arrow 4 sezon 23 bölüm / Arrow 1.sezon 23.bölüm türkçe altyazılı dublaj hd izle

Arrow 4 Sezon 23 Bölüm

arrow 4 sezon 23 bölüm

Arrow'un 4. sezonun incelemesiyle karşınızdayım. Ne yalan söyleyeyim o kadar kötü bir sondu ki şu yazıyı bile yazmak içimden gelmedi. Yazmayacaktım da başladığım işi bitireyim dedim ama gerçekten çok çok kötü. Dün Flash'a kötü filan dediydim hepsini geri alıyorum bu finalden sonra. Ne bu sezon hakkında ilgi çekici bir son oldu ne de sonraki sezon hakkında en ufak bir umut ışığı - umut ışığı demişken Umut Işığım filminin incelemesini yapmıştım oldukça keyifli bir filmdi onunla ilgili yazımı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.- yarattı bizde. Hatta ve hatta diziyi hiç izlemeyen birine bu bu bölümü izletsen sezon finali değil dizinin finali mi bu derdi. O kadar güzel başlayan sezon ne hallere geldi. 8. 9. bölüme kadar idare ediyorduk oradan sonra bir düşüş oldu toparlayamadı bir daha. İşin en komiği sezonun düğümünü çözen kişi de Curtis oldu ki baya bir yan karakter. Hem Oliver'a ilham veren o oldu hem de Felicity'nin füzeleri engellemesini sağlayan o oldu. Bir de geçen sezonki Oliver- Felicity ikilisinin kafa dinlemek gibi amaçlarla kadrodan ayrılmasını bu sefer de Thea-Diggle ikilisine yaptılar merak edenler için söyleyeyim onlar geri gelecekler orası kesin. Bu bölümle ilgili anlatacak bir şey yok bende hayal kırıklıklarımı anlatayım.



İlk olarak daha ilk bölümden bizi inanılmaz bir havaya soktular. Tüm sezon dizide kimin öleceğinin merağı içinde yaşadık ki ardından bana göre en ölmemesi gereken karakter öldü. Çünkü Laurel zaten çok fazla sevilmiyordu ama sevilmese bile feda edilebilecek bir karakter değildi. Orada daha bana göre ilk hatalarını yaptılar. Ama benim klasik Felicity teorim hala kusursuz işliyor. Bilmeyenler için söyleyeyim bu dizinin Felicity'nin etrafında döndüğüne inanıyorum ben. Oliver'ın birlikte olabileceği iki karakter vardı Felicity ölemeyeceğine göre onlar da ikinci tercihi yaptılar.

Ardından Damien Darkh meselesi var. Adam süper bir karakterdi sonra sezon içinde onun da süperliğini bozdular hatta son bölümde Oliver nasıl onun büyü gücünü durdurdu onu bile bilen yok. 5 dakika önce yerden yere vuruyordu Oliver'ı Darkh ardından tüm güçlerini durdurdu. Bilmiyorum Damien karakterini çok güzel düşünmelerine rağmen sonrasını getiremediler bana kalırsa. Bu sezon çok çok daha güzel olabilirdi. Nerede o birinci sezon tam bir efsaneydi. Zaten kaliteli dizi de öyle olur. Sürekli çıtasını koruyarak örnek vermek gerekirse Friends, 10 sezon var onuda 10 üstünden 9 ortalamaya sahiptir ya da The Big Bang Theory tamam onda da biraz düşüş var ama her zaman 7-8 ortalamanın üstündedir. Arrow'a baktığımızda ilk sezon bana göre kesinlikle 10/10'dur bir de şu sezonun finaliyle bir karşılaştıralım 4/10 o da belki zorlasak. Sonraki sezonu izler miyim bilmiyorum o durumdayım an itibariyle.



Bir de Laurel'in geri dönme muhabbeti hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Bu kadar kötü bir finalden sonra illa 5. sezonda geri dönmeye çalışacaklardır. Onu da büyük ihtimal Laurel'i geri getirerek yapacaklar belki öleni getirirler geri belki de şu The Flash'te Earth 2'den gelen Laurel'i orası onlara kalmış. Bir de şu var ki Barry tüm dünyanın kaderini değiştirdiği için yeni sezonda Laurel hayatta bile olabilir orası muamma.

Kötü bir sezonu geride bıraktık. Belki ilk heyecanla çok abartıyor olabilirim Mr.Robot'ta da yaptım aynı hatayı çünkü ordan biliyorum ama yine de güzel bir evren bu DC'ninki. Dolayısıyla bir şekilde 23. bölümü izledik hatta ben hepsi hakkında yaklaşık birer sayfa yazı bile yazdım sizler de okudunuz. Herhalde Arrow ile ilgili yazdığım yazılar toplam 20.000 okundu ki bu inanılmaz bir şey benim için. Herkese teşekkürler artık Ekim - Kasım gibi görüşürüz tekrar Arrow incelemeleriyle diye umut ediyorum. Yazın yeni diziler var birkaç tane onlarla ilgili bir şeyler yazacağım. Ve tekrar film incelemelerine dönmeyi planlıyorum. Okuduğunuz için tekrardan teşekkürler takipte kalın.


Arrow 4. sezon 15. bölüm yayınlandı!

Haberin Devamı

Aksiyon macera dizisi Arrow 4. sezon 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 23 Mart Çarşamba akşamı ABD kanalı The CW’de ekrana gelecek. Başrollerinde Stephen Amell, Emily Bett Rickards, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland’ın yer aldığı Arrow dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümü, Damien Dark etrafında yoğunlaştı.

Dünyanın her yerinden milyonlarca takipçisi olan Arrow’un son bölüm detayları ve 4. sezon 16. bölüm fragmanı…

Dark, Oliver’ın oğlu William’ı kaçırarak, Oliver Quenn’in belediye başkanlığı adaylığından çekilerek Ruve Adams’ı  desteklemesini sağladı. Adada da olaylar mistik güçlere doğru ilerledi ve Oliver’ın mistik güçlere sahip olduğunu öğrendik. Dün akşamki bölümde Megalyn E.K. tarafından canlandırılan Vixen karakteri, konuk oyuncu olarak diziye dahil oldu.

Haberin Devamı
Arrow 4. sezon 15. bölüm yayınlandı

Dark’la mücadele etmek için eski bir arkadaşından yardım isteyen Arrow, Dark’ı yakalamak için bir plan yapar.  Vixen büyülü yeteneğini kullanarak Dark’ı etkisiz hale getirir ve Dark’ı yakalaması için Arrow’a yardım eder. Öte yandan Thea, Malcolm yüzyüze bir konuşma yapar ve Dark’a yardım ettiğini bildiğini söyler.

ARROW 4.SEZON 16. BÖLÜM FRAGMANI

ARROW 4.SEZON 15. BÖLÜM FRAGMANI

ARROW 4.SEZON 15. BÖLÜM VİDEOLARI

DC Comics tarafından yayımlanan Green Arrow çizgi romanındaki kostümlü suç mücadelecisi süper kahramana dayanan dizi, bir düşman adasında beş yıl mahsur kaldıktan sonra ülkesine dönüp suç ve yolsuzlukla mücadele eden Oliver Queen’in hayatını anlatıyor. İlk sezonu 10 Ekim 2012 tarihinde gösterilen Arrow dizisi Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg tarafından geliştirildi.

Arrow’un yapımcılığını Wendy Mericle, yönetmenliğini David Nutter üstleniyor. Dizinin kadrosunda; Susanna Thompson, Paul Blackthorne, Brandon Routh, John Barrowman, Caity Lotz, Manu Bennett ve Colton Haynes yer alıyor.

En Yeni Dizi Haberleri

Netflix'in Merakla Beklenen Projelerinden Özel Görüntüler: The Witcher, Bridgerton, Squid Game, Wednesday...
Black Mirror: "Bilim Kurgudan Farklı Alemlere Dümen Kıran Bir 6. Sezon…"
Rebecca Ferguson Başrollü "Silo" 2. Sezon Onayını Aldı
"Daredevil: Born Again" ve "The Penguin" Çekimleri Süresiz Duraklatıldı
John Wick Dizisi "The Continental"dan Yeni Görseller Yayınlandı
Isaac Asimov Uyarlaması "Foundation"ın 2. Sezonuna İlk Bakış
Tüm dizi haberleri

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır