karabükspor beşiktaş maçı özeti / Karabükspor-Beşiktaş / MAÇ ÖZETİ - Eurosport

Karabükspor Beşiktaş Maçı Özeti

karabükspor beşiktaş maçı özeti

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ

Beşiktaş, Demba Ba’nın 53 ve 55. dakikalarda attığı gollerle Karabükspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Karabükspor’un tek golünü ise 83. dakikada Musa Çağıran kaydetti. Ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkaran siyah beyazlılar puanını 23 yaparak liderliğini sürdürdü. Ligdeki galibiyet özlemi 4 maça çıkan Karabükspor ise 8 puanda kaldı. Karabükspor-Beşiktaş maç özetini Eurosport.com Türkiye aracılığıyla izleyin.

KARABÜKSPOR-BEŞİKTAŞ: 1-2

ÖZET İZLE Beşiktaş 5-0 Karabükspor Maçı Özeti ve Golleri İzle

Karabükspor-Beşiktaş / MAÇ ÖZETİ

Şampiyonluk yolunda puan kaybına kesinlikle tahammülü olmayan Siyah beyazlı ekip, bu akşam deplasmanda karşı karşıya geldiği Karabükspor'a 1-0 yenildi ve şampiyonluk şansını oldukça zora sokmuş oldu.

Bu mücadelede, Beşiktaş golü Karabükspor'a kiralık olarak verdiği Eneramo'dan yedi ve ligde bir şok yenilgi daha almış oldu.

Ad

Öte yandan Beşiktaş bu sonucun ardından 50 puanda kalırken, Karabükspor ise 39 puana çıktı.

Süper Lig

Slaven Bilic: Memnun değilim

28/03/2014 - 21:07

Süper Lig'in son haftalarına girerken Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçı öncesi Karabükspor deplasmanında 1-0 yenilerek önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Ev sahibi ekinin golü Karabükspor savunmasından atılan uzun topa hareketlenen Eneramo'dan 90. dakikada geldi. Ceza alanı içinin sağ çaprazında buluştuğu topa sert bir şut çekerek takımına galibiyeti getirdi.

Maçtan dakikalar;

13. dakikada Beşiktaş'tan Veli Kavlak ceza alanı dışında topla buluştu. Veli Kavlak'ın ceza sahası dışından attığı şutta kaleci Waterman topu güçlükle çeldi. Topu defans elemanları uzaklaştırdı.

18. dakikada Kardemir Karabükspor'da Ahmet İlhan Özek topu ceza alanı içine gönderdi. Topa iyi yükselen Eneramo'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Tolga Zengin'de kaldı.

26. dakikada ev sahibi takımda Musa Çağıran'ın ara pasına hareketlenen Eneramo, topla ceza alanına girdi. Eneramo'nun şutunda top yan ağlarda kaldı.

39. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Olcay Şahan, sol kanattan topu ceza alanı içine ortaladı. Almeida'nın kafayla yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

49′ Maçın en net pozisyonu geride kaldı. Ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Olcay’ın kale sahası ön çizgisi üstündeki Mustafa’ya yükselttiği topu Mustafa göğsüyle düzeltip röveşata vuruşunu yaptı ama top sağ direğin hemen yanından dışarıya gitti.

55′ Sağ kanattan etkili gelişen Beşiktaş atağında Mustafa’nın ceza alanın ortasında Almeida topu Olcay’i indirdi ama Olcay’ın dar açıdan vuruşu savunmaya çarpıp kornere gitti.

60′ Beşiktaş yine etkili geldi. Sol kanattan ceza alanına yerden atılan pasta topu kontrol eden Mustafa, topu Atiba’ya yuvarladı ama Atiba’nın şutu yandan dışarıya gitti.,

90' Eneramo sağ çarprazda topla buluştu. Köşeye vurduğu topa Tolga uzanamadı ve skor 1-0 oldu.

Maçta kalan dakikalarda gol olmayınca Beşiktaş rakibi Karabükspor'a 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş 50 puanda kalırken Karabükspor, 36 olan puanını 39'a çıkarttı.

Beşiktaş'ta sakatlık şoku!
Ayrıca Beşiktaş'ın deplasmanda karşılaştığı Karabük maçında Oğuzhan Özyakup sakatlanarak oyundan çıktı.

Bu sezon sakatlıklardan dolayı başı çokca ağrıyan Beşiktaş'a bir kötü haberde Oğuzhan'dan geldi. Maçın başında yaşadığı sakatlığın ardından kendisini deneyen Oğuzhan yaşadığı ağrılar sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Genç futbolcu 35. dakikada yerini Almeida'ya bıraktı.

Slaven Bilic Oğuzhan'ın oyundan çıkmasıyla birlikte oyuna Almeida'yı sürerek çift forvete döndü.

Slaven Bilic dondu kaldı!
Kiralık olarak gönderilen Eneramo'nun 90. dakikada attığı golle Karabük'e 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Bilic maçın sonunda dondu kaldı.

Kiralık olarak gönderilen Eneramo'nun 90. dakikada attığı golle Karabük'e 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Bilic maçın sonunda dondu kaldı.

Maçtan galip gelerek zirve yarışından kopmak istemeyen ve şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen siyah beyazlılarda 90.dakikada yenilen gol Slaven Bilic'i yıktı. Maçın bitiş düdüğüyle kenarda hareketsiz bir şekilde kalan Bilic uzun bir süre yerinde kaldı.

Slaven Bilic: Memnun değilim
Teknik direktör Slaven Bilic, Karabük yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu.

"Memnun değilim. Çünkü buraya kazanmak için gelmiştik. İyi oynayamadık, oyunu kontrol edemedik. İleri uçta yine istediğimiz gibi değildik. Buradaki efektif isimlerin yokluğunu hissettik. Rakibin tek bir fırsatı vardı, o da gol oldu. Tabii buna pozisyon diyebilirsek. Eksiklerimiz çoktu, bunu bir bahane olarak koymuyorum. Yeterli performansı koyamadık ve kaybettik. Önümüzde 7 maç daha var. Bu maçta yaptığımız hatalardan ders çıkararak gelecek maçlarda daha iyi olacağız." kaybedilen üç puanı ifadeleriyle değerlendirdi.

Futbol

Kasımpaşa galibiyet hasretine son verdi

28/03/2014 - 21:04

Süper Lig

Kibar Feyzo 'gitme' demişti ama...

13/08/2014 - 19:59

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.