fashions organizasyon / FASHİONS KİNA ORGANİZASYON ANTALYA

Fashions Organizasyon

fashions organizasyon

Yorumlar (7)

  • Çok güzel organizasyonlara imza atıyorsunuz, ellerinize sağlık.

  • Organizasyonlarda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkkür ederiz, tebrikler..

  • Antalya da ciddi çalışan bir tek firma var fashions organizasyon tebrik ediyorum hayallerimizi gerçekleştirdiğiniz içim..

  • kına gecem çok güzel oldu teşekkür ederim, her an yanımızda olduğunuz için de ayrıca teşekkürler: )

  • Kına Gecem de Emeği Geçen Tüm Firma Personeline Teşekkür Ederim, Eksiksiz Ve Çok Eğlenceli Oldu, Antalya da Böyle Muhteşem Bir Firma Olması Ne Güzel.

  • muhteşem super Antalya da bir numara

  • evlilik teklifi için bu firmaya gittiğimde aklımda hiç bir şey yoktu, ne yapacağımı bilmiyordum beni çok rahatlattılar o kadar güzel gelişmeler ve detaylar oldu ki muhteşemdi tüm stresim gitti kız arkadaşıma unutulmaz bir evlilik teklif oldutüm detaylar harikaydı çok teşekkür ederim başarılarınız devamlı olsun iyi ki varsınız 🙏🙏🙏

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

Tanıtım Videosu

Verilen Hizmetler(Genel)

  • Çiçek, 
  • Dekor, 
  • DJ, 
  • Fotograf ve video, 
  • Kına gecesi, 
  • Mekan giydirme, 
  • Sanatçı, 
  • Servis ve hizmet elemanı, 
  • Süsleme

Düğün Org. Min Paket Fiyatı

Sorular

Ne tür organizasyonlar yapıyorsunuz?

Evlilik teklifleri, evlilik yıl dönümleri, düğün, kına, nişan, kokteyl, dini düğün organizasyonları yapmakta ve danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Ayrıca site içerisinde kokteyl, düğün, doğum günü partileri; Kemerde lüks sitede düğün organizasyonları (site kiralama ve düğün) hizmetimiz mevcuttur.

Antalya’ da hangi bölgelerde organizasyon yapıyorsunuz?

Kemer, Belek, Alanya, Kaş, Muratpaşa, ısparta, Korkuteli, Burdur, Bucak, Manavgat

Sağladığınız diğer hizmetler nelerdir?

Düğün süslemeleri, çiçek, balon, batarya, volkan gösterisi, ışık organizasyon, düğün orkestrası, kapıda keman ile misafir karşılama, foto ve video çekim, natürel dış çekim, ses sistemi, klasik araç temini ve süslemeleri, kuaför-gelin saçı, makyaj, nikah şekeri, davetiye seçenekleri, ilahi grubu, sohbet, dua, semazen, müzik orkestrası, nikah masası seçenekleri, sandalye masa süslemeleri, gelin-damat konuk yolları.

Yukarıdakiler dışında sağladığınız diğer hizmetler nelerdir?

Folklor ekibi, efeler, Kafkas ekibi, mehteran gösterileri, iş yeri açılışlar, balon çalışmaları ve açılış müzikleri, gemi (katamaran) düğünü, doğum günleri, evlilik teklifleri, davetlerde çocuklar için mini kulüp, palyaço, aktiviteler, balayı odası ve rezervasyonları, yılbaşı süslemeleri, hostes, garson, komi teminleri, bebek odası, hastane odası süslemeleri

Hakkında

Fashion Düğün Davet Organizasyon, Antalya bölgesindeki organizasyonlarınızda uzman ekibi ile hizmetinizdedir.

Organizasyonunuzu baştan sona ekibimize emanet edebilirsiniz. Tüm detayları ekibimiz sizlerle uyum içinde hazırlamaktadır.

Talepleriniz için seafoodplus.info üzerinden ya da doğrudan tarafımıza ulaşabilirsiniz.

Bu işlemi yapabilmek için 'Üye Girişi' veya 'Üye Ol' butonuna tıklayınız.

Sizin  için mükemmeli planlayalım..

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Son zamanlarda bazı firmaların bizi inanılmaz bir taklit içinde olduğunu görüyoruz. Gerçekten bir sürü taklit firmamın çıkması ve bizi resimlere, süsleniş biçimine kadar taklit ettiklerini görüyoruz. Unutmayın taklitler aslını yaşatır. İnternette ufak bir araştırma ile ne kadar taklit edildiğimizi görebilirsiniz.

Muhteşem bir evlilik teklifi yapmanın tam zamanı. Ilık Akdeniz akşamlarında hayat boyu unutulmaz anılar planlamak çok kolay. Bırakın sizin yerinize her şeyi biz planlayalım. sadece bir telefon uzağınızdayız. Evlilik teklifleri, doğum günleri, evlilik yıl dönümleri ve daha nicesi için bir telefon uzağınızdayız.

En Güzel evet bizimle denir. 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir