kucuk cop kutusu / MDesign Metal Küçük Çöp Kovası Çöp Kovası, Banyolar, Ev Ofisleri Çöp 2 Paket Kategoride çöp Sepeti

Kucuk Cop Kutusu

kucuk cop kutusu

Çöp Kovası

Atık maddelerin içerisinde biriktirildiği çöp kovaları, hem ofis hem de ev ortamında zaruri olan eşyalardan biridir. Çeşitli amaçlara hizmet eden bu ürünler, farklı ihtiyaç ve zevklere göre pek çok tasarım ve modelde üretilir. Büyük ve orta boy çöp kovası genellikle okul, hastane ve şirket de dâhil olmak üzere ev ortamı dışında kullanıma uygundur. Dış mekân çöp kovası çeşitlerinde belirleyici olan faktörler, ürünün kullanıldığı tesis ve muhafaza edilecek atık türüdür.

Çeşitli dekorasyon detaylarıyla uyum sağlayacak şekilde üretilen çöp kovaları da mevcuttur. Bu ürünler, dekoratif çöp kovası olarak sınıflandırılır. Hasır, desenli, ahşap ve vintage çöp kovası dikkat çekici dekoratif modellerdendir. Evinde otantik bir dekorasyon sevenler, hasır çöp kovası çeşitlerini tercih edebilirler. Geçmiş yıllardaki döneme ait tasarım detaylarına sahip dekorasyonlarını tamamlamak isteyenler için vintage modeller caziptir. Kare çöp kovası, geometrik detayların hâkim olduğu dekorasyonlarla uyum sağlayabilir. Bu ürünler pedallı çöp kovası olarak üretilebilir. Böylece sadece ayağınızla pedala basarak çöp kovasını açabilir ve ürüne hiç temas etmeden kullanabilirsiniz.

Gelişen teknoloji sayesinde, elektronik çöp kovası gibi kullanışlı ürünler günlük hayatın parçası hâline gelir. Ayrıca moda anlayışının değişmesiyle çöp kovalarının, atıkları biriktirmekten çok dekoratif bir ürüne dönüştüğü görülür. Birbirinden farklı zevklere hitap etmeyi başaran dekoratif ürünler arasından seçim yaparak yaşam alanlarına şık bir dokunuş ekleyebilirsiniz.

Mekanların Olmazsa Olmazı Çöp Kovası Modelleri ve Özellikleri

Mekanların Olmazsa Olmazı Çöp Kovası Modelleri ve Özellikleri

İç ve dış mekânda ihtiyaç duyulan, hayatın olmazsa olmazları arasında yer alan çöp kovaları pek çok farklı modelle üretilerek kullanıcıların beğenisine sunulur. Yaşam alanlarının temiz kalmasını sağlayan bu eşyaların pek çok modeli arasından seçim yapmak zor olabilir. Hangi çöp kovasını alırsanız alın seçeceğiniz ürünün kullanışlı ve sağlam olması önem arz eder.

Farklı ihtiyaç ve zevklere göre tasarlanan pek çok farklı model arasında tuvalet, ofis, bahçe, balkon, banyo ve mutfak çöp kovası çeşitleri ürünün kullanılacağı mekâna göre belirlenir. Tuvalet ve banyo için tasarlanan modeller, ortamın sınırlı genişliğine uygun olarak, genellikle daha küçük boy olur. Banyo için mermer çöp kovası çeşitleri oldukça zarif bir kullanım sunar ve diğer malzemelerle takım olarak alınabilir. Ofis içinde kullanıma uygun olanların ise daha şık bir tasarıma sahip olduğu görülür. Bahçede kullanabileceğiniz çöp kovaları, hacim açısından daha büyük olduğu gibi elle teması önlemek üzere açılan özellikte olabilir. Bu ortamlarda tekerlekli çöp kovası modellerinin kullanılması mümkündür. Küllüklü çöp kovası da park ve bahçelerde fonksiyonel bir kullanım sunar.

Mutfağa uygun olan ürünlerin kişinin zevkine göre tercih edilmesi mümkündür. Bu alanlarda kullanabileceğiniz kapaklı çöp kovası modelleri oldukça çeşitlidir. Ürün çeşitleri arasında öne çıkan ankastre çöp kovası, dolabın içinde kapalı bir şekilde durur ve hiç dokunmadan kapağın açılmasıyla aktif hâle gelir. Mutfakta mini boyda tezgâh üstü çöp kovası da tercih edilebilir. Ayrıca slim çöp kovası çeşitleri de ergonomik tasarımı sayesinde mutfakta daha az yer kaplar. Kendinden poşetli çöp kovası mutfak da dâhil olmak üzere sık çöp değiştirilmesi gereken yerler için uygundur. Bu modelin içerisinde bulunan rulo poşet sayesinde çöpü kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Dolap kapağına takılan çöp kovası da mutfakta fonksiyonel bir şekilde kullanılır. Mutfak dolabının kapağına geçirebileceğiniz askılı çöp kovasıyla, yemek hazırlarken tezgâhtaki çöplerden kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Kapaksız çöp kovası ise özellikle dış mekânlarda ve ofislerde işe yarar. Kapalı ortamlar için üretilen kapaksız modeller genelde küçük olur. Bu tür çöp kovalarına ofis içerisinde kâğıt ve ufak çöpler atılabilir. Kapaklı modeller arasında ise koku yapmayan çöp kovası öne çıkar. Bu ürünler, havayı içerisinde hapseden yapısı sayesinde, nahoş kokuların yayılmasını engeller.

Çeşitli Hacimleriyle Kullanışlı Çöp Kovası Modelleri Nelerdir?

Çeşitli Hacimleriyle Kullanışlı Çöp Kovası Modelleri Nelerdir?

Çöp kovalarının hacimleri, ürünün kullanıldığı ortama göre tasarlanır. Ev tipi ürünler genellikle; 3, 10, 12, 15, 16, 20 litre çöp kovası çeşitleri olarak sunulur. Küçük hacimli bu ürünler pek çok farklı renk, desen ve üretim malzemesine sahip olabilir. Evsel atıklar için yeterli kapasite sunan ürünler kullanışlı ve şık tasarımlarıyla ön plana çıkar. Hacim olarak küçük olan araç içi çöp kovası kullanım kolaylığı sunan kompakt ürünler arasında yer alır.

Oda çöp kovası, ufak atıkları sağlamak üzere tasarlandığı için küçük hacimli bir model olarak üretilir. Raylı çöp kovası da genellikle orta hacme sahip ancak koku yapmayan ve kullanım kolaylığı sunan bir üründür. Kapı önü çöp kovası çeşitlerinin büyük bir çoğunluğu da orta hacimlidir. Herhangi bir tesisin kapısının önünde duran bu ürünler; kapaklı, kapaksız, küllüklü, tekerlekli veya ayaklı olabilir.

Kullanım alanlarına göre hacmi büyüyen ürünler dış mekân için tasarlanır. 25, 30, 35, 40, 50, 60, 70, 80, 90, litre çöp kovası çeşitleri hastane ve okul gibi alanlarda kullanıma uygundur. Bu ürünlerin taşınması gereken yük ağırlığından dolayı, ev çöp kovası modellerine göre çok daha sağlam malzemeden üretilmesi gerekir. Ayrıca söz konusu ürünlerin hacmi arttıkça başka özellikler edinmesi de mümkündür. Endüstriyel çöp kovaları, atıkların boşaltımını kolaylaştırmak amacıyla tekerlekli olarak üretilir.

Tıbbi atık çöp kovası da genellikle geniş hacimli ve çöp türlerini ayırt etmek üzere çeşitli renklerde üretilir. Ayrıca bu ürünlerin üzerinde atık türünü belirten ibareler de olabilir. Böylece diğer çöplerden ayrı bir yerde imha edilmesi gereken tıbbi atıkların sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesi mümkün hâle gelir.

Ortama Ayak Uyduran Çöp Kovalarının Tasarımları Nasıldır?

Ortama Ayak Uyduran Çöp Kovalarının Tasarımları Nasıldır?

Çöp kovalarının tasarımı kullanım alanına göre değişiklik gösterir. Dış mekânda kullanılmaya uygun olan modellerin daha geniş kapasiteli ve sağlam malzemeden yapılması önem arz eder. Ayrıca, bu ürünlerin dış ortam şartlarına dayanıklı yapıda olması gerekir. Özellikle okul önünde veya mahalle aralarında kullanılan ürünler konteyner çöp kovası tipindedir. Bu ürünlerin tasarımı dış mekânın gereksinimlerini karşılayacak şekilde geniştir ve günlük olarak boşaltmaya uygundur.

İç mekânda kullanılan ürünlerin tasarımları ise çok çeşitli olabilir. Örneğin banyoda şık bir görüntü için ferforje çöp kovası tercih edilebilir. Demirin dövülerek şekillendirilmesi anlamına gelen ferforje modeller pek çok kişinin zevkine hitap eder. Mutfakta kullanıma uygun modeller ise tezgah altı çöp kovasıdır. Bu ürünler, mutfak gereksinimlerine göre tasarlandığı için sade ve kullanışlıdır. Mutfak atıklarında akma olabileceği için paslanmanın önlenmesi amacıyla plastik çöp kovası modelleri kullanılabilir. Kullanılacak ortama göre farklı malzemelerden üretilen ürünleri tercih edebilirsiniz. Basmalı çöp kovası da sadece ayağınızla dokunduğunuzda kapağı açılan tasarımıyla mutfakta kullanıma uygundur.

Fotoselli veya sensörlü çöp kovası modelleri ise ilginç tasarımlarıyla dikkat çeker. Akıllı çöp kovası çeşitleri arasında bulunan bu ürünleri hiç elinizi temas ettirmeden kullanmanız mümkündür. Söz konusu ürünler elinizi gördüğü anda açılırken siz de otomatik çöp kovasına temas etmeden atığı boşaltabilirsiniz.

Bambu çöp kovası, şık tasarımlarıyla banyolarda sıklıkla tercih edilir. Özellikle banyo çöp kovası seti olarak bambu malzemeyle kaplı ürünler kullanıcıların beğenisine sunulur. Mermer desenli çöp kovası çeşitleri de banyoda tek başına veya set olarak kullanıma uygundur. Yine seramik çöp kovası özellikle banyo seti olarak son derece şık bir görünüm sunar. Tuvalet kâğıtlı çöp kovası ise banyoda oldukça işlevsel bir üründür. Söz konusu ürün, tuvalet kağıdı rulosu ile metal bir bağlantısı olması sayesinde kompakt bir şekilde durur.

Genellikle sade tasarımıyla öne çıkan girdap çöp kovası tezgâh üzerinde kullanıma son derece uygundur. Bu tür ürünlerin üstüne çöple bastırdığınızda kapak içeri doğru aralanır ve atık kovanın içerisine düşer. Basket çöp kovası da büro içerisinde kullanıma uygundur. Masanın altında duran bu ürünlerin kapak kısmı boştur. Böylece ofis içerisindeki küçük çöplerin hızlı ve kolay bir şekilde masanın altına atılması mümkün hâle gelir. Atıkları kolayca atmanıza olanak tanıyan sallanır kapak çöp kovası ise banyo, mutfak ve ofis için idealdir. Bu ürünlerin kapağı her iki taraftan tek bir dokunuşla çöpü atmanıza izin verir yapıdadır. Döner kapaklı çöp kovası da mutfak ve ofis gibi çalışma alanlarında kullanılan fonksiyonel bir modeldir. Döner kapak tasarımı sayesinde ürün, çöp kokularının dışarı sızmasını önlerken atıkların boşaltılmasını kolaylaştırır.

Çöp kovaları çeşitli dekorasyon detaylarına uyum sağlaması için farklı renklerde renklerde üretilirler. Ev ve ofis ortamında tercih edilenler arasında; siyah, yeşil, gri, kırmızı, pembe, mavi, beyaz çöp kovası çeşitleri bulunur. Özellikle beyaz metal çöp kovası, mutfak ve banyoda son derece zarif bir görünüm sunar. Renkli çöp kovası çeşitlerinin farklı desen ve malzeme türleriyle üretilmesi de mümkündür.

Birbirinden Farklı Özellikleriyle Çöp Kovalarının Kullanım Alanları Nerelerdir?

Birbirinden Farklı Özellikleriyle Çöp Kovalarının Kullanım Alanları Nerelerdir?

Birbirinden farklı özelliklere sahip çöp kovaları; ev, ofis, otel, alışveriş merkezi, okul, hastane, kamu ve özel kuruluşlar da dâhil olmak üzere pek çok ortamda kullanılır. Evde kullanılan çöp kovaları genel olarak küçük boyutta ve kompakt yapıda üretilir. Ev tipi ürünler genelde küçük çöp kovasıdır. Ayrıca miniklerin kullanımına uygun olarak tasarlanan çocuk çöp kovası da mevcuttur. Annelerin işini kolaylaştırmak üzere bebek bezi çöp kovası modelleri de bulunur. Kokuyu hapseden bu ürünlerin içerisinde kirli bezlerin birkaç gün boyunca muhafaza edilmesi mümkündür.

Çok kalabalık ortamlarda kullanılan çöp kovası modelleri, ev tipi ürünlerden daha farklı olur. Özellikle hastaneye uygun olarak tasarlanan ürünler, farklı tipteki atıkların atılmasına uygun olarak çeşitli renklerde ve biçimlerde olabilir.

Endüstriyel çöp kovası çeşitleri; restoran, otel, okul veya hastane gibi son derece kalabalık alanlar için uygundur. Bu ürünler arasında oldukça sağlam bir yapıda olan galvaniz çöp kovası endüstriyel ortamlarda sıklıkla tercih edilir. Gövdesi ve taban mukavemeti arttırılmış olan bu tür ürünler, kalabalık ortamlar için son derece uygundur. Özellikle suya çok maruz kalınan alanlarda kullanılan paslanmaz, krom çöp kovası elverişli bir modeldir.

Bakır ve çelik çöp kovası modelleri ise genellikle dekorasyona uyum sağlaması ve kullanışlı olması bakımından tercih edilir. Şık çöp kovası arayışı içerisinde olanlar, bu üretim malzemesine sahip çeşitli modeller arasından zevklerine uygun olanı seçebilirler.

Duvara monte çöp kovası da hijyen sağlanması gereken tüm alanlarda tüketiciler tarafından tercih edilir. Özellikle tuvalet içerisinde kullanabilen bu ürünler, klozet fırçası gibi diğer malzemelerle birlikte set oluşturularak kullanılabilir. Bu ürün sayesinde yerlerin çok kolay bir şekilde paspaslanması ya da temizlenmesi mümkün hâle gelir. Özellikle insan giriş çıkışının yoğun olduğu alanlarda bu ürünler büyük kolaylık sunar.

Ayaklı çöp kovası, bahçede veya dekoratif olarak banyoda kullanılabilir. İkili çöp kovası modelleri ise, bir tarafına evsel atıkları, diğerine geri dönüşüme uygun çöpleri atmanız için tasarlanır. Sürgülü çöp kovası, dolap içerisinde kullanıma uygundur. Dolap içi çöp kovası olarak da bilinen bu ürün oldukça işlevseldir. Dolabın kapağını açtığınızda, bu ürün öne doğru gelir. Kapağı da kendiliğinden açılan ürünle temas etmeden çöpünüzü atabilirsiniz.

Uygun Çöp Kovası Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Uygun Çöp Kovası Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Çöp kovası modelleri arasından ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize uygun bir model seçerken birtakım hususlara dikkat etmeniz gerekir. Bu sayede, kullanım amacına hizmet etmeyen bir ürünü satın almanın önüne geçebilirsiniz.

Öncelikle çöp kovasını ne amaçla kullanacağınız önemlidir. Eğer evde kullanacağınız bir ürün arıyorsanız; mutfak, banyo, çalışma odası için farklı ürünler mevcuttur. Evin içerisindeki alan da belirlendikten sonra bu mekânlarda kullanılmak üzere tasarlanan ürünlere göz gezdirebilirsiniz. Masa üstü çöp kovasını evde çalışma yaptığınız alanda kullanabilirsiniz. Ofiste kullanacağınız ürünler arasında masa altı çöp kovası uygundur. Ambalaj ve kâğıt atıklarınız için delikli çöp kovası kullanabilirsiniz. Tel çöp kovası da masalarda kullanıma uygundur ve koku yapmayan basit çöplerin muhafaza edilmesi için yeterlidir.

Ürünün yapıldığı malzeme bir diğer önemli husustur. Evsel atıklar için özellikle kapaklı ve pedallı ürünleri tercih edebilirsiniz. Metal pedallı çöp kovası, çalışma odanızda işlevsel olarak kullanabileceğiniz bir üründür. Özellikle dış mekânda kullanacağınız çöp kovalarında ürünün materyali büyük önem arz eder. Metal ve teneke çöp kovası seçerken bilhassa dikkatli olmak gerekir. Yanıcı atıkları muhafaza edeceğiniz ürünlerin çelik ve paslanmaz metalden yapılmış olması güvenli bir kullanım deneyimi sunar.

Atık yoğunluğu da çöp kovası seçiminde etkili faktörler arasında yer alır. Restoran ve okul gibi insan nüfusunun yoğun olduğu alanlarda battal boy çöp kovası tercih edilir. Apartman çöp kovası da hacmi büyük ürünler arasından seçilir. Odada veya banyoda kullanılacak bir ürün arıyorsanız mini çöp kovası modelleri yeterlidir.

Temizliği kolay olan ürünler tercih etmeniz, kullanım açısından kolaylık sunar. Estetik bakımdan dekorasyon zevkinize hitap edecek bir çöp kovası seçmeniz de önemlidir. Ürünün, girdiği ortamın uyumunu bozmayacak tasarım özelliklerine sahip olması beklenir. Bu sayede ortam dekorasyonunda bütünlük elde edebilirsiniz.

Çöp Kovası Fiyatları Nasıldır?

Çöp Kovası Fiyatları Nasıldır?

Çöp kovası fiyatları; model, tasarım, renk, üretim malzemesi ve diğer özelliklere bağlı olarak değişim gösterir. Sabit bir fiyatı olmayan bu ürünler arasında seçim yaparken öncelikle ihtiyaçlarınızı belirleyebilirsiniz. Ürünle hiçbir şekilde temas etmek istemiyorsanız dokunmatik çöp kovasını modelleri kullanım beklentilerinizi karşılar. Sensörlü bir tasarıma sahip bu modellerde, hijyenik bir kullanım sunar. Söz konusu modeller, üstün özelliklere sahip olduğu için sıradan çöp kovalarından farklı şekilde fiyatlandırılır.

Ürünün yapımında kullanılan malzeme de fiyat politikası üzerinde belirleyicidir. Seramik çöp kovası, diğer malzemelerle üretilen modellere göre farklı şekilde fiyatlandırılabilir. Son derece şık bir görünüm sunan söz konusu ürünlerle, banyonuzun şık tasarımını tamamlayabilirsiniz. Ürünün hacmi doğrultusunda üretim malzemesi de yoğun miktarda kullanılır. Bu durumda l çöp kovası fiyatlarının daha düşük hacme sahip ürünlerden farklıdır. Farklı atık tiplerinin muhafaza edilmesine olanak tanıyan geri dönüşüm çöp kovası da genellikle geniş hacimlidir. Ayrıca bu ürünler farklı atıkları depolayacak şekilde set olarak hazırlanır.

Farklı model, boyut ve malzeme ile üretilen çöp kovası çeşitleri arasında size uygun olanı belirledikten sonra bütçenize uygun alternatifleri tercih edebilirsiniz. Yüzlerce farklı seçeneği bir arada sunan Trendyol üzerinden bütçenize ve ihtiyacınıza uygun çöp kovası için sipariş verebilirsiniz.

Kişisel verilerimin Mapa Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. (“Şirket”) tarafından doğrudan veya dolaylı pazarlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla işlenmesi suretiyle iletişim bilgilerime; reklam, promosyon, kampanya ve benzeri nitelikte genel ve özel kampanyalar, avantajlar, ürün, hizmet tanıtımları, reklâm, pazar araştırması anketleri ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamalarına ilişkin olarak kısa mesaj (SMS), mobil uygulama, anlık bildirim, e-posta, otomatik makinelerden arama, telefonla arama, bluetooth, beacon kablosuz ağlar, sosyal medya vb. her türlü elektronik iletişim aracı ile ticari elektronik ileti gönderilmesine onay veriyorum ve bu amaçla sınırlı olarak kişisel verilerimin Şirket’in hizmet aldığı üçüncü kişilerle paylaşılmasını kabul ediyorum.
Mapa Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. tarafından sürdürülen müşteri memnuniyetinin sağlanması için anket paylaşımı, ticari elektronik ileti gönderimi, kişiye özel kampanyaların oluşturulması işlemleri için ad, soyad, iletişim bilgisi, IP adresi, müşteri ID bilgisi gibi kişisel verilerimin sunucuları yurt dışında bulunan Persona Click, Insider gibi Şirket iş ortaklarına aktarılmasına izin veriyorum.
Ana içeriğe atla
Amazon Tarafından Gönderilir
  • Songmics Dış Mekan İçin Ayaklı Kül Tablası, Küllüklü Çöp Kovası, İçi Kovalı Çöp Kutusu 60,5 x 24,5 cm, 30 L, Siyah Ltb17C
    Songmics Dış Mekan İçin Ayaklı Kül Tablası, Küllüklü Çöp Kovası, İçi Kovalı Çöp Kutusu 60,5 x 24,5 cm, 30 L, Siyah Ltb17C
    5 yıldız üzerinden 4,7
    Hızlıca göz at

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası