aytaç şaşmaz yeni dizisi / Yeni aşk kapıda mı? Aytaç Şaşmaz gizemli güzelle böyle yakalandı! - Magazin Haberleri

Aytaç Şaşmaz Yeni Dizisi

aytaç şaşmaz yeni dizisi

Aytaç Şaşmaz'ın yeni dizisi

Aytaç Şaşmaz'ın yeni dizisi

seafoodplus.info

Oyunculuğa Söz dizisiyle adım atan, ardından rol aldığı Hekimoğlu ile dikkatleri üzerine çeken Aytaç Şaşmaz, en son Baht Oyunu dizisinde rol almıştı.

Son dizisinden sonra ekranlara kısa bir ara veren Şaşmaz, yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Gelecek Uzun Sürer isimli diziyle setlere geri dönen yakışıklı oyuncu, dizide Evren isimli karakteri canlandıracak.

Necip Memili de var

Amerikan yapımı Beverly Hills'in yerli versiyonunda rol alacak olan Aytaç Şaşmaz, Necip Memili ve Meral Çetinkaya ile aynı sahneyi paylaşacak.

Aytaç Şaşmaz'ın yeni dizisi

oyuncurolyeni dizi

Google News ile Takip Et

Aytaç Şaşmaz Haberleri Ve Son Dakika Aytaç Şaşmaz Haberleri

Aytaç Şaşmaz Haberleri Ve Son Dakika Aytaç Şaşmaz Haberleri

Hekimoğlu dizisi ile tanınan Aytaç Şaşmaz ’te İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk eğitimi alan yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşidir. Büyük başarı toplayan Kötü Çocuk isimli filmde rol arkadaşları Afra Saraçoğlu ve Tolga Sarıtaş ile sevenlerini ekrana kilitlemiştir. Kanal D ekranlarında yer alan Hekimoğlu dizisi Şaşmaz için büyük bir adım olmuş ve tanınırlığını kanıtlamıştır.

boy ve 77 kiloya sahip olan yakışıklı oyuncunun burcu Aslan’dır. Hayat verdiği karakterler ile Söz dizisinde de beğeni toplayan Aytaç Şaşmaz kameralar karşısında mükemmel bir başarı sergiler.
3.
seafoodplus.infoi oyunculukta daha ileri taşıyacak eğitimler alarak ilerleyen yıllarda en beğenilen ve sevilen oyuncu modeli olmayı kendine görev edinen Aytaç Şaşmaz yakışıklılığı ile modellik ve reklam filmleri teklifleri almaya başlamıştır.

Baht Oyunu dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bora ve Ada barışacak mı?

Kanal D’nin yaz dizisi Baht Oyunu son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen’in paylaştığı Baht Oyunu&#;nun yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Baht Oyunu yeni bölümde Bora, Ada&#;yla yakından ilgilenir ve kendisini affettirmeye çalışıyor. Rüzgar ise Ada&#;yla olan geçmişini özlemeye başlıyor. Peki Ada ve Bora barışmak için hangi yolları seçecek? Bora ve Ada nasıl barışacak?

Magazin

Baht Oyunu dizisiAytaç ŞaşmazCemre Baysel

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.