french tırnak nasıl yapılır / French Maniküre Alternatif Olarak Yapılabilecek Fevkaladenin Fevkinde 24 Nail Art Örneği

French Tırnak Nasıl Yapılır

french tırnak nasıl yapılır

Manikür Pedikür

Siz de French Oje (fransız manikürü) hakkında detaylı bilgi almak veya profesyonel manikür ekibimiz tarafından uygulama yaptırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, tırnak bakımı kadınlar için vazgeçilmez sağlık ve güzellik sırlarındandır. Bu uygulamanın aşamaları şöyledir:

1- Tırnak Kısaltma

Öncelikle tırnaklarınız istediğiniz uzunlukta kesilir. Hepsinin eşit uzunlukta olması çok önemli. Güzel görünmesi adına tırnaklarınız çok kısa kesilmemelidir. Ne kadar uzunsa french oje o kadar güzel görünür.

2- Tırnak Şekillendirme

Özel törpümüzle tırnaklarınızı isteğiniz doğrultusunda yuvarlak veya kare şekil veriyoruz.

3- Ilık Su İle Tırnak Yumuşatma

Şekillendirme işleminden sonra tırnaklarınız özel kabında yumuşatılmak üzere ılık suda birkaç dakika bekletilerek yumuşatılır. Daha sonra tırnak etleri özel bir çubuk ile (portakal çubuğu) itilerek temizlenir. Tırnakların üstüne özel bir yağ sürülerek tamamlanır.

4- Tırnak Cilası

Oje sürme aşamasına gelen tırnaklarınıza, özel cilası sürülür ve kuruması için birkaç dakika bekletilir.

5- Tırnak Bantı Kullanımı

Özellikle french oje yapmak için kullanılan bantlar ile tırnak uçlarına beyaz bir oje, düz bir çizgi şeklinde dikkatlice sürülür. Birkaç dakika kuruması beklenir ve daha sonra bantlar alınarak cila sürülüp, işlem sonlandırılır.

Evde French nasıl yapılır?

Evde French nasıl yapılır?

Son dönemlerde kadınların sıkça kullandığı Fransız Manikürü yani French evde nasıl yapılır sizler için araştırdık

Sizde kuaföre gitmeden evde pratik malzemeler ile tırnaklarınızı bakımlı gösteren French oje yapabilirsiniz. Yapılması zor gibi görünen Fransız Manikürünün aslında yapımı çok basit.

İşte ayrıntıları ile evde French oje yapımı

- Öncelikle tırnaklarınızı istediğiniz uzunlukla kesin. Ancak tüm tırnaklarınızın birbirine eşit boyutlarda olmasına dikkat edin.

- Daha sonra törpü ile ellerinizin yapısına göre kare veya oval olacak biçimde tırnaklarınızı şekillendirin.

- Tırnak etlerinizi temizlemek için dayanabileceğiniz sıcaklıkta suya koyarak 5 dakika bekletin. Tırnak etleriniz yumuşadıktan sonra manikür makası ile etleri kesin.

- Ojenin uzun süre kalıcılığı arttırmak için tırnaklarınızı katikül yağı ile yağlayın. 

- French yapmak için en pratik yöntem hazır bant ya da taslak kullanmaktır. Kozmetik mağazalarında kolayca bulabileceğiniz French bantları tırnağınızın ucuna yerleştirin. Beyaz ojeyi tek bir çizgi halinde sürün. Beyaz oje kuruduktan sonra bandı çıkarın. 

- Ve son olarak parlatıcı cila ile tüm tırnaklarınızın üzerinden geçin.

İşte bu kadar

Hamilelikte parfüm kullanılabilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Hamilelikte parfüm kullanılabilir mi?Kot nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Kot nasıl temizlenir?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası