doğum haritası lilith ne demek / Kara Ay Lilith Burçlarda

Doğum Haritası Lilith Ne Demek

doğum haritası lilith ne demek

Acerca de

Neden Hindistan'da aydınlanılıyor ve burcu ne diye merak ettim

Hindistan Kova burcu hemde Güneş kova, Jüpiter kova ve venüs kova bir ülke.

Güneş Jüpiter ve venüs kavuşumlu olması tuhaflıkları ,şaşırtıcı olayları ve tarzları büyütüyor.

Çünkü Jüpiter dokunduğu yeri genişletiyor ve jüpiter kova doğum haritalarına sahip insanlar fazla şaşırtıcı insanlar olur.

Venüs retro Jüpiter ile kavusumda olması evliliklerde,ilişkilerde tuhaflıkları arttırıyor.

Hint aşk dizilerini izlediğimizde de şahit olabiliyoruz kaynana gelin damat hepsi evleniyor boşanıyor garip olaylar yaşanıyor sürekli.

Ve venüs dişileri anlatır venüs retro kadınlara farklı bir güzellik verir.

Ve jüpiter inançlarla da bağlantılıdır baktığımızda venüs retrolu jüpiter farklı tuhaf inançları sevmelerine de işaret funduszeue.infoı zamanda manevi yolculuğa çıkan insanların zamanla uğrak yeri haline geliyor.

Retrolu venüs çok doğru inançlar olamayabileceğini ama Jüpiter Kova ile aydınlanma getirebileceğine işaret funduszeue.infotan'da 3 tane tanrı varmış hatta kırmızı kalelerinde 3 ve 9 semboliklerini görebilirsiniz inşa edilirken 3 ve 9 katlarına dikkat etmişler.

Yani Hindistan'ı ziyaret ettiğimizde bu enerji altında farklı inançları deneyimleriz.

Haritalarında merkür retro oğlak olması yöneticisi Satürn'ün başak burcuna retro yapmış olması ise iletişim şekillerinin,anayasalarının,toplumsal kuralların düzensiz ve sağlıksız olmasına işaret ediyor.

Merkür retro oğlak ve venüs retro oğlak ilginç para kazanma şekilleri yaratabilir.

Yani Hindistan'da yaşamayı ve zengin olmayı düşünüyorsanız tuhaf işler yaparak zengin olabilirsiniz.

Merkür retroluların düşünce sistemleri cok farklı olabilir.

Mesela hindistanda yemeğe tuz atanların yemeği beğenmediklerini  ama yemek yerken ağzını şapırdatanların o yemeği beğendiğini düşünüyorlarmış.

Hindistan'ın doğum haritasına baktığımızda ay burçları boğa, insanların duygusal yapısını,kadınları ve anneleri anlamak için güzel bir nokta.

Ay burcu boğa olanlar çok keyifçi olurlar,tembel rahatına düşkün insanlardır.

Ama haritada ay ve lilith kavuşumu var bu da anne ve çocuk arasında problemli dönemler yaşayacaklarına işaret ediyor,kadınlar bağımsız ve özgür bir şekilde cinsellik yaşamayı seviyor olabilir ve hatta insanlar duygusal boşluklarını doldurmak içiiçin cinsel ilişkiye giriyor olabilirler.

Aynı zamanda sevgi algılarında problemler olabilir,kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar diyebileceğimiz pozisyonlar

Haritada chiron yay manevi değerlerden yara alma,uluslarası ilişkilerin problemli olması,akademik aksaklıklar yaşatabilirYay ve kova burcunda retro,satürn,chiron olan ülkelerin inançlarına gözlemci olarak yanaşmakta fayda var.

Haritada güney ay düğümü terazi ve kuzey ay düğümü koç

Hindistan'da bağımsız ve özgür olmayı başarabilen insanlar yükselişe geçebilir ama ilişkiler ve evliliklerle uğraşanların başarılı olması çok zor gözüküyor.

Sağlığımıza dikkat etmezsek bir sonraki hayatımızda satürn başak olan bu ülkede doğabiliriz.

Hindistan'ın dönüşüp daha sağlıklı bir ülke haline gelmesi dileğiyle

Astrolog Betül Meryem


 

Lilith nedir? Doğum Haritasında Lilith Etkileri

Lilith bir hissiyattır. Mitolojik anlatımlarda ademin karısı olarak geçer.  Kuranda havva diye geçmez ademin eşi diye geçer.  Ademin eşinin havva olduğu tevratsal bilgidir. Ademin eşinin havva olduğu kurani bşr bilgi değildir. Sonradan müslüman olan yahudi ve hırsityanların ilgili ayeti okuyup yaptığı yorumları sonradan islamdanmışı gibi anlatılmıştır bu durumda kişileri sogulama yapmasının önüne bir engeldir aslında.

Adem kişide aynı zamanda ihtiyaç melekesidir . Kişi bir şeye ihtiyaç duyduğunda adem hissiyatı kendisinden açığa çıkar. Bu ihtiyacı kolay yoldan kurnazlıkla gidermeye kalkarsa ademin karısı lilith olur ve başına kesin olarak iş açar, sonuçlar olumlu sonuçlanmaz. Kişi bu ihtiyaçlarını hakkıyla olması gerektiği gibi doğru yolardan karşıladığında ademin ezvacı yani karısı havva olur.

Lilith ,üç kağıt ,cin fikirlilik ,kurnazlık gibi alanlarda kişiyi tetikler. Lilitih 1. Evde olması kişinin kendi kendini kazıklamasına neden olabilir. 2 evde kumara alıştırabilir. 3 evde yalan dolana . 4. Evde ailesi ile ilişkilerine . 5. Evde aşk ve sevgili konularında aldatma . 6 da psikolojik 7 de evlilikte boşanma verebilir.

Keza haritada aladığı konum ve açıların çeşitlerine göre etkiler farklılık gösterir. Lilith kışkırtma hased kin ve intikam yada cinsellik  gibi duyguları tetikleyebilir. Bu tip duygular çok nadir de olasa kişinin kendisini korumasına neden olabilir. Mesela kimse size bulaşmaz. 

Her hissiyatın hayatta bir yeri vardır. Önemli olan farkındalıktır.

Astrolog Arif Aydın

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası