kaykay bileklik fiyatları / Ziynet Çeyrekli Kaykay Bileklik 56,00 Gram 22 - funduszeue.info

Kaykay Bileklik Fiyatları

kaykay bileklik fiyatları

WRISTBAND

{ "type": "identify", "data": { "id":"", "user": { "email": "", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "", "memberTypes": "guest" } } }

{ "type": "pageViewed", "data": "listing" }

{ "type": "gtmStart" }

WRISTBAND

Gold Hand Hand Bracelet

Gold Stones Bracelet

Gold Simple Bracelet

Kırmızı Altın Bileklik

Sarı Altın Bileklik

Sarı Altın Sade Bileklik

Sarı Altın Bileklik

Gold Stones Bracelet

Gold Stones Bracelet

Gold Stones Bracelet

Gold Stones Bracelet

Gold Stones Necklace

Gold Stones Bracelet

Gold Stones Necklace

BİLEZİKHANE Ziynet Çeyrekli Kaykay Bileklik 56,00 gr 22 Ayar Altın

KARGO BEDAVA

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Bilezikhane Kuyumcusu tarafından gönderilecektir.
  • Ziynet çeyrekli kaykay bileklik 22 ayar altın 56,00 gram maden : Altın ayar : 22 ayar milyem renk : Sarı ağırlık : 56,00 gram taş : Taşsız
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

BİLEZİKHANE Ziynet Çeyrekli Kaykay Bileklik 56,00 gr 22 Ayar Altın

  • Ziynet çeyrekli kaykay bileklik 22 ayar altın 56,00 gram maden : Altın ayar : 22 ayar milyem renk : Sarı ağırlık : 56,00 gram taş : Taşsız
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

Basketbol Ekipmanları

Basketbol Ekipmanları

Dünya çapında en çok sevilen takım oyunlarından biri basketbol, kendine özgü ekipmanlara ve özel olarak tasarlanan kıyafetlere sahiptir. Kitleleri peşinden sürükleyen bu takım oyununda başarılı bir performans sergileyebilmek için özel tasarlanan basketbol kıyafetleri ve basketbol ekipmanları hakkında bilgi sahibi olmanız önemlidir. Basketbol filesi, basket potası gibi basketbol ekipmanları, basketbolun temelini oluşturur. Basketbol ayakkabısı, basketbol şortu, basketbol forması, basketbol tişörtleri gibi spor giyim ürünleri, oyun sırasında rahatlık ve konfor sunar. Basketbol topu, basketbol potası ürünlerine Decathlon ayrıcalıklarıyla hemen sahip olabilirsiniz. Basketbol severlerin en çok sevdiği ürünlerden biri NBA tişörtleri için de Decathlon NBA tişört çeşitlerini değerlendirebilir, ucuz basketbol ayakkabısı modellerinde ulaşabilirsiniz.

Basketbol Nedir?

Beşer kişiden oluşan iki takım arasında oynanan basketbol sporunda, her bir takımın kendi basket potası bulunur ve amaç rakip takımın basket potasından topu geçirmektir. Profesyonel anlamda kapalı spor salonlarında gerçekleştirilen basketbol, hemen her yaş ve her kesime hitap eder. Açık alanlarda kurulan potada da oynanabilen spor dalı oldukça zevkli, heyecanlı ve keyiflidir. Ana kural sadece el ile topa dokunulmasıdır. Top ayak ile temas etmemelidir ve takımları belli kurallara dayanarak topu hareket ettirir. Takım arkadaşları kendi aralarında paslaşarak rakip sahadaki basket potasına topu atmayı ve potadan geçirmeyi hedefler.

Basketbol Ekipmanları Nelerdir?

Takım oyunu olduğu için sosyalleşme anlamında oldukça etkili olan basketbol, özel ekipmanlara sahiptir. Peki, basketbol ekipmanları nelerdir? İşte sizler için basketbol ekipmanları ingilizce ve basketbol ekipmanlar listesi:

  • Basketbol topu: Diğer spor dallarında kullanılan toplara oranla daha ağır yapıya sahip olan basketbol topu, profesyonel maçlar için Uluslararası Basketbol Federasyonu’nun belirlediği kriterlere göre tasarlanır. Deri, sentetik deri ve kauçuk materyaller kullanılarak üretimi gerçekleştirilir. Basketbol saha ekipmanları dendiğinde ilk akla gelen malzemelerden biridir.
  • Basketbol potası: Basketbol ekipmanlar listesi içinde önemli bir yere sahip olan basketbol pota ekipmanları, topun atıldığı çemberdir. Top rakip takımın basket potasından geçtiğinde sayı kazanılır. Basketbol pota yüksekliği metredir. Çemberin çapı 45 santimetre ve çemberin saha içine girdiği alan metre uzunluğa sahiptir.
  • Basketbol kıyafetleri: Basketbol antrenman ve maçlarında kullanılan spor giyim ürünleri, giyim basketbol ekipmanları olarak tanımlanır. Basketbol tişört modelleri, kadın ve erkek basketbol şort çeşitleri, basketbol çorabı, basketbol sweatshirt, basketbol taytı erkek basketbol ayakkabısı, basketbol ayakkabısı kadın, basketbol ayakkabısı çocuk gibi basketbol kıyafetleri, basketbol antrenman ekipmanları arasında yer alır.

Basketbol Potası Çeşitleri Nelerdir?

Basketbol potası çeşitleri şunlardır:

  • Tek direkli pota: Yere monte edilerek kullanılan ve panyası direğe birleşik klasik pota çeşididir.
  • Dört direkli pota: Pota dört adet direğe sabitlenir ve son derece dayanıklıdır.
  • Duvardan çıkma pota: Panyanın bir boru aracılığıyla duvara monte edildiği, saha ile duvar mesafesinin kısa olduğu salonlarda tercih edilen pota çeşididir.
  • Tavandan inme potalar: Maliyeti diğer pota çeşitlerine oranla yüksek olan tavandan inme potalarda, pota levhası tavandan sarkıtılan boruya bağlanır.
  • Hidrolik potalar: Boyu uzayıp kısalabilen pota çeşidinde, iç içe geçmeli boru sistemi hidrolik yağ aracılığı ile boya müdahale edilir.
  • Katlanabilir pota: Sporcunun dilediği her yerde basketbol oynamasına fırsat veren katlanabilir pota, taşınabilir portatif özelliğe funduszeue.infoarak pota haline getirilir. Genellikle spor ve eğlence amaçlıdır, profesyonel müsabakalara uygun değildir.
  • Yükseklik ayarlı pota: Antrenmanlarda tercih edilen ve yüksekliği ayarlanabilen pota çeşididir.

Basketbol Potasının Bölümleri Nelerdir?

Basketbol potası panya, çember ve çember filesi olmak üzere 3 ana bölümden oluşur:

  • Panya: Basketbol topunun çemberden geçmesine yardımcı olan topun çarptığı levhaya panya denir.
  • Çember: Basketbol topunun içinden geçerek takımın sayı kazandığı halka şeklindeki ekipmana çember denir. Metal malzeme kullanılarak üretilen çemberin çapı 45 santimetre ve rengi turuncu olmalıdır.
  • Çember filesi: Topun çemberden geçtikten sonra yavaşlamasına yardımcı olan çember filesi, sağlam ve dayanıklı materyaller kullanılarak üretilir.

Panya Nedir?

Basketbol topunun çemberden geçmesine yardımcı olan topun çarptığı levhaya panya denir. Uluslararası Basketbol Federasyonu’na göre panya ölçüsü santimetreye santimetredir. Fiber, akrilik cam ya da temperli cam materyaller kullanılarak üretilir.

Basketbol Topu Çeşitleri Nelerdir?

Basketbol topları üretiminde kullanılan materyale ve büyüklük ile ağırlıklarına göre farklı çeşitlere ayrılır.

Üretiminde kullanılan materyale göre basketbol topu çeşitleri kauçuk, sentetik deri ve deri olmak üzere üçe ayrılır:

  • Deri basketbol topları: Poliüretan deri kullanılarak üretilen modeller, Uluslararası Basketbol federasyonu tarafından onaylanan basketbol topu çeşididir. Kapalı alanlar için uygun olan deri basketbol topları, yüksek kavrama ve daha az sıçrama özelliğine sahiptir.
  • Kauçuk basketbol topları: Dış sahalar için tercih edilen kauçuk basketbol topları, oyuncunun kavrama kabiliyetini artırır ve yüksek sıçrama özelliğine sahiptir. Su geçirmez yapısı sayesinde uzun süre dayanıklılığını koruyabilir.
  • Sentetik deri basketbol topları: Tıpkı deri basket topları gibi sentetik deri basket topları da kapalı alanlarda kullanılmaya uygundur. Diğer basket topu çeşitlerine oranla daha uygun fiyatlıdır.

Ağırlıkları ve büyüklüklerine göre basketbol topları şunlardır:

  • 3 numara basketbol topu: 3 numara basketbol topu ağırlığı yaklaşık gram arasındadır. Çevresi santimetre civarında olan ürün yaş grubu çocuklar için uygundur.
  • 5 numara basketbol topu: Altyapı liglerinin resmi topu olan 5 numara basketbol topu, gram ağırlığa sahiptir. çevresinde olan top yaş grubu çocuklar için idealdir.
  • 6 numara basketbol topu: Çevresi ortalama santimetre olan 6 numaralı basketbol topunun ağırlı ise gram civarındadır. 11 yaşından büyük çocuklar için ideal olan bu basket topu profesyonel kadın basketbol müsabakalarında kullanılır.
  • 7 numara basketbol topu: Çevresi santimetre ve ağırlığı gram civarında olan 7 numaralı basketbol topu, Uluslararası Basketbol Federasyonu’nun belirlediği standartlara göre üretilir.

En çok tercih edilen markalardan biri Tarmak basketbol topu 7 numara için Decathlon basketbol topu çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca basketbol topu seçerken dikkat etmeniz gereken noktaları “Basketbol topu rehberi” yazısından ulaşabilirsiniz.

5 Numara Basketbol Topu Kaç Yaş İçindir?

5 numaralı basketbol topu yaş arası çocuklar için ideal bir seçimdir.

Basketbol Aksesuarları Nelerdir?

Basketbol antrenman ve maçları sırasında oyuncunun konforu, güvenliği ve rahat hareket etmesini sağlayan basketbol aksesuarları şunlardır:

  • Basketbol ayakkabısı
  • Kafa bandı
  • Basketbol bacaklık
  • Basketbol kolluğu
  • Basketbol dizlik
  • Basketbol bileklik
  • Basketbol şortu
  • Dişlik
  • Parmaklık

Basketbol kolluk, basketbol bacaklık, dizlik gibi basketbol ekipmanlar ürünlerini Decathlon basketbol ekipmanları arasından kolayca seçebilir, hemen satın alabilirsiniz. Basketbol ayakkabısı, şort, tişört, çorap gibi basketbol kıyafetleri için Decathlon basketbol spor giyim ürünlerini inceleyebilirsiniz. Tarmak basketbol ayakkabısı, çocuk basketbol ürünleri ile Decathlon erkek ayakkabı çeşitleri için Decathlon basket ayakkabısı modellerini değerlendirebilirsiniz. Uygun fiyatlı ve kaliteli basketbol ayakkabısı ürünlerini Decathlon basketbol dizlik ve basketbol kıyafetleri ile kombinleyerek, güvenle sporunuzu yapabilirsiniz. Basketbol oynarken kullanabileceğiniz diğer ürünler için ise “Spor esnasında destekleyici basketbol aksesuarları” yazısını okuyabilirsiniz.

Basketbol Ayakkabısı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Basketbol, manevra kabiliyeti ve yüksek performans gerektiren oldukça aktif bir spor dalıdır. Basketbol antrenmanı ve maçları için uygun ayakkabı seçimi, sporcunun performansını doğrudan etkiler. Aynı zamanda basketbol ayakkabısı erkek, kadın basketbol ayakkabısı ve çocuk basketbol ayakkabısı ayak sağlığının korunmasına yardımcı olarak ciddi sakatlanmaların önüne geçilmesini destekler. Basketbol ayakkabısı almadan önce “Basketbol ayakkabısı alırken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir” yazısına göz atabilirsiniz.

Basketbolda Dişlik Ne İşe Yarar?

Rekabete dayalı bir spor dalı olan basketbolda sporcunun dişlik takması, dişlerine gelebilecek ani darbelere karşı hazırlıklı olmasını sağlar. Aynı zamanda düşme gibi durumlarda dişerin incinmesini ve hasar görmesini engeller.

Basketbolda Bileklik Ne İşe Yarar?

Basketbol yüksek tempolu bir oyun olduğu için aşırı terleme gözlenir. Bileklik terleme nedeniyle oluşabilecek cilt tahrişlerinin önlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda topu hareket ettirmek için bilek kullanılır. Bileklik bilek hareketlerini destekleyerek bileklerin hasar görmesine ve darbelere karşı daha dirençli olmasına katkıda bulunur.

Basketbol Kaç Yaşında Öğrenilmelidir?

Basketbol öğrenme yaşı tamamen çocuğun öğrenme kabiliyetine, isteğine ve fiziksel durumuna bağlıdır. Genel olarak mental ve motor fiziksel gelişimin kazanılmaya başlandığı yaş aralığı basketbol öğrenmek için ideal yaş aralığıdır.

Basketbolun Faydaları Nelerdir?

Sevilen bir takım oyunu olan basketbol oynamak vücut üzerinde hem fiziki hem de psikolojik açıdan olumlu etkiler yaratır. Basketbol oynamanın faydaları şunlardır:

  • Yüksek tempolu bir aktivite olan basketbol günlük enerji harcamasını artırır. Kalp atım hızını artırdığı için yağ yakımı üzerinde etkili olarak kilo vermeyi kolaylaştırabilir.
  • Hemen hemen tüm vücut kaslarını çalıştırdığı için kasların sağlıklı gelişimini destekler.
  • Sürekli hareket halinde olmayı gerektiren aktivite kondisyonu artırır. Daha hızlı, çevik ve zinde olmanızı destekler.
  • Takım ruhun ve paylaşım duygusunu aşılar. Kişinin ekip içinde çalışabilme ve sosyalleşme yeteneğini artırır.
  • Kemik eklem sağlığını destekler.
  • Kalp damar sağlığının korunmasına yardımcı olur.
  • Konsantrasyon yeteneğinin artmasını destekleyerek, stresin azalmasına yardımcı olur; anksiyete ve depresyon gibi ruhsal bozukluklara yakalanma riskini azaltabilir.

Basketbol Topu Fiyatları Ne Kadar?

Basketbol topu fiyatları 45₺ ile ₺ arasında değişiklik göstermektedir.

Basketbol topları markasına, kalitesine ve çeşidine göre farklılık gösterir. Deri materyal kullanılarak üretilen basketbol topları suni deri ve kauçuk modellere oranla daha yüksek fiyatlara sahip olabilir. en uygun basketbol topları genellikle kauçuk materyal kullanılarak üretilen modellerdir. Basketbol toplarının numaraları da fiyatı belirleyen önemli bir unsurdur. Profesyonel müsabakalar için onaylanan 7 numara basketbol topları, fiyat aralığı açısından 3, 5 ve 6 numaralı top çeşitlerine oranla daha yüksek fiyatlarda satışa sunulabilir. En uygun 7 numara basketbol topu fiyatları için Decathlon basketbol topu 7 numara seçeneklerini inceleyebilir, uygun fiyatlarla Tarmak R basketbol topu çeşidine sahip olabilirsiniz. Wilson, Spalding, Tarmak basketbol topu çeşitlerine Decathlon ayrıcalıkları ve avantajlı ödeme seçeneklerinden faydalanarak hemen satın alabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası