artuklu öğretmenevi / Artuklu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu (Artuklu, Mardin) – Nibiyo

Artuklu Öğretmenevi

artuklu öğretmenevi

Mardin Artuklu Öğretmenevi

Mardin Artuklu Öğretmenevi, MARDİN ili 13 Mart Mahallesi Sokak No:7 Artuklu Mardin adresinde yer alan 26 oda ve 80 yatak kapasiteli bir işletmedir. Ayrıca tesiste restoran, lokal, çok amaçlı salon 24 saat sıcak su da mevcuttur.

Şehir merkezinde yer alan Mardin Artuklu Öğretmenevi şehirler arası otobüs terminaline 1 km, hava alanına 15 km uzaklıkta, Mardin Kalesi&#;nin batısında Yenişehir semtinde hizmet vermektedir.

Mardin Artuklu Öğretmen evi otel bölümün iki kişilik 8 oda ve üç kişilik 18 oda olmak üzere toplam 26 oda ve 80 yatak kapasitesine sahiptir. Tesiste otel bölümü dışında restoran, toplantı salonu, kafeterya, lokal, mescit, bahçe ve 2 ayrı düğün salonu yer almaktadır.

Mardin Artuklu Öğretmenevi Zınnar düğün salonu ve Dara düğün salonunda düğün, nişan, kutlama vb organizasyonlar düzenlenebilmektedir. Düğün salonu rezervasyonu ve fiyatları için lütfen tesis ile doğrudan iletişime geçiniz.

Mardin Artuklu Öğretmenevi Fiyat Bilgileri Hatalı Fiyat Bildir
Not: Rezervasyon ve güncel fiyat bilgileri için sol kısımdaki telefon numaralarından kurum ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. funduszeue.info öğretmenevleri hakkında bilgi veren rehber bir sitedir, kurumlar ile ilişkimiz bulunmamaktadır.
Kişi Başı Konaklama Fiyatları
ÖğretmenKamuSivil
Kişi Başı
2 Kişilik Oda Tek Konaklama
ÖğretmenKamuSivil
2 Kişilik Oda

Mardin Artuklu Üniversitesi Uygulama Oteli

Mardin Artuklu Üniversitesi Uygulama Oteli Mardin&#;de konaklama ihtiyacınız için kurulmuş bir misafirhanedir.  Kamu personellerinin ile sivillerin de konaklayabileceği bir yer olan Mardin Artuklu Uygulama Oteli Mardin &#;de ucuza kalınabilecek  yerlerden sadece bir tanesidir. İş planlarınızda, tatil programlarınızda ve ya  yol üstü güzergahınızda tercih edebileceğiniz misafirhanelerden biridir.

 

 

Mardin&#;de Gezilecek Yerler;

  • Mardin Ulu Cami
  • Deyrulzafaran Manastırı
  • Mardin Müzesi
  • Mor Gabriel Manastırı
  • Kasımiye Manastırı
  • Şehidiye Medresesi
  • Dara Harabeleri
  • Midyat
  • Zinciriye Medresesi
  • Midyat Eski Kent
  • Kırklar Kilisesi
  • Surur Han

 

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Uygulama Oteli Konaklama Ücretleri Ne Kadar?

Resmi Gazete ’de Ocak ayında yayınlanan Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ ile yılındaki güncel misafirhane ücretlerinin taban fiyatları belirlendi.


Güncel fiyat bilgisi için lütfen tesis ile iletişime geçiniz.

 

NOT: Rezervasyon yapmak isteyenler konaklama tarihinden önce Öğretmenevi ile iletişime geçerek müsaitlik durumunu, güncel fiyatları, yemek ücretlerini, oda bilgilerini ve aklınıza takılan soruları öğrenebilirler.

 

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Uygulama Oteli İletişim Numaraları

Mardin Artuklu Üniversitesi Misafirhanesi konaklama yapmak isteyenler için iletişim numarası; 

Tel: 0 99 90

Fax: 0

e-Posta: [email protected]

 

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Uygulama Oteli Adresi

Mardin Artuklu Üniversitesi Misafirhanesi konaklama yapmak isteyenler için adres bilgisi; Artuklu yerleşkesi, Diyarbakır yolu Artuklu/MARDİN     

 

 

 

Devlet Misafirhanelerinde Klima ve Televizyon Var mı?

Misafirhanelerinin birçoğunun standart odalarının içerisinde klima, televizyon, mini buzdolabı ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır.  Rezervasyon yapılmadan önce misafirhane ile iletişime geçilerek oda bilgisini sorabilirsiniz.

 

Devlet Misafirhane Yemek Ücretleri Ne Kadar?

Kamu kurumlarına ait misafirhane, polisevi, öğretmenevi ve konukevlerinin bir çoğunda yemek hizmeti verilmektedir. yılı Ocak ayında Resmi Gazete’de yayınlanan Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ konulu tebliğde, 24,80, 31,30 ve 37,70 TL olarak belirlenmiştir. Ancak misafirhanelerin konumu, hizmet standartları ve bulunduğu yere göre fiyatlarda değişkenlik gösterebilir. Rezervasyon yapılmadan önce konukevi ile iletişime geçilerek yemek ücretlerini sorabilirsiniz.

 

Devlet Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir?

Devlet misafirhaneleri ülkemizin hemen hemen her ilçesinde çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ait tesisler bulunmaktadır. Kamu ve kuruluşların kendi belirledikleri yönergelere göre kimlerin kalacağı ve ücretlendirme politikaları değişkenlik gösterebilir. Kamu ve kuruluşların kendi personellerine ve sivil vatandaşlara hizmet vermektedir.

 

Hangi Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Misafirhaneleri Var?

Ülkemizde birçok kamu kurum ve kuruluşunun misafirhaneleri bulunmaktadır. Bunlar;

  1. Öğretmenevleri
  2. Polisevleri
  3. Üniversitelerin Konukevleri
  4. Orman Müdürlüğü Misafirhaneleri
  5. DSİ Misafirhaneleri
  6. Karayolları Misafirhaneleri
  7. PTT Misafirhaneleri
  8. TCDD Misafirhaneleri
  9. SGK Misafirhaneleri
  10. Uygulama Otelleri
  11. TEDAŞ Misafirhaneleri
  12. Sendika Misafirhaneleri
  13. Belediye Misafirhaneleri
  14. Özel İdare Misafirhaneleri

 

 

 

Artuklu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu (Artuklu, Mardin)

Adres: 13 Mart Mahallesi Sokak Numara: 7 Artuklu &#; Mardin
Telefon: 0 70 80
Faks: 0 22 03

Öğretmenevi

Artuklu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu (Artuklu, Mardin)

Öğretmenevi, öğretmenler için tahsil edilmiş olan öğretmenlerin sosyal aktivitelerini karşılayacakları bina ya da binalardan daha küçük olan yapılardır. Öğretmenevlerinde eğitim görevlisi geçici konaklamalarını karşıladıkları gibi, yiyip içme gibi günlük ihtiyaçlarını da karşılamaktadırlar.

Öğretmenevlerinde, öğretmenlerin sosyal aktivitelerin yanı sıra birbirleriyle tanışma imkânları bulurlar. Her daldan öğretmenlerin bulunduğu bu yapıya gitme zorunluluğunu yoktur. Öğretmenevinde buluşan öğretmenler, öğrencilerine daha iyi nasıl hizmet verecekleri hakkında fikir alışverişi yapar.

Eğitimin daha kaliteli hale gelmesi için neler yapılması gerektiğine, eğitim ve öğretimde nelerin eksik olduğuna ve bu benzeri eğitim kalitesini yükseltme adına birbirleri ile iletişim halinde olurlar.

Öğretmenevleri sadece okul müdürü, müdür yardımcısı, öğretmen, öğretmen adayı ve öğretmenlik görevini yapmış emekli olmuş kişiler için hizmet veren yerlerdir. Eğitim görevlisi haricinde, üye olmayan kişiler öğretmenevlerinde konaklama ve diğer hizmetlerinden yararlanamazlar.

Emekli öğretmenlerin daha fazla tercih ettiği bu yapılarda deneyimli öğretmenler ve yeni görev almış, göreve hazırlık yapan öğretmenlere de iletişim halindedir. Yılların vermiş olduğu bilgi birikimini emekli öğretmenler, yeni başlayan öğretmenlerle sohbet ederek onların eğitim ve öğretim hayatında öğrencileri için daha nasıl başarılı olacakları hakkında fikirlerini dile getirirler.

Anlaşılacağı üzere Öğretmenevleri, öğretmenlerin ihtiyaçlarını karşılama, birbirleri ile iletişime geçerek eğitim kalitesini artırmaya yarayan Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı olan resmi yapılardır.

MARDİN ARTUKLU Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Okul Adresi : 13 MART MAH. SK. ÖĞRETMEN EVİ BLOK NO: 2 ARTUKLU / MARDİN

Okul Kodu :
Telefon : Tel 0 70 80 GSM 47 07
Web Sitesi : funduszeue.info

Çevre : Şehrin merkezinde, özel-kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet vermekte olup halka açıktır.
Ulaşım : 13 Mart Mah. Sok. No:7 Artuklu / MARDİN
İl/İlçeye Uzaklık : İl Merkezi

Öğrenci Sayısı : Derslik :4 Konferans Salonu :1 Yemekhane :1
Öğretmen Sayısı : 5 Öğrenci Derslik :4 Konferans Salonu :1 Yemekhane :1
Derslik Sayısı : 4 Konferans Salonu :1 Yemekhane :1
Ders Saatleri :
Fen Lab. :

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi: Hizmet Alanı:
Zorunlu Çalışma Süresi: Hizmet Puanı:

Harita :

Okul Kadrosu :

Abdulbasıt D.(Müdür)- Mehmet Y.(Müdür Yardımcısı)- Orhan İ.(Müdür Yardımcısı)-

Okuldan Haberler :

YEMEK FİYATLARIMIZYEMEK FİYATLARIMIZ

DÜĞÜN SALONLARIMIZDÜĞÜN SALONLARIMIZ

KONAKLAMA FİYATLARIKONAKLAMA FİYATLARI

RestoranRestoran

15 TEMMUZ SALONU15 TEMMUZ SALONU

KAMERİYEKAMERİYE

ERKEK KUAFÖRÜ FİYAT TARİFESİERKEK KUAFÖRÜ FİYAT TARİFESİ

MESCİTLERİ YENİLEDİKMESCİTLERİ YENİLEDİK

Başarılar :




Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :

Okul hakkında gönderilen yorumlar :


Güncelleme tarihi:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası