tekerlekli portatif beşik / seafoodplus.info: Beşikler - Bebek ve Çocuk Karyolaları: Bebek

Tekerlekli Portatif Beşik

tekerlekli portatif beşik

portatif beşik

Bebekler, doğumdan itibaren ebeveynleriyle her çeşit temasa gerek duyarlar. Bu temas; göz ya da el teması şeklinde olabilir. Annenin veya babanın çocuklarıyla konuşması ise bebeğin işitsel gelişimine yardımcı olur. Zamanının çoğunu ebeveynleriyle geçiren bebekler, ilgi ve sevgiyle büyürler. Ebeveynler ise kendi işlerini yaparken bebekleriyle de ilgilenme fırsatı bulurlar. Bebeğinizin her an her yerde sizlerle birlikte olmasını için portatif beşik kullanabilirsiniz. Bir gezide, piknikte, gittiğiniz ziyaretlerde çocuğunuz beşiğiyle size eşlik eder. Beraber birçok anı biriktirmenizi sağlar. Bebekler, dünyayı merak duygularını kullanarak keşfederler. Bu keşif, bazen sizleri zorlu durumlarla karşı karşıya bırakabilir. Portatif bebek beşik ise çocuğunuzun her zaman gözünüzün önünde olmasını sağlar. İstenilen yere sabitlenebilen ürün, olası tehlikeyi gördüğünüzde engellemenizi kolaylaştırır. Çocuğunuzu gözlemleyerek, yapılan muhtemel hataları önlemenize yardımcı olur. Ürünün kumaşı, yıkanabilir ve nefes alabilen bir yapıya sahiptir. Yumuşak yatağı ile bebeğinizin rahatça uykuya dalmasını sağlar. Kolayca söküp takılan aparatları sayesinde, kurulumu kolaydır. Sizleri yormadan ve bebeğinizi bekletmeden hızlıca kurulur. Araçlarınızda gereğinden fazla yer kaplamaz. Birçok alana kolay bir şekilde sığar. Kaliteli malzemelerden üretilir. Sarsıntısız ve sessiz sallanma özelliğindeki portatif sallanır beşik çocuğunuza eşsiz bir uyku deneyimi yaşatır. Bebeğiniz bu sayede sallanmanın etkisiyle kolayca uykuya dalar. Birçok tasarımı ve modeliyle kullanışlı özelliğe sahip olan taşınabilir beşik çeşitleri için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.

Benzersiz Tasarıma Sahip Portatif Beşik Modelleri

Benzersiz Tasarıma Sahip Portatif Beşik Modelleri

Portatif ve fonksiyonel yapıya sahip ürünler, işlevsel özelliklere sahiptir. Özellikle bebekli aileler, geçirilen zaman itibariyle çocuklarıyla sürekli birlikte bulunur. Sahip olunan farklı tasarımlarıyla dikkat çeken portatif beşik modelleri hayatınıza kolaylık sağlar. Hamak, ana kucağı ve beşik gibi sayısız modeli olan ürün, kullanım alanına göre farklılık gösterir. İstediğiniz yere götürebileceğiniz taşınabilir ürün modelleri, evde, bahçede, araç içerisinde ve gezilerde sizlere eşlik eder. Modellerinin kaymaz ayak işlevi sayesinde sabit duruş sağlar. Portatif hamak beşik, bebeğinizin omurga ve omurilik sağlığını olumlu yönde etkiler. Dik duruş sağlar ve sırt ağrısını engeller. Kafasını düz bir şekilde yatağına koymasını sağlayarak, boyun ağrısının oluşmasını önler. Sahip olduğu kumaşı sayesinde, bebeğinizin vücut şeklini alır ve bel kaymasını engeller. Normal ürün modeli ise anne yanı portatif beşik olarak da bilinir. Mutfakta meşgul olan bir anne, çocuğuyla aynı anda konuşma ve onu gözlemleme fırsatı bulur. Koruma sistemi olan bariyerleriyle, bebeğinizin düşmesini engeller. Ağırlık taşıma kapasitesi açısından birçok bebek için uygundur. Bebeğiniz gelişim gösterse de, kilosu arttıkça onu taşıyabilen bir beşiğinin olması uzun yıllar kullanım sağlar. Modellerin çoğunda bulunan portatif beşik yatağı ile bebeğiniz kolaylıkla uykuya dalar. Yatağın çıkarıp yıkanabilme özelliği, bebeğinizin kusma gibi durumlarında eski görünümü yakalamanızı sağlar. Ürünün çıkarılabilir tentesi, bebeğinizin çeşitli haşere ve böceklerden korunmasına imkân tanır. Tentesi sayesinde ışığın bir kısmını keser ve bebeğinizin uykuya dalmasına olanak verir. Nefes alabilen yan penceresi ile çocuğun rahat nefes almasını sağlar. Bir başka model olan ana kucağı ise araç içerisinde rahatça seyahat etmenize olanak verir. Araç içerisinde kaplanan alanın küçük olması itibariyle, bebeğinizin konforlu bir yolculuk yapmasını sağlar. Katlanabilir portatif beşik olması dolayısıyla, aracınızın bagajınıza kolay bir şekilde sığar. Katlanıp açılma özelliği sayesinde kurulumu açısından pratiktir. Fazla bir uğraş gerektirmez ve istediğiniz yerde kolayca kurulabilir. Yolculuk esnasında, bebeğinizin rahat nefes alıp vermesini sağlar. Farklı renk, model ve tasarımları olan portatif beşik satın almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.

Kaliteli ve Sağlam Portatif Beşik Çeşitleri

Kaliteli ve Sağlam Portatif Beşik Çeşitleri

Beşik portatif ve kaliteli özellikleri ile ön plana çıkar. Ürünlerin tentesi, yıkanabilir yatağı ve tekerlekleri, fonksiyonel bir ürün haline gelmesini sağlar. Ürün, istenilen her yere taşınabilmesi sayesinde, müşterilerin gözdesidir. Tekerlekli portatif beşik, bebeğinizle aynı odada bulunmanızı ve kolayca yer değiştirebilmenizi sağlar. Tekerlekleri sayesinde bir odadan diğerine pratik ve hızlı bir şekilde geçebilirsiniz. Ürünün yapımında kullanılan malzemelerin dayanıklı olması da bu özellikler arasındadır. Bebeğiniz büyürken, artan ağırlığı kolayca kaldırabilen beşik, dayanıklı ve kalitelidir. Portatif beşik kullananlar, bu gibi çeşitli özelliklerine dayanarak bu ürünü tercih ederler. Ürünü deneyimleyenlerin tecrübelerine bakılarak, müşterilerin taşınabilir özelliğe sahip ürün sayesinde kendilerine zaman ayırabildikleri görülür. Bebeklerinin kolay bir şekilde uykuya dalmasını gören ebeveynler, kişisel olarak istediklerini rahatça gerçekleştirirler. Beşik, kalıbı ve ebatı açısından bebeğinizin içerisinde rahatça uyuyabileceği şekildedir. Uykularında bir yönden diğer yöne dönmek isteyen bebekler, beşiğin ebatının yeterli büyüklükte olması sayesinde kolayca hareket ederler. Küçük portatif beşik, özellikle yeni doğanlar için tercih edilir. Küçük taşınabilir ürünü her yere rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Ürünün gece ve gündüzleri annenin yeni doğan bebeğini yanından ayırmaması için kullanımı uygundur. Bebek gün boyunca annesini yanında hisseder. Herhangi bir ağlama, rahatsızlık ya da gazı olan bebeğe anne ve babası yanlarında hızlı müdahale etme şansı sunar. Portatif beşik yorum ve değerlendirme kısmına bakarak ürün hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Öncesinde ürünü alanlar beşik hakkında fikirlerini belirterek sizlerin kolayca seçim yapmanıza katkı sağlar. Müşterilerin sabit tecrübeleri sayesinde, bebeğiniz için uygun olan ürünü bulmanız kolaylaşır. Kullanışlı ve fonksiyonel olan portatif beşik online satış sitesi olan Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Portatif Beşik Fiyatları

Her Bütçeye Hitap Eden Portatif Beşik Fiyatları

Portatif beşik fiyatları her bütçeye uygundur. Yeni doğan ya da birkaç aylık bebeği olanlar tarafından tercih edilir. Dayanıklı olması ve uzun süreli kullanımı sayesinde, tasarruf etmesine katkıda bulunur. Portatif beşik kampanya ve indirimlerini yakalamanız mümkündür. Sıkı bir takip sonucunda, taşınabilir beşik sahibi olabilirsiniz. Bebeğinizin konforlu olmasını sağlayan beşiğe ulaşmanız böylece kolaylaşır. Portatif ahşap beşik sahip olduğu ahşap malzemesi sayesinde bebeğinizin herhangi bir çarpma durumunu önler. Olası bir durumda ise bunu minimum zararla atlatmasını sağlar. Sağlıklı ve kanserojen bir madde içermeyen ahşap ürün, duruş olarak da hoş bir görünüme sahiptir. Uzun ve kısa tahtaların birleştirilerek, iplerle desteklenmesi sonucunda kolay kurulum sağlar. İplerle desteklenen ürün, sağlam hâle gelir. Bebeğinizin herhangi bir düşme durumuna karşı önlem alır. Tasarımı dolayısıyla ayakta sabit durabilir. Fiyatı açısından değerlendirilen kaliteli bir üründür. Ürün fiyat olarak da her bütçeye hitap ettiği için fiyat performans ürünü olarak adlandırılır. Portatif beşik tavsiye edenler, ürün tarafından sunulan taşınabilme özelliğinden memnundurlar. Yapılan herhangi bir aktiviteyi engellemeden, içerisine bebeğinizi de katmanızı sağlar. Bir diğer özelliği ise modern bir duruşa sahip olmasıdır. Ürün, çeşitli renk ve model seçenekleri ile evinizin dekorasyonu ile kolayca uyum sağlar. Sahip olunan yatağı, tentesi ve bariyerleri sayesinde, fiyat performans ürünüdür. Uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir. Kaliteli oluşuyla sizin ve çocuğunuzun rahat olmasını amaçlar. Dilediğiniz yerde, ailenizle ve sevdiklerinizle sizi bir araya getirir. Her anınızı beraber paylaşmanızı sağlar. Fiyatına değecek olan ürün, çeşitli tasarıma sahiptir. Kullanım amacına yönelik olarak dilediğinizi seçebilirsiniz. Portatif beşik indirim haberleri için Trendyol’u takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Happy Baby Portatif Sepet Beşik Tekerlekli - Kırmızı Gri

Ana SayfaAnne & Bebek & OyuncakBebek Odası & MobilyaBebek Odası TekstilSallanan BeşikHappy Baby Portatif Sepet Beşik Tekerlekli - Kırmızı Gri

Happy Baby Portatif Sepet Beşik Tekerlekli - Kırmızı Gri - 1

Happy Baby Portatif Sepet Beşik Tekerlekli - Kırmızı Gri

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.
Demirelavm

Mağaza: Demirelavm Mağaza Puanı: Yeni MağazaMağazaya Soru Sor

Bu ürün şu an satışa açık değildir. Diğer ürünleri incelemek için tıklayınız.

Kargo Bedava

Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri
  • Happy Baby Portatif Sepet Beşik Tekerlekli - Kırmızı Gri

  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir