kahramanlı group / KAHRAMANLI GROUP (@kahramanli_group) | Instagram

Kahramanlı Group

kahramanlı group

City Hill Kahramanlı Group fiyat listesi

Kahramanlı Group imzası taşıyan City Hill Evleri 22 bin metrekare inşaat alanına sahip. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede teslimler Mart tarihinde yapılacak. 

dönümlük orman alanının yanı başında hayata geçirilen City Hill Sancaktepe projesinin ilk etabı 6 bin metrekare alana sahip. Projenin ilk etabında toplam konut ve 4 ticari birim olacak. 

1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen City Hill Sancaktepe projesinde dairelerin alanları 67,62 metrekare ile ,56 metrekare arasında değişiyor.  

City Hill Kahramanlı Group fiyat listesi!

Sancaktepe City Hill fiyat listesi bin TL'den başlıyor. Projede iki katlı kapalı otopark alanı olacak.  

Satış Ofisi : Hacısalih Caddesi Eyüpsulan Mahallesi Samandıra Yanyol Bahçeşehir Koleji Arkası City Hill 

Tel: 83 83  

Web: seafoodplus.info

Gizem

Kahramanlı Group’tan Mersin ve bölgeye dev yatırım

TÜRKİYE'YE ilk kara limanını Mersin'e kazandıran lojistik sektörünün önde gelen isimlerinden Kahramanlı Group, ilk etapta 4 milyon Euro'luk yatırımı ile Mersin ve bölgede istihdam sağlıyor. Türkiye'ye ilk kara limanını Mersin'e kazandıran lojistik sektörünün önde gelen isimlerinden Kahramanlı Group, ilk etapta 4 milyon Euro'luk yatırımı ile Mersin ve bölgede istihdam sağlıyor. İhracat konusunda büyük bir TIR filosuna sahip olduklarını söyleyen Kahramanlı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı, "Çok zor olsa da yaptığımız büyük yatırımlarla Türkiye'nin ilk Kara Limanını Mersin'imize kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Kentimizde bu konuda yeterli ve aksamadan hizmet vermek için istihdam sayımızı da artırarak ülke ekonomisine büyük katkılar sağlıyoruz" dedi. Ali Kahramanlı, "Türkiye'de örneği olmayan bir tesise sahibiz. Bu tesisimiz, 55 dönüm üzerinde hem kapalı hem açık alanda kurulu Dry Port (kara limanı). Dry Port tesisimiz bir liman sahası olup, Gaziantep, İskenderun, Kayseri, Konya gibi bölgelerdeki ithalat ve ihracatçılara hizmet veriyor. Uluslararası nakliyede bizim araçlarımızı tercih eden müşterilerimizin Mersin Limanı ile işi olmuyor. Direk bizim Dry Port tesisimizden faydalanıyorlar" diye konuştu.

Mersin(Toroslar)

İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Pazarlama

Pazarlama

Başvuru Sayısı

başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Depolama ve Yurtiçi - Uluslararası Nakliye Organizatörlüğü yapan Kahramanlı Group için Mersin de bulunanGümrüklü Geçici depolama (Dryport) sahamızın mevcut müşteri portföyünü genişletecek , sektörü tanıyan pazarlama ve satış sorumlusu arıyoruz.

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans mezunu,
  • Lojistik Sektöründe müşteri portföyü olan,
  • Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi konusunda en az 5 yıl tecrübe sahibi,
  • Sözlü ve yazılı iletişimi kuvvetli, müzakere ve ikna gücü yüksek,
  • Yeni müşteriler kazandıracak pazarlama ve satış becerisine sahip,
  • Sektörü ve potansiyel pazarları analiz edebilen,
  • Raporlama,  planlama ve organizasyon yönü güçlü,
  • Analitik düşünebilen, pratik ve sonuç odaklı,
  • Yenilikçi, enerjik ve motivasyonu yüksek,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Seyahat engeli olmayan ve aktif araç kullanabilen,
  • Mersin'de İkamet eden
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

İş Tanımı:

  • Pazarda en etkili iletişim kanallarını kullanarak firmaya yeni müşteriler kazandırılması,
  • Müşteri ilişkileri ve personel yönetiminin gerçekleştirilmesi,
  • Satış görüşmelerinde fark yaratıcı çalışmaların yapılması,
  • Fark yaratacak müşteri memnuniyeti için pazarlama stratejilerinin oluşturulması,
  • Müşteri portföyünü genişletmeyi hedefleyen pazarlama çalışmalarının yürütülmesi,
  • Rekabet, standartlar ve sektörün gelecekteki yeri konularında pazarla ilgili bilgilerin  toplanması, analiz edilmesi karlılık çalışmalarının yapılıp  ve yönetime sunulması ,
  • Müşterilere fiyat teklifleri hazırlayıp iletilmesi,
  • Sahadaki satış aktivitelerinin yürütülmesi,
  • Yönetime satış raporlarının hazırlanması.
  • Rakip analizlerinin yapılması,
  • Operasyon ekibi ile işbirliği çerçevesinde müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde sağlanmasına katkıda bulunacak PAZARLAMA ve SATIŞ MÜDÜRÜ aranmaktadır

Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Yapıldı

İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

B sınıfı

Hakkımızda

KAHRAMANLI ULUSLARARASI NAKLİYAT Tic. Ltd. Şti. KAHRAMANLI ULUSLARARASI NAKLİYAT Tic. Ltd. Şti. Uluslararası kara taşımacılığı konusunda faaliyet göstermek amacı ile yılında kurulmasından günümüze başta Türki Cumhuriyetler olmak üzere tüm Avrupa ülkeleri hatlarında hizmet vermektedir. Şirketimiz tamamı öz mal adet çekici ve adet römork tümü model araçlardan oluşan bir araç parkına sahiptir. Şirket merkezi Mersin olup İstanbul irtibat ofisimiz dışında Türkmenistan ‘da garajımız bulunmaktadıseafoodplus.info yıllar sektörde profesyonel olarak hizmet vermiş kişilerden oluşan şirket üst yönetimi, sektörde edinmiş oldukları tecrübeyi operasyonlara yansıtarak KAHRAMANLI’nın hizmet kalitesi açısından sektörde çok özel bir yere sahip olmasını sağlamaktadırlar.Müşteri memnuniyetini esas alan, ciddi, ilkeli ve dürüst çalışmalar sonucunda büyüyerek, sektörden elde ettiği kazancı tekrar sektöre yatırarak; Trilyon TL ödenmiş sermayesi ile Uluslararası Taşımacılık sektöründe ülkemizin köklü firmalarından birisi olmayı başaran KAHRAMANLI ULUSLARARASI TAŞIMACILIK;Bu aşamadan sonraki kadrolaşma çalışmalarında genç dinamik ve deneyimli çalışanlarıyla komple taşımacılıktaki başarılı çalışmalarını, parsiyel taşımacılık, lojistik depolama ve antrepoculuk konularında da sürdürerek müşteri ihtiyaçlarına cevap verecek uygun çözümler üseafoodplus.info prensibimiz hizmet verdiğimiz işletmelere kaliteli, düşük maliyetli en önemlisi deneyim ve dinamizmi birleştirerek çağdaş güvenilir yenilikçi hizmetler sunarak; hem işletmeler nezrinde tercih edilir olmak ve hem de işletmemizin performansını yükselterek ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.

Şirket Sayfasına Git

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir