izmir kahve festivali programı / Kahve Festivalleri - Kahve Festivali Programı - Mithra Coffee

Izmir Kahve Festivali Programı

izmir kahve festivali programı

İzmir'de Kahve Festivali gerçekleştirildi

İzmir Arena'da düzenlenen festivalde, kahve şefleri ve ustalardan özel teknikler hakkında bilgi alan ziyaretçiler, konserler, atölyeler ve seminerlere katıldı.

Festivali düzenleyici şirketin kurucu ortağı Şahin Aydoğan, kentte 6. kez kahve festivali gerçekleştirdiklerini, üçüncü nesil kahveden geleneksele kadar bütün kahve çeşitlerinin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğunu söyledi.

Kahvenin Osmanlı'dan Avrupa'ya ve oradan da tüm dünyaya yayılan bir armağan olduğunu belirten Aydoğan, "İzmir Kahve Festivali'nde workshoplar, söyleşiler, sanatsal aktiviteler, konserler ve birçok deneyim etkinliği düzenlendi. Ziyaretçilerimiz geldiklerinde kendi zevklerine göre kahveleri deneyimleyebilme şansına sahip" dedi.

Aydoğan, kentte 'da düzenlenen festivale 42 bin kişi katılmıştı.

Ziyaretçi Seçkin Özdemir, her yıl festivale gelmekten büyük keyif aldığını ve bu etkinliklerin sürmesini istediklerini belirterek, "Çok keyifli bir ortam. Burada farklı kahveleri tadabiliyoruz. Farklı insanlarla tanışıyoruz. Hem eğlenceli vakit geçiriyoruz hem de aslında kendimizi geliştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Çisem Ertem de festivale katıldığı için çok mutlu olduğunu, farklı kahve türlerini tatma imkanı bulduğu için kendini şanslı hissettiğini söyledi.

Festivalde Nil Karaibrahimgil ve Ozan Doğulu performans sergiledi.


kahveFESTivalİzmir

&#x;zmir Kahve Festivali Biletiniz Dinamik'ten!

&#x;zmir Kahve Festivali Biletiniz Dinamik'ten!

Yeni hesap aç&#x;l&#x;ş&#x; yap&#x;n, çift kişilik bilet kazanan ilk 10 kişiden biri siz olun!

28 Mayıs'ta Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşecek İzmir Kahve Festivali'ne çift kişilik biletiniz Dinamik'ten! Yeni hesap açılışı yapan ve kampanyadan yararlanmak isteyen ilk 10 kişiye çift kişilik bilet hediye!

Kampanya Koşulları

1.    Kampanyadan Pay Piyasası ve VİOP'da yeni hesap açılışı yapan ve kampanyadan faydalanmak isteyen ilk 10 yatırımcımız faydalanabilir.
2.    Kampanyadan mevcut müşteriler faydalanamayacaktır.
3.    Kampanyadan faydalanacak yeni müşterilerin komisyon oranları Pay Piyasası için Onbinde 5 ve VİOP için Onbinde 4'tür.
4.    Komisyon indirimi talep eden ya da farklı komisyon oranı ile açılan hesaplar kampanyadan yararlanamayacaktır.
5.    Kampanya için çift kişilik biletler; tarihine kadar Pay Piyasası veya VİOP'da hesap açan, kampanyadan faydalanmak ilk 10 yatırımcıya iletilecektir.
6.    Kampanya kapsamında sunulacak biletler 28 Mayıs günü için, 1. Seans ve 2. Seans olarak takdim edilecektir.
7.    28 Mayıs Cumartesi günü 1. Seans için yeni hesap açan ve kampanyadan faydalanmayı talep eden 5 yatırımcımıza ve 2. Seans için yeni hesap açan ve kampanyadan faydalanmayı talep eden 5 yatırımcımıza çift kişilik bilet hediye edilecektir.
8.    28 Mayıs Cumartesi İzmir kahve Festivali Programı


1. Seans
Irmak Karadağ
Umut Kaya
2. Seans
Ayanbeyan
Ege Çubukçu Feat. Güliz Ayla
Bedük


9.    Yatırımcıların kampanyadan faydalanabilmesi için herhangi bir para yatırma veya hacim beklentisi bulunmamaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası