giresun üniversitesi hastanesi telefon / Giresun Devlet Hastanesi - Randevu & İletişim (Giresun Merkez/Giresun)

Giresun Üniversitesi Hastanesi Telefon

giresun üniversitesi hastanesi telefon

Giresun Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır

numaralı telefondan çağrı merkezine bağlanarak TC kimlik numaranızla randevunuzu temsilcinin sorularını cevaplayarak oluşturabilirsiniz.
Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden aşağıdaki adımları uygulayarak online randevu alabilirsiniz.

Aşağıda bulunan "Online Randevu Al" butonuna tıklayın.
E-devlet hesabınızla veya yeni üyelik oluşturarak sisteme giriş yapın.
İl, ilçe, klinik/bölüm ve hastane seçimi yaptıktan sonra "Randevu Ara" butonuna basın.
Listelenen hekim ve tarih seçeneklerinden size uygun olanı seçin.
İlgili hekimin uygun saat seçeneklerinden birini seçerek randevu işlemini tamamlayın.

Giresun Devlet Hastanesi Randevu Alma

Giresun Devlet Hastanesi randevu almak ve muayene olmak için aşağıda bulunan telefon numarasına tıklayarak telefon üzerinden veya Giresun Devlet Hastanesi online randevu sistemini kullanarak internet üzerinden randevu alabilirsiniz.

Online Randevu AlTelefonla Randevu:

Giresun Devlet Hastanesi İletişim Bilgileri

Giresun Devlet Hastanesi Adres

Teyyare Düzü Mahallesi Atatürk Bulvarı Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi No: Merkez / Giresun

Giresun Devlet Hastanesi Telefon

0 () 20 00

Giresun Devlet Hastanesi

Giresun Devlet Hastanesi telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Giresun şehrinde Giresun Merkez ilçesinde bulunan Giresun Devlet Hastanesi nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 20 00 numaralı telefondan Giresun Devlet Hastanesi ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Giresun Devlet Hastanesi Yorumlar (0 Değerlendirme)

Firmanızı Ücretsiz Ekleyin

İşletmenizi Nerede'a hemen ekleyin, yeni müşteriler sizi bulsun!

Firmanı Ekle

Giresun Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi

Giresun Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi

Ürolog, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Çocuk cerrahı , Fizik tedavi uzmanı, Radyolog, İç hastalıkları uzmanı, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt , Genel cerrah, Göz doktoru, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Nörolog daha fazla

8 görüş Giresun, Hacımiktat Mah. Orhan Yılmaz Cad.

Profilinizin kontrolünü alın

Giresun Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi

Ürolog, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Çocuk cerrahı , Fizik tedavi uzmanı, Radyolog, İç hastalıkları uzmanı, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt , Genel cerrah, Göz doktoru, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Nörolog daha fazla

8 görüş Giresun, Hacımiktat Mah. Orhan Yılmaz Cad.

Profilinizin kontrolünü alın

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Giresun Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Giresun Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Giresun ilinde Orhan Yılmaz Cad. adresinde bulunmaktadır. Giresun Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (8)

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Serkan Özen • Diğer

    Merhabalar. Kızım hiranurun gözünde 2 yaşından sonra kayma farkettik. Bir tanidigimizin tavsiyesi üzerine Serkan hocamıza muayeneye gittik. Hastaya yaklaşımı, ilgisi ve zaman ayırması gerçekten çok iyi. Kızımın tedavisi için öncelikle gözlük ve kapama tedavisi uyguladi ve hem gormesi hem de gözdeki kayması farkedilir derecede düzeldi. Şuan kızım 7 yaşında 1 buçuk ay önce Serkan hocamiz çoğu doktorun cesaret edemedigi hem içe hem yukarı kayması olan kızımın iki gözünden şaşılık ameliyatı yaptı. Çok başarılı geçti ve kızımın gozleri çok güzel oldu. Çok teşekkür ederiz Serkan hocam. Allah sizden razı olsun. Sizin gibi doktorlari başımızdan eksik eylemesin. Gerek Giresun gerek de hastane sizin gibi bir doktora sahip olduğu için çok şanslı.

    S

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Şafak Korkmaz • Diğer

    Maalesef hiç memnun kalmadıfunduszeue.info göz muayenem için randevu almıştıfunduszeue.inforıma net cevaplar alamadım

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Serkan Özen • Diğer

    Gözümdeki kanama nedeni ile bir yıl boyunca gittiğim Dr.Öğr.Üyesi Sekan Özen , hasta ile iletişimde sorunun tespit edilip çözüm konusunda aydınlatıcı açıklamalarda bulunması konusunda çok çok iyi bir doktor ve iyi bir insan olduğunu hastalığım boyunca yaşadıfunduszeue.info çok kez gözüme iğne yapıldı. yapılan iğneler kanama konusunda etkili olurken gözümde katarakt oluşmasına neden oldu. Görmem çok azalmıştı. Bu nedenle Ameliyat olmam gerekti. Ameliyat olurken ve ameliyat sonrası ise gitmekte olan gözümün geri gelmesi benim için anlatılmaz bir duygu idi. Hocama ilgisinden alakasından ve emeklerin ötürü ne desem az gelir. Kendisinden Allah razı olsun.

    N

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Gökhan Ordu • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

    Haftalık gebeyim ilgili doktor. Memnunum. Tansiyonum yüksek cıktı yatış verdi ne olur ne olmaz diye

    Ş

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Serkan Özen • Diğer

    Mrb oğlum 4 Ay önce trafik kazası geçirdi sağ gözümden ciddi bir şekilde yaralandı gözü yoktu hiçbir doktor bu göze müdahale etmekte cesaret edemediği için sayın doktorumuz Serkan Özen hocamız oğlumu 6 saat süren bir ameliyata aldı göze 30 tane dikiş uygulayarak operasyon gayet başarılı geçti hasta ile diyaloğu çok güzel Allah böyle hekimlerin yolunu açık etsin yoluna ışık tutsun bizim elimizden tuttu Cenabı Allah da onu elinden tutsun ve oğlum görmeye yönelik kök hücre tedavisi oluyor şu an Allah ne muradı varsa versin sayın doktor Serkan Özen hocamıza en iyi makamlara layik başarı ve bilgi sahibi insan meslek Hayatında başarılar dilerim çünkü başarılı olmak ona yakışıyor

    T

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Tuğcan Demir • Diğer

    Çapraz bağda yırtık var diye ameliyata girdim oysaki menisküste yırtık varmış dikiş atmış kıkırdaktaki zedelenmeyide onarmış özele git diyen çok oldu ama tuğcan hocama güvenip ona ameliyat oldum Ameliyatım iyi geçti sağ olsun ufak tefek ağrılar var 2.günüm ay sonra daha detaylı iyileştiğini yazacağım Tuğcan Demir kendinden çok emin ve iyi bir ortopedi doktoru tavsiye ederim.

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Tuğcan Demir • menisküs ameliyatı

    ben 23 08 tarihinde menisküs ameliyati oldum ameliyatim cok guzel gecti su anda istirahatim devam ediyor tuğcan hocam a cok tesekkür ediyorum kendisi gercekten bu isin uzmanı emeğine sağlık hocam herkeze tavsiye ederim.

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Tuğcan Demir • Menisküs Cerrahisi

    Amatör olarak futbol oynuyorum altyapıda daha küçük yaşta menisküs yırtığı oldu sakatlandıfunduszeue.infoumun yanına gittiğimde ameliyat olman gerekiyor dedi ve kendinden çok funduszeue.info tereddüt etmeden gittim ertesi gün ameliyatımı oldum 1 ay oldu ve şu an bacağım çok iyi koşulara başladım Allah razı olsun doktorumdan çok cana yakın ve güler yüzlü birisi

    Hata oluştu, tekrar deneyin

İletişim

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Giresun şehrinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 30 farklı branşta 17 Profesör Doktor, 17 Doçent Doktor, 61 Öğretim Üyesi Uzman Doktor, 17 Araştırma Görevlisi Uzman Doktor 44 Uzman Doktor 16 Pratisyen Doktor ile üst düzeyde, bilimsel üretkenlik ve araştırmayı amaç edinen kadrosuyla hizmet vermektedir.

Bugün hastanemiz; gelişmiş teknoloji ile donanımlı, yatak kapasiteli, gelişime açık, eğitimli ve ekip anlayışında sağlık çalışanı ve m2'lik kapalı alanı ile Giresun ilinin en büyük hastanesidir.

Hastanemiz; hasta yakınlarına standart kalitede hizmet verebilmek ve hasta memnuniyetini arttırmak için Sağlık Bakanlığının Sağlıkta Kalite Standartları ve Sağlıkta Verimlilik Standartlarına bağlı kalarak, hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaktadır.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bölümlerimiz

  • Acil Tıp
  • Adli Tıp
  • Aile Hekimliği
  • Anestezi
  • Beyin Ve Sinir Cerrahisi
  • Cildiye - Dermatoloji
  • Dahiliye
  • Endokrinoloji
  • Enfeksiyon Hastalıkları
  • Fizik Tedavi Rehabilitasyon
  • Gastroenteroloji
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • Hematoloji
  • Kalp Damar Cerrahi
  • Kardiyoloji
  • KBB
  • Nefroloji
  • Nöroloji
  • Nükleer Tıp
  • Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği
  • Plastik Cerrahi
  • Psikiyatri
  • Radyasyon Onkolojisi
  • Radyoloji
  • Romatoloji
  • Tıbbi Onkoloji
  • Tıbbi Patoloji
  • Üroloji
  • Yoğun Bakım Unitesi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası