god of war indir apk / Android için Blade of God (Asia) - Uptodown’dan APK’yı indirin

God Of War Indir Apk

god of war indir apk

Mimir'in Vizyonu , PlayStation Mobile Inc. tarafından oluşturulan resmi oyun uygulamasıdır. Eşlik eden uygulama, ana PS4 oyunu God of War ile birlikte kullanılır. İskandinav mitolojisine daha da dalmış oyuncular için oyun içi lore ve harita sağlar.

Kratos'un Wisecracking Yardımcısı

Oyuna başlamayanlar için, bu eşlik eden uygulamayı indirmeden önce ilk önce oynaması akıllıca olur çünkü ağır spoiler içerebilmektedir. Ancak ana konsol oyununun yarısını yapanlar için oyuncular, bu arkadaşı uygulamasını, Kratos ve oğlu Atreus'un çıkardığı yeni dünya hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanabilirler. Mímir, İskandinav Mitolojisindeki figürlerden biridir. Dokuz Diyarlar hakkındaki engin bilgisi ve önceki yolculuklarındaki bilgeliği, özgür bir varlık olarak tanınır. Oyunun arsasında, Odin tehditkar Frost Giants'la arkadaş olduğu için onu hapsettiğinden kısa bir süre sonra özgürlüğü kesildi. Ana komplo sırasında Kratos ve Atreus, Mimir ile karşı karşıya kaldı ve onu sonsuz hapishaneden kurtarmaya karar verdi. Başını salladılar ama Wood'un kulübesinin Eski Büyüsü ile yeniden canlandırdılar. Mimir, baba ve oğluna, tiran tanrının elleriyle dünya ve yaklaşmakta olan mahkum hakkında çok önemli bilgiler verdi. Ayrıca oyunda gezinmek ve gelen saldırıları uyarmak için ikinci göz olarak hizmet ediyor.

Savaş Tanrısı için Mobil Arkadaş

Savaş Tanrısı Mimir'in Vizyonu , Kratos'un bilgi dolu bir konuşma kafası taşımak gibi hissettiğini taklit ediyor. Savaş Tanrısı'nı sevmiş olan herkes bu uygulamayı eğlenceli ve bilgilendirici bulacaktır. Aynı zamanda ilgi çekici noktalarla dolu tamamen parçalanmış bir haritayı gösterir.

AVANTAJLAR

  • Savaş tanrısı meraklıları ve hayranları için
  • İlgi alanlarına sahip dünya haritası
  • Kolay dokunma özellikleri
  • Bilgi ile iyi yerleştirilmiş yerler

DEZAVANTAJLAR

  • PS4 savaş tanrısı gerektirir oyunu
  • Android (Nougat) OS ve üzeri işletim sistemlerinden ARCore özelliği gerektirir
  • Lisans sözleşmesi gerektirir
  • Mini oyunlar veya diğer eğlenceli içeriklerden yoksun

Uygulama özellikleri

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir