şanlıurfa da sahibinden kiralık evler / ŞANLIURFA'DA SAHİBİNDEN A'DAN Z'YE SATILIK KİRALIK İLANLAR

Şanlıurfa Da Sahibinden Kiralık Evler

şanlıurfa da sahibinden kiralık evler

Şanlıurfa Kiralık Daire Arama Rehberi

Şanlıurfa Kiralık Dairelar Hakkında Bilgiler

Şanlıurfa kiralık daire ararken dikkat edilecekleri ve kiralık dairede yaşamanın kazandıracağı avantajları sizler için derledik. Şanlıurfa'da kiralık daire bakanların aradığı kriterler kişiye göre farklılık gösteriyor. Bu kriterler baz alındığında kimisine göre bütçe önemliyken, kimilerine göre dairenin ve çevrenin özelliklerine dikkat ediliyor. Evin merkezi konumda ve ulaşım akslarına yakın olması da özellikle Şanlıurfa'da çok önemli bir kriter oluyor.

Yapılan araştırmalara göre; Şanlıurfa ili, kiralık dairede yaşamak isteyenler için en çok tercih edilen iller listesinde üst sıralarda yer alıyor.  Şanlıurfa; doğuda Mardin, batıda Gaziantep, kuzeyde Adıyaman, kuzeydoğuda Diyarbakır illeri ve güneyde Suriye ile sınır komşudur.

Yapılan araştırmalara göre; Şanlıurfa ili, kiralık konutta yaşamak isteyenler için en çok tercih edilen iller listesinde üst sıralarda yer alıyor. Şanlıurfa Türkiye’nin en kalabalık sekizinci şehridir. Yazları son derece sıcak ve kurak bir iklime sahip olan şehir, kışı serin ve nemli geçirir.

Şanlıurfa'da Kiralık Daire Bakanlara Kentin Ekonomik Yapısı

Şanlıurfa kiralık ev tercih edecekler için, şehrin ekonomik durumu hakkında bilgi sahibi olmaları adına yapılan araştırmalar sonucunda;

Şehirde yaşayanların geçim kaynağı başta tarım olmak üzere hayvancılık, turizm ve sanayi ürünleridir. Harran Ovası'da başta olmak üzere toprakları oldukça verimlidir. Hayvancılık olarak küçükbaş hayvancılık yapılmaktadır.  

Ayrıca Şehrin yaklaşık 12 km kuzeydoğusunda, MÖ yılına ait olduğu düşünülen ve dünyanın bilinen en eski tapınağı olan Göbeklitepe bulunmaktadır.

Şanlıurfa Kiralık Daire Arayanlara Demografik Bilgiler

Yılı Ocak ayı TÜİK Verilerine göre Şanlıurfa ili nüfusu kişiye ulaşmıştır. Şehir nüfusu Türkiye’nin en kalabalık sekizinci şehridir. Kent nüfusunun %49,6’sı kadın, %50,4’ü erkektir. Nüfusu bir önceki yıla göre kişi artmıştır. Ortalama 20 yaş ile ülkenin dinamik şehirlerinin başında gelir. İlin yüzölçümü km2dir. İlde km2’de kişi yaşamaktadır. Hanehalkı 3,37 kişi olarak hesaplanmıştır. Şanlıurfa kiralık daire tercih edecekler, oldukça hareketli bir emlak piyasası ile karşı karşıya kalacaklardır. 

Şanlıurfa'nın İlçeleri 

Şanlıurfa'da 5’i merkez olmak üzere, 13 ilçesi ve belediyesi vardır. Bu ilçelere bağlı mahalle bulunmaktadır. Nüfus artış oranı en yüksek olan ilçesi Karaköprü iken, Bozova’da nüfus oranı en düşük artışa uğrayan ilçesidir.

Şanlıurfa'da kiralık ev bulabileceğiniz 15 ilçe şu şekildedir: 

 

- Akçakale

- Birecik

- Bozova

- Ceylanpınar

- Eyyübiye

- Halfeti

- Haliliye

- Harran

- Hilvan

- Karaköprü

- Siverek

- Suruç

- Viranşehir

Şanlıurfa Kiralık Daire Fiyat Bilgisi

Eğer Şanlıurfa'da uygun fiyatlı kiralık daire arayışınızı mutlu sona ulaştırmak isterseniz, bölgede yer alan emlakçılara danışabilir veya EmlakJet listeleme sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. 

EmlakJet Bölge Verilerine göre, 

 

- Şanlıurfa'da kiralık evlerin ortalama büyüklüğü metrekare civarındadır. 

- Metrekare birim fiyatı 13 Türk Lirası iken 

- Evlerin ortalama kiralama fiyatı Türk Lirası olarak karşımıza çıkmaktadır. 

 

Ayrıca,

 

- 1+1 odalı, 70 metrekarelik bir ev yaklaşık olarak Türk Lirası,

- 2+1 odalı, metrekarelik bir ev yaklaşık olarak Türk Lirası,

- 3+1 odalı, metrekarelik bir ev yaklaşık olarak Türk Lirasından kiraya sunulmaktadır.

 

Ancak bu rakamlar, ortalama verilerdir. Evi kiralamadan önce, ortalama olarak ne kadar süre yaşayacağınızı, kaç kişi ve hangi şartlarda yaşam sürdüreceğinizi belirleyerek arama yapmanızı öneririz. Seçtiğiniz evin konumuna, ulaşım imkanlarına, yer aldığı cephesine, bina yaşına gibi etmenlere göre değişebileceği unutulmamalıdır. Emlakçıdan ya da sahibinden Şanlıurfa Kiralık Daire fiyatlarına funduszeue.info’dan daha detaylı olarak ulaşabilirsiniz.

Şanliurfa bölgesindeki kiralık daire

Fiyat: TL

Metrekare aralıkları

0 TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL - TL

TL +

&#; Daha fazlası

odalı

1+ odalı

2+ odalı

3+ odalı

4+ odalı

Alan: metrekare

Metrekare aralıkları

0 - 15 metrekare

15 - 30 metrekare

30 - 45 metrekare

45 - 60 metrekare

60 - 75 metrekare

75 - metrekare

- metrekare

- metrekare

- metrekare

- metrekare

+ metrekare

&#; Daha fazlası

banyolar

1+ banyolu

2+ banyolu

3+ banyolu

4+ banyolu

Resimler

kiralık daire ilanı bulundu

Sahibinden Kiralık Daire Şanlıurfa

Sahibinden kiralık daire Şanlıurfa ilanlarına bakıyorsanız web sayfamızda bu lokasyonda bulunan ilanları değerlendirmeye alabilirsiniz. Çünkü web sayfamız kiralık daire kategorisinde pek çok altenatif sunmaktadır. Bunun için yapmanız gereken kurumsal ve bireysel çerçevede açılmış ilanları inceleyerek değerlendirmeye almak olacaktır.

Sahibinden Kiralık Daire Şanlıurfa

Web sayfamız çok yönlü bir ilan sayfası olduğundan Sahibinden kiralık daire Şanlıurfa aramanız dışında farklı kategori ve lokasyonlarda olan ilanlara da bakabilirsiniz. Sitemizin her gün yeni girilen ilanlarla güncellenmesi ve pek çok ilan seçeneğinin olmasından dolayı da tercihlerinize göre bir daire bulmanız çok kolay olacaktır. Üstelik filtreleme sistemimizi kullanarak arama seçeneklerini daha da daraltarak aradığınız daireyi daha kısa sürede bulabilirsiniz. Bu arada hatırlatmak isteriz kurumsal üyelerimizin ilanlarını beğendiğinizde sizlere portföylerinde bulunan diğer alternatifleri de gösterecekleri için sizin de seçeneğiniz çoğalacaktır. Böylelikle bütçenize ve binanın durumuna göre olan ilanları kıyaslayabilir ve daha doğru bir karar verebilirsiniz. Bununla birlikte kurumsal yayıncılar kira kontratı gibi resmi işlemlerde sizlere tam destek vermektedirler.

Sahibinden Satılık Arsa Şanlıurfa

Az öncede bahsettiğimiz gibi sayfamız çok yönlü bir sayfa olduğundan yatırım için de gayrimenkul ilanları bulunmaktadır. Eğer bu ilimizde bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız sahibinden satılık arsa Şanlıurfa ilanlarına bakmanızı tavsiye ederiz. Sayfamızda satılık arsa dışında satılık tarla, satılık daire, satılık yazlık, satılık villa, satılık müstakil ev, satılık bina, satılık kafe, satılık büfe, satılık ofis, satılık dükkan, satılık mağaza, satılık benzin istasyonu, satılık fabrika, satılık iş yeri gibi kategorilerede bakarak yatırım olanaklarınızı genişletebilirsiniz. Elbette ilanları incelerken ilgilendiğiniz ilanları favorilemeyi unutmayınız. Çünkü bu sayede ilandaki değişikliklerden anında haberdar olursunuz. Gayrimenkulun fiyatı düşmüş mü veya satılmış mı gibi. Sitemizin bu özelliğinden faydalanabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir. Kısa süre içinde oluşturacağınız profil oluşturma işleminden sonra takibe aldığınız ilanlarla ilgili bilgilendirme mesajı almaya başlarsınız. Bununla birlikte dilerseniz sizlerde satmak veya kiraya vermek istediğiniz gayrimenkulünüz için ücretsiz bir şekilde ilan açabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken gayrimenkulünüzün bilgilerini eksiksiz ve doğru bir şekilde girdikten sonra görsellerle desteklemeniz olacaktır. Bizlerde ilanınızın kontrolünü sağlayarak en kısa sürede yayınlanmasını sağlamaktayız. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası