takma tırnak nasıl çıkarılır / Takma Tırnak Nasıl Takılır? Bakımı ve Çeşitleri

Takma Tırnak Nasıl Çıkarılır

takma tırnak nasıl çıkarılır

Takma Tırnak Nasıl Takılır ve Çıkarılır?

Son yıllarda jel ve akrilik protez tırnakların yükselişi ve çoğu kadın tarafından tercih edilmesi nedeniyle takma tırnaklar neredeyse unutuldu. Bir zamanlar tüm tırnak sanatçılarının vazgeçilmezi olan takma tırnaklar kolay kullanılması, hızlı ulaşılması, evde uygulanabilmesi ve maliyetinin diğer uygulamalara göre daha az olması nedeniyle yeniden yükselişe geçti.

Doğru kullanıldığında, etkileyici bir görünüm yaratan takma tırnakların tek dezavantajının çabuk sökülmesi olduğu söyleniyor. Uygulama şekline göre birkaç saat ya da 1 hafta kadar kullanılan bu tırnakları kullanmak için bazı noktalara dikkat etmeniz gerek.

Takma Tırnak Nasıl Takılır ve Çıkarılır?-1 - Saç Bakım GüzellikTakma Tırnak Nasıl Takılır ve Çıkarılır?-2 - Saç Bakım Güzellik

Doğru tırnak boyu seçmek önemli

Tıpkı kıyafetlerinize, ayakkabılarınıza ya da makyaj malzemelerinize yaptığınız gibi takma tırnaklarınızı da almadan önce deneyerek satın almak düzgün bir uygulama için önemli. Eğer tırnak yapınıza büyük ya da küçük bir set satın alırsanız ya tırnakları uygulayamazsınız ya da törpü ve tırnak makasıyla epey uğraşmak zorunda kalırsınız. Çoğu tırnak markası kutuların arkasında küçük rakamlar yazar. Böylece hangi boyutların size en uygun olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. Tırnak sanatçıları aldığınız takma tırnağın kenarının kendi tırnak kenarlarınıza tamamen değmesi gerektiğinisöylüyor. Boşluklar kalması çıkmalarına neden olacaktır. Ayrıca seçiminizi yaparken de uzunluğuna dikkat etmelisiniz. Takma tırnaklarınız çok uzun olsun istemiyorsanız, uzun boylar seçmek sizi fazladan birkaç dakika uğraştıracaktır.

*Hazır nail art uygulaması yapılmış ya da ojeli seçenekleri de tercih edebilirsiniz.

Tırnaklarınızı hazırlamalısınız

Tırnakları uygulamadan önce kendi tırnaklarınızı hazırlamak en iyi sonuçlar elde etmenin başında gelir. Seçtiğiniz tırnakları takmadan önce, özellikle yapışkanlarının bir süre dayanmasını istiyorsanız, tırnak etlerinizi geriye doğru ittirmeniz gerekir. Ayrıca tırnaklarınızın üstünü de üç tarafı sünger olan törpüler ile törpüleyerek kusursuz bir yapıştırma için hazırlanabilirsiniz.

Takma Tırnak Nasıl Takılır ve Çıkarılır?-3 - Saç Bakım GüzellikTakma Tırnak Nasıl Takılır ve Çıkarılır?-4 - Saç Bakım Güzellik

Uygun şekilde yerleştirmeye özen gösterin

Eğer içinde çok fazla takma tırnak olan bir paket satın aldıysanız, her bir tırnağınıza uygun olan tırnakları seçmekle işe başlayın. Yapıştırıcıdan önce her birini tırnaklarınız üzerine koyarak uygunluğunu test edin. Yapıştırıcı ise en önemli kısımlardan. Doğru şekilde uygularsanız kolaylıkla çıkmasını engelleyebilirsiniz. Bunun için yapıştırıcınızda bir fırça yoksa fırça edinmeyi deneyin. Böylece tırnağınızın her bölgesinin yapışmasını sağlarsınız. Ayrıca tırnak etlerinize yapıştırıcı değdirmemeye özen gösterin. Bu beyaz izlere neden olabilir, tırnak etlerinizde yaralar varsa canınızı yakabilir. Birkaç saniye yapıştırıcının havayla biraz kurumasını ve yapışkan hale gelmesini bekleyin. Ardından tırnağı tam diplerden olacak şekilde ekleyin ve elleriniz ile biraz bastırın.

Kullanırken dikkat etmeniz gerekenler

Tırnaklarınız hazır. Uzun süre dayanıklılık istiyorsanız, ellerinizi kullanırken çok dikkatli olun. Bulaşık yıkayacaksanız bir bulaşık eldiveni kullanmanızda fayda var. Dar bir jean ya da tayt giyecekseniz tırnaklarınızla çekiştirmemeye de dikkat edin. Saçınızı yıkarken de çok fazla baskı uygulamadığınızdan emin olun.

Nasıl çıkarılır?

Öncelikle, tırnaklarınızı çekerek çıkarmamanız gerektiğini söyleyelim. Bu işlem onların zarar görmesine neden olur. Alüminyum folyo, pamuk ve aseton bazlı bir temizleyici ile tırnaklarınızı çıkarabilirsiniz. Pamuk üzerine biraz aseton dökün ve her bir parmağınızı ayrı ayrı kaplayın. Üzerini folyo ile sarın ve birkaç dakika bekleyin. Folyoları çıkardığınızda tırnaklarınızın çıktığını göreceksiniz. Tırnaklarınızı çıkardıktan sonra iyice yıkayın ve Vaseline Original Jel Nemlendiriciyitüm tırnak etlerinize ve ellerinize uygulayarak ihtiyacı olan nemi sağlayın.

Takma tırnaklarınızı bu yöntemle 10 dakikada çıkartın!

Takma tırnak ya da başka bir deyişle protez tırnaklar tüm dünyada popülerliğini artırarak kadınların tırnak bakımında vazgeçilmezleri arasına girmiş durumda. Bin bir çeşit göz alıcı desen ve renkleriyle tırnaklara ayrı bir hava katan protez tırnakları takması kolay olsa da çıkarmak uğraştırıcı olabiliyor. İşte takma tırnakları çıkarmanın en kolay yöntemi

Abone ol

Çabucak kırılan ve yıpranan tırnaklar kadınların şimdilerde daha çok protez tırnak kullanmaya yönlendirdi. Kusursuz, renkli yapılarıyla dikkat çeken takma tırnakların tek olumsuz yanı ise sadece 5 gün kullanılıyor olması. Takma tırnaklar uzun süreli kullanımda tırnaklara zarar verme ihtimali olduğu için düzgün bir şekilde çıkartılması gerekiyor. Asetonla protez tırnaklarınızı çıkartmanın yollarını sizin için derledik

Günlük ve akşam kullanımın vazgeçilmezi

Kötü görünen, sürekli kırılan tırnakları kamufle etmek için geliştirilen takma tırnaklar, elleri daha şık bir görünüme çaba sarfetmeden ulaştırıyor. Özellikle akşam özel bir yere davetliyseniz tırnaklarınızın bakımını aksatmamak şart. Takma tırnaklar, oldukça şık bir görüntüye sahip oldukları için günlük kullanımda da akşam davetlerinin de vazgeçilmezi olmuşlardır.

Takma tırnaklar nasıl çıkarılır?

Takma tırnakları çıkarmak için ihtiyacınız olan şeyler ise bir kap, sıcak su ve bir miktar aseton. Peki nasıl yapılır?

Bir kaba sıcak suyu koyup içine de bir miktar aseton ilave edin.

Tırnaklarınızı bu suda 10 dakika kadar bekletin.

Daha sonra tırnaklarınızı rahatça çıkarabilirsiniz.

Takma tırnakları çıkardıktan sonra besleyici kremle bakım yapmayı ihmal etmeyin.

Takma tırnaklar nasıl takılır?

Takma tırnak kullanırken göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar var. Dikkat etmeniz gereken hususlardan bazıları şöyle;

• Kıyafet kombinize uyması,
• Gireceğiniz ortamla uyum içinde olması,
• Yapacağınız makyajla birbirini tamamlamasıdır.

Eğer günlük, hafif bir makyaj yaptığıysanız kombininize uygun seçtiğiniz tırnaklar fazla göze batan bir renge sahip olursa, makyajınızla birbirini tamamlamayabilir. Ya da akşam yemeğine gideceğinizi düşünürsek de seçeceğiniz tırnaklar yine çok fazla dikkat çeken bir renge sahip olursa sizden çok tırnaklarınız ilgi odağı olabilir.

Çeşit çeşit, boyut boyut olan takma tırnakları kullanabilmek için kendi tırnaklarınıza uygun ayarlamanız gerekir. Takma tırnağı kullanabilmek için;

• Öncelikle tırnaklarınızı asetonla derinlemesine temizleyin.
• Asetonla temizlediğiniz ve kuruladığınız tırnaklara tırnak yapıştırıcısını sürün.
• Takma tırnağı tırnağınıza bastırarak yapıştırın ve bir-iki dakika takma tırnağın üzerinde elinizle bastırmayı devam edin. İşlem bu kadar.

tırnaktırnak bakımıprotez tırnak

Takma Tırnak Nasıl Çıkarılır, Nasıl Takılır

Bakımlı görünen tırnaklar her zaman dikkat çeker. Özellikle şıklığı bir yaşam tarzı olarak benimseyen kadınlar tırnaklarına özel ilgi gösterirler. Ancak yapıları dolayısıyla bazı tırnaklar, bakımlı olsa da şık durmayabilir. Kadınlar tam bu aşamada takma tırnaklara yönelirler. Çünkü takma tırnaklar, kıyafetle bütünleştiğinde inanılmaz hoş durabilirler. Siz de birbirinden farklı çeşit çeşit takma tırnaklarla, girdiğiniz ortamlarda gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Takma tırnakları, takma aşaması biraz zahmetlidir. Biz de bu yazımızda, takma tırnakları rahatlıkla takmanızı sağlayacak ipuçlarını bir araya getirdik.

Takma Tırnaklar Nasıl Takılır?

Kötü görünen, sürekli kırılan tırnakları kamufle etmek için geliştirilen takma tırnaklar, elleri daha güzel görüntüye ulaştırır. Özellikle akşam özel bir yere davetliyseniz tırnaklarınızın bakımını aksatmamanız gerekir. Takma tırnaklar, oldukça şık bir görüntüye sahip oldukları için günlük kullanımda da akşam davetlerinin de vazgeçilmezi olmuşlardır.

Takma tırnak seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken noktalar;

• Kıyafet kombinize uyması,
• Gireceğiniz ortamla uyum içinde olması,
• Yapacağınız makyajla birbirini tamamlamasıdır.

Farz edelim ki daha hafif tonlarda makyaj yaptınız, seçtiğiniz tırnaklar fazla göze batan bir renge sahip olursa, makyajınızla birbirini tamamlamayabilir. Ya da akşam yemeğine gideceğinizi farz edelim, seçeceğiniz tırnaklar yine çok fazla dikkat çeken bir renge sahip olursa sizden çok tırnaklarınız ilgi odağı olabilir.

Çeşit çeşit, boyut boyut olan takma tırnakları kullanabilmek için kendi tırnaklarınıza uygun ayarlamanız gerekir. Takma tırnağı kullanabilmek için;

• Öncelikle tırnaklarınızı asetonla derinlemesine temizleyin.
• Asetonla temizlediğiniz ve kuruladığınız tırnaklara tırnak yapıştırıcısını sürün.
• Takma tırnağı tırnağınıza bastırarak yapıştırın ve bir-iki dakika takma tırnağın üzerinde elinizle bastırmayı devam edin. İşlem bu kadar basit.

Bir takma tırnağın kullanım süresi en az 1 hafta, en fazla 10 gündür. Kullandıktan sonra 3 gün boyunca tırnaklarınızı dinlendirmeyi unutmayın.

Takma Tırnaklar Nasıl Çıkarılır?

Takma tırnakların takılması kadar çıkarılmasının da kendine özgü yöntemi vardır. Takma tırnakları çıkarabilmek için gerekli malzemeler;

• Aseton
• Sıcak su
• Pamuk
• Tastır.

Çukur bir tasa sıcak su koyun ve içine biraz aseton ekleyin. Devamında tırnaklarınızı 10 dakika boyunca hazırladığınız suyun içinde bekletin. 10 dakika sonra tırnaklarınızın rahatlıkla çıktığını göreceksiniz. Bir püf nokta; takma tırnakları çıkarttıktan sonra bir tırnak besleyici krem yardımıyla, tırnaklarınıza bakım yapmayı unutmayın.

funduszeue.info'da birbirinden farklı renge, boyuta ve markaya sahip takma tırnaklar bulunmaktadır. Sitemizde yer alan takma tırnaklara örnek verecek olursak;

imPress Takma Tırnak Medium

imPress Takma Tırnak Medium

Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören İmpress takma tırnakları, geniş ürün yelpazesine sahiptir. İmpress tarafından geliştirilen bu takma tırnaklar ise, oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Kendinden yapışkanlı bu takma tırnağı kullanabilmek için paketi açmanız ve tırnaklarınıza yapıştırmanız yeterlidir. Çok az bir sürede çok şık ve bakımlı tırnaklara ulaşabilirsiniz. Oje sürme derdi olmadan zamandan tasarruf edeceğiniz bu ürünle siz de gözleri üzerinizde toplayın.

Kiss Gel Fantasy Takma Tırnak

Kiss Gel Fantasy Takma Tırnak

Kiss markasına ait Fantasy takma tırnağı, kıyafetinizle kombinleyebilir ve şık bir bütünlük sağlayabilirsiniz. Kullanımı için yapmanız gereken; tırnaklarınızı asetonla temizlemek ve yapıştırıcı sürmektir. Yapıştırıcıyı sürdükten sonra takma tırnakları yapıştırarak biraz bekleyebilir ve devamında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kiss Gel Fantasy Takma Tırnağa, ulaşabilmek için linki tıklamanız yeterlidir.

Broadway Nails Çocuk Takma Tırnak Seti

Broadway Nails Çocuk Takma Tırnak Seti

Çocuklar için geliştirilen bu takma tırnak seti, yaşa hitap eder. Rengârenk yapısıyla çocuklarınız, tırnaklarına hayran kalacak. Dilerseniz parlatıcı oje sürerek daha ışıltılı görünmesini sağlayabilirsiniz. Setin içeriğinde;

• 48 adet küçük renkli takma tırnak,
• 40 adet yapışkan,
• 5 adet tasarım kâğıdı yer alır. Çocuklarınızın üretkenliğine de katkıda bulunulacak bu sete sitemizden hemen ulaşabilirsiniz.

Nascita Nail Wrap Yapıştırma Oje

Nascita Nail Wrap Yapıştırma Oje

Oldukça şık tasarıma sahip bu ürün ile tırnaklarınızda grafiksel bir güzelliği yakalayabilirsiniz. Tırnaklarınıza kesinlikle ayrı bir hava katacak Nascita Nail Wrap Yapıştırma Oje ile girdiğiniz her ortamda dikkat çekmeye hazır olun. Çok pratik bir şekilde uygulanan bu yapıştırmalar ile tüm gözler sizin üzerinizde olacak. Nascita Nail Wrap Yapıştırma Ojeyi, sitemizden uygun fiyatlarla sipariş verebilersiniz.

0

Herkes bilir, güzel ellerin altın kuralı bakımlı ve şekilli tırnaklardan geçer. Ancak tırnak bakımı meşakkatli bir iş. Özellikle uzun tırnak kullanmayı sevenler, tırnak kırılması gibi aksilikler yüzünden tırnaklarını istedikleri şekilde tutmakta zorlanabilirler. Bu ve buna benzer problemleri ortadan kaldıran takma tırnaklar ile devamlı bakımlı ve şık görünmeniz mümkün! O halde takma tırnak nedir, nasıl takılır, kullanımı rahat mıdır, göz gezdirelim&#;

Takma Tırnak Nedir?

Tırnak kenarlarına yapıştırıcı yardımı ile yapıştırılan yapay tırnaklar; takma tırnak nedir sorusunun en basit yanıtı. Farklı boyutlarda ve şekillerde olan takma tırnakların bazıları ojeli bazıları ise tırnak rengindedir. Tırnaklarınızın sık sık kırılması, uzamaması ve tırnak alanınızın küçük olması gibi durumlarda takma tırnaklardan faydalanabilir, takma tırnaklarınızı dilediğiniz modelde kullanarak tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Günlük hayatınızda kolayca kullanabileceğiniz en güzel takma tırnak ürünlerine funduszeue.info adresinden ulaşabilirsiniz.

Takma Tırnaklarınızı İstediğiniz Gibi Şekillendirin

Takma tırnaklar birçok farklı model ile satışa sunulmaktadır. Takma tırnak setleri ile çarpıcı görüntüler yakalayabilir, girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Özellikle gece davetlerinde ve özel günlerde uzun takma tırnaklar ile şıklığınıza şıklık katabilir, tırnaklarınızı dilediğiniz renk ojelerle kullanarak abiye kıyafetlerinize uyumlu hale getirebilirsiniz.

Uzun takma tırnak modellerinin yanı sıra kısa takma tırnaklar da günümüzde son derece popüler. Doğal ve casual bir görüntü yakalamak için kısa ve orta uzunluktaki takma tırnak modellerini tercih edebilirsiniz. Bazı takma tırnaklar french manikürlü olarak satışa sunulmaktadır. Her türlü kıyafetinize uyum sağlayacak bu tırnaklar ile sade bir şıklık edinebilir, zarif ellere sahip olabilirsiniz.

Takma tırnaklarınıza törpü yardımıyla dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Çekici bir görünüm yakalamak için takma tırnaklarınızı elmas şeklinde, zarif bir görünüm yakalamak için badem şeklinde ve sportif bir görünüm için küt şeklinde törpüleyerek kendi tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz.

Takma tırnakların pürüzsüz yüzeyi ve şekilli yapılarıyla dilediğiniz nail art yapabilir, tırnak dövmelerini kullanarak özgün ve çarpıcı görünümler de elde edebilirsiniz.

Takma Tırnak Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Takma tırnak satın almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Bu noktalara dikkat ettiğiniz takdirde takma tırnağınızı kolayca takabilir ve doğal bir tırnak görüntüsü yakalayabilirsiniz. Takma tırnak seçerken öncelikle takma tırnakların büyüklüğüne dikkat etmeniz gerekmektedir. Kendi tırnak yapınıza uygun bir tırnak seçimi yapmanız takma tırnaklarınızın daha şık ve zarif durmasını sağlar. Alacağınız takma tırnak setinin parçaları tırnak kenarlarınıza tam oturmalı, taşma yapmamalıdır. Buna dikkat ettiğiniz takdirde takma tırnaklarınızı uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Geniş tırnak kenarlarına sahipseniz büyük boyutlu takma tırnakları, dar tırnak kenarlarına sahipseniz küçük boyutlu takma tırnakları tercih edebilirsiniz.

Takma Tırnak Nasıl Takılır?

Takma tırnak nedir sorusunun ardından en çok merak edilen nokta nasıl takılacağıdır&#; Bilinenin aksine takma tırnakların takılması son derece pratik ve kolaydır. Tırnak şekliniz ile uyumlu bir takma tırnak modeli seçtiğiniz takdirde takma tırnağınızı hızlıca takabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Takma tırnağınızı takmadan önce öncelikle tırnaklarınızı temizlemeniz varsa oje ve kalıntılarını silmeniz gerekmektedir. Temizleme işleminiz tamamlandıktan sonra uygun bir nemlendirici ile ellerinizi nemlendirmeniz de tırnak sağlığınızı korumaya yardımcı olacaktır. Takma tırnaklarınızı takarken küçük bir fırça bir kullanmanız yapıştırma işlemini kolaylaştırır. Takma tırnağın üzerine süreceğiniz önerilen ölçüdeki tırnak yapıştırıcısını fırça yardımıyla yaymalı, böylece takma tırnağın sabit kalmasını sağlamalısınız. Bu işlemin ardından takma tırnaklarınız kullanıma hazır!

Takma Tırnak Nasıl Çıkarılır?

Takma tırnakları çıkarmak da takmak kadar kolaydır. Takma tırnaklarınızı çıkarmak için aseton ve benzeri bir oje çıkarıcıdan yardım alabilirsiniz. Pamuk üzerine dökeceğiniz oje çıkarıcı parmaklarınızın üzerine koyduktan sonra üzerini folyo ile kaplayabilir ve birkaç dakika beklemenin ardından takma tırnaklarınızı çıkarabilirsiniz. Takma tırnaklarınızı bu şekilde çıkarmanız tırnaklarınızın zarar görmesini engellediği için çekerek çıkarma gibi yöntemlerden çok daha güvenilirdir. Takma tırnaklarınızı çıkardıktan sonra üzerinde tırnak yapıştırıcısı kalmayacak şekilde temizleyip uygun bir nemlendirici ya da tırnak bakım yağıyla nemlendirdiğiniz takdirde tırnaklarınızda herhangi bir yıpranma oluşmaz.

Siz de takma tırnaklar ile tarzınızı yansıtmak için Watsons ürünlerini inceleyebilir, her tarz ve zevke uygun takma tırnak modellerini ve el bakım ürünlerini Watsons&#;ta bulabilirsiniz.

(Visited times, 6 visits today)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası