ramazan paketi internet / İnternet Paketi - 1 Gb İnternet - Alışveriş Rehberi

Ramazan Paketi Internet

ramazan paketi internet

Vodafone Ramazan Bedava internet kampanyası ile birlikteyiz, Ramazan bedava internet fırsatının gelmesi ile Vodafone bedava internet paketlerinden bizlere yeni hediyeler sunmaya devam ediyor.

Vodafone davulcunun eli hiç boş olur mu diyoruz ve bedava internet paketlerini doldur demenin tam sırası, ama diğer operatörlerin ramazan ayı hediye internet kampanyalarından bahsettik Vodafone bu yıl nasıl bir kampanya izlemiş birde onlara bakalım.

Vodafone diğer operatörlere göre bu kadar abartılacak bir hediye internet bulunmuyor ancak bizlere yetecek türden 6 GB ve 3 GB gibi ideal internet hediyeleri mevcut.

Vodafone kullanan kullanıcılarda ramazanda doya doya internet servislerinden yararlanabilecekler. Vodafone Ramazan bedava internet paketleri nasıl yapılır inceleyeceğiz.

Neden böyle diğer operatörler ne güzel 10 GB yapmışlar Vodafone neden yok derseniz bizce kurcalamaya gerek yok çünkü diğer operatörler biraz şişirmiş durumda.

Vodafone Ramazan Bedava internet Kampanyaları

Kim sahur vakti gelmeden veya sahur vaktinden hemen sonra o kadar internete girecek ki diye bir sorun. Ama tabi aramızda o denli internet kullanacak kişilerde vardır. Ama genelde insanlar sahura kadar ayakta duruyorlar ve sahur vakti geçtikten sonrada vurup kafayı yatıyorlar. Bunun nedeni bazı kişilerin sabah işe gitmeleri için erken kalkmaları gerekiyor veya bir önceki günün yorgunluğunu atmak için çok vakitleri kalmıyor onu da telefondan internete girerek geçirmek yerine uyumayı tercih ediyorlar.

vodafone ramazan ücretsiz sosyal medya

Vodafone Ramazan bedava internet nasıl olsa bedava internet var bol bol kullanayım evdeyken WiFi ye bağlanmak yerine bağlanayım Vodafone bedava internet bitireyim diye uğraşan kişilerde oldukça çok gözümüzden kaçmıyor değil.

Vodafone paketler nerede diyorsanız gelelim Vodafone ramazan için yapmış olduğu hediye internet paketlerine;

Vodafone Ramazan Bedava internet Paketleri

Vodafone ramazan ayında yapmış olduğu kampanyalardan;

1. si olarak 3 GB internet kazanma fırsatını yakalamak için: “BEREKET” yazarak numarasına bedava sms gönderin ve ücretsiz internet paketinin sahibi olma fırsatını yakalayın.

2. bir kampanya olarak’ta ramazan boyunca benim 1 GB internet olsun yeter diyorsanız sizde “INTERNET” yazın ve yine ’e mesaj olarak gönderin.

3.kampanya’ya gelecek olursak bu kampanya’ya katılmanız için telefonunuzda Vodafone uygulaması olan Yanımda isimli uygulamayı App Store ya da Google Play üzerinden indirin ve açın, karşınıza gelen “bana ne var” bölümüne tıklayın ve 6 GB / 3 GB ya da 1 GB gibi bedava internet paketlerine sahip olun.

Vodafone Ramazan Bedava internet

Vodafone Ramazan bedava internet hediyelerinden yararlanmak için Ramazan ayı boyunca geçerli olacak Vodafone bedava internet kampanyalarına göz atacağız.

Vodafone Ramazan Harca Kazan

Kampanya AdıKampanya İçeriği
Ramazan Harca KazanRamazan’da Harcadıkça Kazan

Vodafone harca kazan sayesinde telefonunuza Ramazan ayı boyunca yüklediğiniz TL ile yaptığınız Vodafone Harcamalarında, harcadıkça bedava internet, bedava dakika ve bedava sms kazanabilirsiniz.

Vodafone Ramazan Yanımda Hediyesi

Kampanya AdıKampanya İçeriği
Ramazan Yanımda Bedava internetRamazan Özel Hediyeleri

Vodafone Ramazan Bedava internet paketlerinden olan Vodafone Yanımda uygulaması sayesinde Ramazanda Bana Özel kampanyası ile Ramazana özel çark hediyeleri kazanabilirsiniz.

Vodafone Sahur Bedava internet

Kampanya AdıKampanya İçeriği
Vodafone Sahur Bedava internet1 GB – 2 GB Bedava internet

Vodafone Sahur kampanyası ile hediyeler vermeye devam ediyor. Sizlerde Ramazan Ayı başladıktan sonra Sahur saatlerinde Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak bedava internet hediyesi var mı kontrol edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:

Vodafone Ramazan Bedava internet İptal İşlemi

Vodafone Ramazan bedava internet paketlerinden yararlanmış kullanıcılar daha sonra bedava internet hediyelerini iptal etmek isterler ise bu durumda Vodafone Müşteri Hizmetleri numarasını arayarak iptal taleplerini söyleyebilirler.

Vodafone Hediye Bereket Kampanyaları

Yukarıda yer verdiğimiz bedava internet paketlerine sahip olmanız için vodafone faturalı veya faturasız bir hatta sahip olmalısınız.

Ayrıca bedava internetlerin ramazan kampanyası olmasından akşam 6 ile sabah 6 arası olacağını unutmayın. (Bu pakete göre değişecektir)

Bedava internet paketlerini kullanmadan önce gelecek olan onay mesajını bekleyin, hediye internet aktif olmadan internetinizi açmamaya dikkat edin.

Vodafone Ramazan Bereket Bedava internet Paketleri

Ayrıca Vodafone hattına bulunan bedava internet paketlerinin yanı sıra “hediye bereket paketlerine” geçiş yapmanız durumunda da size güzel sürprizli hediyeler karşılıyor, neler bunlar derseniz;

vodafone bedava internet

Yukarıdaki tarifelere geçebilirsiniz ancak bu Vodafone yeni gelen müşteriler için geçerlidir, eğer Vodafone yeni geçmek isterseniz “hediye bereket paketlerini” incelemenizde yarar var çünkü hem hediye çeki mevcut hem de 6 GB hediye internet kapabilirsiniz. İsterseniz daha düşük bütçeli bir paketi seçerseniz de 3 GB hediye internet alırsınız. Hem de bu paketlerin yanında A için hediye çekleri de mevcut 50 TL veya 25 TL hediye çekleri de sizin olabilir. Bu paketleri araştırmadan Vodafone geçmeyin, hediye internetleri arkanızdan kaçmasın.

Vodafone Ramazan bedava internet için gelecek olan yeni paketleri için bizleri takip etmeyi unutmayın. Vodafone ramazan bedava internet kampanyası ile kullanıcılar ramazan ayında sahur ve iftar bedava internet paketlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar.

Ramazan Ayı Yorum Yaz Bedava İnternet Kazan Kampanyası

Vodafone Ramazan ayı kampanyası ile aşağıda yer alan yorum kısmına detaylı açıklama bırakarak 5 GB – 10 GB hediye internet paketi kazanan kullanıcılar arasında sizde olabilirsiniz. Hediye internet kampanyalarından daha fazlasını incelemek için diğer konulara göz atmayı unutmayın.

Uyarı: Burada yer alan tüm kampanyalar yılı için geçerli olmayabilir.
Oluşabilecek tüm sorumluluklar kullanıcıya aittir.

Anadolu AjansıAnadolu Ajansı

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Ramazan kampanyası ile mobil müşterilerine 10 GB internet hediye ediyor.

Şirket açıklamasına göre, var olduğu her alanda herkesi değerli hissettirmeyi misyon edinen Türk Telekom, mobil müşterilerine özel Ramazan kampanyası hayata geçirdi.

Bu kapsamda Ramazan süresince 10 GB internet hediye ederek, müşterilerinin sevdikleriyle iletişimine bolluk getiriyor.

Kampanya doğrultusunda Türk Telekom'un bireysel faturalı ve faturasız mevcut mobil müşterileri, gece ile saatleri arasında kullanabilecekleri 10 GB internete sahip oluyor. 1 Nisan itibarıyla başlayan kampanya 6 Mayıs 'da sona erecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin herhangi bir Türk Telekom mağazasına başvurmaları yeterli oluyor.

Mağazalardaki satış temsilcileri tarafından yapılacak gerekli tanımlamaların ardından Türk Telekom müşterileri 10 GB internet avantajına sahip olabiliyor.

Türk Telekom, dijitalleşme ve mobil teknolojilerde hızla gelişmeye devam ederken mağazalarına özel kurguladığı kampanyasıyla Ramazan'ın bereketini, sıcaklığını ve samimiyetini müşterileriyle yüz yüze yaşamayı hedefliyor.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası