güzel ilginç davetiyeler / Birbirinden İlginç Davetiye Sözleri, Fikirleri ve Modelleri

Güzel Ilginç Davetiyeler

güzel ilginç davetiyeler

Davetiye

Davetiyelerin kullanım alanı nişandan kınaya, doğum gününden mezuniyete kadar uzanır ve son derece geniştir. Pek çok amaç için satın alıp değerlendirebileceğiniz bu ürünler, sıklıkla düğün organizasyonlarında tercih edilir. Sevdiğiniz kişiyle yeni bir döneme adım atarken bu mutlu gününüze şahit olacak bireylere muhteşem bir davetiyeyle haber verebilirsiniz. Geleneksel bir anlam da taşıyan davetiyeler; renk, model ve desen seçenekleriyle beklentilerinizi karşılar. Siz de bu ürünlerin arasından beğenilerinize uygun olanı kolayca bulabilirsiniz. Bu noktada davetiyeler ile ilgili bazı konular hakkında bilgi sahibi olmanız, memnun kalacağınız bir alışveriş deneyimi yaşamanızı sağlar.

Özel Günlerinizi Unutulmaz Kılacak Davetiye Modelleri

Özel Günlerinizi Unutulmaz Kılacak Davetiye Modelleri

Hayatta bazı önemli anlar vardır ve bu anların aynı güzellikle tekrar yaşanması mümkün değildir. Kişilerin sevdikleri yanlarında olmayınca bu özel anların tadı, tam anlamıyla çıkarılamaz. Düğün, nişan, yaş günü, bir bebeğin doğumu gibi güzel anlara tanıklık etmesini istediğiniz sevdikleriniz için hazırlanan davetiye, şıklığın anlamlı bir güzellikle birleşimini sunar. Sevilen arkadaşların, akrabaların, dostların haberdar edilmesi adına harika alternatifler sunan modeller, ömür boyu saklanacak ve nesilden nesile aktarılacak kalitede hazırlanır. Pek çok aktiviteye özgü tasarlanan ürünler arasından seçeceğiniz benzersiz bir model, tüm sevdiklerinizin göz zevkini doldururken güzelliklerin habercisi olur. Marjinal tarzların dinamik formlarla buluştuğu modeller, kendi stilinizi yansıtmanızı sağlar. Kalıpları yıkan sıradışı davetiye modelleri her zevke uyum sağlar.

Simli detaylardan sade tasarımlara kadar geniş aralıkta yer alan ürünler, farklı kağıt yapıları ve yazı boyutlarıyla servis edilir. Özel günlerin detaylarını sevdiklerinize iletmekle görevli ürünler, pratik olmanın yanı sıra önemli bir amaca hizmet eder. Gelişen teknoloji ile birlikte değişen hayat düzenine uyum sağlayan bu seçenekler, maskülen ve feminen detayların yıkıldığı farklı dizaynlarıyla ilgi çekmeyi başarır. Estetik tasarımlarıyla ön plana çıkması planlanan ürünlerde pratik kullanım ve okunabilir, kaliteli baskılar da oldukça önemlidir. Önemli anların başlangıcına çarpıcı bir giriş yapmanın anahtarını sunan benzersiz davetiye örnekleri, anları ölümsüzleştirirken ileride elinize aldığınızda yüzünüzdeki tebessümün kaynağı olur.

Bekarlığa veda partisi ve doğum günü organizasyonları gibi eğlenceli aktiviteler için rengarenk tasarımların yer aldığı koleksiyonda birbirinden farklı ürünler yer alır. Renk ve desen yönünden ilginç formlara sahip seçenekler bulunur. Yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanabilecek tasarımlar hem yetişkinlerin hem de çocukların özel günlerini anlamlı ve unutulmaz kılmayı hedefler. Organizasyonun gerçekleşeceği alana veya özel gün sahiplerine özgü detayları bulunduran modeller, kişiselleştirilebilir özelliktedir. Bunlar; çiçek, inci, yıldız, nazar boncuğu gibi süslemelerle zenginleşir. Geniş skalada yer alan ürün çeşitliliği ile birlikte kaliteli kağıt türlerini deformasyona uğramayan baskılarla buluşturarak müşterilerine sunan markalar, Trendyol çatısı altında bir araya gelerek özel anlarınızın eşlikçisi olan parçaları sizlere armağan eder.

Özgün ve Sıra Dışı Konsept Davetiye Seçenekleri Nelerdir?

Özgün ve Sıra Dışı Konsept Davetiye Seçenekleri Nelerdir?

Kişiden kişiye değişiklik gösteren özel günler baz alınarak farklı renk ve tasarım çeşitleriyle müşterilerin karşısına çıkanlar, zengin koleksiyonda parlamayı hedefler. Asimetrik kesimin yanı sıra sade ve düz kesimleriyle geleneksel çizgilere uyum sağlayan dizaynlar, her beğeni tipine uyum sağlar. Şık ve estetik duruşlarıyla dikkat çeken gösterişli modellerin yanı sıra sade formu ile naif dokunuşları bir araya getiren seçenekler de geniş yelpazede yer alır. Doğum günü, bekarlığa veda, baby shower vb. eğlenceli ve canlı parti organizasyonları için hazırlanan modeller, renkli tarzlarıyla ön plana çıkar. 1 yaş davetiyesi, bebeklerin o an hatırlamasa dahi büyüdükleri zaman yüzlerinde gülümseme oluşması ve aile arasında yıllarca hatırlanacak güzel anların yaşanması adına misafirlere çağrıda bulunur.

Özel gününüze uygun olarak seçebileceğiniz birbirinden farklı birçok davetiye çeşidi bulunur. Bunlar; party, mezuniyet, kurumsal, tebrik, nişan, düğün davetiyesi olarak sıralanabilir. Sevimli figürlerin renkli tasarımlarla ve geometrik formlarla harmanlandığı modellere simlerle birlikte payet detaylar da eklenerek cafcaflı ürünler oluşturulur. Simli davetiye modelleri arasından seçiminizi yapabileceğiniz gibi, kendiniz için marjinal ancak ihtişamlı ürünleri bulabilmeniz de mümkündür. Altın yaldızlı, kadife, dantelli, taşlı, fiyonklu, gümüş, cam ve deri davetiye çeşitlerinden dilediğinizi seçerek tarzınızı dışa vurabilirsiniz. Vintage, klasik ve nostaljik davetiyelerden sıyrılarak daha özgün alternatifler de bulabilirsiniz. Sade, modern ve minimal davetiye çeşitlerine ilgi duyuyorsanız önünüzde pek çok seçenek bulunur.

Geometrik davetiye çeşitleri ise özel gününüzü sevdiklerinize haber vermenin keyifli yollarından biri olabilir. Dikdörtgen, oval ve kare davetiyeler, biçimleriyle tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olur. Farklı temalara uyum sağlamayı hedefleyen zengin koleksiyon, ortak amacı eğlenmek ve birlikte vakit geçirmek olan insanlara harika anları armağan eder. Her alana uygun davetiye süsleri ise konseptlere uyumlu biçimde yerleştirilir. Çocukların doğum günlerine özgü temalı modeller miniklerin henüz partiye gelmeden eğlenmelerine aracı olur. Uçak temalı eğlenceli tasarımlar uçmaya meraklı çocuklar için harika alternatiflerden biri olarak yer alır. Popüler çizgi film karakterlerinin veya oyuncakların figürlerini barındıran modeller ise ilgi çekici tasarımlara imza atar.

Minişler, Minnie Mouse, Shimmer And Shine gibi çizgi film karakterlerini kaliteli baskılarla ulaştıran ürünler, çocukların hoşuna giden dizaynları ile ebeveynleri ve çocukları mutlu eder. Ebeveynlerin hayatlarını tamamen değiştirecek anların yaklaştığını haber veren Baby Shower partileri ise, bebeklerin gelişini kutlamak üzere eş dostun bir araya geldiği ve bebek için hediyelerin yer aldığı duygusal organizasyonlar arasında bulunur. Bu organizasyonları sevimli şekilde haber veren ürünler, temaya uygun semboller barındırır. Beşik, bebek arabası veya leylek ağzında bebek şekillerini barındıran davetiye baskı modelleri, Baby Shower partileri için dijital baskı teknolojisini verimli biçimde yansıtır. Hayattaki unutulmaz anlara tebessümle eşlik eden Trendyol, yıllar boyu hatırlanacak günlerin habercilerini sizlere ulaştırır.

Özel Hissettiren Farklı Form ve Şekillerde Davetiye Çeşitleri

Özel Hissettiren Farklı Form ve Şekillerde Davetiye Çeşitleri

Klasikleşen organizasyonlarla birlikte sunulan bu ürünlerde sıradan aksesuarlar yerini farklı tasarımlara bırakır. Çok çeşitli ebat seçenekleriyle sizlerin beğenisine sunulur. Farklılık arayışında olan ve ilginç konseptlerle misafirlerin karşısına çıkmak isteyen kişilere özgü piyasaya sürülen 3 boyutlu davetiye, birçok ihtiyacı bir arada karşılar. Katlandığı yerden açıldığı zaman içerisinden çıkan “Evet” yazısı, ağaçlar arasında gelinin ve damadın birlikte olduğu figürler, kelebek ve kuş desenleri genellikle düğün veya nişan gibi organizasyonlarda 3 boyutlu seçenekler arasında yer alır. Kutulu, ahşap, mühürlü, tuğralı, ikili, bambu, hareketli fotoğraflı ve rulo davetiye modelleri de özel günlerinizden sevdiklerinize kalan eşsiz bir anı olur.

Ayıcık, çizgi film karakterleri vb. sevimli baskılar ise çocukların mutlu anlarını unutulmaz kılmak adına davetiye şablon yapısına eklenir. İnce kağıtlar kullanım açısından yıpranmalara daha fazla alan tanırken kolayca kıvrılabilir. Bunun yerine kalın kağıtlardan tasarlanan ürünlerin tercih edilmesi uzun ömürlü bir kullanım için ideal olur. Özgünlüğü yaratıcı detaylarla birleştiren tasarımlar, farklılık arayanların imdadına yetişirken görsel açıdan doyurucu zevkler yaşatır. 3D modeller, kağıt veya zarf açıldığı anda estetik sembollerin ortaya çıkmasına aracı olurken misafirlerin evlerinde rahatlıkla sergileyebileceği dekoratif ürünler olarak yer alır. Emojili davetiyeler ise eğlenceli stilleriyle çocuklar için son derece uygundur. Her tarza hitap etmeyi amaç edinen koleksiyon, marjinal kişiliklerin yansıtılmasına aracı olur.

Kendinden zarflı davetiyeler, ilgi çekici tasarımları ile kişilerin beğenisini kazanır. Zarfsız davetiye modelleri ise modern tasarımlardan hoşlananların favorilerinin arasında yer alır. Davetiye mührü barındıran modeller, zarif ve zengin bir görünümün oluşmasını sağlar. Düğün veya nişan gibi çift organizasyonlarında genellikle bireylerin isimlerinin baş harfinin yer aldığı mühürler birçok sembolü de bünyesinde barındırır. Sıklıkla zarfların açılma bölümüne işlenen mühürler çok farklı tasarımlar için görsel bir şölen oluşturabilir.

Kraliyet ailesi konseptli organizasyonlara özgü tasarımlar, avangart tarzlar ile uyum sağlar. Parmak izli, yandan çekmeli, ipli, sıvama, renkli, resimli, desenli, şeffaf, pleksi ve kokulu davetiye seçenekleriyle de yaratıcılığınızı gözler önüne serebilirsiniz. Kendiliğinden mühürlü olanların yanı sıra sade formlarla naif dokunuşları buluşturan pek çok küçük davetiye modellerine ev sahipliği yapan Trendyol, her ihtiyacı karşılamayı hedefleyen ürünleriyle sizlerin beğenisini her alanda kazanır.

Özgün ve Şık Tasarımlarıyla Materyallerine Göre Davetiye Çeşitleri Nelerdir?

Özgün ve Şık Tasarımlarıyla Materyallerine Göre Davetiye Çeşitleri Nelerdir?

Vintage, retro, maskülen, feminen, ihtişamlı, avangart, country vb. tarzda oluşturulan modeller her zevke uyum sağlayabilecek stillerde bulunur. Nostaljiden hoşlanan kişiler kronolojik davetiye modellerine ilgi gösterirken country tarzında minimal ebatlara sahip ürünler de sıklıkla tercih edilir. Kutu halinde sunulan veya yanında ufak hediyelerle birlikte servis edilen seçenekler ise daha zengin konseptlerin öncüsü olarak misafirlere armağan edilir. Pleksi veya ahşap gibi farklı materyallerin kullanıldığı ihtişamlı tasarımlara eşlik eden inci taneleri fiyat aralığında biraz üst sıralarda yer alırken oldukça şık görünür. Davetiyeler, pek çok farklı materyalden imal edilebilir. Örneğin PVC, kraft, kalın karton ve çuval bezi davetiye modelleri, bu duruma örnek olarak gösterilebilir.

Dikdörtgen, kare, köşeli yapıların yanı sıra asimetrik kesimlerle koleksiyonda yer alan ürünler, kişi zevkine göre kolaylıkla şekillenir. Geri dönüşümlü kağıtların kullanıldığı bazı modeller ise çevre dostu imajlarıyla dikkat çeker. Aynı zamanda bu modeller misafirlere sosyal mesaj verilmesine aracı olacak seçeneklerden olurken farklı tasarımlarla beğeni kazanır. Unutulmaz hatıraların zihinde parlaması adına hazırlanan ürünler, seneler geçmesine rağmen sıcacık hissettiren anıların anahtarını sunar. Çiftlerin birbirlerini gördükleri zamanki heyecanını yansıtan kalp atışlarının ritmini işleyen tasarımlarla estetik duruşunu katlayan ürünler, özel anları haberdar ederken birbirinden şık duruşlarıyla göz doldurur.

Zengin çeşitleri ve ince ayrıntıları sayesinde gönülleri fetheden ve müşterileri cezbeden modeller birçok alternatif barındırır. Romantik düğün konseptlerine uyumu ile kalpleri ısıtan çiçek motifli modeller, bahar mevsiminde gerçekleşecek organizasyonlar için oldukça idealdir. Asil bir şıklığın yanı sıra cesur tasarımlara imza atmak adına siyah kağıtlara işlenen harika desenli modelleri tercih edebilirsiniz. Dantel detaylarıyla birleşen modeller, zarafeti ön plana taşırken düğünün estetik imajını çok önceden misafirlere bildirir.

Bekarlığa veda, doğum günü partisi gibi gençlerin ağırlıkta olduğu eğlenceli organizasyonlar için ise karikatürlerin veya komik figürlerin yer aldığı çeşitler, yıllar boyu o unutulmaz anların tekrardan zihinlerde canlanmasına aracı olur. Davetiye etiketinin kullanıldığı tasarımlar da büyük ilgi görür. Her temaya ve zevke uygun modelin bulunduğu Trendyol, hayatta bir kere yaşanacak harika günlere eşlik eden ürünleriyle her daim yanı başınızda bulunur.

Doğru Davetiye Seçimi Nasıl Yapılabilir?

Doğru Davetiye Seçimi Nasıl Yapılabilir?

Matbaa ve baskı sektöründeki yenilikleri yakından takip ederek üretimleri gerçekleştirilen davetiye tasarımları, pek çok açıdan farklılık gösterir. Bu tür farklılıklar seçim esnasında göz önüne alınır. Düğün, nişan gibi çiftli organizasyonlarda seçilecekler arasında ortak tercihler yapılır. Düğün davetiyeleri dünya evine giren çiftlerin mutluluğunu sevdikleriyle paylaşmalarına olanak tanırken bu mutlu anların habercisi olur. Tatlı ve bir o kadar da yorucu olan düğün veya nişan hazırlığı sürecinde es geçilmemesi gereken önemli noktalardan biri de ürünün ortak beğenileri yansıtacak şekilde seçilmesidir. Davetiye yazıları ile zarf üzerindeki ismin okunaklı olması önemli kıstaslardan biri olarak karşınıza çıkar.

Özellikle organizasyonun gerçekleşeceği yerin, tarihin ve saatin net okunması kusursuz işleyen planın ilk basamağının geçilmesini sağlar. Davetiye zarfı ise doğru ve kaliteli materyallerden tasarlanmalıdır. Gönderilecek kişilerin ismi kaligrafi tekniği ile yazılacak ise buna uygun zarf seçimi bütünlüğün güzelliği adına önem arz eder. Tasarımda küçük detayların bir araya gelerek oluşturduğu estetik görünüm kişilerin beğenisini kazanır. İki kişinin başrolü paylaştığı organizasyonlarda çiftin ortak beğenisinin bir ürünü sunulurken tek kişinin ön plana çıktığı aktivitelerde kişisel zevkler değerlendirilir. Düğün veya nişan organizasyonu için belirlenmiş bir plan varsa bu plana uygun bir davetiye kağıdı ve tasarımı seçilebilir. Müziğin hiç susmadığı ve notaların ahenkle dalgalandığı bir düğün konseptine uygun olabilecek modeller koleksiyonda yer alır.

Bir tema belirlenmediyse seçimde yardımcı olabilecek bir diğer faktör ise çiftlerin meslekleri veya tanışmalarında etkili olan alanlar olabilir. Örneğin; sinema salonunda tanışan çiftler için klaket biçiminde bir model oldukça ince düşünülmüş eşsiz detay olarak misafirlerin tebessümüne yol açar. Davetiye boyutları ise seçim adına belirleyici olan diğer etmenlerden biri olur. Sıklıkla kullanılan ebatlar; 10&#;15 cm, 12&#;17 cm, 14&#;20 cm olarak sıralanabilir. Bununla birlikte bunlara kıyasla ufak veya büyük boyutta bulunan modeller de kişilerin beğenisine sunulur. Kitap ayracı gibi ince ve uzun olan ürünler, misafirlerin günlük hayatında veya kitap okurken kullanabileceği bir detay olarak 6,5&#;18 cm ebatlarında yer alır. Geniş tasarım aralığı ile sunulan modeller için belli standart kuralları bulunmaz.

Zengin yelpaze arasında kağıt renklerinin çeşitliliği de farklı beğeni kriterlerine uyum sağlar. Sonbahar organizasyonları için kızıl, kahverengi veya sararmış yaprak tonlarını tercih ederek mevsime ayak uydurabilir, tamamlayıcı bir konsept oluşturabilirsiniz. Yaz aylarında ise daha canlı tonlara yönelerek enerjik ve dinamik dizaynların coşkusunu hissedebilirsiniz. Göze hoş gelen tezatlar oluşturmak adına ise davetiye kartları ile zarfları farklı renklerde seçerek zıtlığın gücünden yararlanabilirsiniz.

Tohumlu, çınar yapraklı, çiçekli, papatyalı, fidanlı ve kar taneli davetiye modelleri, mevsim konseptli organizasyonlara zarafet katar. Örneğin yaprak davetiye çeşitleri, sonbahar temalı bir etkinlik için tercih edilebilir. Dokulu, düz, ince veya kalın seçenekleriyle satışa sunulan kartlar; belirli kurallara göre değil, kişilerin zevklerine göre şekillenir. Paket halinde bulunan kartlardan beğenilen bir modeli seçerek kişisel baskı için sipariş vermek özgün tasarımlara imza atılmasını sağlar.

Benzersiz ürünlerin kaliteyle buluştuğu adres olan Trendyol, mutlu günlere eşlik etmek üzere çeşitli tema ve konsept davetiye modellerininf eşsiz tasarımlarıyla karşınıza çıkar. Yetişkinlerden bebeklere kadar her yaş grubunun özel günlerine eşlik eden tasarımların bulunduğu Trendyol, eşsiz tasarımlarla beğeninizi kazanır. Tüm seçeneklere bakarak davetiye fikirleri açısından farklılıklara tanıklık edebilirsiniz. Sade modelleri tercih ederek özgün tasarımlar ekleyebilir ve modelleri kişiselleştirebilirsiniz. Bu tarz özgün tasarımlar çarpıcı desenlere sahip modelleri ile oldukça beğenilir. Çocuklara özel prenses figürlerinden kelebek detaylarına, sevimli pembe tonlardan futbol takımı renklerine kadar geniş yelpazede bulunan çeşitler, miniklerin gönüllerini fethederken arkadaşlarıyla geçirecekleri vakitlerin keyfini katlar.

İhtişamlı tasarımların püskül detayları asil formlarla birleşerek estetik görünümün ortaya çıkmasına yardımcı olur. Organizasyon temasına göre seçim yapılması gereken ürünlerde kişiselleştirilmiş yazıların rahatlıkla yazılabilmesi için uygun kağıt türü ve zarf seçimi yapılmalıdır. Kraft kağıt seçenekleri rustik konsepte uyum sağlar. Kraliyet düğünü yapısında bir organizasyon için ise vintage modellere yönelebilirsiniz. Trendyol kalitesi ile sunulan modeller her alanda zarafeti ve şıklığı bir arada sunar. Dinamik detaylarla canlanan tasarımlar, organizasyonun enerjisinin henüz zamanı gelmeden hissedilmesine aracı olur.

Sevimli Vosvos aracın üzerindeki balonların cıvıltısını yansıtan bir modelin bahar düğününe uygunluğu, yüzlerde tebessüme yol açar. Misafirlerin kitap ayracı olarak kullanabileceği veya vitrinlerde sergileyebileceği kalem davetiye çeşitleri de estetik görüntüleriyle memnuniyet uyandırır. Kitap ayraçlı davetiyeler, misafirlerin beğenisini kazanır. Anahtarlıklı, magnet, şişe ve kahveli davetiye modelleriyle ürünlerin kullanım alanını genişletebilirsiniz. Müzikten hoşlanan biriyseniz piyano, notalı, plak davetiye seçenekleri tam size göre olabilir. Tek parça halinde sunulan ürünlerin yanı sıra 2 veya 3 katlı seçenekler de koleksiyonda yer alır. Bu modeller genellikle 3 boyutlu olarak bulunur. Unutulmaz anların vazgeçilmez eşlikçisi olan Trendyol, davetiye sipariş konusunda müşteri memnuniyetini üst düzeyde sağlarken özgün tasarımlarla kişiselleştirilmiş seçeneklere kavuşmanız adına sizlere gereken detayları sunar.

Bütçe Dostu Davetiye Fiyatları Nasıldır?

Bütçe Dostu Davetiye Fiyatları Nasıldır?

Pek çok faktöre göre belirlenen fiyatları genellikle paketler halinde satılarak belirlenir. Adet, boyut, kağıt türü, kağıt kalınlığı, baskı olup olmayacağı ile birlikte baskı ve yazının kalitesi, zarf olup olmaması, özel tasarım veya hazır model olması, üründe yer alan aksesuarlar ve daha birçok faktör fiyatların belirlenmesinde rol oynar. Örneğin 50, , , ve adet davetiye seçeneklerinin fiyatlandırma aşamasında öncelikli olarak üretim için kullanılan materyalin miktarı göz önünde bulundurulur. Standart biçimde sunulan yekpare modeller klasik tarzın her yönünü yansıtır. Bununla birlikte farklılık isteyenler adına sade bir karta eklenen gösterişli davetiye çerçeveleri büyük beğeni toplar. Yaldızlı tasarımlardan naif çizgilere kadar her stile uygun modelin yer aldığı koleksiyonda geniş aralıkta yer alan fiyat yelpazesi, bütçelere dost olur.

Koleksiyonun ayrı kategorilerinin fiyatlandırılması ise birbirinden farklı seyreder. Örneğin; nişan, düğün, kına gibi çiftlerin başrolde olduğu organizasyonlar için hazırlanan tasarımlarda fiyatlar farklıyken davetiye doğum günü seçenekleri ayrı skalada değerlendirilir. Özelleştirilen her detayın farklılığa neden olduğu fiyatlar göz önüne alındığında tekli veya onlu basamaklarda ürün piyasada pek fazla bulunmaz. Bu tarz seçenekler genellikle minimum davetiye adet şeklinde sunulur. Davet edilecek misafir sayısına göre seçilmesi gereken miktar belirlenirken bütçenin de göz önüne alınması gerekir.

Çok sayıda misafirin katılım göstereceği organizasyonlarda boyut olarak küçük davetiye adet tercih edilebilir. Kişilerin ihtiyaçları baz alınarak yapılan tasarımlar, müşterileri mağdur etmemek adına geniş seçenekler sunar. Şeffaf, transparan, dokulu, gömme veya düz kağıtlar müşteri seçimine bırakılır. Ayrıca seçilecek yazı ve baskı türüyle uyumlu kağıtların tercih edilmesi de önem taşır. Dijital baskıyı kaliteli ve okunaklı biçimde yansıtabilecek kağıtlar deformasyona uğramayan yapıları ile sıklıkla tercih edilir. Kaliteli ve doğru alışverişin adresi Trendyol, özel anlarınızda sizi yalnız bırakmayacak modelleri ile yıllarca hatırlanacak hatıralara imzasını atar.

Kız ya da erkek olsun; evlenmek, düğün yapmak bir insanın hayatında ki en önemli ve özel olaylardan birisidir. Hatta birçok insan için en önemlisidir. Evlilik kararı alındığı zaman her iki taraf için de tatlı bir telaş başlar. Düğün yapılacak yerin seçimi, menü hazırlanması, düğün alışverişi ve tabii ki düğün davetiyesi. Düğün hazırlıklarının yapıldığı dönemde, karar verilmesi en zor olan konulardan birisi de düğün davetiyesi konusudur.

Çünkü davetiye konusu tamamen kişinin zevkiyle ilgili bir durumdur. Bazıları klasik davetiye modellerini tercih eder, bazı insanlar esprili ve anlamlı biçimde hazırlanmış olan davetiyeleri tercih eder, kimileri de bilinen davetiyelerden çok farklı ve ilginç davetiye modellerini tercih eder. İşte düğüne baştan sona farklı bir hava katacak, farklı ve ilginç davetiye modelleri

Mermer desenli mühürlü davetiye

Mermer desenli mühürlü davetiye

Mermer zemin üzerine zeytin dalları tasarımı bulunan bir davetiye modelidir. Zeytin dalı aynı zamanda barışı ve aşkı simgeler. Gold mühür ve gri zarfın eşsiz uyumu ile hazırlanmıştır.

Kış Temalı Davetiye

Kış Temalı Davetiye

Kış mevsiminin en güzel zamanlarından birisi de her tarafın beyaza büründüğü ve karın yağdığı zamandır. Sade, modern ve zarif bir tasarım ve kar taneleri görüntüsü ile hazırlanmış olan bir davetiyemizdir. En special davetiye modellerimiz arasında yer alır.

Kır Konsepti Düğün Davetiyesi

Kır Konsepti Düğün Davetiyesi

Kır konseptinin işlendiği bir davetiyedir. Romantik ve farklı bir davetiye tercih eden çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği davetiyelerden birisidir. Çiçeklerin zarif görünümü, beyazın sadeliği ve kır konsepti ile hazırlanan bir davetiyedir.

Sonbahar Tasarımlı Davetiye

Sonbahar Tasarımlı Davetiye

Birçok kişinin en sevdiği mevsim sonbahar mevsimidir şüphesiz. Romantik ve farklı bir davetiye arayan çiftlerin tercih ettiği davetiye türlerinden bir başkasıdır. İsim ve kına kartlı, sonbahar tasarımı ve yaprak tasarımı ile hazırlanmış olan bir davetiyedir.

Lavantalı Kraft Davetiye

Lavantalı Kraft Davetiye

Lavanta kokusunu sevmeyen çok az insan vardır. Jüt ipi ile birlikte yapay lavanta ve isim kartlarıyla birlikte hazırlanan bir davetiye modelidir. En special davetiye modelleri arasında yer alır.

Google Temalı Davetiye

En mutlu gününüzü kendi mesleğinizden bir şeyler katarak duyurmak ister misiniz? Google temalı davetiye örneğinde görüleceği gibi çiftler düğün davetiyelerini seçerken mesleki objelerden, unsurlardan faydalanabiliyorlar. Bu çiftimizden biri sanıyoruz bir reklam ajansı sahibi ve ya çalışanıdır 🙂

Elektrik Faturası Temalı Davetiye

Bu davetiye modelinde olay tamamen farklı bir boyuta taşınmış. Verilmek istenen mesaj elektirik tüketiminde ücretlerin fazlalığımı yoksa en mutlu günlerinde oluşacak ambiyans mı tam olarak bilemedik.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir