arı kostümü yapımı / Arı Kostümü Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Arı Kostümü Yapımı

arı kostümü yapımı

Siyah Arı Kostümü Çocuk Kıyafeti

İndirim!

Hediye Olarak Kanat Pakete Dahildir. Ürünlerimiz Görsellerin Bire Bir Aynıdır. Ürünlerimiz de çocuğunuza zarar verebilecek hiçbir malzeme kullanılmamıştır. 2 ila 9 yaş aralığın da seçeneklerimiz mevcuttur.

Satıcı: Oulabi Mir Tekstil

Stok kodu: 65Kategoriler: Çocuklar, Giyim, ModaEtiketler: Animal, Ari Kostümü, Bee, Çocuk Hediyesi, Çocuk Kostümü, Çocuklara Hediye, Costume, Kostüm

Açıklama

Sizde çocuklarınızın mutlu
olmasını istemez misiniz? Eğer cevabınız evet ise çocuklarınızı mutlu etmek
sadece bir tık ötenizde. Çünkü Çocuk kostümleri kızlarınızı çok mutlu
edecek ve sevindirecektir. Arı Kostümü Çocuk Kıyafeti de bu çocuk
kostümlerimizden
biridir. Arı Kostümü ile çocuğunuzu hayal edin
sizce de çok hoş değil mi? Bu çocuk kostümünü okul gösterilerinde, doğum
günü partilerinde, çocuk kostüm partilerinde kısaca kızınız hayatının
her alanında kullanabilir. Oldukça rahat ve şık olarak tasarlanan kızçocuk
arı kostümü
tam da küçük kızınıza göre. 
Sizde bu çocuk kıyafetini kızınıza ister hediye edin isterseniz de
gösterisi için birlikte seçin. Kız çocuğu kostümlerindenarı kostümü
kızınızı adeta bir minik bir bal arısına dönüştürsün.

 

Arı Kostümü 5 parçadan oluşmaktadır

 

1 adet Kanat

1 adet Eldiven

1 adet Şapka

1 adet Üst

1 adet Pantolon

 

Eğer diğer Kız Çocuk Arı
Kostümüne
de göz atmak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.

 

Çocuklarınıza
çocuk kostümleri, özel gün kostümleri, doğum günü kostümleri, okul
gösteri kostümleri ve parti kostümlerini arıyorsanız doğru adrestesiniz. Yeni
trend ve modayı örnek alarak birbirinden farklı olarak ürettiğimiz rengarenk ve
çeşit çeşit Çocuk Kostümleri, minik prenses ve prenslerimiz için Bebek
Kostümleri
, erkek çocuklarımız için Sünnet Kıyafetleri ve kız
çocuklarımızı namaz kılmaya daha da teşvik etmesi amacıyla Namaz Kıyafetleri
çeşitlerimizle, çocuklarınızın hayali olan karaktere dönmesine tanıklık
edebilirsiniz. Kostümlerimiz oldukça çeşitlilik göstermektedir. Bir çok Meyve
kostümleri
ve sebze kostümlerinden oluşan Bitki Kostümleri, Sevimli
hayvanlardan oluşan Hayvan Kostümleri, Çocuklarımıza meslekleri
sevdirecek Meslek Kostümleri, Çocuk Namaz Elbiseleri ve Sünnet
Kıyafetleri
gibi birbirinden farklı yüzlerce çeşit bulunmaktadır. Çocuk
Kostüm
, Bebek Kostüm ve Namaz Elbiseleri ve Sünnet
Elbiseleri
tamamen yerli üretimimizdir. Kostümlerimizin içerisinde ürün ile
alakalı aksesuarları da mevcuttur ve ürün ile birlikte gelmektedir. Çocuk
kostüm fiyatları
titizlikle ve güncel kurların oldukça altında bir fiyatla
verilmektedir. Her bütçeye uygun kostümleri bulunmaktadır. Kargo ücretsizdir.
Eğer aradığınız kostüm sitemizde yoksa yetkiliyle irtibata geçip istediğiniz
tasarımlarda üretim yaptırabilirsiniz. Sitemizde güvenle alışveriş
yapabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz.

You must login to contact seller

Den fazla Oulabi Mir Tekstil

İlgili ürünler

,76 TL x 3

Toplam : ,29 TL

61,03 TL x 6

Toplam : ,19 TL

41,79 TL x 9

Toplam : ,09 TL

,76 TL x 3

Toplam : ,29 TL

61,03 TL x 6

Toplam : ,19 TL

41,79 TL x 9

Toplam : ,09 TL

,76 TL x 3

Toplam : ,29 TL

61,03 TL x 6

Toplam : ,19 TL

41,79 TL x 9

Toplam : ,09 TL

,76 TL x 3

Toplam : ,29 TL

61,03 TL x 6

Toplam : ,19 TL

41,79 TL x 9

Toplam : ,09 TL

,76 TL x 3

Toplam : ,29 TL

61,03 TL x 6

Toplam : ,19 TL

41,79 TL x 9

Toplam : ,09 TL

,76 TL x 3

Toplam : ,29 TL

61,03 TL x 6

Toplam : ,19 TL

41,79 TL x 9

Toplam : ,09 TL

Bir kız için DIY arı kostümü

Okuldaki anaokulu veya anaokulu sadece eğlenceli değil, aynı zamanda saygılı bir olaydır. Ek olarak, ebeveynlerin yeni bir problemi var - nerede bir Yılbaşı kostümü satın alınır veya doğaçlama malzemeden nasıl yapılır.

Annem ve babam her çabayı ve hayal gücünü gerçekleştirmeli, böylece sonuç gerçekten güzeldir. Birçok anne-babanın çok fazla zorluğa neden olduğu arı kostümü. Ancak, arı kostümü yapmak için size çeşitli seçenekler sunuyoruz; bunların arasında kesinlikle kendiniz için ilginç bir şey bulacaksınız.

Kanat oluşturmak için ne gereklidir? Bir böcek gövdesi ne yapılabilir? Bir arı için bıyık olarak ne hizmet edebilir? Bunun hakkında daha fazla konuşmak istiyoruz.

Arı kostümü oluşturma özellikleri

Arı kostümü son zamanlarda çocuklar arasında popüler olmaya başladı, çünkü birçoğu zaten kar kraliçeleri ve kar taneleri kostümlerinden bıkmış durumda. Modern çizgi kahramanı Maya sayesinde, bu böcek yine çocuklar arasındaki popülerliğin zirvesinde.

Pek çok anne arı kostümünü nereden başlatacaklarını bilmese de, tamamen boşuna, çünkü tüm karnaval kostümleri arasında bu neredeyse en kolay seçenek. Bu, bir aceminin bile kullanabileceği çocuklar için en kolay kıyafetlerden biri. Ayrıca, bebek, Yeni Yıl matinesi için en güzel kostümü yapabilen annesi ile de gurur duyacak.

Bir arı sadece çocuklara değil yetişkinlere de aşık olabilir.Bu, parlak, neşeli, güneşli ve benzersiz bir karakterdir; yapımı çok basittir, ancak aynı zamanda tüm beklentilerini de aşacaktır.

Buzağı için temel olarak siyah renkli bir elbise veya uzun bir tunik olabilir. Ne tarz olacağı kesinlikle önemli değil, asıl şey nihai sonucun sizi ve çocuğunuzu memnun edeceği. Ondan sonra sarı renkli kumaşı alın ve 2 cm genişliğindeki şeritleri kesmeye başlayıseafoodplus.info arıları andırması için şeritleri dikkatlice kendimize dikmeye başladık.

Madde yerine, böceğin kabarık olduğu için siyah ve sarı boas kullanabilirsiniz. Bu kıyafeti altında siyah tayt ve sarı ayakkabılar giymelisin. Başta bir bıyık yapılmalı, ama bundan biraz sonra konuşacağız.

Bir takım elbise için uygun bir elbiseniz yoksa, siyah bir balıkçı yaka veya tişört alabilirsiniz. Üzerinde sarı şeritler da dikin. Bunun için siyah organze veya tül eteği yapmak gerekir. Harika bir seçenek düzensiz kenarlı yırtık bir etek. Bir tamamlayıcı olarak, temalı tozluklar veya çizgili tayt iyi görünecek.

Temel örgü bilgisine sahipseniz, çocuğunuz için gerçek bir örme başyapıt oluşturabilirsiniz. Tüylü ipliklerden yapılan örme arı kostümü çok etkileyici görünüyor, sadece içinde sıcak olacak ve sadece Yeni Yıl matineleri için uygun olacak.

Kanatsız bir arı kesinlikle yapmaz. Koyu sarı çizgiler ve büyük kanatlar çalışan bir güzelliğin ana özellikleridir. Ancak bu problemle karşı karşıya kalan pek çok ebeveyn ne yapacağını bilmiyor. Hangi malzeme bir böcek için güzel kanatlar yapabilir?seçenekleri:

  1. Kanat yaratmanın ilk yolu. Karton kağıttan kanat oluşturmak için en iyi seçenek. Bunu yapmak için sağlam bir temele ihtiyacımız var. Bunun için elastik bir bant kullanabileceğiniz kayışlar takılacaktır. Kayışları zımba ile takabilir veya yavaşça kanatlara dikebilirsiniz. Uygun şekil - kanatlar - oval. Kanatların daha neşeli görünmesini sağlamak için onları güzel parıldıyor veya yağmurla süslemek daha iyidir;
  2. Kanat oluşturmanın ikinci yolu. Bu kanatları oluşturmak için çoraplara ihtiyacınız olacak. Ek olarak, yoğun bir kabloya, zımbalayıcıya ve elbiseye eklenecek lastik kayışlara tamamen ihtiyacımız var. Kabloyu kullanarak iki kanat yapıyoruz ve her biri tabanda sıkıca bükülmüş. Sonra naylon çorapları gereriz, fazla materyali bağlar ve keseriz. Yeri güzel bir şeyle süsleyin - bez, yağmur, güzel bir yay.

Yardım! Kanatları daha şenlikli yapmak için onları boncuklarla, payetlerle veya parıltılarla özel tutkalla süslemeniz gerekir.

Gardırobunuzda siyah ve sarı çizgili bir balıkçı yaka varsa, iyidir. Ama orada olmasa bile, umutsuzluğa kapılma. Çizgili balıkçı yakalarını dakikalar içinde kolayca yapabilirsiniz.

Elbisenin altı tercihen siyah renkte yapılır. Bir etek veya lapis olabilir.

Unutmayın ki hala bir bıyık ve kova yapmalısınız. Antenler hazır satın alınabilir veya yapılabilir. Bunu yapmak için, bir saç tel teli ve iki çan gerekir. Her bir buboyu kabloya bağlayın ve kasnağa kilitleyin. Antenler hazır.

Kova gelince, hiç bir gereklilik yoktur. Ne de olsa kim bilir, ne tür kovalar arıyı balına kovanlarına sürükler. Kepçeyi “Bal” yazısıyla süslemeniz harika.

Böyle bir durumda çocuğunuzun en parlaklarından biri olacağından şüphe bile edemezsiniz.

Kendi elleriyle bir kız için bir arı kostümü nasıl yapılır

Kızınız için güzel bir kostüm hazırlayabilmeniz için, gerekli malzemeleri listelemek zorundasınız, ama korkmayın!

Bir konu yapmak için iki renkli bir kumaşa ihtiyacınız olacak. Sarı kumaştan bir dikdörtgen kesiliyor. Kıyafet bluzunun yapılacağı yer. Büyüklükle karıştırılmamak için çocuğunuzun bluzu üzerinde uzamayan bir desen yapabilirsiniz. Dikiş için 2 cm geri çekin, tebeşir veya sabunla dışa aktarın, ardından iş parçasını kesebilirsiniz. Ondan sonra siyah çizgiler yapmaya başlarız. Şeritler cm genişliğinde kesilir ve iş parçasına dikilir. Ondan sonra dilimleri dikeriz.

Bir tutu etek dikmek için, siyah ve sarı bir tül satın almanız gerekir. Kızın belini ölçün - bu gelecekteki etek için elastik olacaktır. Elastik uçlarını dikin. Bundan sonra, genişlikleri yaklaşık 4 cm olacak şekilde tül şeritlerini kesmeye başlarsınız, eteğin uzunluğunun biraz daha kısa görüneceğini aklınızda bulundurun; Bitmiş şeritleri elastik bir bant üzerine bağlayın, böylece boş alan kalmaz. Eteğin ihtişamı bağlı şeritlerin sayısına bağlıdır.

Arı boynuzu üretimi için ihtiyacınız olacak - kalın iplik, karton kağıt, kasnak ve tel. Kartondan 10 cm çapında bir daire kesilir ve içinde 3 cm çapında bir daire kesilir.

Ondan sonra, iş parçamızdaki dişleri sarmaya başlarız. Büyük bir tabakaya sarmak gerekir. Ondan sonra, dişleri dış kenardan kesiyoruz ve bir iplik kullanarak topluyoruz. Ürünümüzü kabartırız. Ondan sonra, iki tel parçasını jantın üzerine yıkar ve kaldırırız - bu arılarımız için anten olacaktır. Her tel parçası için parlak sarı renkli güzel bir ponpon takıyoruz.

Arı kostümü çok daha kolay yapabilirsiniz.Çalışmak için çok zaman harcayan, ancak aynı zamanda bebeklerini şımartmak ve onunla zaman geçirmek isteyen meşgul anneler için mükemmel bir seçenek. Bu kostümün ana unsuru korsedir. Esnek bir malzemeden yapılabilir ve şeritler dikilmemeli, ancak akrilik boya ile çizilmelidir.

Kanatlar ayrıca kaprondan yapılmadı, ancak kartondan yapılıyor, bu da yapımı çok daha kolay.

Herhangi bir tişört, siyah renk balıkçı yaka korse altına konur. Sarı-siyah renkli çizgili bir balıkçı yaka varsa mükemmel. Alt kısım yalnızca siyah olmalı, ancak etek çok uzun olmamalıdır. Bitmiş eteği kullanabilir veya kendiniz yapabilirsiniz.

Telin üzerindeki palsları boynuz olarak da kullanabilirsiniz, ancak üretimleri kesinlikle kimseden fazla zaman almaz. Tayt veya tozluk hakkında unutma.

Kostüm aksesuarları ve dekorasyon seçenekleri

Aşağıdaki öğeleri kullanabilirsiniz:

  • Anten. Bıyık olmadan kostüm eksik kalacaktır. Birkaç yolla yapılabilirler. Daha önce de söylediğimiz gibi, yaylara puska yapabilirsin, ancak punk yerine iki kalp varsa bir arı daha çekici görünecek. Ek olarak, anten daha az etkileyici görünmeyecek siyah kadifeden yapılabilir;
  • Çizgi kahramanın şapkası. Kostüme harika bir katkı, siyah kadifeden yapılmış bir arı şapkası. Çocuğun kafasını ölçün - bu ürünümüzün genişliği olacak, dikiş için bir izin vermeyi unutmayın - 2 cm Tüm dikişlerin yanlış taraftan yapıldığını unutmayın. İlk önce bir yan dikiş dikin ve ardından dikilen dibinde dikin. Bundan sonra, ürün ön tarafa döner;
  • Böcek kanatları Kanatların bir arı kostümü içinde çok önemli bir özellik olduğunu ve kızınızın modaya uygun görüntüsünün gerçekten vurgulanması için çok denemeniz gerektiğini unutmayın. Genç bir moda tutkununun kanatlarında güzel bir nakış için kullanılabilecek altın bir naylon iplik almanızı tavsiye ederiz. Nasıl nakış yapılacağını bilmiyorsanız veya iğne işi için yeterli zamanınız yoksa, kanatlarınızı yağmur, parıltı, elmas veya boncuklarla süsleyebilirsiniz. Bundan sonra, kanatlar güzel bir yay ile dekore edilmiş ve elbiseye dikilir;
  • Çanta. Bir kız için, bir kova yerine, mükemmel bir şekilde uyum sağlayacak bir sarı el çantası ve bale daireler yapabilirsiniz. Kızınız kesinlikle şık bir görünüm için minnettar olacak!

Bu yüzden takım elbiseyi dikmek için geldi! Annem biraz yorgun, ama sonuçtan memnun, çünkü şimdi kızı Yılbaşı partisinde en güzel olacak. Tatil için beklemek ve bir hatıra olarak fotoğraf çekmek için kalır.

Bir mucizeye inan ve gerçek olacak!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir