allahümme faricel hemmi kaşifel / ŞEFAAT YA RESULULLAH: SIKINTI VE BORÇ İÇİN DUA

Allahümme Faricel Hemmi Kaşifel

allahümme faricel hemmi kaşifel

Borçlardan bir an önce kurtaran dualar

güzel dua

 

 

 

 

 

 

Borcunuz var ise bu dua ile Allah&#;ın izniyle borçlarınızdan  kurtulacaksınımonash.pwiz tabi ki bitirmek için çabalamanız gerekir. Ancak bu dua ile işiniz kolaylaşacaktır. Bu dua ile Melekler yanınızda olacaktır.
&#;Allahümme faricel hemmi ve kaşifel ğammi müciybe da&#;vetil mudtarriyne rahmaned dünya vel ahırati ve rahıymehüma ente terhamüni ferhamni bi rahmetin tuğniyni biha an rahmeti men sivak&#;

Fazileti:İsa Aleyhisselam&#;ın ümmetine hitaben:Bir insan dağ kadar altında borcu olsa da bu duaya ,devam etse &#;muhakkak Cenabı HAKK öder&#;.Buyurduğunu Cenabı Peygamber s.a.v. hazreti Ebu Bekir&#;e anlattılar.işitenlerin cümlesi bu duanın bereketiyle az bir zamanda borçtan kurtulmuşlardır(İlahi Emirler)

Borçlar için başka bir dua formülü;Herhangi bir gece yarısı kalkıp güzel bir abdest aldıktan sonra 3  defa Yasin suresini ve bir defada Vakıa suresini okuyun.

Bu okuma işine yada 7 gece devam eder iseniz çok faydasını göreceksiniz  Allah&#;ın yardımıyla.

İş yerlerinde bolluk bereket rızık artması müşteri celbi için iş yeri bereket duası;

 

&#;Allâhümmerzuknâ rizkan halâlen tayyıben bilâ keddin vestecib duâenâ bilâ reddin ve neûzü bike anil fedîhateynil fakri ved dîni sübhânel müferrici an külli mahzûnin ve ma&#;mûmin sübhâne men ceale hazâinihü bi kudretihi beynel kâfi ven nûni İnnemâ emruhu izâ erâde şeyen en yekûlelehü kün feyekûn. Fe sübhânellezî biyedihi melekûtü külli şeyin ve ileyhi türceûn. Hüvel evvelü minel evveli vel âhirü ba&#;del âhiri vez zâhirü vel bâtınü ve hüve bi külli şeyin alîm. Leyse ke mislihi şeyün fil ardı velâ fis semâi ve hüves semîul alîm. Lâ tüdrikühül ebsârün ve hüve yüdrikül ebsâra ve hüvel latîfül habîr. Vel hamdülillâhi rabbil âlemîn.&#;

Arapçası yazılıp iş yerine asılacak vede dua her sabah üç kez okunursa çok faydası görülür.

Türkçe - Arapça çeviri (v yeni)

Türkçe dilinden Arapça diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. Dünya dilleri arasında yapılacak olan cümle ve kelime çevirilerinizi kolaylaştırır. ÇevirSözlümonash.pw Dünya'da en yaygın olarak kullanılan bir çok dili içinde barındırmaktadır. Bu diller arasında herhangi bir ücret ödemeden ve sınırlama olmaksızın istediğiniz cümle ya da kelime çevirilerinizi hızlı bir şekilde yapmanız mümkündür.

Kullanım ve Gizlilik

monash.pw aracılığıyla yapılan tüm çeviri verileri toplanmaktadır. Toplanan veriler herkese açık, anonim olarak paylaşılır. Dolayısıyla Çevir Sözlük kullanarak yapacağınız çevirilerde kişisel bilgi ve verilerinizin yer almaması gerektiğini hatırlatırız.

monash.pw kullanıcılarının çevirilerinden oluşturulan içerikte argo, küfür vb. uygun olmayan öğeler bulunabilir. Oluşturulan çeviriler her yaş ve kesimden insanlar için uygun olamayabileceğinden dolayı, rahatsızlık duyulan hallerde siteminizin kullanılmamasını öneriyoruz. Kullanıcılarımızın çevirilerle eklediği içeriklerde telif hakkı ya da kişiliğe hakaret vb. öğeler bulunuyorsa site yönetimiyle iletişime geçilmesi halinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

İçindekiler

الآخرة

ahiret, ahirete, ahireti, ahiretin, ahiretl, ahiretli, ahiretlin, ahirett, ahirette, ahiretteki, ahret

رحمة

ınsaf, insaf, merhamet, merhameti, rahma, rahme, rahmet, rahmete, rahmeten, rahmeti, rahmetine, rahmetle, rutın

لي

,benim, @ii, ameme, banaa, banim, benden, beniem, benii, benim, benin, beniyi, emama, emame, ıcimemi, leü, leya, leye, leyu, leyün, li, ly, m.a, m.y, ma, mmek, myu, umde, umr, umun, umür, uptum, ümar, ümer, ümir, ümör, ümr, ümur, ümür, yanima, லி

Sitenize ya da blogunuza Türkçe Arapça çeviri ekleyin:
l

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır