popstar 2018 salih zülüfoğlu / Salih Zülüfoğlu Haberleri - Son Dakika Salih Zülüfoğlu Hakkında Güncel Haber ve Bilgiler

Popstar 2018 Salih Zülüfoğlu

popstar 2018 salih zülüfoğlu

Popstar &#;de Salih Zülüfoğlu, Devlerin Aşkı şarkısıyla Bülent Ersoy&#;u kendinden geçirdi!

Yap&#;mc&#;l&#;&#;&#;n&#; ve sunuculu&#;unu Osmantan Erk&#;r'&#;n üstlendi&#;i, jüri üyeliklerini Bülent Ersoy, Deniz Seki, Can Bonomo ve Arma&#;an Ça&#;layan'&#;n yapt&#;&#;&#; Popstar , ilk bölümüyle 14 Mart Çar&#;amba ak&#;am&#; ekrana geldi. Canl&#; olarak yay&#;nlanan yar&#;&#;ma sosyal medyada da en çok konu&#;ulan konular aras&#;na girdi.

Popstar 'in ilk hafta birincisi de seçlien Edirneli Salih Zülüfo&#;lu, Devlerin A&#;k&#; &#;ark&#;s&#;yla sahneyi adeta y&#;kt&#; geçti! Zülüfo&#;lu, sesiyle Bülent Ersoy’a sahneye nota ka&#;&#;tlar&#;n&#; att&#;rmay&#; ba&#;ard&#;. 23 ya&#;&#;nda evli ve bir çocuk babas&#; Edirneli Salih Zülüfo&#;lu, 4 jüri üyesinden tam puan alarak haftan&#;n birincisi seçildi.

BÜLENT ERSOY ÖVGÜ YA&#;DIRDI!
Ersoy, Zülüfo&#;lu’na &#;ark&#;s&#;ndan sonra övgüler ya&#;d&#;rarak, "Bu i&#; bu kadar olur. Geçmi&#; olsun evlad&#;m. Muhte&#;em. Bir icra bu kadar güzel olur. Sizi tebrik ediyorum. Yaln&#;z düzgün okumakla kalmad&#;n&#;z efendim. Artistli&#;inizi de koydunuz. Tam bir sahne adam&#;. Ruhlara hitap ettiniz. Seslerin gözüne gözüne bast&#;n&#;z" dedi.

SAL&#;H ZÜLÜFO&#;LU K&#;MD&#;R?
Salih Zülüfo&#;lu'nun do&#;um yeri Bursa. &#;ki karde&#;i bulunan Salih, 23 ya&#;&#;nda, evli ve bir çocuk babas&#;. Salih Daha önce de Yetenek Sizsiniz ve X Faktor yar&#;&#;mas&#;na da kat&#;lm&#;&#;t&#;.

Yar&#;&#;ma öncesindeki tan&#;t&#;mda aç&#;klamalar yapan Salih Zülüfo&#;lu, “Ben eskiden okula giderken Popstar’&#; izliyordum. Annem sabah okula gidece&#;im için uyumam&#; istiyordu. Banyodan ç&#;kar&#;yordu annem beni, sobam&#;z vard&#;. Soban&#;n arkas&#;nda titriyordum, Popstar’&#; izliyordum. Allah’&#;m hep dua ediyordum. &#;n&#;allah bende böyle sahnelerde olurdum. &#;n&#;allah bende böyle &#;ark&#;lar okurum. &#;n&#;allah bende bir gün ünlü olurum. Bende &#;imdi Popstar sahnesinde olaca&#;&#;m” &#;eklinde konu&#;tu.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Popstar Salih Zülüfoğlu kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır?

Popstar Salih Zülüfoğlu kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır?

Ekranların yeni ses yarışması Popstar yayınlanan bölümü ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Popstar 'e damga vuran ses Salih Zülüfoğlu oldu. Jüri üyesi Bülent Ersoy'dan bile tam puan alan Salih Zülüfoğlu kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

14 yıllık bir aranın ardında yeniden Kanal D ekranlarında başlayan Popstar dev jüri kadrosu ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Yayınlanan ilk bölümünde geceye damgasını vuran isim Salih Zülüfoğlu oldu. Muhteşem sesi ile dinleyicileri ve jüri üyelerini sesine hayran bırakan Salih Zülüfoğlu merak konusu haline geldi.

popstar

popstar

Dün akşam yayınlanan ilk bölümde Salih Zülüfoğlu " Devlerin Aşkı Büyük Olur" şarkısını seslendirdi ve Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Can Bonomo ve Deniz Seki'den tam puan aldı. Esoy Salih Zülüfoğlu'na övgüler dizerek  “Bu iş bu kadar olur. Geçmiş olsun evladım. Muhteşem. Bir icra bu kadar güzel olur. Sizi tebrik ediyorum. Yalnız düzgün okumakla kalmadınız efendim. Artistliğinizi de koydunuz. Tam bir sahne adamı. Ruhlara hitap ettiniz. Seslerin gözüne gözüne bastınız” dedi. 

SALİH ZÜLÜFOĞLU KİMDİR?

Salih Zülüfoğlu, yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Evli ve bir çocuk babası olan Salih Zülüfoğlu daha önce Yetenek Sizsiniz ve X Faktor adlı yarışmalarda da yer almıştı.

salih zülüfoğlu

salih zülüfoğlu

Yarışma öncesindeki tanıtımda açıklamalar yapan Salih Zülüfoğlu, “Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah bende böyle sahnelerde olurdum. İnşallah bende böyle şarkılar okurum. İnşallah bende bir gün ünlü olurum. Bende şimdi Popstar sahnesinde olacağım” şeklinde konuştu.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası