clio 2 selenoid valf / 7701208174 RENAULT OTOMATIK SELENOID VALFI ELEKTROVANA 2574.16

Clio 2 Selenoid Valf

clio 2 selenoid valf

Selenoid Valf

Hayatın pek çok alanında kullanılan malzemeler teknolojinin ilerlemesiyle gelişir. Bu dönüşümün amacı kullanımı zahmetsiz bir hale getirerek kolaylık sağlamak olarak bilinir. Bu malzemelerden biri olan selenoid valf çeşitleri farklı özelliklerle geliştirilerek sizlerin beğenisine sunulur. Elektrikle aktif hale gelen bu parça birçok alanda kullanılan bir malzemedir. Farklı boyutlarda üretilir ve kullanım amacına göre tercih edilebilir. Ürünün çalışmak için ihtiyaç duyduğu selenoid valf bobini modelleri itme, çekme, tutma kuvveti, devrede kalma süresi ve kullanım sıklığına göre farklı özelliklere sahiptir. Bu özellikleri sayesinde daha verimli bir manyetik alan oluşturma yeteneğine sahip olur. 5v, 24v, 220v selenoid valf modelleri istenilen güç özelliklerine göre çeşitlenir. Farklı sıcaklık seviyelerine ve basınca dayanıklı olan modeller kullanım avantajı sunar. Aynı zamanda kaliteli ve paslanmaz yapısı ile büyük beğeni toplar. Hava hattının açılıp kapanmasına göre 1/2, 1/4, 3/2, 3/4, 5/2 selenoid valf seçenekleri mevcuttur. Çok fonksiyonlu olan bu ürünler geniş kullanım alanına sahiptir. Bu malzeme hidrolik sistemlerdeki sıvının istenilen yöne yöneltilmesini, hidrolik motorların istenilen yönde dönmesini ve silindirlerin istenilen yönde çalışmasını kontrol eder. Selenoid valf otomatik vites araçlarda vites sayısı kadar bulunur ve vites geçişlerine olanak sağlar. Yıpranmayan ve aşınma yapmayan yapısı sayesinde uzun yıllar güvenle kullanıma uygundur. Kullanım amacına göre farklı özelliklere sahip selenoid hava valfi modellerini Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.

Selenoid Valf Çeşitleri

Selenoid Valf Çeşitleri

Birbirinden farklı avantajlara ve özelliklere sahip olan elektronik selenoid valf modelleri aynı zamanda oldukça kullanışlıdır. İhtiyacınız olan amaç doğrultusunda yüksek verim elde etmeyi sağlayan bu malzeme uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı tanır. Pnömatik selenoid valf modelleri uygun vakum etkisine ve yüksek basınca dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede kontrollü bir şekilde gazların geçişine olanak sağlar. Ürünlerin tamamı güvenle kullanıma uygundur. Yüksek su itme kapasitesine sahip 12v selenoid valf modelleri sıklıkla tercih edilir. Ürün sulama, bitki bakım, otomatik tarım veya balıkçılık gibi su akışı gerektiren projelerde uygun gerilimle çalışarak ihtiyaç duyulan verimi sağlar. Kaliteli mekanik bileşenlerden ve paslanmaz çelikten oluşan ürünün üstün performansı test edildikten sonra size sunulur. Ayrıca selenoid valf su arıtma sistemleri için kullanılan çeşitleriyle ön plana çıkar. Kısa sürede fazla miktarda suyun kolaylıkla arıtılmasına olanak tanır. Bu sayede özellikle büyük işletmeler tarafından tercih edilir. Yüksek hassasiyet ve güvenilir kalite anlayışıyla üretilen modeller çok farklı alanlarda hizmet verir. Daha az enerji kullanarak çalışan mini solenoid valf çeşitleri düşük basınçlı işlemlerde tercih edilir. Paslanmaz pirinçten üretilen bu ürün uygun boyutlarda hafif olacak şekilde tasarlanır. Ayrıca rahatlıkla kontrol edilebilir özelliğe sahiptir. Gaz tesisatlarında kullanım zorunluluğu bulunan doğalgaz selenoid valf modelleri otomatik olarak gaz basıncını ayarlar. Bu sayede güvenilir ve oldukça kullanışlıdır. Selenoid valf doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte bu alandaki kullanımı da yaygın bir hale gelir. Oluşabilecek herhangi bir tehlikeli durumda otomatik olarak kapanır ve sistem onarımdan sonra devam eder. Selenoid valf akvaryum için üretilen modeller farklı ve sık tercih edilen ürünler arasında yer alır. Bu model zaman ayarlı prizle beraber kullanıldığında belli aralıklarla su tankına ihtiyaç duyulan gazı verebilir. Aynı zamanda otomatik açılıp kapanma özelliğine sahiptir. Çamaşır makinesi selenoid valf seçenekleri her çeşit makineye kolayca uyum sağlar. Farklı güç seçenekleri ile üretilen modeller suyun devrini sağlar. Çok amaçlı üretilen 3 yollu solenoid valf modelleri yüksek performans özelliğine sahiptir ve yıllarca yıpranmadan kullanılabilir. Selenoid valf 40 bar ve daha üstündeki basınca karşı dayanıklıdır. İhtiyacınız olan modellere Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Selenoid Valf Fiyatları

Selenoid Valf Fiyatları

Elektrikli selenoid valf modellerinin sağladığı performans, güç ve birçok özelliğine göre değişkenlik gösteren fiyatları her bütçeye uygun olacak şekilde belirlenir. Ürünün tüm özellikleri ihtiyacınıza uygun olacak şekilde tasarlanır. Farklı güç seçenekleriyle çalışan modeller kullanım alanına uygun olacak şekilde tercih edilebilir. Selenoid vana modelleri güvenli bir şekilde akışkanların kontrolünü sağlar. Elektronik olması ve sızdırmaz özellikleriyle ön plana çıkar. Ürün kaliteli yapısı ve kullanışlı tasarımı sayesinde rahatlıkla tercih edilebilir. Hidrolik selenoid valf modelleri hidrolik sistemde ki basınca dayanıklı olacak şekilde üretilir. Amacına uygun olarak seçilen modeller uzun yıllar boyunca yüksek verimle kullanım imkanı sunar. Selenoid gaz valfi çeşitleri tehlikeli durumlarda aldığı sinyale bağlı olarak gaz akışını keser. Bu yönden oldukça avantajlıdır. Bu ürün gaz akışının sağlamasının yanı sıra ayrıca istenilen gazların birbirine karıştırılmasında da kullanılabilir. Basınç, yön ve akış kontrolünü sağlayan oransal selenoid valf modelleri vanaya bağlı olarak çalışabilmesinin dışında harici olarak da tercih edilebilir. Yüksek basınç ve sıcaklığa dayanıklı olması sebebiyle bu ürün kızgın yağ, su, azot veya asit gibi akışkanların geçişinde kullanılabilir. Kompresör selenoid valf modelleri sıklıkla kullanılan kontrol elemanlarından biridir. Gazların basıncını artırarak hacmi düşürür ve kolaylıkla akışını sağlar. Aynı zamanda dayanıklı ve oldukça güvenlidir. Bu model iç basıncı kontrollü bir şekilde artırır. Ürünün kol ve yol sayısı ihtiyaca göre belirlenebilir. Yüksek sıcaklıkta ki malzemelerin geçişi için uygundur. 1/8, 3/8, 5/3 selenoid valf çeşitleri farklı yol ve kol sayılarından oluşur. Bu özellikleri akışı sağlanacak olan maddenin ne olduğuna göre değişir. Kirli akışkanların geçişi sırasında ürün filtre ile kullanılabilir. Otomatik selenoid valf modellerini bütçenize uygun fiyatlarla Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Selenoid Vana Tipleri

Selenoid Vana Tipleri

Yağ, su, hava gibi farklı özelliklere sahip maddelerin akışını sağlayan ürün oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Su selenoid valf modelleri uzun süre suyla temas ettikten sonra bile paslanmaz ve yıpranmaz yapıda olmasıyla ön plana çıkar. Aynı zamanda farklı sıcaklık ve basınç değerlerine dayanıklı olması tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Selenoid valf soketi çeşitleri oldukça hassas bir yapıya sahiptir. Farklı enerji ihtiyacına göre uygun bağlantı kurmasını sağlayan bu ürün olmazsa olmazlar arasındadır. Ürünün modeli bobin türüne göre değişir. Mikro selenoid valf çeşitlerine uyumlu modeller verimliliğini artırmak açısından önemlidir. Bu ürün çeşidi ufak boyutlarda üretilir. Bahçe sulama, ev havalandırma gibi günlük hayatta ihtiyaç duyulan sistemlerde kullanılır. Mikro boyutta olması ürünün avantajlı olmasını sağlar. Üzerinden akım geçtikçe çalışan selenoid valfi rölesi ürünün elektromanyetik kontrol noktasını oluşturur. Anahtar görevi gören bu ürün her türlü akışkanla güvenle çalışmayı destekler. Bu ürün buhar selenoid valf modelleri ve pek çok model ile kullanılmaya uygundur. Kapalı bobin sistemi sayesinde titreşime dayanıklı olan ürünler aynı zamanda patlamaya karşı korumalı olacak şekilde tasarlanır. Bahçe ve park sulama sistemlerinde plastik selenoid vana çeşitleri oldukça sık tercih edilir. Bu ürün basınç kaybını en aza indirerek yüksek bir debi kapasitesi ortaya koyar. Enerji tasarrufunu destekleyen ürünler enerjiyi dengeli bir şekilde kullanarak yüksek verim elde edilmesini sağlar. Selenoid valf şanzıman için gerekli olan yağ basıncını ihtiyaca göre artırır veya azaltır. Bu sayede aracın vites geçişlerini sağlar. Ürünü düzenli bakımla birlikte uzun yıllar sorunsuz kullanım avantajı sunar. Selenoid valf tork gücü ihtiyaca göre değişir. Birbirinden farklı özelliklere sahip modelleri uygun fiyatlarla Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.

RENAULT MEGANE 2 1.6 - 16 VALVE SELENOİD VALF

Detaylı Açıklama:

 ELİT OTOMOTİV

 

RENAULT -  DACİA - VOLKSWAGEN -SEAT - SKODA  

 MARKA  VE MODEL TÜM ARAÇLARIN

 

MOTOR - MEKANİK – ELEKTRİK – ELEKTRONİK-KAPORTA

ÇIKMA ORİJİNAL YEDEK PARÇALARI

STOKLARIMIZDA MEVCUTTUR

 

SİPARİŞLERİNİZ ANLAŞMALI KARGO İLE AYNI GÜN İÇERİSİNDE TÜRKİYE'NİN HER YERİNE GÖNDERİLİR

 KARGO ÜCRETİ ALICIYA  AİTTİR

 

İLNALARDAKİ FİYATLARIMIZ TEMSİLİDİ

DETAYLI  BİLGİ VE  GÜNCEL FİYATLAR İÇİN ARAYINIZ

0531 273 23 40

0544 603 33 06

Konu: Aynı haftada KRONİK! Selenoid Valf ve benzin pompası arızası

Aynı haftada KRONİK! Selenoid Valf ve benzin pompası arızası

 
Herkese selamlar. bütün haftamı sanayide geçirdikten sonra 500 tane kronik! arızası olan Megane 2 kullanıcılarına yaşadıklarımı anlatmak istedim. Hep sorun olunca yazıyodum şimdi sorun çözüldükten sonra yazayımda aynı sorunu yaşayan Meganezedeler forumlarda gezinip durmasın. Kendimden biliyorum çok kötü bir his. Acaba kaç paraya patlar diye düşünerek forumları dolanmak ne demek iyi bilirim.

Aracım 2008 model Expression. Otomatik şanzıman. 99 bin KM'de. 2 senedir bende. Yaklaşık 6 ay öndede bRC marka tüp taktırdım. Öncesinde sadece benzinle kullanılmış.

KRONİK ARIZA 1


Geçtiğimiz hafta kronik sorunlardan biri olan Selenoid valf (elektrovanada deniyor) arızası başladı. belirtileri; VİTES KUTUSUNU KONTROL EDİN uyarısı, geçişlerde vuruntu, 3den 4e geçmeme, manuel vitese geçmeme, istop edip çalıştırınca bir süre bu sorunların kaybolması ve sonra yeniden tekrarı.

Sanayiye gittik. Tahmin ettiğim gibi şanzıman beynindeki valflerde sıkıntı çıktı. 2 adet valf tanesi 380'e takıldı, ben ustaya gitmeden parçacıya sorduğumda 280 demişti, ya marka farkı var ya da usta parçadan da para kazanayım dedi. İşçilik, parça, şanzıman yağı v.s derken bu arıza bana 1500 liraya patladı. 1 günde teslim edilecek şekilde bir sürede tamiri mümkün.

Tamirden sonra şanzımanda şöyle bir değişiklik farkettim. Arabanın deviri yükseldi. Özellikle 3. vites yok gibi. Hemen 4'e geçiyor ve vites geçişinden sonra üst viteste de ibre 2000 devir üstünde kalıyor. Eskiden 3 den 4 e geçtiğinde arabanın deviri iyi bir seviyeye inerdi şimdi devir yüksekte kalıyor. Ayrıca devir göstergesi inanılmaz hassaslaştı. Gaza çok ufak dokunuşlar bile göstergeyi hızla yükseltiyor. Şimdilik arıza tekrarı yok, ilerde tekrarı olursa değişmeyen bir valf daha var onun değişmesi gerekecek.

KRONİK ARIZA 2

bir kaç gün sonra bu kez de sabah işe giderken araç çalışmadı. Marş yemedi. Start stop tuşuna basıp aracın ekranına elektrik gelmesi ama aracın marş yememesi de KRONİK! bir Megane sorunuymuş. Öylece bıraktık, ertesi gün denedim çalıştı. İstop ettik, yarım saat sonra yeniden denedik bu kez yine aynı sorun. Çekici tut hadi sanayiye. Aracı cihaza bağladılar arıza yok, akü dolu, marş motoru sağlam derken motora benzinin gittiği boruyu çıkartıp bakınca marş sırasında benzin gelmediği anlaşıldı. Arka koltuğun altındaki pompayı çıkarıp baktılar, soketi yanmış. Parçacıyı aradık orjinaline 3. 850 lira dedi, yan sanayisi 1000 lira. Değişmesin Tamir edelim dedik. Soket değişti yenisi lehimlendi. Çekici ve işçilik parası toplamda 450 lira da buna verdik. Sebebi aracı benzinde kullanmamak, depoda az benzin olması v.s gibi nedenlermiş. Aracı muhakkak ara ara benzinde kullanmak gerekiyor elbette.

İlk şanzıman arızası yaşandığında ön takımlarda bitik çıkınca hadi onları da değiştirelim dedik. beşik burcu, salıncaklar, rotlar, viraj demiri, direksiyon kutusu ve işçilikleri de bir 1500 lira ya patladı. Ön takımlar yenilendi.

bujileri, filtreleri ve yağı da ben götürmüştüm. Onlarda 280 lira. Hazır gitmişken periyodik bakımda tamamlandı. bu haftayı 3780 lira ile kapattık.

Soruları olan varsa cevaplayabilirim, sanayiye gide gele Renault servis çırakları kadar deneyim kazandım.

https://ibb.co/Gk6FCSq




Konu carpenoctum tarafından (17.Aralık.2020 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası