orhan demir muayenehanesi / Hasta Öyküleri › Sayfa 6 | Prof. Dr. Orhan Şen |

Orhan Demir Muayenehanesi

orhan demir muayenehanesi

Abdullah Orhan Demir

Abdullah Orhan Demir

Periodontoloji

Bay, Meslekte 42 yıl

Abdullah Orhan Demir Hakkında

Abdullah Orhan Demir, Periodontoloji uzmanı olarak İstanbul Beşiktaş ilçesinde Abdullah Orhan Demir Özel Muayenehanesi isimli sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

Diş Hekimliği Fakültesi: Hacettepe Üniversitesi,

Uzmanlık: Periodontoloji, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Sağlık Bilimleri Enstitüsü,

Randevu Bilgileri

Periodontoloji uzmanı Abdullah Orhan Demir için () 85 84 nolu telefondan randevu bilgilerini alabilirsiniz.

Yakındaki Diğer Periodontoloji Uzmanı Hekimler

İstanbul'da görev yapan Periodontoloji Uzmanı Hekimler

İstanbul'da görev yapan Periodontoloji uzmanı bulundu. Görmek için tıklayın.

© monash.pw Tüm Hakları Saklıdır.

  • KADIN HASTALıKLARı VE DOĞUM

  • Zonguldak / Merkez
ADRES : PTT Taksi Duragi Sok.
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

monash.pw ORHAN DEMİR Zonguldak ili Merkez ilcesinde hizmet vermektedir. monash.pw ORHAN DEMİR ile en hızlı iletişim için iletişim sayfasındaki telefon numarasından kendisine ulaşabilir ya da iletişim sayfasındaki adres bilgilerinden bağlantıya geçebilirsiniz.

Tüm Türkiye'nin doktorları da tıpkı monash.pw ORHAN DEMİR gibi hastalarının sağlık ihtiyaçlarını en kısa sürede ve en doğru biçimde karşılayabilmek için çalışmaktadır. Kadin Hastalıkları ve Doğum konusunda herhangi bir sağlık probleminizin olduğunu düşündüğünüzde Zonguldak ili Merkez ilçesinde sağlık hizmeti veren monash.pw ORHAN DEMİR ile iletişim bilgilerinden iletişime geçiniz.

İletişim bilgileri sürekli güncellenmesine rağmen kayıtlarımızdaki hatalı ya da güncellenmesi gerektiğini düşündüğünüz bilgiler için bize iletişim bilgilerimizden ulaşıp değişikliğin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.

Hasta Öyküleri

ŞERİF TEYZE'DE OLDUĞU GİBİ ACİL DURUMLARINIZ İÇİN GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

75 Yaşındaki hastamız Şerif Başcı Teyze'nin, uzun zamandır bel ve sol kalçadan bacağa yayılan ağrı, uyuşma, kuvvet kaybı yakınmaları mevcuttu ve son aylarda yakınmaları artmıştı. Sağ ayağındaki kuvvet kaybı sebebiyle ayakta 1 dakika duramıyor ve 10 metrelik bir yürüyüşün ardından oturmak zorunda kalıyordu. Medikal tedavi, FTR ve kendince bilinen yöntemlerden fayda görmemişti. Hastamızın her iki dizi, hareket etmede kısıtlı ve ağrılıydı.
ACİL OLARAK Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in muayenehanesine getirilen Şerif Teyze başarılı bir Bel Fıtığı ameliyatının ardından sağlığına kavuştu. Ailenin tek mutluluğu sadece bu değildi. Şerif Teyze'nin kızı Ayşegül Hanım'a 18 yıl önce Ventriküler Genişleme tanısıyla ameliyat önerilmiş, hayati riski olduğu söylenmiş ve bunun üzerine ailesi Prof. Dr. Orhan Şen'e ulaşmıştı. Orhan Şen, yapmış olduğu nörolojik muayenenin ardından hastamıza, takibinin düzenli olarak yapılması kaydıyla hayatını normal şekilde sürdürebileceğini belirtmişti. "Hayati riskiniz var." denilen Ayşegül Hanım yılda 1 kez kontrole gelmekte ve 18 yıldır sağlıklı bir şekilde hayatını sürdürmektedir. Her iki hastamıza da tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Diğer tüm hastalarımızın videolarına ve hasta öykülerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Videolar : monash.pw

Hasta Öyküleri : monash.pw

ACİL DURUMLARINIZ İÇİN GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Sağlığınız en değerli hazineniz ve biz acil durumlarınız için görevimizin başındayız. Diyarbakır'da yaşayan 64 yaşındaki Mehmet Güler, bel ve her iki kalçadan bacağa yayılan ağrı, uyuşma, kuvvet kaybı, ayakta duramama ve yol yürüyememe şikayetleriyle "Acil Olarak" Adana'ya Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in Muayenehanesi'ne getirildi. Bel Fıtığı ve Belde Kanal Darlığı tanıları konulan hastamız, Prof. Dr. Orhan Şen tarafından acilen ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Mehmet Bey mutluluğunu sizlerle de paylaşmak istedi.

Diğer tüm hastalarımızın videolarına ve hasta öykülerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Videolar : monash.pw

Hasta Öyküleri : monash.pw

DOKTORLAR ÇARESİ YOK DEMİŞTİ, monash.pw ŞEN İLE YAŞAMA TUTUNDU. 15 YIL ÖNCESİNDEN GELEN TEŞEKKÜR

Merhaba, ismim Yahya Karateke. Şanlıurfa doğumluyum. yılında burnumdan gelen sıvı nedeniyle sık sık hastaneye gidiyordum. Farklı doktorlara gittim. Her seferinde hastaneye yatırılıyor ve Menenjit tedavisi alıyordum ancak hiçbir doktor derdime çare olamıyordu. Araştırmalarımın ardından Adana'ya Orhan Hoca'ya gelmeye karar verdim ve Orhan Şen'e ulaştım. Allah ondan bin kere razı olsun. Bütün doktorları gezmiştik, çaresi yok diyorlardı ancak Prof. Dr. Orhan Şen, yılında hastalığıma kesin, kalıcı çözümü buldu ve sağlığıma kavuşmamı sağladı. 15 yıl önce Orhan Hoca'mızın yaptığı bu başarılı ameliyat sayesinde şimdi yılında çok iyiyim ve mutluyum. Prof. Dr. Orhan Şen'e çok teşekkür ediyorum.

Diğer tüm hastalarımızın videolarına ve hasta öykülerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Videolar : monash.pw

Hasta Öyküleri : monash.pw

"BEL FITIĞI'NDA TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN BİRİ monash.pw ŞEN"

"Merhaba ben Gökhan Dağlı, bundan yaklaşık 5 ay kadar önce bel ve sol kalçadan bacağa yayılan şiddetli ağrılarım nedeniyle bir devlet hastanesine gittiğimde bana lazerle bir tedavi yapacaklarını söylediler. Yürüyemez haldeydim. Tedavi uygulandı ancak birkaç ay geçtiğinde ağrılarım yeniden başlamıştı. Bu ağrılardan dolayı bacağımı oynatamıyordum ve hiç yürüyemeyecek hale gelmiştim. Bunun üzerine hem tanıdıklarımız aracılığıyla hem de internet üzerinden araştırmalara başladım. Araştırmalarım sonucunda Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in Adana'da görev yaptığını ve alanında Türkiye'nin en iyilerinden biri olduğunu öğrendim. MR sonucumla birlikte muayenehanesine geldiğimde bana fıtığımın tehlikeli bir bölgede olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini belirtti. Ameliyatımı oldum ve ben 15 yıldır çektiğim bu dayanılmaz ağrılarımdan artık kurtulmuştum. Şimdi çok şükür ki bu ameliyatla Orhan Şen bana sanki hayatımı yeniden kazandırmış oldu. Kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum ve Allah razı olsun diyorum. Sizin de benzer rahatsızlıklarınız varsa hiç kimseye ve hiçbir şeye kulak asmadan bir an önce Prof. Dr. Orhan Şen'e ulaşın çünkü emin ellerde olmanız bu rahatsızlık için çok önemli. Yapılan bir hatanın telafisi zor. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum."

Diğer tüm hastalarımızın videolarına ve hasta öykülerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Videolar : monash.pw

Hasta Öyküleri : monash.pw

"monash.pw ŞEN'İN YAPTIĞI BOYUN FITIĞI AMELİYATI'NIN ARDINDAN YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM."

8 ay önce Antakya'da Boyun Fıtığı Ameliyatı oldum. Ağrılarım hiç geçmedi hatta daha da fazlalaştı. Bunun üzerine başka doktorlara gittim ve hepsi beni çok korkuttu. Tekrar ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Sonrasında Adana'da çok şükür ki Prof. Dr. Orhan Şen hocamla karşılaştık. O, bana ve aileme insanlığıyla, güleryüzüyle çok güzel bir moral verdi. Bu ameliyatı yapması gerektiğini ve çok riskli olduğunu söyledi. Ancak o anda aileme ve bana öyle bir güven verdi ki hemen ameliyat olmaya karar verdim. Önce Allah'ın sonra Orhan Şen'in sayesinde ameliyattan % başarıyla çıktık. Sanki ameliyat olmamış gibiydim, çok mutluydum ve hayat sevincim yeniden gelmişti. Şu anda bile çok duygulanıyorum çünkü yeniden doğmuş gibi oldum. Allah'ım, benim gibi zorda olan bütün hastaların karşısına böyle Orhan Şen gibi güleryüzlü, insancıl doktorları çıkarsın. Bütün ömrüm boyunca hocama duacıyım. Allah onun gibi doktorları başımızdan eksik etmesin. Başarılarının devamını diliyorum.

Diğer tüm hastalarımızın videolarına ve hasta öykülerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Videolar : monash.pw

Hasta Öyküleri : monash.pw

"AMELİYATINIZ ÇOK RİSKLİ, YAPAMAYIZ" DEDİLER, monash.pw ŞEN ZORU BAŞARDI

67 yaşındaki Nafiye Hanım, boynundaki rahatsızlık nedeniyle Tarsus ve Mersin'de birçok doktora gitmişti. Boynundan omzuna ve koluna yayılan ağrı, uyuşma ve kuvvet kaybı şikayetleri vardı. Hastamıza Boyun Fıtığı teşhisi konuldu ancak riskli bir bölge olduğu gerekçesiyle muayene olduğu doktorların hiçbiri ameliyatını yapmaya yanaşmadı. Bunun üzerine araştırmalarına devam eden aileye, daha önce monash.pw Orhan Şen tarafından başarılı bir Bel Fıtığı ameliyatı yapılan akrabaları, bir an önce Adana'ya gidip Orhan Şen'e muayene olmalarını önermişti. Nafiye Hanım hemen Adana'ya getirildi. Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı monash.pw Orhan Şen tarafından yapılan başarılı bir Boyun Fıtığı Ameliyatı'nın ardından sağlığına kavuşan Nafiye Teyze'nin mutluluğu görülmeye değerdi.

Diğer tüm hastalarımızın videolarına ve hasta öykülerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Videolar : monash.pw

Hasta Öyküleri : monash.pw

“BEL FITIĞI SEBEBİYLE ÇARESİZ DEĞİLSİNİZ. ÇÖZÜM: monash.pw ŞEN”

“BEL FITIĞI SEBEBİYLE ÇARESİZ DEĞİLSİNİZ. ÇÖZÜM: monash.pw ŞEN”

Şanlıurfa’da yaşayan 40 yaşındaki Abit Toprak’ın; bel ve sol kalçadan bacağa yayılan ağrı, uyuşma, kuvvet kaybı, ayakta duramama ve yol yürüyememe şikayetleri bulunuyordu. Yakınlarının tavsiyeleriyle Adanaya gelip Prof. Dr. Orhan Şen’in muayenehanesinden içeri girdiğinde kendi deyimiyle “Ayaklarımı kesin!” diyecek kadar zor durumda ve acılar içerisindeydi. Öncesinde denediği kendince birçok yöntemden ve medikal tedaviden fayda görmemişti. Ayakta 1 dakika dahi duramıyor ve 10 metre dahi yol yürüyemiyordu. Orhan Şen tarafından Mikrocerrahi yöntemiyle yapılan başarılı ameliyatın ardından Abit Bey, mutluluğunu şu sözlerle dile getiriyordu: “Şu anda çok iyiyim, eski sağlığıma % kavuşmuş durumdayım. Bel Fıtığı sebebiyle kendinizi asla çaresiz hissetmeyin. Çaresiz olduğunuzu hissederseniz Prof. Dr. Orhan Şen ile tanışmanızı tavsiye ederim.”

Diğer tüm hastalarımızın videolarına ve hasta öykülerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Videolar : monash.pw

Hasta Öyküleri : monash.pw

 

monash.pw ŞEN, DOĞRU TEŞHİSLERİYLE HASTALARINA IŞIK TUTUYOR

Hatay'da yaşayan 33 yaşındaki Gökhan Topalı, 15 yıl önce "Beyin Kanaması" geçirdiğinde Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı monash.pw Orhan Şen tarafından yapılan ameliyatla hayata dönmüştü. Sağlıklı bir şekilde hayatına devam eden Gökhan Bey'in babası da yaşadığı rahatsızlıkların ardından monash.pw Orhan Şen'in kontrolünde sağlığına kavuşmuştu. Gökhan Bey, çok sevdiği bir yakınına, ne Hatay'da ne de Adana'da gittikleri birçok doktorda doğru teşhis koyulamayınca, monash.pw Orhan Şen 'i tavsiye etti ve soluğu monash.pw Şen'in muayenehanesinde aldılar. Şimdi her üç hastamızda Orhan Şen'in kontrolü ve takibi altında sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürüyorlar. Biz de hastalarımıza tekrar geçmiş olsun diyor ve bir kez daha hatırlatmak istiyoruz: “Sağlıkta başarının sırrı : Doğru Tanı”

 

Diğer tüm hastalarımızın videolarına ve hasta öykülerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Videolar : monash.pw

Hasta Öyküleri : monash.pw

BEL FITIĞI'NIN YAŞAM KALİTENİZİ DÜŞÜRMESİNE İZİN VERMEYİN. ÇÖZÜM : monash.pw ŞEN

23 yaşındaki Mithat Sarıkaya 7 aydır yaşadığı dayanılmaz bel ağrıları nedeniyle artık yürüyemiyordu, yatamıyordu ve kendi deyimiyle iki büklüm durumdaydı. Ailecek soluğu Adana'da Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı monash.pw Şen'in muayenehanesinde aldılar. Orhan Şen, gerekli tetkik ve incelemelerin ardından hastamızın ameliyat olması gerektiğini belirtti ancak hem Mithat Bey'in hem de ailesinin ameliyat konusunda büyük endişeleri vardı. Tecrübeli profesörün verdiği güven duygusuyla birlikte ameliyata karar verildi ve başarılı bir ameliyatın ardından hastamız kısa sürede ayağa kalktı. Mithat Bey artık çok sağlıklı ve mutlu. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Diğer tüm hastalarımızın videolarına ve hasta öykülerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Videolar : monash.pw

Hasta Öyküleri : monash.pw

monash.pw ŞEN, BEL FITIĞI'NDA HARİKALAR YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Demir Bey anlatıyor : " Merhabalar, ben Demir Dağdemir. 46 yaşındayım. İnanılmaz bel ağrılarıyla geldim buraya. gündür uyuyamıyordum ve bunun yanısıra birçok doktor ve hastane gezmiştim. Olacağım ameliyatın çok riskli olduğunu ve Omurilik bölgesi olduğu için felç kalma ihtimalim olduğunu söylemişlerdi. Gittiğim hiçbir yere güvenemedim. Sonrasında Adana' da Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in muayenehanesine geldim. Orhan Şen, daha ilk muayenede sanki benimle aynı evde yaşıyormuşçasına yaşadığım tüm ağrıları ve sıkıntıları bana anlattı. Acilen ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Kendisine zaten çok güveniyorduk. Müthiş pozitif enerjiye sahip birisi kendisi. Böylece ameliyata karar verdik ve Orhan Bey başarılı bir şekilde ameliyatımızı yaptı. Ameliyat sonrasında ağrılarımdan kurtulmuştum ve kendimi kuş gibi hissediyordum. İnanılmaz mutluydum. Bugün gün ve ağrılarım kalmadı, ayaktayım, yürüyebiliyorum. Ve çok şaşkınım çünkü buraya 2 kişinin kolunda ve tekerlekli sandalyeyle, inanılmaz acılarla gelmiştim. Bütün bu sıkıntılarımı benimle birlikte yaşayan eşim ve ben diyoruz ki; benzer bir rahatsızlığınız olduğunda Orhan Şen'in fikrini almadan kesinlikle karar vermeyin. Biz 6 doktorla görüştük ama kesinlikle Orhan Bey'in görüşlerini alın ve onun görüşlerine göre hareket edin. monash.pw Şen, Adana'mız için gerçekten çok büyük bir değer, kazanç. Böyle değerli hocalarımız oldukça insanlar da daha mutlu olacaktır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

 

Diğer tüm hastalarımızın videolarına ve hasta öykülerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Videolar : monash.pw

Hasta Öyküleri : monash.pw

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır