tatlı tuzak rita hunter pdf / Rita Hunter › PDF Kitap indir, E Kitap Yükle, Online Kitap Oku

Tatlı Tuzak Rita Hunter Pdf

tatlı tuzak rita hunter pdf

“Eğer hemen şimdi konuşmazsan seni zindana attırmak zorunda kalacağım ufaklık.”
Kızın gözleri daha da büyüdü ve sadece “Lütfen efendim,” diyebildi güzel dudaklarını bükerek. Birden adam, vücutlarının birbirine yapışmış, elleri kızın ensesinde, son derece samimi bir yakınlıkta durduklarını fark etti ve bedeninde bir sızı hissetti. Yüzleri birbirine çok yakındı. Kızın ensesinde tuttuğu elleri, sıkı topuz yaptığı simsiyah saçlarında dolanmaya başladı bilinçsizlikle. İpek gibi diye düşündü şaşkınlıkla.
Tehlikeli yakınlığı kız da hissetmiş olacak ki çırpınmaya başladı adamın ellerinde. Sanki Wayne de bu komutu bekliyormuş gibi kızı iyice kendisine yaklaştırdı ve sertçe dudaklarını öptü ‘Tanrım, çok güzel,’ derken kasıklarına inen sert diz darbesiyle kendine gelerek genç kızı bıraktı ve iki büklüm kaldı.

BİRİNCİ  BÖLÜM

İngiltere

&#;Beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum büyükbaba,&#; dedi Cordelia en sıcak sesiyle. &#;Ben de seni seviyorum ve dikkatli olacağıma söz veriyorum.&#; Duraksadı. &#;Seni üzecek ya da bizi ele verecek hiçbir şey yapmam.&#;

Cordelia Winslet, ona endişeyle bakan büyükbabasını sevgiyle izliyordu ve neden endişelendiğini çok iyi biliyordu. Karşısındaki adam altı yıldır kızın her şeyiydi. Elbette onu üzecek bir şey yapmazdı. Kırlaşmış saçları, nasırlı koca elleri, güneş altında çalışmaktan esmerleşmiş teni ile en sevdiği insandı, ama küçük donuk yeşil gözleri, kocaman kırmızı burnu ve kaba ağzıyla pek de yakışıklı bir adam sayılmazdı.

Torunu için endişelenmekte haklı olduğu da gün gibi ortadaydı, fakat kız birkaç gündür dört duvar arasında o kadar çok sıkılmıştı ki bir an önce özgürlüğüne kavuşmalıydı.

&#;Cordelia yavrum, senin bu malikânede olduğunu bilen sadece üç kişi var ve ikisi de biziz. Zavallı Martha da sırrımız ortaya çıkmasın diye ne kadar zor durumda kalıyor biliyorsun,&#; dedi Henry Cornwell endişeyle. Büyükbabasının sözleri üzerine sırıtan genç kızın aklına, geçen hafta yaşadıkları korku dolu dakikalar geldi. Büyükbabasına anlatmamıştı ama az kalsın yakalanıyorlardı  kız acıktığı için mutfaktan bir şeyler aşırıyordu ve kurtulmaların, Martha ne kadar inkâr etse de Cordelia’ya borçluydular. Aslında yakalanmam için gelmelerinin sebebi de Cordelia&#;ydı. Ama bunu kimse inkar etmiyordu. Küçük kurnaz cadı. Lakabı buydu.

Martha, mutfakla çalışan yirmi yaşında, kırmızı çilli  yüz hatlarıyla tam bir köylü kızıydı. O kadar iyi niyetli ve saftı ki kesinlikle dışarı çıkmaması gerekirdi. Aksi halde kesinlikle babına iş açardı zavallıcık. Cordelia, onu kullanmaktan hiç hoşnut değildi ama bazen kendine göre haklı sebeplerle buna mecbur kalıyordu.

O gün, mutfağa girmek istemesinin sebebi sadece çok acıkması değildi mesela. Büyükbabasının çalıştığı koca malikânenin içini de merak ediyordu kız. Bira? duygu sömürüsü yaparak, hiç zorlanmadan zavallı Martha&#;yı kandırıp kendisini mutfak sokmak konusunda ikna edince içi sızlasa da bundan hiç pişman olmamıştı. Zengin insanların zengin mideleri için hazırlanan yemeklerden tatmak da fena olmazdı.

Hiçbir zaman aç gözlü olmamıştı, fakat çok meraklı olduğu su götürmezdi. Niyeti maceraya atılmaktı biraz da. Mesela önce kafasını çıkartabilirdi mutfaktan, tehlike yoksa dışarı bile süzülebilirdi. Şansı varsa ve kütüphane yakınlarda bir yerlerdeyse&#; of düşünmesi bile güzel. Ama bunların hiçbiri olmamıştı tabii. Yakalanmasına ramak kaldığında yeni pişmiş çöreklerin tadına bakıyordu. Birisinin geldiğini duyunca çöreklerle beraber kendisini masanın altına o kadar hızlı atmıştı ki neredeyse boğuluyordu. Gelen her kimse görememişti ama adının Sarah olduğunu duymuştu gidene kadar masanın altında renkten renge girmişti kızcağız. Yukarıda da Martha gelen kadını göndermek için akla karayı seçmişti ama taktiği o kadar komikti ki içinde bulundukları durum sıkıntılı olmasa Cordelia kahkahayı patlatacaktı. Bu kız gerçekten çok saftı. Martha, Sarah&#;yı göndereceğim diye o kadar saçmalamış  ki kadın kızın aklından zorunun olduğunu düşünmüştür kesin. Cordelia bunları düşünürken tekrar gülümsedi.

&#;Sadece iki saat. lütfen. Gölde biraz yüzüp ağaçların birisin de keyif yapmak isliyorum.&#; Bakışlarını tıpkı bir yavru köpek edasıyla kendisine zaafı olan sevgili büyükbabasına çeviren Cordy, aslında bu bakışlarla yılanı bile deliğinden çıkartabileceğini bilmiyordu. Zaten söyleselerdi de inanmazdı. Çünkü Cordelia Winslet Cordelia Winslet&#;e göre gösterişten ve cazibeden uzak gece gibi siyah saçlarıyla modadan tamamen bağımsız, sıradan bir kızdı. Bunu pek umursadığı da söylenemezdi aslında. Porselen gibi bir sarışın ya da ateşli bir kızıl olsaydı, arkasında ağzından sular akıtarak dolaşan ateşli âşıklarla baş etmek zorunda kalırdı. Hem o böyle şeylere gelemezdi kesinlikle. Bu çok kadınsı ve kısacası çok iğrenç bir durumdu Haline şükrediyordu. Yada şükretmeliydi. Bu düşünceler kalasında her yankılandığında uzun zamandır kiliseye gitmediğini de fark ediyordu içi sızlayarak. Bu kadar çok günah işlemeye devam ederse &#;Tanrı onu sarışın bir alete dönüştürerek cezalandırabilirdi.

Diğer taraftan Henry Cormvell büyülenmiş gibi onu seyrediyordu bu kızı ne kadar çok sevdiğini Tanrı bilirdi. Cordy. ona sevgili Gissel&#;ınden kalan yegane hatıra, en değerli mücevherdi. Kızı Cissel öldüğünde, Cordelıa on iki yaşındaydı ve hu olay küçük kızı belli etmemeye çalışsa da çok sarsmıştı. Annesine tapardı ve onun gibi olmak isterdi çocukken. Belki, hareketleriyle ve davranışlarıyla tam bir hanımefendi olan annesine benzeyememişti, ama sanki Tanrı zavallı kıza bir iyilik yapmak istemiş ve ona, annesinin tüm güzelliğim vermişti. Tıpkı annesinin kopyası minik bir yüz, kalkık küçük bir burun, inatçı bir çene, hafif çıkık elmacık kemikleri, inanılmaz uzunlukta gür kirpikli, iri siyah gözler ve bu güzel yüzü çevreleyen simsiyah saçları vardı. Sahip olduğu vahşi güzellik klasik olmaktan çok uzaktı. Yakında on sekiz yaşını dolduracaktı ama hâlâ çocuk gibiydi. Ruhu, aldığı onca darbeye rağmen coşkun bir nehir gibi çağlardı. Bazı zamanlar, berrak bir gölün dingin sularının saydamlığını yansıtır ve etrafına huzur verirken çoğu zaman asıl kişiliğinin aynası gibi coşardı. Bu kız gerçek bir hazineydi.

Yaşlı adam, kocaman, kaim parmaklı, buruşuk ellerini merhametle güzel torununun ipek gibi gece saçlarında gezdirdi. Bu saçlar özgür bırakıldıklarında kızın beline kadar iner, burada iri bukleler oluştururdu. O kadar güzel olmalarına rağmen Cordy onları yatağa girdiği zamanlar dışında asla salmaz, her zaman ensesinde sıkıca toplardı. Kadınsı görünmek, isteyeceği en son şeydi.

&#;Yavrum, iki haftadır buradayız ve bu işi ne kadar zor bulduğumu biliyorsun. Şimdilerde iyi bir iş bulmak gerçekten de zor. Benim kadar iyi bir bahçıvan için bile.&#; Yaşlı adam sesine neşeli bir ton vermeye çalışsa bile, var olan bu gerçeği dile getirirken ne kadar üzüldüğü belli oluyordu. Biricik torununa bakarken onun da üzüldüğünü, az önce neşeyle parlayan ve saçlarıyla takım oluşturan eşiz bir mücevherin nadide bir parçasına benzer altın hareli simsiyah gözlerindeki bulutlanmadan fark etti. Onu teselli edip neşesini geri getirmeyi isterdi, ama durumları pek parlak değildi. Ama yine de torunu büyüsünü yıpratmış ve onu ikna etmişti.

Dedesi Cordelia&#;yı asla kıramazdı. Onu mutlu etmek hayatının tek amacı olmuştu neredeyse Kız, hiçbir zaman şımarık bir çocuk olmadığı gibi annesinin ölümü onu ne kadar sarsarsa sarssın durumu metanetle karşılamış, dedesinin yanında yalnızca bir kere ağlamıştı. Çoğu zaman çocukça ve yaramazca davransa bile bazen insanı şok edecek kadar kontrollü ve serinkanlı olabiliyordu. Annesinden sadece bir sene önce babasını çok trajik bir kazada kaybettiğinde de çok acı çekmiş ama kendini hızla toparlayabilmişti. Hatta annesinden bile hızlı. Gissel, bu acıyı kaldıramadığı için hastalanmıştı zaten. Hastalığını da kaldıramadığı ve kızına rağmen direnmek istemediği için bu dünyadan göçüp gitmişti.

&#;Bana öyle bakmaya devam edecek misin Cordelia Winslet?&#; dedi Henry sinirli bir sesle.

&#;Hı hı&#; sen evet diyene kadar!&#; Gözlerindeki bulutlar çoktan dağılmıştı bile. Gamsız kız. Tek derdi biraz serinlemek ve özgür hissetmekti…

Yayım tarihi

PaylaşYorum Yaz 0

  • Kitap AdıKalbimi Çaldın
  • Sayfa Sayısı
  • YazarRita Hunter
  • ISBN
  • Boyutlar, Kapak13,5x21 cm, Karton Kapak
  • YayıneviSEPYA /

Tatlı Tuzak

August 22,
Tatlı Tuzak / Rita HUNTER ()
Tatlı Tuzak’ı funduszeue.info , bitti ve beni de kendimden geçirecek kadar etkisi altına aldı.Bu kitapla ilgili uzunca bir yorum yapmak istiyorum.Çünkü anlatacaklarım duygularımı ifade etmeye yetmez..
Öncelikle bu kitapla ilgili yorumlarda kitabın Judith McNaught kitaplarına-özellikle Seni Beklerken- benzediğine dair yorumlar gördüfunduszeue.info McNauhgt’ın tüm kitaplarını okumuş olmama rağmen bu kitabın nesi Seni Beklerken’e benziyor-muş- bir türlü çözemedim ki beni de asıl delirten noktalardan birde budur.’’Benzemek’’ kelimesinin anlamını bilmeden gereksiz yorumlar yapıldığını düşünüfunduszeue.info bu kitaba ‘’benzemiş’’ demektense ‘’esinlenmiş’’ demeyi tercih ederim.-Hoş onu da görmedim ama maksat benzetenlerin nesini benzettiğini çözmek :D – Şimdi bu kısımda da ortaya şöyle bir soru çıkıyor , o kadar historical kitap okuyoruz , hepsi mi özgün ? Çoğunun birbirinden esinlendiğini hepimiz görüfunduszeue.infoek nedir biliyor musunuz ? Birkaç ay önce okuduğum MELEZ kitabının Vampir Akademisi serisinin ilk kitabıyla birebir olmasıdıfunduszeue.infoarı okuyan bilir Melez’in ilk bölümleri neredeyse bir sonraki sahneyi tahmin edecek kadar aynıydı.İşte bu kitap benziyordu! Evet , belki sadece başlarında ama kesinlikle benziyordu.Şimdi Tatlı Tuzak ve Seni Beklerken’de benzeyen ne vardı , ben 2 sahne dışında hiçbir şey göfunduszeue.info kendi özgün hikayesini gayet güzel aktarmış.Hatta o iki sahnede bence funduszeue.infonilmiş! Beni sinir eden öyle saçma yorumlar var ki sanki kitabı kopya etmiş yazar!! Hayır , yurtdışında birçok historical kitap birbirine benziyor zaten , onlara yapılan yorumlar sadece benziyor ama Tatlı Tuzak kopya funduszeue.info bunun tek sebebi yazarın Türk olması ve dahası başarılı bir kalemi olması.Kim ne derse desin ben bu kitabı çok beğendim , hak ettiği yerlere geldiği de yayınevi logosundan belli…
Kitaba gelince ; okuduğum en güzel aşk romanlarından funduszeue.info Hunter’ın kalemine her kitabında daha çok şaşırıfunduszeue.infoı Tuzak gerçekten beni çok etkiledi özellikle bir sahnesinde gerçekten çok gururlandım , böyle güzel bir kalemin sahibinin Türk bir yazar olması insanın göğsünü kabartıyor…Uzun zaman sonra okurken kitabımı sağa sola fırlatmama sebep olan bir karakterle karşılaşmamıştım –en azından Devlin’den sonra :D- ama Conner’da öyle bir kişilik vardı ki kitap en olur olmaz yerde onun bir hareketiyle kendini sertçe yatağın bir ucuna fırlatılmış funduszeue.info bir karakter bu kadar mı uyuz olabilir ? Uyuzunuda geçtim birde kibirliyiz ki kızı rencide edip funduszeue.info’ya da sinirlenmedim dersem yalan olur , neden biraz daha dik başı bir karakter değildi ? Biraz daha dişli olsaydı da şu Conner’ın burnunu iyice sürtseydi funduszeue.infoa en çok Catherine’i funduszeue.info! Kadında harika bir çöp çatan olur.Kızı ne yaptı ne etti , Conner’ın gözüne soka soka adamı bildiğinden şaşırttı.Kitap duygusal olmasına rağmen ben bazı sahnelerde çok güldüm ki özellikle Catherine ve Conner arasında geçen diyaloglar funduszeue.info kitabı her şeyiyle –Conner’ı öldürme dürtüme rağmen- çok beğendim , tekrar okunası kitaplardan funduszeue.infoın diğer kitabını da en kısa zamanda okumayı planlıfunduszeue.info yazar artık kesinlikle benim favorilerimde , Tatlı Tuzak’ı ile beni ağına düşürdü. Kedisinden Conner ve Elisha gibi bir hikaye daha bekliyorum.

İçinde tarihi barındıran aşk romanlarının temsilcilerinin arasına artık Türk bir yazarda dahil oldu. Sihirli kaleminden yakışıklı dük ve konteslerin o tutkulu aşklarını okuyabiliyoruz. O kadar kusursuz bir şekilde yazıyor ki; Rita Hunter’ın Türk olduğunu bilmeyenler onun bu aşklara yakından şahit olduğuna inanır. Gelin şimdi esas adı Zeynep Avcı Ataş olan ama kitaplarının üzerinde Rita Hunter ismini kullanan tatlı yazarımızın imzasından çıkmış eşsiz kitaplardan bahsedelim.

Yağmurla Gelen – Rita Hunter

Yağmurla gelen kitabı yazarın ilk kitabı olma özelliğini taşıyor. Bir yayınevi tarafından basılmadı. Ancak internet üzerinden e-kitap halini bulabilirsiniz.

Kalbimi Çaldın – Rita Hunter

Rita Hunter’ın Sepya yayınlarından basılan ilk kitabı olma özelliğini taşıyor. Tutkulu bir aşkı her satırda buram buram hissediyoruz.

Tatlı Tuzak – Rita Hunter

Tatlı Tuzak ile Grandoor Dükü Connor Tracey’in hayatımıza ani bir giriş yapıyor. Sert ve soğuk bir adam olan Dükün inanılmaz aşkına tanık oluyoruz.

Siyah Kadife – Rita Hunter

Kendisi için yasak ve günah olan bir adama aşık olan Emily, okuyana hem aşkın çaresizliğini hem de aşkın son duraklarını hissettiriyor.

Güz Fırtınası – Rita Hunter

Yabancı Yayınları’ndan çıkan Güz Fırtınası, son dönemlerin en iyi aşk kitapları arasında yer alıyor. Her sayfa içerisinde biraz daha aşka doyuyorsunuz. Abertillery Dükü’nün karanlık yaşantısında bir güneşe ihtiyacı vardır. Bu güneş tam da beklemediği zamanda hayatının merkezinde onu yakmak için var oluyor.

Kış Nefesi – Rita Hunter

Carter Maximilian tarihin tozlu sayfaları arasında beklenmedik bir şekilde iki sene önce terk ettiği kadın ile karşılaşıyor. Topluluklarında kadınlar için belirli kurallar vardır. Bu kadın ise bu kuralların çok dışında bir kadın.

Bahar Kokusu – Rita Hunter

Geçmişi ile hesaplaşmasını bitirememiş bir kadının yarını ile arasında kaldığını görüyoruz. Karşısındaki adam ise bir korkunun ve zıtlığın temsili gibidir. Beklenenden farklı bir şekilde yolları kesişen bu iki insanı tutkulu ve cesur bir aşk bekliyor.

Aşkın Ateşi – Rita Hunter (Ateş Serisi I)

Dostu için her şeyi yapmaya göze alan Isabella Gwen Sullivan ve onu en saf haliyle sevecek farklı bir adam. Yolları bir daha ayrılmamak üzere kesişiyor. Aynı zamanda bu kitap Ateş serisinin de ilk kitabı olma özelliğini taşıyor.

Ruhun Ateşi – Rita Hunter(Ateş Serisi II)

Ateş serisinin ilk kitabı olan Aşkın Ateşi’nde tanıdığımız Leighton Kontu Brendan Blackmore bu kitapta hayatının aşkını buluyor. Üstelik hiç beklemediği bir aşk ile sınanıyor.

Kalbin Ateşi – Rita Hunter (Ateş Serisi III)

İskoç bir kızın sert ama eşsiz aşkını okuyamaya hazır mısınız? Onu terk edip gitmiş bir adam için Davina’nın oldukça keskin planları vardır. Ancak bazen planların bir anlamı olmayabilir. Ateş serisinin ilk iki kitabının karakterlerini de burada tekrar görüyoruz.

Kategoriler EdebiyatEtiketler Aşk Kitabı, Rita Hunter, Rita Hunter Kitaplar, Tarihi Aşk Romanları, Tarihi Aşk Romanlarının Temsilcisi Riha Hunter&#;dan 10 Romantik Kitap

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası