapısı'ndan çıkış işlemlerini yapıp, Akşam yemeği ve konaklama için otelimize hareket ediyoruz.

Not: Batum giriş ve çıkış işlemlerinin her biri ortalama saat sürmektedir.

5.Gün:UZUNGÖL – PERŞEMBE YAYLASI – TOKAT

Değerli misafirlerimiz, Otelimizde kahvaltıdan sonra şarah vadisini takip ederek deniz seviyesinden m yükseklikte bulunan etrafı zümrüt yeşili ladin ormanlarıyla çevrili Uzungöl'e hareket ediyoruz. Uzungöl gezimizin ardından yolumuza devam ediyoruz. Ordunun Fatsa ilçesinden geçerek ( Programımızda yetişirse) Karadeniz’in zirve Yaylalarından Perşembe yaylasına ulaşıyoruz. Perşembe Yaylası'nda, doğanın muhteşem manzaraları eşliğinde oya gibi işlenmiş menderesleri görüyor, tüm platoya hakim Karga Tepesi’nden muhteşem manzarayı görüntülüyoruz. Ve yolumuza devam ediyoruz. sonra Tokat Merkeze hareket Akşam yemeği ve Geceleme Otelimizde

6.Gün: TOKAT - TAŞHAN – GÖKMEDRESE – ULUCAMİİ – AMASYA - FERHAT İLE ŞİRİN - KONYA

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasın da. Tokat şehir merkezinde bulunan Taşhan, Gökmedrese, ulu camii, saat kulesi, Ali paşa camini geziyoruz sonrasında Pazar da bulunan Ülkemizin en önemli doğal değerlerinden kireç taşı oluşumlu ve dışarıdaki hava kalitesinden 4 kat daha fazla oksijene sahip olan Ballıca Mağarasını geziyoruz. Tamamen steril ve polensiz ortamda cüce yarasaların yaşadığı bu mağara; Suların getirdiği minerallere göre oluşan değişik renklerdeki sarkıt ve dikitlerin farklılığını görünce anlayacaksınız. Sonrasında Pazar ilçesine hareket edip Mahperi Hatun Kervansarayı 'nı gördükten sonra Amasya ya geçiyoruz. Gezimize yılında yaptırılan tipik bir Osmanlı konağı olan Hazeranlar Konağı ile başlıyoruz. Sonrasında Yeşilırmak kenarına yapılan nehrin üzerine doğru duran Yalı Boyu Evlerinin Cumbalarını izliyoruz. Ardından Sultan II. Bayezid adına yılında yapılan içinde camii, medrese, imaret, türbe, şadırvan ve çeşme bulunan Sultan II. Bayezid Külliyesini geziyoruz. Buradan Burma Minareli Camii ve Şehzadeler Parkını geziyoruz. Öğlen yemeği ve Namaz Molasından sonra İçinde İlhanlılar Döneminden kalma 6 adet mumyanın en fazla ilgi çektiği Amasya Müzesini ziyaret ediyoruz. Müze gezimiz sonrasında Helenistik Döneme ait olduğuna inanılan ve mitolojiye göre Ferhat’ın, Şirin’e kavuşmak adına dağları kazarak oluşturduğu ve bu adı taşıyan Ferhat ile Şirin Su Kanallarını ziyaret ediyoruz. Fotoğraflarımızı aldıktan sonra Amasya gezimizi tamamlayarak KONYA’ya doğru yol alıyoruz ve gezimizi bitiriyoruz.

 

İKİ KİŞİLİK ODALARDA KİŞİ BAŞI FİYATLAR

 

   PEŞİN6 TAKSİT9 TAKSİT12 TAKSİT
KİŞİ BAŞI₺,00₺,00₺,00₺,00
YAŞ₺,00₺,00₺,00₺,00
YAŞ (KOLTUKSUZ)*₺,00₺,00₺,00₺,00
YAŞ (KOLTUKSUZ)ÜCRETSİZÜCRETSİZÜCRETSİZÜCRETSİZ

* yaş arası çocuklarda koltuk istenmesi halinde yaş fiyatı üzerinden fiyatlandırma yapılır

 

 

 

 

Herşey Dahil Ücrete Dahil Olan Hizmetler

  • Lüks otobüsler ile ulaşım,
  • 5 gece yarım pansiyon konaklama
  • İlk gün alınacak ekstra kahvaltı,
  • Sabah kahvaltıları (6),
  • Akşam yemekleri (5),
  • Rehberlik hizmetleri,
  • Seyahat sigortası,
  • Yayla çıkışlarında Munibüsler ile Transferler
  • Boztepe teleferik ücreti,
  • Rıza Turizm refakati ve ikramları,
  • Ücrete Dahil Olan Müze ve Ören yerleri ( Ayasofya kilisesi, Amasya Mumya müzesi, Şehzadeler Müzesi, Uzungöl Milli Parkı , Ayder Milli Parkı , Zilkale, Sümela Milli Parkı ( Sümela Manastırı Giriş Hariç)  )

 

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

  • Öğle yemekleri,
  • Herşey dahilde belirtilmeyen müze girişleri (Sümela Manastırı)
  • Yemeklerde alınacak içecekler,
  • Yurt dışı çıkış harcı,
  • Fırtına Deresi’nde rafting ve zipline ücretleri,
  • Özel harcamalar,
  • Uçaklı katılımlarda uçak bileti.
  • Son gün dönüş akşam yemeği.

 

 

 

 

ÇOCUK ÜCRETLERİ : ODADA İKİ YETİŞKİN YANINDA KALMAK KAYDI İLE YUKARIDAKİ FİYATLAR GEÇERLİDİR. ODADA 1 YETİŞKİN YANINDA ÇOCUK TAM ÜCRET ÖDER

NOT : ERKEN REZERVASYONDA ÖDEMENİN TAMAMI YADA TOPLAM ÖDEMENIN %30 U ÖDENMEK KAYDI İLE İNDİRİMLER GEÇERLİDİR AKSİ TAKDİRDE SEZON ÜCRETLERİ GEÇERLİ OLACAKTIR

ŞARTLARI : HAREKET TARIHINDEN 45 GÜN ÖNCESİNE KADAR OLAN İPTALLERDE TAM İADE ( ÖDEME YAPILAN ŞEKİL VE TÜRE GÖRE ) GÜN ARASI İPTALLERDE %50 KESİNTİ - 30 GÜN GÜN ARASI İPTALLERDE %75 KESİNTİ 21 GÜN ALTI İPTALLERDE ÜCRETİN TAMAMI KESİNTİ YAPILACAKTIR.

İPTAL MÜCBİR SEBEPLERDE : TUR HAREKET TARIHINDEN 30 GÜN ÖNCESİNDE RIZA TURİZMIN MISAFİRLER ADINA ÖDEME YAPTIGI OTOBÜS, REHBERLİK, OTEL, TRANSFERLER VE VERGİLER DÜŞÜLEREK KALAN MİKTAR MÜŞTRİYE İADE EDİLECEKTİR. MÜCBİR SEBEP OLMASINA RAGMEN TURUN HAREKET TARİHİNDEN 30 GÜNDEN AZ KALMASI DURUMUNDA NORMAL İPTAL ŞARTLARI GEÇERLİ OLACAKTIR.

KURALLAR : RIZA TURİZM SEYAHAT ACENTASI BELİRLİ KURALLAR DAHİLİNDE ÖZEL İÇERİKLİ TURLAR DÜZENLEMEKTEDİR. İSLAMİ HASSASİYETLERE UYGUN HELAL YEMEK YİYEBİLECEKLERİ VE NAMAZ VAKİTLERİNDE MOLALARA RİYAYET EDECEĞİNİ MİSAFİRLERİNE TAAHHÜT ETMEKTEDİR. TURLARIMIZ AİLELERE UYGUN TURLARDIR. BU BAGLAMDA TUR ESNASINDA MİSAFİRLERİMİZ BELİRLİ KURALLARA RİAYET ETMEK ZORUNDADIR. TOPLU YEMEKLERDE BİZLERE BELİRTİLEN ALANLARDA OTURMAK, TUR ESNASINDA KESİNLİKLE ALKOL ALMAMAK, MİSAFİRLERİMİZİ VE DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYICI HAREKETLER YAPMAMAK, AHLAK KURALLARINA AYKIRI HAREKET ETMEMEK, TURUN HUZURUNU BOZMAMAK, TURUN İŞLEYİŞİNE MÜDAHALE ETMEMEK, VB. KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. "AKSİ DURUMLARDA RIZA TURİZM TURUN SAĞLIKLI DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN TUR ESNASINDA KURALLARA UYMAYAN MİSAFİRLERE TUTANAK TUTARAK EN YAKIN OTOGARDAN TURUN BAŞLANGIÇ NOKTASINA KADAR GÖNDERMEKLE MÜKELLEFTİR. BUNUNLA BERABER TURUN KALAN KISMI İLE ALAKALI HERHANGİ BİR İADE SÖZ KONUSU OLMAMAKLA BERABER HUKUKİ HAKLARINI VE TAZMİNAT HAKLARI SAKLI TUTMAKTADIR."

RIZA TURİZM PROGRAMLARIMIZDA OTEL KALİTESİ AYNI KALMAK KAYDI ILE TARİHLERE GÖRE OTELLERDE DEGİŞİLİK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

Rehberimiz acentemizin onayı ile programda değişiklik yapma ve hava durumuna ve/veya mücbir sebebe bağlı olarak gezi noktalarında bulunan bazı yerleri iptal etme hakkına sahiptir. Turumuza katılan tüm misafirlerimiz bunu kabul etmiş sayılır. 

5 YILDIZLI OTELLERDE KONAKLAMALI KARADENİZ TURU

#karadeniz#karadenizturu#karadeniz #karadenizgezisi#konyaçıkışlıturlar#konya#konyagezi#konyatur

 

 

Herşey Dahil Ücrete Dahil Olan Hizmetler

  • Lüks otobüsler ile ulaşım,
  • 5 gece yarım pansiyon konaklama
  • İlk gün alınacak ekstra kahvaltı,
  • Sabah kahvaltıları (6),
  • Akşam yemekleri (5),
  • Rehberlik hizmetleri,
  • Seyahat sigortası,
  • Yayla çıkışlarında Munibüsler ile Transferler
  • Boztepe teleferik ücreti,
  • Rıza Turizm refakati ve ikramları,
  • Ücrete Dahil Olan Müze ve Ören yerleri ( Ayasofya kilisesi, Amasya Mumya müzesi, Şehzadeler Müzesi, Uzungöl Milli Parkı , Ayder Milli Parkı , Zilkale, Sümela milli parkı ( Sümela Giriş hariç) , )

 

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

  • Öğle yemekleri,
  • Herşey dahilde belirtilmeyen müze girişleri
  • Yemeklerde alınacak içecekler,
  • Yurt dışı çıkış harcı,
  • Fırtına Deresi’nde rafting ve zipline ücretleri,
  • Özel harcamalar,
  • Uçaklı katılımlarda uçak bileti.
  • Son gün dönüş akşam yemeği.

 

 

 

 

ÇOCUK ÜCRETLERİ : ODADA İKİ YETİŞKİN YANINDA KALMAK KAYDI İLE YUKARIDAKİ FİYATLAR GEÇERLİDİR. ODADA 1 YETİŞKİN YANINDA ÇOCUK TAM ÜCRET ÖDER

NOT : ERKEN REZERVASYONDA ÖDEMENİN TAMAMI YADA TOPLAM ÖDEMENIN %30 U ÖDENMEK KAYDI İLE İNDİRİMLER GEÇERLİDİR AKSİ TAKDİRDE SEZON ÜCRETLERİ GEÇERLİ OLACAKTIR

ŞARTLARI : HAREKET TARIHINDEN 45 GÜN ÖNCESİNE KADAR OLAN LERDE TAM İADE ( ÖDEME YAPILAN ŞEKİL VE TÜRE GÖRE ) GÜN ARASI İPTALLERDE %50 KESİNTİ - 30 GÜN GÜN ARASI İPTALLERDE %75 KESİNTİ 21 GÜN ALTI İPTALLERDE ÜCRETİN TAMAMI KESİNTİ YAPILACAKTIR.

İPTAL MÜCBİR SEBEPLERDE : TUR HAREKET TARIHINDEN 30 GÜN ÖNCESİNDE RIZA TURIZMIN MISAFİRLER ADINA ÖDEME YAPTIGI OTOBÜS, REHBERLİK, OTEL, TRANSFERLER VE VERGİLER DÜŞÜLEREK KALAN MİKTAR MÜŞTRİYE İADE EDİLECEKTİR. MÜCBİR SEBEP OLMASINA RAGMEN TURUN HAREKET TARİHİNDEN 30 GÜNDEN AZ KALMASI DURUMUNDA NORMAL İPTAL ŞARTLARI GEÇERLİ OLACAKTIR.

KURALLAR : RIZA TURİZM SEYAHAT ACENTASI BELİRLİ KURALLAR DAHİLİNDE ÖZEL İÇERİKLİ TURLAR DÜZENLEMEKTEDİR. İSLAMİ HASSASİYETLERE UYGUN HELAL YEMEK YİYEBİLECEKLERİ VE NAMAZ VAKİTLERİNDE MOLALARA RİYAYET EDECEĞİNİ MİSAFİRLERİNE TAAHHÜT ETMEKTEDİR. TURLARIMIZ AİLELERE UYGUN TURLARDIR. BU BAĞLAMDA TUR ESNASINDA MİSAFİRLERİMİZ BELİRLİ KURALLARA RİAYET ETMEK ZORUNDADIR. TOPLU YEMEKLERDE BİZLERE BELİRTİLEN ALANLARDA OTURMAK, TUR ESNASINDA KESİNLİKLE ALKOL ALMAMAK, MİSAFİRLERİMİZİ VE DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYICI HAREKETLER YAPMAMAK, AHLAK KURALLARINA AYKIRI HAREKET ETMEMEK, TURUN HUZURUNU BOZMAMAK, TURUN İŞLEYİŞİNE MÜDAHALE ETMEMEK, VB. KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. "AKSİ DURUMLARDA RIZA TURİZM TURUN SAĞLIKLI DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN TUR ESNASINDA KURALLARA UYMAYAN MİSAFİRLERE TUTANAK TUTARAK EN YAKIN OTOGARDAN TURUN BAŞLANGIÇ NOKTASINA KADAR GÖNDERMEKLE MÜKELLEFTİR. BUNUNLA BERABER TURUN KALAN KISMI İLE ALAKALI HERHANGİ BİR İADE SÖZ KONUSU OLMAMAKLA BERABER HUKUKİ HAKLARINI VE TAZMİNAT HAKLARI SAKLI TUTMAKTADIR."

RIZA TURİZM PROGRAMLARIMIZDA OTEL KALITESİ AYNI KALMAK KAYDI ILE TARİHLERE GÖRE OTELLERDE DEĞİŞİLİK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

5 YILDIZLI OTELLERDE KONAKLAMALI KARADENIZ TURU

#karadeniz#karadenizturu#karadeniz #karadenizgezisi#konyaçıkışlıturlar#konya#konyagezi#konyatur

 

Karadeniz Turu Lüks 3 Temmuz

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 10 Temmuz

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 17 Temmuz

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 24 Temmuz

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 31 Temmuz

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 07 Ağustos

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 14 Ağustos

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 21 Ağustos

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 28 Ağustos

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 04 Eylül

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 11 Eylül

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 18 Eylül

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.

Karadeniz Turu Lüks 25 Eylül

Gidiş-Dönüş Tarihleri
-
Kişi başı fiyat
Single Farkı
Yaş Çocuk
Yaş Çocuk
Yaş Bebek
Yaş çocuklara koltuk verilmemektedir.
TURA KATIL

KONAKLANACAK OTELLER

BOYDAN BOYA BATI &#; DOĞU KARADENİZ TURU

BOYDAN BOYA BATI &#; DOĞU KARADENİZ TUR

16 İL & İKİ ÜLKE & TEK TUR

BOLU &#;BARTIN – KASTAMONU – SİNOP – SAMSUN &#; ORDU – GİRESUN – TRABZON – RİZE &#; GÜMÜŞHANE BAYBURT – ERZİNCAN – SİVAS – YOZGAT – ANKARA &#; İZMİR

ABANT- AMASRA –SAFRANBOLU –SÜMELA-UZUNGÖL -BATUM –AYDER-ZİGANA

GİDİŞ & DÖNÜŞ  OTOBÜSLÜ

7 – 15 AĞUSTOS  

HERŞEY DAHİL EKSTRASIZ

 

:  Boyacıoğlu Turizm aracında buluşarak yola çıkıyoruz, yolda vereceğimizin molaların ardından;

Abant Bolu  Amasra – Safranbolu- Bartın

Sabah saatlerinde muhteşem Abanta varıyoruz öncelikle yapacağımız kahvaltımızın ardından Abantta  Tabiat parkında vereceğimiz  serbest zamanda göl kenarında fotoğraflarımızı çekilip aracımıza binerek Devrek’e  doğru yola çıkıyoruz, Bastoncular çarşısındaki alış veriş molasının ardından Fatih Sultan Mehmet lalasına dönerek “Lala, Lala, Çeşm-i Cihan bu mu ola?” demiş.(“Çeşm-i Cihan”, dünyanın gözü, göz bebeği ) Amasra’ya varıyoruz Amasra çarşı gezimizin ardından ilçeye özgü süslenmiş salatalarımızla birlikte  balık menülü öğle yemeklerimizi yiyip Safranbolu’ya doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 2 saatlik yolculuktan sonra Müze kent Safranbolu’ya ulaşıyoruz. Safranbolu’da öncelikle bu muhteşem kasabamızı gezdikten sonra Yöreye has imalat yapan  mağazaya gidip  Safranbolu’nun en meşhur lokumlularının  tadına bakıp, alışverişini yapıyoruz. vereceğimiz serbest zaman sonrasında Safranboludaki  otelmize  gidip   akşam yemeklerimizi alıyoruz. Akşam yemeği sonrasında dileyen konuklarımız çarşıyı gezebilirler

Kastamonu – Sinop –Samsun  Sabah kahvaltımızın ardından aracımıza binerek Kastamonu ya doğru yola çıkıyoruz yaklaşık 1,45 dakikalık yolculuğumuzdan sonra Kastamonu şehir merkezine gidip ilk önce  Şerife Bacı ve Atatürk Anıtı, Nasrullah Köprüsü, Nasrullah Meydanı ve Münir’e Medresesi El Sanatları Çarşısını gezdikten sonra Kastamonu çekme helvasını alıp aracımıza binerek Sinop a doğru yola çıkıyoruz  Sinop a varışımızla birlikte öncelikle meşhur Mantısını yemek için restoranımıza gidiyoruz yemek sonrası (Restarasyonu bitti ise)  Sinop Cezaevinin gezdikten sonra yürüyerek çok keyifli Sinop çarşısını gezip  serbest zamanda Sinop’a has maket tekne (Kotra) alışverişini yapabilirsiniz Alışverişlerimiz tamamlayıp aracımıza binerek  yaklaşık 2 saatlik yolculuğumuzla Bafra yolu üzerinden Samsun’a doğru yola çıkıyoruz, uygun yerlerde verilen molaların ardından akşam saatlerinde Samsun’a varışımızla Otelimize giderek odalarımıza yerleşip akşam yemeğimizi alıyoruz

Samsun &#; Ordu  Sabah yapacağımız kahvaltının ardından aracımıza binerek Öncelikle Samsunun simgesi olan Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün at figürlü heykelinin önünde hatıra fotoğrafı çekiliyoruz, daha sonra yürüyerek Balmumu heykelleri ve dönem yansımaları eşliğinde Atatürk ve 18 silah ve kader arkadaşı ile birlikte Samsun’a ilk adımı attığı yer olan tütün iskelesi ve ilk adım anıtlarını ziyaret ediyoruz. Fotoğraflarımızı çektikten sonra aracımıza binip  Milli Mücadelenin bir kıvılcım olarak başladığı daha sonra tüm yurdu sardığı bu Atatürk şehrinde Bandırma vapurunun birebir ölçülerdeki maketinin bulunduğu Kurtuluş parkına gidiyoruz Bu alanlarda vereceğimiz serbest zamandan sonra Karadeniz’in incisi olarak adlandırılan Ordu’ya doğru yola çıkıyoruz Yolda alacağımız öğle yemeğimizin ardından   sonra deniz seviyesinden metre yükseklikte bulunan Boztepe ye çıkmak için  Teleferik biniş noktasından biletlerimizi alıp Teleferik e binip zirveye ulaştığımız zaman göreceğimiz manzara sizlere uçakla yolculuk yapıyormuşsunuz hissini verecek burada çaylarımızı yudumladıktan sonra  aracımıza binerek Ordunun en güzel oteli Anemon Ordu ‘ya gidiyoruz seafoodplus.info  akşam yemeğimiz ve konaklamamız otelimizde.

Giresun – Trabzon (Sumela )  Sabah otelimizde alacağımız  kahvaltının ardından aracımıza  binip Giresun dan geçip Tireboluda vereceğimiz Fındık ve Çay alışverişi için serbest zamanın ardından  dk  yolculuğumuzdan sonra Trabzon gezimiz başlıyor İlk önce Trabzon’a gelen Komenos ailesi tarafından – yılları arasında kilise olarak yaptırılan, sonrasında  cami ve savaş döneminde hastane olarak kullanılan Ayasofya Müzesini geziyoruz. Trabzon’un meşhur Telkarilerinden aldıktan ve Kazaziye sanatının inceliklerini gördükten alış verişlerimizi yapıp aracımıza binerek öğle yemeğimizi yöresel menülü ve meşhur Akçaabat köfteli almak için restaurantımıza  gidiyoruz. Yemeklerimizi aldıktan sonra  Ulu Önder Atatürk’ün Trabzon’u ziyaretleri esnasında kullandığı ve sonrasında halk tarafından satın alınıp kendilerine hediye edilen köşkü gezeceğiz. Daha sonra Altındere Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan yaklaşık yıl önce iki keşişin kurduğu düşünülen Sümela Manastırı’na ulaşıyoruz bizi bekleyen minibüslere binerek inanılmaz güzel yolculukla Manastıra ulaşıyoruz Rehberimizin anlatımlarını dinledikten sonra aşağıya inip  Otobüsümüze binerek   otelimize gidiyoruz. Odalarımıza yerleştikten sonra   Akşam yemeğimiz ve konaklamamız otelimizde

:Uzungöl Batum- AyderRize Sabah açık büfe kahvaltıdan sonra  aracımıza binerek  Karadeniz’in başlıca geçim kaynağı olan çay bahçeleri arasında yer alan  Çay fabrikasında alış verişlerimiz yaparak çok güzel olan başka bir yaylamız  Uzun göle gidiyoruz yaylaya varışımızın ardından fotoğraf ve yürüyüş için serbest zaman veriyoruz keyifli ve bol oksijenli yaylamızdan  ayrılıp  kısa bir yolculukluğun ardından  öğle yemeklerimizi aldıktan Arhavi, Hopa ilçelerini görerek sarp sınır kapısına ulaşıyoruz. Sadece nüfus cüzdanlarımızla geçerek Karadeniz’in Gürcistan sınırlarındaki gezilerimize başlıyoruz. İlk olarak Batum yolu üzerinde bulunan tarihi Gönye Kalesini dışarıdan görerek şehir merkezine doğru devam ediyoruz, Yolumuzun üzerinde göreceğimiz ters restorandı fotoğraflayıp şehir merkezi turumuza kısa bir yürüyüşle Orta Camii, Piazza meydanı, Avrupa meydanını, Medaa Heykelini ve Altın rengin olan  Poesidon Heykeli  ve sandalyeli, yıllık geçmişe sahip opera binasını görüp denizin yanından yapacağımız yürüyüşle birlikte Ali & Nino aşkını simgeleyen hareketli heykelde fotoğraflarımızı çekildikten sonra aracımıza sınır kapısından geçip Çamlı Hemşin geçerek bambaşka bir yaylamız olan Aydere gidiyoruz Odalarımıza yerleştikten sonra akşam yemeğimiz ve konaklamamız otelimizde

: Ayder -Gümüşhane  Sabah yapacağımız  kahvaltıdan sonra  Öncelikle Gelin tülü şelalesinde fotoğraflarımızı çekilip  vereceğimiz serbest zamanın ardından aracımızda buluşarak yola çıkıyoruz ,yolumuzun üzerinde zipline  ve Salıncak için vereceğimiz molaların ardından  aracımıza binerek  Gümüşhaneye doğru yola çıkıyoruz  yolda restaurantımızda alacağımız öğle yemeğinin ardından  meşhur Hamsi köy sütlacın tadına bakıp  Zigana geçidikten sonra  Gümüşhaneye varıyoruz Konaklamamız ve Akşam yemeğimiz otelimizde

: Bayburt-Erzincan – Sivas  Kitabesine göre yılında Kızıl Arslan Bin  İbrahim tarafından yaptırılan Ulu Camii ziyaretİnden sonra Madımak olayının yaşandığı otelin önünden geçerek  akşam yemeğimiz için  restaurantımıza gidiyoruz yemeğimizin ardından konaklamamız otelimizde

Sivas-Yozgat – Ankara-İzmir  Sabah yapacağımız  kahvaltıdan sonra  yaklaşık 2 saatlik yolculuğumuzla Yozgata varıyoruz meydanda vereceğimiz kahve molamızın ardından yapacağımız şehir turunda çok keyif alacaksınız ardından Türkiyemizin başkentti Ankaraya gidiyoruz varışımızla birlikte  Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü  ziyaret için Anıtkabir ziyareti aslanlı yoldan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine varıyoruz. Saygı duruşu ardından Atatürk Müzesi ,Çanakkale, Kurtuluş, Sakarya Savaşları maketlerle canlandırılmış müzeyi geziyoruz. Anıtkabir’de alışveriş yaptıktan sonra  çok yakında bulunan restaurantımıza giderek öğle yemeklerimiz alıp Polatlı üzerinden Afyona varıyoruz Öncelikle bölgeye has Suçuk lokum alışverişimizi yaptıktan sonra akşam yemeklerimizi alıp vereceğimiz molalarla aldığımız noktalara bırakarak vedalaşıyoruz.

************ Başka bir Boyacıoğlu Turizm Turunda Buluşmak üzere vedalaşıyoruz***********

*****HAREKET SAATLERİMİZ VE BULUŞMA NOKTALARIMIZ İÇİN TURDAN BİR GÜN ÖNCE SİZLERLE İLETİŞİME GEÇİLECEKTİR*****

*****TURLARIMIZDA Kİ ŞUBE YOĞUNLUĞUNA GÖRE ARAÇLARIMIZIN KALKIŞ SAATLERİ DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR*****

*****BATUMA GEÇİŞLERDE YETİŞKİN VE ÇOCUKLARIN  RESİMLİ VE  YENİ KİMLİK OLMA ŞARTI VARDIR****

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

İzmir den İzmir’e arası Lüx Otobüsle Ulaşım

7 gece Otellerde Y.P Konaklama

8 Öğle Yemekleri

Birinci Gün Abantta Kahvaltı

Dönüş Günü Akşam Yemeği

Rehberlik Hizmeti

Araç İçin İkramlar

Türsab Seyahat Sigortası

Dahil Olmayan Hizmetler

Müze ve Ören Yerlerine Giriş Ücreti

Batum Yurt Dışı Çıkış Harcı

Otelde ve Öğle yemeklerindeki alınacak İçecekler

Boztepe Teleferik Ücreti

Sümela Manastırı Girişi ve Minibüs  Çıkış ücreti

Kişisel Harcamalar

İki kişilik Odada kişi başı ,00 TL

Tek Kişi farkı : ,00 TL

İKİ YETİŞKİN YANINDA KALMAK ŞARTI İLE 

06 yaş        :   ,00 tl

yaş :   ,00 tl

 

Ankara Çıkışlı Her Pazartesi Hareketli 5 Gece Otel Konaklamalı 6 Günlük Rüya Gibi Doğu Karadeniz ve Batum Turu

Karadeniz'in ve Batum'un dillere destan güzelliklerini ve muhteşem doğasını 5 gece 6 günlük Doğu Karadeniz & Batum turu kampanyasıyla keşfedin

İnsanlığın doğuşuna giden tarihi ile kültüre ve bilgiye, doğası ile oksijene ve huzura doyacağınız bu turda, eşsiz manzaralar karşısında büyüleneceksiniz.

Doğu Karadeniz & Batum turundan en uygun fiyata yararlanmak için vakit kaybetmeden rezervasyonunuzu gerçekleştirin.

İyi yolculuklar dileriz

Tur Özeti

  • 1. Gün: Amasya - Ferhat İle Şirin - Amasya Müzesi - Yalı Boyu Evleri - Hazeranlar Konağı - Şehzadeler Gezi Yolu - Tarihi Köprü - Yeşilırmak - Havza - Samsun - Onur Anıtı - Bandırma Vapuru - Gazi Müzesi - Ordu - Boztepe - Giresun
  • 2. Gün: Görele Kemençe Müzesi - Akçaabat - Trabzon - Ayasofya Kilisesi - Atatürk Köşkü - Telkari Gümüş Atölyesi - Zigana Geçidi - Gümüşhane Karaca Mağarası - Zigana Dağı - Limni Gölü Tabiat Parkı
  • 3. Gün: Hamsiköy - Sümela Manastırı - Maçka - Memişağa Konağı - Sürmene Bıçak Sarayı - Rize - Pazar - Fırtına Vadisi - Zilkale - Palovit Şelalesi - Ayder Yaylası - Horon Düzü - Gelintülü Şelalesi
  • 4. Gün: Ayder - Ardeşen - Fındıklı - Arhavi - Mençuna Şelalesi - Hopa - Sarp - Gürcistan - Batum - Batum Bulvarı - Ters Ev - Gonio Kalesi - Avrupa Meydanı - Medea Heykeli - Piazza Meydanı - Astronomik Saat - Alfabe Kulesi - Tiyatro Meydanı - Orta Cami - Ali Ve Nino Heykeli - Saat Kulesi - Vaftiz Heykeli - Dönme Dolap
  • 5. Gün: Rize - Rize Bezi Dokuma Atölyesi - Rize Kalesi - Of - Uzungöl - Karaster Yaylası - Çaykara - Vakfıkebir - Vatan Çay - Giresun - Ordu - Samsun
  • 6. Gün: Samsun - Atakum - Bafra - Yakakent - Gerze - Sinop - Sinop Kalesi - Tarihi Sinop Ceza Evi - Akliman - Hamsilos Koyu - Kastamonu - Şerife Bacı Anıtı - Saat Kulesi - Kastamonu Kalesi - Nasrullah Cami Ve Köprüsü - Karaçomak Deresi

Tur Tarihleri

Tur tarihleri için tıklayın.

Tur Programı

Misafir Sözleşmesi için tıklayın.

Tur Programı için tıklayın.

Yeni Pencerede Aç

Yeni Pencerede Aç

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir