discovereu başvuru / Kıbrıslı gençlere DiscoverEU kapsamında ücretsiz seyahat kartı sunuluyor

Discovereu Başvuru

discovereu başvuru

AYBÜ Eurodesk Türkiye Temas Noktas&#x; olarak Avrupa&#x;y&#x; Keşfet (DiscoverEU Program&#x;) 1. Koordinasyon Toplant&#x;s&#x;'ndayd&#x;k

Tüm Duyurular

 

 

Türkiye Ulusal Ajansı, Eurodesk Türkiye Koordinatörlüğü tarafından Nisan tarihinde, Ankara’da düzenlenen Avrupa’yı Keşfet (DiscoverEU Programı) 1. Koordinasyon Toplantısı'na AYBÜ Eurodesk Türkiye Temas Noktası’nı temsilen Öğr. Gör. Sümeyra KAYA ve Sultan Nazik ÇIRAK katılım göstermiştir.

DiscoverEU Programı’na ilişkin güncel bilgilendirmelerin yapıldığı ve yol haritasının aktarıldığı koordinasyon toplantısının düzenlenmesinde emeği geçen Türkiye Ulusal Ajansı, Eurodesk Türkiye Koordinatörlüğü’ne teşekkür ederiz.

DiscoverEU Programı’na ilişkin detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

-          funduszeue.info

-          funduszeue.info

AYBÜ Dış İlişkiler Koordinatörlüğü,

 

DiscoverEU Projesi Başvuru nasıl yapılır? Merhaba gezginler ve gezmek isteyenler ben Umut. Bildiğiniz üzere yurtdışına çıkmak şu sıra bir hayli zor ve bu gibi projeler gerçekten işimizi kolaylaştırıyor. Hadi gelin nasıl başvuru yapacağımızı öğrenelim.

DiscoverEU Projesi Başvuru Şartları Nelerdir?

DiscoverEU, Avrupa&#;yı keşfetmene olanak sağlayan bir Erasmus+ programı projesidir. Bu projenin asıl amacı 18 yaşındaki gençlerin tren yolcuğu yaparak(Ada ülkelerinde ve uzak bölgelerde ikamet edelerin katılabilmesi için uçak vs. istisnalar vardır) Avrupa&#;yı keşfetmesi ve güzel vakit geçirmesidir. Her yıl iki kere başvuru süreci olmaktadır ve bunlardan birinde kriterleri sağlıyor iseniz başvuru yapabilirsiniz.

DiscoverEU-Proje-Basvuru-Nasil-Yapilir

Bu proje kapsamında eğer seçilirseniz size Interrail bilet veriliyor ve bu bilet ile 30 gün boyunca 7 günlük seyahat hakkınız ile dilediğiniz trene bilet parası ödemeden binebiliyorsunuz. Bu bilet bütün Avrupa birliği ülkeleri kapsamakta ve ayrıca Erasmus+ Programı kapsamındaki üçüncü ülkeler olan  İzlanda, Lihtenştayn, Kuzey Makedonya, Norveç, Sırbistan ve Türkiye&#;yi içine almaktadır.

DiscoverEU Başvurmak için Aranan Şartlar

  • 18 yaşında olmak
  • Online başvuru formuna geçerli kimlik, pasaport veya yasal oturma izni kartı numaranı eklemelisin
  • Aşağıda verilen ülkelerden birinin vatandaşı olmalı veya bu ülkelerde yasal olarak bir süredir yaşıyor olmalısınız
  • Denizaşırı Ülkeler ve Topraklar dahil olmak üzere Avrupa Birliği üye devletleri Erasmus+ programı kapsamındaki üçüncü ülkeler: İzlanda, Lihtenştayn, Kuzey Makedonya, Norveç, Sırbistan ve Türkiye.

Tek Başıma mı Katılmam Gerekiyor?

Hayır. Kiminle seyahat edeceğiniz tamamen sizin tercihinizdir. İster tek isterseniz başkaları ile katılabilir ayrıca kriterleri sağlayan 4 arkadaşın ile bir grup kurabilirsiniz.

DiscoverEU Projesi Başvuru Nasıl Yapılır?

Asıl sorumuz olan DiscoverEU Projesi Başvuru nasıl yapılır kısmına gelelim. Başvurmak son derece kolay aşağıda vereceğimiz başvuru linkinden gerekli sayfayı gittikten sonra başvuru adımlarını tamamlıyorsunuz vee ta daa projeye başvurmuş oluyorsunuz. Kovan ekibinden ben ve Erdem proje sırasında para kazanma yöntemimizi anlattığımız videoyu da sizlerle paylaşmak istedim.

Başvuru sonuçları yaklaşık olarak ay içerisinde açıklanıyor ve size bununla ilgili bir mail atıyorlar. Sitede de başvuru kodunuzu girerek seçilip seçilmeme durumunuzu kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca Kovan ekibi olarak DiscoverEU Başvuru sürecinde Telegram ve WhatsApp üzerinden size ücretsiz olarak yardımcı olabiliriz. Telegram ve WhatsApp linklerimiz bu şekildedir. Ayrıca DiscoverEU hakkında aklınıza takılan diğer sorulara buradan cevap bulabilirsiniz.

Başvuru linki için tıklayınız.

Mustafa Umut Demirci

Mustafa Umut Demirci

Selamlar ben Umut. Gezmeyi ve maceralara atılmaya bayılan biriyim.  Sürekli yeni yerler keşfetmeye bayılırım. Aynı zamanda Astronomi üzerine ilgim var ve bununla ilgili bir bölümde okumaktayım.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası