şık iğne oyaları modelleri / 45 Tane Yeni İğne Oyası Yazma Kenarı Örnekleri

Şık Iğne Oyaları Modelleri

şık iğne oyaları modelleri

Büyüleyici Güzellikteki Şık İğne Oyası Modelleri

Hem şık hem gösterişli iğne oyası modelleri ile karşınızdayız. Çok kolay ve modern iğne oyası modellerini sizler için derledik. Sizlerin de beğeneceğini düşündüm şahane iğne oyası modellerine haydi bir göz atalım &#;

Yukarıda gördünüz cıvıl cıvıl renkli iplerle yaptım iğne oyası yazma modellini izlediniz mi? İzleyerek kolaylıkla yapabilirsiniz.

en yeni en güzel iğne oyası modelleri

Bu iğne oyası modellinde hafif renk tonlarında, kolaylıkla yapabileceğiniz, Ekim ayının en gözde iğne oyası modelli.

iğne oyası modelleri

Gösterişli ve şık tasarımı ile dikkat çeken ağır iğne oyası modelli. Bu modelli hanımlar mutfak havlusunda kullanıyorlar.

 kolay iğne oyası modelleri

Kına yeşili yazmaya çak beğenilen, Ekim ayının en şık modeli sizlerle bu iğne oyası modellini yazma kenarlarında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

 şık iğne oyası modelleri

Ayşenin iğne oyasından hem şık hem ağır iğne oyası modellini sizler farklı renkler tercih edebilrsiniz.

 iğne oyası modelleri

Düz renk yazmalara çok yakışan iğne oyası modelli yılın en şık modelli olmaya devam ediyor.

 iğne oyası modelleri

Neşenin göz nuru iğne oyasından hem kibar duran hem şık duran iğne oyası modelli yazmalarda güzel duracaktır.

sıralı çıtı pıtı iğne oyası modelleri

Sıralı çıtı pıtı iğne oyası modelli yapmak isteyen arkadaşlara örnek olsun fikir olsun.

çeyizlik iğne oyası modelleri

Düz renk yazmalara çok beğenilen iğne oyası modellini bakalım kimler beğendi?

yeni iğne oyası modelleri ve yapılışı

Hanımlar kolay anlatımlı yapılışı Yoncanın iğne oyaları ve Yoncanın hobileri youtube kanalımda bir göz atabilirsiniz.

Herkesin yapabileceği kolay iğne oyası modelleri

en yeni iğne oyası modelleri
ağır iğne oyası modelleri
son çıkan iğne oyası modelleri

İddialı ve kolay iğne oyası modelleri

son çıkan iğne oyası modelleri

Şimdiden yapacak deneyecek olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum&#;

şık iğne oyası modelleri

Çeşit çeşit iğne oyası modellerinden hangisini beğendiniz ? yukarıdaki iğne oyası modelli yazmalarda, havlu kenarlarında kullanabilirsiniz.

yeni iğne oyası modelleri tülbent

Bugünde birbirinden iddialı göz kamaştıran iğne oyası modellerinin sonuna geldik. Bu içeriğimizi beğendiyseniz diğer yayınlamış olduğumuz içeriklere göz atabilirsiniz. Bir sonraki iğne oyası modellerinde görüşmek üzere&#;

İlgili

Etiketler iğne oyası modelleriçarşamba iğne oyası örnekleri tülbentçeyizlik iğne oyası modellerien güzel en yeni iğne oyası modellerigösterişli iğne oyası modelleriiğne oyası modellerikolay iğne oyası modellerişık iğne oyası modelleri son çıkan iğne oyası modelleri

İĞNE OYASI MODELLERİ TANE EN GÜZELLERİ



0 Yorum, Görüntülenme02 Aralık

İğne Oyası Modelleri Tane En Güzelleri

Huzur dolu günleriniz olsun hanımlar. Sizlerle çok güzel gösterişli iğne oyası modellerini paylaştım, şimdi yıllarında oldukça popüler olan ve hala popülerliğini kaybetmemiş çok zarif ve güzel iğne oyalarını paylaşıyorum, tam tane iğne oyası modeli sizleri bekliyor, hepsini çok beğenerek seçtim, umuyorum ki sizler de çok beğenirsiniz. Seçtiğim iğne oyası örneklerini inceleyerek beğendiklerinizi çeyizlik olarak yapabilirsiniz, gerçekten çok hoş modeller var.

İğne oyası işlemek bana göre bir sanat, o yüzden ben iğne oyasını oyaların sultanı olarak görüyorum. İğne oyası yalnızca yazma kenarlarına yapılmıyor, namaz örtüsü kenarlarına, havlu kenarlarına hatta yastık ve pike kenarlarına bile yapılıyor, her şeyde çok zarif ve güzel olduğu için, her ne kadar yapması zahmetli olsa bile tercih ediliyor. Evlenecek her kızın çeyizinde kesinlikle iğne oyasından en az bir iki örnek bulunuyordur, siz iğne oyası işlemeyi bilmiyorsanız bile, bilen kişilere beğendiğiniz modeli yaptırabilirsiniz.

İğne oyası örnekleri arasında sık yapılan modeller genelde keloğlanlı iğne oyaları, kelebekli iğne oyaları, çiçekli iğne oyaları, fiyonklu iğne oyaları ve boncuklu iğne oyaları oluyor, bu modellerle yapılan iğne oyalarını sizlerle paylaşmıştım, şimdi onlardan çok beğeni alan çok bakılan birkaç modeli sizlere tavsiye edeceğim.

Görünümü çok hoş olan Yapraklı Kirpikli İğne Oyası Yapımını sizlerle paylaşmıştım, sizler tarafından çok beğenildi, görünümü güzel olduğu kadar yapımı da fazla uğraştırmayacak bir model, sanırım bu yüzden tercih sebebi.

İsmiyle uyumlu Başak İğne Oyası Modeli de çok beğenilenler içerisinde olmuş, bu modelimizin de yapımı gayet kolay, başlayınca kısa sürede bitirebileceğiniz modellerden, aynı zamanda bu modeli yazma kenarlarına yapabileceğiniz gibi fular kenarlarına da çok hoş olacaktır.

Adı gibi çok şeker ve güzel görünen Fiyonklu Şeker İğne Oyası Yapımını da sizlerle paylaşmıştım, görünümü çok şık ve zarif bir model, aynı zamanda çok değişik duruyor, yazma kenarlarına ve mutfak havlusu kenarlarına çok yakışacak bir model.

Aşağıda bulunan sizler için seçtiğim tane iğne oyası modelleri arasında, zor olanları da var, kolay olanları da, umuyorum ki hepsini beğenirsiniz ve beğendiklerinizi yapmak nasip olur. Güzel günlerde kullanırsınız inşaAllah.
Resimleri Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın!
İlk Yorum Yapan Siz Olun.
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.