mervesan zeytin / Mervesan Zeytin Ayırma Makinaları İmalatı Bursa İletişim Bilgileri

Mervesan Zeytin

mervesan zeytin

Zeytin silkeleme makina adaptörü diş potlu 35v dc w

Kargo

Siz değerli müşterilerimiz için, satın almış olduğunuz ürünleri kendi bünyemizde sizlere güvenle ulaştırıyoruz. Hızlı teslimat, kurulum isteği, ürün iadesi, arızalı ürün vb. konuların kullanıcılar için vazgeçilmez olduğunu biliyoruz. Müşterilerimize kargolarını taşımak, onları mutlu eden Teknoloji ile buluşturmak en büyük hedeflerimizden birisidir.

İstediğiniz ürünü ertesi gün veya hızlı kargo teslimat seçenekleriyle evinize teslim ediyoruz.
  • Teslimatları sabah 'dan akşam 'ya kadar yapmayı planlıyoruz.
  • Ücretsiz kargolarımızdan “Ücretsiz Kargo” seçeneğini seçerek yararlanabilirsiniz
  • Ücretsiz kargomuz en geç 3 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.
  • Kargonuzu teslim almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı konu başlıklarına “Kargo ve Taşıma Bilgileri” sayfamızdan göz atabilirsiniz.
Hızlı Kargo (Ücretlidir)

Aynı gün içinde alıcısına ulaştırmak istediğiniz kargonuz için “Hızlı Kargo” hizmetimizden yararlanabilirsiniz. KKTC`nin genelinde *geçerli olan illerde şehir içi acil kargo gönderileriniz için geçerli olan bu hizmetimiz de ürünlerinizi aynı gün alıcısına ulaştırıyoruz. Tek yapmanız gereken kargonuzu seçerken “Hızlı Kargo” seçeneğini seçmek.

*Hizmetin geçerli olduğu iller ücretleri ve teslim alma saatleri mağazamızın bulunduğu lokasyona göre değişiklik göstermektedir. Hızlı Kargo Hizmeti ile ilgili detaylı bilgiyi mağazamızdan veya numaralı Çağrı Merkezimizden alabilirsiniz.

Mağazadan Al

Bu ürünü almak için beklemenize gerek yok, paketinizi Mağazamızdan teslim edebiliriz.

  • Satın almış olduğunuz ürün hazır olunca, sizi bilgilendiriyoruz.
  • Sizin için uygun bir zamanda mağazamızdan teslim alabilirsiniz.
  • Ürünün mağazamızda bekleme süresi 5 gündür.
  • Mağaza çalışma saatleri – arasıdır.

△ Lütfen sipariş numaranızı yanınızda bulundurunuz.

Gıda sektöründe toplanmış zeytinlerin çeşitli geçirdiği işlemlerden biri olan zeytin eleme makinası bu sayfada. Bu makina sayesinde farklı boyutlardaki zeytinler sınıflandırılabilmektedir. Sınıflandırılmakta olan zeytinlerin düştüğü bölmeler arasında mesafeler ayarlandığından istenilen bölmede istenilen boyutu ele almak mümkündür. Baksan Makina, Burbamak, Çınarlı Makina, Öz Sargınlar, Özdeniz gibi çeşitli ve kaliteli firmaların zeytin eleme makinasına Makina Türkiye'den ulaşabilmeniz mümkündür. Yüksek kalite ve düşük fiyat ile güven içerisinde alışverişinizi yapabilirsiniz. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle dilediğiniz ürünü sayfamızdan bulabilme fırsatı sunuyoruz. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Zeytin Eleme Makinası kategorisinde. 

'den beri salça çıkarma ve zeytin ayırma makinalarıyla öncü marka

'den beri salça çıkarma ve zeytin ayırma makinalarıyla öncü marka

İLGİLİ VİDEO

'den beri salça çıkarma ve zeytin ayırma makinalarıyla öncü marka

Yaz aylarına girerken evde salça yapma hazırlıkları da başladı. Taze domatesten evde yapılan salçanın tadı paha biçilemez. Ama saatlerce domates kaynatmaktan, küçük haznelerde defalarca domates koyup öğütmekten bıkmış olabilirsiniz. Bunun tek bir çözümü var: salça yapma makinası.

Salça yapımı döneminde köylülerinde işini oldukça kolaylaştıran Mervesan Salça Makinası, kısa sürede kilolarca domatesin çekirdek ve kabuğu ayrı, domates suyunu ayrı yerden çıkarır. Mervesan'da üretilen salça makinaları tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir. Küçük Boy Salça Makinasın saatte kg kaynamış domates, kg çiğ domates ve çiğ biber çıkarabiliyor. Salça Makinası fiyatlarını oldukça uygun tutmaya çalışan Mervesan'a 61 70 numaralı telefondan ulaşılabiliniyor.

Zeytin Üreticilerinin Tercihi

'den bugüne üretim yaptıklarını dile getiren Mervesan İnsan Kaynakları Merve Arda "Yaklaçık 40 yıldır zeytin ayırma makinalarıni biz üretiyoruz. Gelişmiş teknolojik ekipmanlarımız ve işinde uzman kadromuzla üreticilerin tercih ettiği bir firmayız. AR-GE çalışmalarına büyük önem veriyoruz ve zeytin üreticileri ile beraber ürünlerimizi hergün yeniliyoruz, sistemimizi geliştiriyoruz. Zeytin ayırma makinasının yanında salça makinası, zeytinyağı depolama tankları ve salça karıştırma makinası üretiyoruz. Yılların vermiş olduğu tecrübe ve işinde uzman ekibimizle Bursa'nın Beşevler Küçük Sanayi Sitesinde hizmet veriyoruz." dedi.

Zeytin Ayırma Makinası

10 mm PVC İtalyan fitiller üzerinde, zeytin hiç yıpranmadan 6 farklı boya ayrılabilir. Tablalar Kalite Paslanmaz Çelik ve bir çok bölümü plastik olarak üretilmekte. Zeytinin dökülmüş olduğu üst havuzda filiz tutucu ızgara bulunuyor. Makine üzerinde ip germe mekanizması vardır. Elenmekte olan zeytinlerin düştüğü bölmeler istenilen konuma ayarlanabilir. Motor, lamba ve fan ayrı ayrı anahtardan çalışır. Makinaların kapasitesi kg dan kg a kadar değişebilmektedir. 3,45 metreden başlayarak istenilen uzunluğa kadar imal edilebiliyor.

Zeytinyağı Depolama Tankları

Tanklar paslanmaz çelik olup, yağ depolamak için idealdir. Tanklar 5 lt'den başlayarak istenilen boyutlarda imal edilebilir. Daha detaylı bilgi için web sitesinin iletişim bölümünden mail atabilirsiniz. Zeytinyağı Depolama Tankları, Mervesan'da üretilmiştir.

funduszeue.info adresinden ve 61 70 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alma şansınız mevcut.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası