okan buruk kim / Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk kimdir? - Futbol Haberleri

Okan Buruk Kim

okan buruk kim

Okan Buruk kimdir? Okan Buruk ka&#; yaşında ve nereli? İşte Okan Buruk'un kariyeri

Haberin Devamı

Türkiye millî futbol takımının 3. olduğu FIFA Dünya Kupası'nda forma giydi. FIFA Dünya Kupası elemelerinde Danimarka millî futbol takımına attığı golle dikkatleri üzerine çekmiştir. Emre Belözoğlu ile birlikte gittiği, 3 sezon oynadığı Inter'de fazla forma şansı bulamadı.

sezonu başında Beşiktaş'a transfer oldu. 11 Temmuz tarihinde boş mukaveleye imza atarak eski kulübü Galatasaray'a geri dönmüştür.

Okan Buruk 7 Haziran itibarı ile Galatasaray kulübünden ayrılarak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımı ile 2 yıllık mukavele imzalamıştır.

sezonunun sonunda futbolu bırakmaya kararı verdi. Bu kararından sonra Türkiye formasıyla 19 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta 9. dakikada Emre Aşık'la beraber oyundan çıkarak jübilesini yaptı.

TEKNİK ADAMLIK KARİYERİ

Guus Hiddink döneminde A millî takım İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Buruk, Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle Kasım ayında yardımcı antrenör oldu.

Buruk, 30 Ekim 'te Elazığspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Elazığspor başında ligin haftasında görevine başlayan Buruk'un bu ilk teknik direktörlük deneyimi oldu. Ancak sezon sonunda takımı bir alt lige düştükten sonra 2 Haziran 'te görevinden istifa etti.

Haberin Devamı

/15 sezonunda Gaziantepspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sezon sonunda takımı ligi orta sıralarda tamamlayan Buruk, gelecek sezon ile ilgili yönetimle anlaşamaması nedeniyle sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

26 Ekim tarihinde Sivasspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Ligin haftasında görevine başlayan Buruk, 11 maçta alınan 2 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 2 beraberlik sonucunda teknik direktörlük görevinden istifa etti.

28 Mart tarihinde Akhisar Belediyespor teknik direktörlüğü görevine 1,5 yıllığına getirildi.

Buruk yönetiminde Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi yenen Akhisar Belediyespor'a tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Haberin Devamı

19 Eylül tarihinde İbrahim Üzülmez'in ardından Çaykur Rizespor'un teknik direktörlük görevine getirildi.

19 Temmuz tarihinde Süper Lig'in haftasında İstanbul Başakşehir takımıyla teknik direktör olarak ilk Süper Lig kupasını ve kariyerinde ikinci kupasını kazandı. 29 Ocak tarihinde Başakşehir takımıyla karşılıklı anlaşarak takımdan ayrılmıştır.

Okan Buruk kimdir, ka&#; yaşında, nereli? Okan Buruk hangi takımlarda &#;alıştı?

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ile teknik direktör Fatih Terim'in bugün gerçekleştirdiği görüşmeden ayrılık kararı çıktı. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'le yollarını ayırdı. Bu son dakika gelişmeler sonrasında Fatih Terim’in yerine kimin geçeceği merak konusu oldu. Konuyla ilgili olarak eski futbolcu ve teknik direktör Okan Buruk'un yaşamına dair ayrıntılar gündemde yer almaya başladı. Spor kariyerine de Karadeniz İdman Ocağı ile başlayan Okan Buruk, Galatasaray'ın altyapısında yetişti. Aynı zamanda A Milli Takım yardımcı antrenörlüğü de yaptı. 

Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde son olarak Başakşehir ile çalışmıştı. Futbolcu olarak ise Galatasaray, Beşiktaş, İnter gibi takımlarda forma giydi. Milli Takım'da bir dönem top koşturan Okan Buruk, yılında dünyaya geldi. İşte, Okan Buruk'un hayatı..

Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli Okan Buruk hangi takımlarda çalıştıOKAN BURUK KİMDİR?

Okan Buruk, 19 Ekim yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1,68 boyunda olan eski sporcu, ilk olarak Büyükçekmece'de yerel bir kulüp olan Karadeniz İdman Ocağı'nda oynadı. Ağabeyi Fuat Buruk da kendisi gibi profesyonel futbolculuk yapmıştır. 3 Temmuz tarihinde eski Türkiye Güzeli ve model Nihan Akkuş'la evlendi. Çiftin, Ali Yiğit adında bir oğlu bulunmaktadır.

11 yaşında Galatasaray’ın alt yapısına girdi. yılında Avrupa Gençler Şampiyonu olan genç millî takımın kaptanıydı. Trabzonspor'la oynanan bir kupa maçında ayağının kırılması nedeniyle bir süre yeşil sahalardan uzak kaldı.

yılında Emre Belözoğlu ile birlikte İtalya’nın Internazionale Kulübü ile anlaşma imzaladı. sezonu başında Beşiktaş'a transfer oldu. 11 Temmuz tarihinde boş mukaveleye imza atarak eski kulübü Galatasaray'a geri dönmüştür. Okan Buruk, 7 Haziran itibarı ile Galatasaray kulübünden ayrılarak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımı ile 2 yıllık mukavele imzalamıştır.

sezonunun sonunda futbolu bırakmaya kararı verdi. Bu kararından sonra Türkiye formasıyla 19 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta 9. dakikada Emre Aşık'la beraber oyundan çıkarak jübilesini yaptı. Guus Hiddink döneminde A millî takım İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Buruk, Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle Kasım ayında yardımcı antrenör oldu.

OKAN BURUK’U N ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

- Türkiye (yardımcı antrenör)

- Elazığspor

- Gaziantepspor

- Sivasspor

- Göztepe

- Akhisar Belediyespor

- Çaykur Rizespor

- İstanbul Başakşehir

Okan Buruk kiminle evli eşi Nihan Buruk kimdir? Nihan Buruk kaç yaşında?

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk&#;un eşi Nihan Buruk&#;un kim olduğu sosyal medyada şampiyonluk sonrası merak ediliyor. Peki, Nihan Buruk kimdir? Nihan Buruk kaç yaşında, nereli? Nihan Buruk hayatı ve biyografisi nedir? Nihan Buruk ne iş yapıyor? İşte cevabı

Abone ol

Süper Toto Süper Lig'de yılı şampiyonu olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu başarıyla kulüp tarihine geçti. Buruk, Galatasaray’a şampiyonluk kazandıran farklı antrenör oldu. 11 yıl Galatasaray forması giyen, teknik direktörlük macerasını ise Başakşehir'le şampiyonluk yaşayarak taçlandıran Okan Buruk, sezon başında yuvasına dönmüştü. Galatasaray'a geri dönen Okan Buruk rekorlar kırarak şampiyon oldu. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, iç saha maçlarında tribünden aşine olan Galatasaray taraftarı şampiyonluk sonrası merak konusu oldu.. Galatasaray taraftarı da Nihan Buruk'un hayatını araştırmaya başladı. Peki Nihan Buruk'un eşi Okan Buruk kimdir? Nihan Buruk kaç yaşında? Okan Buruk kiminle evli? Nihan Buruk'un kaç çocuğu var? 

Nihan Buruk'uun eşi Okan Buruk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Okan Buruk'un futbol hayatı

19 Ekim 'te İstanbul'da dünyaya gelen Okan Buruk, futbol hayatına Galatasaray'da başladı. 11 yaşında girdiği Sarı Kırmızılı ekip altyapısında çeşitli yaş gruplarında boy gösteren ve yeteneği ile ön plana çıkan Buruk, yılında Avrupa Gençler Şampiyonu olan Genç Milli Takım'ın kaptanlığını yaptı.

Trabzonspor'la oynanan bir kupa maçında ayağının kırılması nedeniyle bir süre yeşil sahalardan uzak kalan başarılı isim, yılında Emre Belözoğlu ile birlikte Inter'in yolunu tuttu.

Türk futbol tarihinin en iyi sağ açıklarından birisi olan ve 7 numara ile özdeşleşen Buruk, A Milli Takım'ın 3. olduğu FIFA Dünya Kupası'nda forma giydi, FIFA Dünya Kupası elemelerinde Danimarka'ya attığı golle dikkatleri üzerine çekti.

Inter macerası sonrası Türkiye'ye Beşiktaş formasıyla dönen ve sezonu başında Beşiktaş'a imza atan Buruk, Siyah Beyazlılarda geçirdiği 2 yıl sonrası Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'da geçirdiği 2 yıl sonunda 'de Başakşehir'e katılan Okan Buruk, yılında ise futbol hayatına nokta koydu.

Galatasaray'da 1 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası, 7 Süper Lig, 5 Türkiye Kupası, 1 de Süper Kupa kazanan tecrübeli isim, Beşiktaş'la da 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. A Milli Takım formasını 54 kez giyen ve 8 kez ağları sarsan Buruk, profesyonel futbol hayatında maça çıktı, 49 gol, 69 asistle skora katkı sağladı.

nihan burukokan buruk

Okan Buruk Biyografisi

Okan Buruk Kimdir ?

Okan Buruk 19 Ekim yılı İstanbul doğumlu , orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk futbolcu.

İlk olarak Büyükçekmece'de yerel bir kulüp olan Karadeniz İdman Ocağı'nda oynadı.Her iki abisinin de futbolcu olması nedeniyle futbolla iç içe büyüdü ve 11 yaşında Galatasaray’ın alt yapısına girdi.

yılında Avrupa Gençler Şampiyonu olan Genç Milli Takım’ın kaptanıydı. Trabzonspor'la oynanan bir kupa maçında ayağının kırılması nedeniyle bir süre yeşil sahalardan uzak kaldı.

yılında Galatasaray'ın üst üste 5. şampiyonluğu kazanmasına üç ay kala Emre Belözoğlu ile birlikte İtalya’nın Inter Milan Kulübü ile anlaşma imzaladı.Şampiyonluğun kaybedilmesinde ki en büyük etkenlerden birisi olarak gösterildi.

Türkiye Milli Futbol Takımımın 3. olduğu FIFA Dünya Kupası'nda forma giydi. FIFA Dünya Kupası elemelerinde Danimarka Milli Futbol Takımı'na attığı golle dikkatleri üzerine çekmiştir.

Emre Belözoğlu ile birlikte gittiği, 3 sezon oynadığı Internazionale'da fazla forma şansı bulamadı. sezonu başında Beşiktaş'a transfer oldu.

Taraftarın uzun süre muhalefet etmesine rağmen en sonunda ultrAslan taraftar grubunun da onayı alınarak 11 Temmuz tarihinde boş mukaveleye imza atarak eski kulübü Galatasaray'a geri dönmüştür.

Okan Buruk 7 Haziran itibari ile Galatasaray kulübünden ayrılarak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımı ile 2 yıllık mukavele imzalamıştır.

sezonunun sonunda futbolu bırakmaya kararı verdi. Bu kararından sonra Türkiye formasıyla 19 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta 9. dakikada Emre Aşık'la beraber oyundan çıkarak jübilesini yaptı.

3 Temmuz tarihinde eski Türkiye Güzeli ve model Nihan Akkuş'la evlenmiştir.

Teknik direktörlük kariyeri
Türkiye (yardımcı antrenör)
Elazığspor
Gaziantepspor
Sivasspor
Göztepe
Akhisar Belediyespor

Okan Buruk Haberleri İçin Tıklayınız!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası