discord reklam yapma botu / MC-AT PRO | Discord Sunucuları - Türk Discord Sunucuları

Discord Reklam Yapma Botu

discord reklam yapma botu

İstatistikler

Discord sunucunu ayda 2000 kez tıklanan ve toplamda 800.000 kez görüntülenen websitesine ekle! Discord sunucunu web sitemizde paylaşalım. Öncelikle Kargadio’nun analizlerini paylaşalım.

  • Kargadio Discord özelinde ayda ortalama 2000 kez tıklanan bir web sitedir.
  • Şu zamana kadar toplam 800.000 kez görüntülenmiştir.
  • Şu zamana kadar toplam 224.676 kez tıklanma. (Aşağıdaki Google aracını eklemek daha sonra aklıma geldi. Aslında görüntülenme 10 milyonu geçmiş olabilir. Çünkü dediğim gibi aracı eklemek sonradan aklıma geldi. Grafiğe bakarsanız başlangıç tarihi 2020 yazıyor ama bu sitenin ilk paylaşımı 2017‘de yazıldı!)

Reklam Çeşitleri

  • Anasayfadaki büyük banner (937×300)
  • Yan menünün başına kare banner (300×300)
  • Sayfanın altındaki küçük banner (728×90)
  • İstediğiniz bir blog yazısı içinde banner (728×90)
  • Blogun arkaplanı
  • Üst menüye link eklemek
  • Discord sunucular listesine ekleme (Discord Sunucular Listesi)
  • Discord sunucunuza özel yazı yazdırmak
  • Sayfanın altına veya yan menünün altına link eklemek

İletişim için:

Lütfen konu başlığına “Kargadio” yazınız.

[email protected]

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor...

Discord

İnsanlar günlük hayatlarında farklı topluluklarla iletişimlerini kurabilmek için çeşitli sosyal medya ağlarını kullanabiliyor. Discord, 2020 yılında kullanılmaya başlayan, toplulukların, sesli ya da yazılı olarak mesajlaşmalar yapabildiği uygulamadır.

Discord uygulamasının ne olduğu ve nasıl kullanıldığı konuları için r10.net erişimlerini yapabiliyorsunuz. Uygulama ile ilgili kısa bilgiler ve konu hakkında soru – cevaplar tüm kullanıcılara kategori sayfası üzerinden ulaştırılıyor.

Aynı anda birden fazla kişinin iletişim kurabilmesini sağlayan Discord uygulaması, sosyal medyanın yeni bir uygulaması olduğu için hakkında fazla bilgi sahibi olmayanlar, r10.net sayesinde bilgilerine ulaşabiliyor.

Discord Nedir? Ne İşe Yarar?

Discord uygulaması, sesli ve yazılı iletişim kurulmasını sağlayan yeni nesil uygulamalardan birisidir. Video oyunu oynayanların sesli ve yazılı iletişim kurmalarını sağlamak için hazırlanmıştır. Discord platformu, Windows, Linux, MacOs, Android, İOS ve tüm web tarayıcıları üzerinden çalışıyor ve kolay kullanım sunuyor. Sesli görüşme kanalları bulunduğu için kullanıcı sayısı hızla artıyor. Üyelik hesabı oluşturanlar uygulama üzerinden topluluklarla sesli iletişimler kurarak etkileşimlerini artırabiliyor.

r10.net sosyal medya kategorisinde, diğer sosyal medya ağları arasında gösterilen Discord, internet bağlantı sorunu olmadan aynı anda çok fazla kişi ile görüşmelerin hızlı ve yüksek ses kalitesinde yapılmasını sağlıyor. Tanıdığınız kişilerle internet üzerinden ücretsiz iletişim kurulmasını sağlayan güvenilir sosyal medya ağ uygulamalarından birisidir.

Discord Kimler Kullanıyor?

İnternet üzerinden oyun oynayan kişilerin video oyunlarda diğer oyuncularla anlık iletişim kurma ihtiyaçları her zaman ortaya çıkıyor. Discord uygulaması, anlık iletişimlerin isteğe göre yazılı ya da sesli olarak yapılmasını sağlıyor. Kullanıcıları arasına video oyunu oynayan oyuncular ilk sırada yer alıyor. Anlık yazışma, Voip iletişim, dosya transferi, videolu görüşme ve sosyal medya hesap türü olduğu için isteyen herkes kullanabiliyor. Discord uygulamasının kullanılabilmesi için 13 yaş sınırı bulunuyor ve 13 yaş üzeri olan kişiler kullanabiliyor.

Discordda Neler Yapılır?

Discord uygulaması ile görüntülü, sesli ve yazılı görüşmeler yapılabiliyor. Sohbet uygulaması olarak kullanılmaya başlayan çeşitli sosyal medya ağ hesaplarında olduğunu gibi profesyonel iletişimlerin kullanılmasını sağlıyor. Discord uygulaması içerisinde bulunan ses kanalları sayesinde, gruplar arasında görüntülü görüşmeler yapılabiliyor. Video oyununu oynamak isteyen oyuncular için özel hazırlanmıştır ve oyuncuların birbirlerini bulmalarını ve oyun koordinelerini yapmalarını sağlıyor. Oyun sırasında sohbet ortamı oluşturulmasını ve oyunların konuşarak oynanmasını sağlıyor.

R10.Net Discord ve Konuları

Discord hesabı kullanımı ve detay bilgileri için r10.net erişimlerini yaparak, kategori sayfalarını incelenmeye başlanabiliyor. Discord, video oyun türü oyunları oynayan oyuncuların daha rahat iletişim kurmasını sağlayan uygulamadır. Discord hesabı oluşturanlar, üye alışı – satışı, hesap alışı – satışı, sunucu alışı – satışı işlemleri için oluşturulan r10.net kategori bölümlerinde ulaşmak ve bilgi almak istediğiniz kullanıcılara ulaşabiliyorsunuz. https://www.r10.net/discord/ linki altında yer alan kategori sayfalarında, Discord sunucu kurulumu, Discord şablon servisi, token alımı, Discord nitro alımı, üyelik alımı gibi çok sayıda hizmet seçeneği yer alıyor. R10.net üyelik hesabı bulunanlar yeni konu başlığı oluşturarak paylaşımlar yapabiliyor. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası