araba alıp satma siteleri / funduszeue.info | Araç Alım Satımı İçin İhtiyacınız Olan Her Şey

Araba Alıp Satma Siteleri

araba alıp satma siteleri

Almanya 2. el araba sahibi olmayı değerlendirmeniz gereken bir ülke. Ancak Almanya&#;da ikinci el araba almak hem heyecan verici hem de göz korkutucu olabilir. Çünkü Almanya&#;da aralarından seçim yapabileceğiniz kullanılmış lüks bir arabaya, Türkiye’ye göre çok daha makul fiyatlara sahip olabilirsiniz. Diğer taraftan alacağınız arabanın herhangi bir arızası ya da teknik eksikliği olmadığından emin olamayabilirsiniz. Almanya’da ikinci el araba alma planınız varsa, her şeyden önce şu soruları kendinize sormanızda fayda var:

  • Ne kadar süre Almanya’da kalacağım?
  • Ne kadar bütçem var?
  • Ne kadar sıklıkla ve ne kadar mesafede araba kullanacağım?
  • Arabaya otoyol da mı yoksa şehir içinde mi daha fazla ihtiyacım var?

Almanya’da aklınıza gelebilecek hemen hemen her türlü kullanılmış arabayı bulabileceğinizi düşünürsek, araba seçimi konusunda bu soruları cevaplamak size çok yardımcı olacaktır. Böylece kafanızda, satın almak istediğiniz arabanın küçük ya da büyük, performansının yüksek ya da benzin tüketiminin düşük olması gibi özellikler netleşecektir. Almanya&#;da kullanılmış araba satın alabileceğiniz farklı kanallar var. Türkiye&#;de de olduğu gibi 2. el araba alım satımı yapan internet sayfaları en çok tercih edilen kanal. Bunun yanında, otomobil üretici bayileri ve herhangi bir otomobil markasından bağımsız olan otomotiv galerileri de kullanılmış araba satın alabilmek için tercih edilebilir. Bu farklı kanallar hakkında daha detaylı bilgileri bu yazıda bulacaksınız.

Başlıklar

Almanya 2. el araba siteleri &#; en popüler üç site

Eğer arabalar konusunda uzmansanız ya da kullanılmış bir arabayı alırken bu konuda uzman biri yanınızda bulunabilirse, Almanya’da 2. el araba alma için kesinlik tercih etmeniz gereken kanal kullanılmış araba alım satımı yapılan internet siteleridir. Bu siteler üzerinden her modelde ve çok sayıda kullanılmış arabaya ulaşabileceğiniz gibi araba galericilerinin talep edeceği fiyatlardan çok daha düşük bir fiyata araba sahibi olabilirsiniz. İnternet üzerinden kullanılmış araba alırken dikkatli olmanız gereken bazı konular var. Çünkü araba alım işlemi tamamlandıktan sonra doğacak masraflardan sorumlu kişi siz olacaksınız. Bu sebepten dolayı kullanılmış bir araba alırken ilanlarda ve arabayı görmeye gittiğinizde aşağıdaki anahtar noktalara çok dikkat etmeniz gerekiyor.

  • kilometre sayacı okuma (kilometre),
  • bir sonraki muayene tarihi (TÜV)
  • ilk kayıt tarihi (Erstezulassung veya EZ)
  • model yılı
  • yakıt türü (dizel/benzin)

İpucu: funduszeue.info ve autoscoutde internet siteleri üzerinden bir aracı incelerken, aracı satın almak için kredi imkanlarına da ulaşabiliyorsunuz.

 DigitalBannerAds VasistdasWebsite x MG

Bu noktalar arabanın değerinin belirlenmesinde de önemli rol oynuyor. Özellikle verilen ilandaki bilgiler ile arabayı görmeye gittiğinizde gördüğünüz belgelerdeki bilgileri birbiriyle karşılaştırıp doğruluğundan emin olmalısınız. Bu internet sitelerindeki ilanların çoğu araba sahipleri tarafından verilir ancak farklı araba galerilerinin de araba ilanlarını bu internet sitelerinde bulabilirsiniz. Arabayı satmak için ilan koyan kurumsal kullanıcılar yani Türkiye’deki ifadesiyle araba galerileri her satışın sonunda arabanın yeni sahibi tarafından değerlendiriliyor. Bu da hangi araba galerisine güvenebileceğiniz konusunda size bilgi sağlıyor. Almanya&#;da kullanılmış araba alım satımı yapan en önemli internet siteleri şunlardır:

  • funduszeue.info &#; milyondan fazla otomobil, ticari araç ve motosiklet ilani bulabileceğiniz funduszeue.info, Almanya funduszeue.info araç alma ve satma siteleri arasında lider durumda bulunuyor.
  • funduszeue.info &#; Ebay Kleinanzeigen (Ebay küçük ilanlar) Almanya’da 2. el araba ilanlarının yanında emlak ilanları ve funduszeue.info eşya ilanları gibi birçok ilana kolayca ulaşabilmenizi sağlıyor.
  • autoscoutde &#; yeni otomobiller, kullanılmış otomobiller, motosikletler ve ticari araçlar satın almak ve satmak için Avrupa&#;nın önde gelen internet sitesi.

Almanya 2. el araba siteleri &#; Otomotiv üreticilerinden

Almanya&#;da BMW, Mercedes ve Audi gibi bir çok otomotiv üreticisi, kullanılmış otomobilleri satın alıp bakımlarını yaptıktan sonra yeniden satıyor. Bunun yanında yine bu şirketler Vorführwagen adı da verilen genellikle showroomlarda gösterilen veya test sürüşleri için kullanılan arabaları çok daha uygun fiyatlara satabiliyorlar.

Almanya&#;da kullanılmamış bir arabanın tam satın alma bedelini ödemeden neredeyse yeni bir araba satın alma imkanı da var. Jahreswagen (yıllık araç) adı altında satılan bu araçların ilk kayıt ve üretim zamanları arasındaki fark en fazla 12 aydır. Jahreswagen almak bu anlamda neredeyse yeni bir araba almaya eş değerdir ve fiyatı da kullanılmamış bir arabaya göre çok daha uygun olacaktır. Bu araçlar genellikle teknik olarak iyi durumda ve düşük kilometrededirler.

Otomotiv üreticilerinin kendi internet sayfalarında kullanılmış bir arabaya, yıllık araç (Jahreswagen) veya test sürüşlerinde ve showroomlarda kullanılmış araç (Vorfuhrwagen) ilanlarını da bulabilirsiniz. Almanya&#;da 2. el araba alma için örnek olarak aşağıdaki BMW, Mercedes, Audi ve Volkswagen marka kullanılmış ve üretici şirket garantisi altında satılan araba ilanlarına ulaşabilirsiniz:

  • funduszeue.info &#; Buradaki araçların birçoğu BMW garantisi ile satılıyor. BWM Premium Selection olarak isimlendirilen bu garanti kapsamında araçlar önceden kontrolden geçiriliyor ve satış sonrası 24 aylık garanti kapsamında satışa sunuluyor.
  • funduszeue.info &#; Mercedes Gebrauchtwagen markası altında ikinci el araçlar satılıyor. Junge Sterne ile satılan araçların çoğu garanti kapsamına giriyor. Diğer markalarda olduğu gibi Junge Sterne ile araçlar muayeneden geçiriliyor ve satış sonrası 5 yıla kadar garanti kapsamına sokuluyor.
  • funduszeue.info &#; Audi Gebrauchtwagen kullanılmış araçları diğer üreticiler gibi kendi internet sitesi üzerinden listeliyor. “ Audi approved :plus” ile kullanılmış araçları satmadan önce detaylı olarak kontrol ediyor ve satış sonrası garanti veriyor.
  • funduszeue.info &#; Volkswagen ise WeltAuto sertifikası ile sattığı kullanılmış araçları kontrolden geçirerek, satış sonrası 5 seneye kadar garanti sunuyor.

Diğer araba markalarının da internet sayfalarından kullanılmış araba (Gebrauchtswagen) ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Otomotiv üreticilerinin 2. el alma avantajları

Bu sitelerden üzerinden Almanya’da 2. el araba alma avantajlarını belirtmemiz gerekiyor:

  • En yakınınızdaki araba bayisine giderek istediğiniz otomobil ile test sürüşü yapabilirsiniz.
  • Bu kanal üzerinden satın alınan otomobiller 2 sene ile 5 sene arasında garanti kapsamına girer.
  • Satın alma işlemlerinin çoğu aracı satan kurum tarafından gerçekleştirilir.
  • Düşük faiz oranlı finansman seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Bu avantajların yanında, satın alacağınız arabanın bedeli direkt olarak sahibinden satılan bir arabaya göre daha yüksek olacaktır. Ancak sahibinden aldığınız arabaların sigortası olmayacağı için bu satış kanalı üzerinden araba almak daha güvenli bir alışveriş olacaktır.

Almanya ikinci el araba siteleri &#; Otomotiv galericilerinden

Almanya’da 2. el araba alma için değerlendirebileceğiniz diğer bir kanal ise Türkiye&#;de de olduğu gibi otomotiv üreticilerinden bağımsız olan araba galerileri. Almanya’da hemen hemen her şehirde bulabileceğiniz araba galerilerini ziyaret ederek, satılık 2. el arabaları inceleyebilmeniz mümkün. Araba alım süreci boyunca size yardımcı olacak ve belki satış sonrası sigorta garantisi verecek bu otomotiv galerileri hakkında detaylı bilgi edinmenizde fayda var. Google Maps, Autoscout ya da funduszeue.info gibi kanallardan bu araba galerileri hakkında olumlu ve olumsuz görüşleri okuyarak, galerilerin güvenilebilirliğini analiz etmelisiniz. Özellikle uzun zamandır araba alım satımı yapan ve belli bir showroomu olan otomotiv galericilerini tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.

Arabanızı aldiktan sonra da sigorta işlemleri icin bu yazımıza bakmayı unutmayın.

funduszeue.info ve Sahibinden Gibi En Uygun 6 İkinci El Araba Satış Sitesi

Her ürün gibi arabalar da değerini zaman geçtikçe kaybeder. Fakat bu durum işlevselliklerini de kaybettiğini göstermez. Sıfır araba alınıp ilk sahibi tarafından kullanıldıktan sonra, başkalarına satılır ve ikinci el hale gelir. Sıfırını aldığınız takdirde bir servete mal olabilecek araçları, böylece çok daha ucuza satın alabilirsiniz. Bununla birlikte çok daha klasikleşmiş Toros, Tosbağa, Kartal, Serçe gibi arabaları da yok pahasına bulabilirsiniz.

Zamanında araba galerileri ve araba pazarlarında ikinci el olarak satılan araçlar, internetle beraber buradan da satılmaya başlandı; sadece bu iş için özel siteler ortaya koydu. Sahibinden ve funduszeue.info gibi en bilinenlere karşı, daha az bilinen ikinci el araç siteleri de bulunuyor. Gelin bunları beraber inceleyelim. 

İkinci el araba alırken dikkat edilmesi gerekenler:

funduszeue.info

Ülkemizde sıfır araba fiyatları malumunuz. İkinci el araba almak bu yüzden çok daha mantıklı hale gelebiliyor. Hatta geçen sene çıkmış olan aracı, orijinal fiyatından ciddi oranda düşüğe bulabiliyorsunuz. Peki, ikinci el araba alırken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

  • Her araç kaza yapabilir. Önemli olan, ikinci el arabanın nasıl bir kazaya karıştığını bilmektir. Bu yüzden araç servisindeki kayıtlara bakın; periyodik bakımların yapıldığından emin olun.
  • Aracın hangi parçalarının değiştiğini öğrenin.
  • Boyanan bölümü varsa, neden boyama geçirdiğini sorun.
  • Yüksek hızlara çıktığınızda araçtan dolayı bir sıkıntı yaşamamak için alt takımların motorun sağlam olduğundan emin olun.
  • Hava yastığı açılmışsa, tekrar yenisinin takıldığını kontrol ettirin.

Sahibinden ve arabam com benzeri ikinci el araba siteleri:

Sahibinden:

funduszeue.info

İkinci el araba denildiğinde akla gelen ilk sitelerden biri olan sahibinden, tüm ikinci el araba sitelerinde en çok ilana sahip olan olarak öne çıkıyor. Vasıta kategorisine baktığımızda bin; otomobil kategorisine baktığımızda ise bin araba ilanı görüyoruz. İkinci el araba fiyatları arasında kıyası da tüm sitelerdeki gibi yapabiliyorsunuz.

arabam com:

funduszeue.info

“Trink sat” hizmetiyle arabanızı doğrudan siteye satıp paranızı alma imkanınızın olduğu funduszeue.info, sahibinden’den daha az araca sahip olsa da ( bin) daha fazla hizmet sunuyor. Hangi aracı alacağınızı bilmiyorsanız size bir test çözdürerek öneriler sunan arabam com, giriş yaptığınız takdirde size gidebilecek uygun araçları da gösteriyor.

funduszeue.info:

funduszeue.info ikinci el

funduszeue.info ile neredeyse aynı ada sahip olan funduszeue.info, sitede bulunan ikinci el araç sayısında küsür biraz sınıfta kalıyor. Bununla birlikte araba değeri hesaplama, aylık araç kiralama, sigorta ve kasko yaptırma, hasar kaydı bakma gibi işlemleri buradan yapabiliyorsunuz. Yani sadece ikinci el hizmeti sunmuyor.

funduszeue.info:

funduszeue.info

Hazırladığı blog sayfasında en çok görüntülenen arabaları, arabalarla ilgili çok bilinmeyen veya gözden kaçan şeyleri yazan funduszeue.info; funduszeue.info ile benzer bir deneyim sunuyor. Site, ikinci el araba fiyatlarına bakmanın yanı sıra yedek parça bulabilmenizi, trafik sigortası ve kasko yaptırmanızı sağlıyor. funduszeue.info gibi burada da ikinci el ilan sayısı küsür.

funduszeue.info:

funduszeue.info

Standart satış yerine açık artırma mantığına yönelen funduszeue.info, sistem üzerinden teklif vermenizi ve en yüksek teklifi verenin otomobili almasını sağlıyor. Aynı zamanda funduszeue.info, satışa sunulan tüm otomobillerin ekspertiz raporunun doğru olduğunu garanti ediyor. Sitede şu ana kadar 7 milyon teklif verilmişken 95 bin satın alma gerçekleşmiş.

funduszeue.info:

funduszeue.info

Doğuş Otomotiv’in bir markası olan DOD, siteye konulan her aracı “ Nokta Kontrolü” adını verdiği belli muayenelerden geçiriyor. Araç devir, noter ve ruhsat işlemlerini ise satın alan kişi adına gerçekleştirip daha pürüzsüz bir satın alma deneyimi sunuyor. Sitedeki ikinci el araba sayısı ise küsür.

İkinci el araba almak, ya da arabayı ikinci el olarak satmak herkesin bir şekilde ihtiyacı. Kolay bir alım-satım gerçekleştirmek için de doğru yere ilan vermek önem teşkil ediyor. Rakamlara baktığımızda funduszeue.info ve funduszeue.info siteleri açık ara farkla daha fazla araca sahipler. Bu yüzden de daha fazla etkileşim alıyorlar. Daha fazla etkileşim ise aracınızı daha kolay satma imkanınızın olabileceği anlamına geliyor.

Bununla birlikte sizin ihtiyacınız arabayı çabucak satmak veya hızlıca araba almak olmayabilir. Bu sebeple açık artırma mantığını kullanan funduszeue.info’a; satın alma işlemlerinden sonra yasal işlemler için vaktiniz yoksa da funduszeue.info’ye yönelebilirsiniz. Hangisine ilan vereyim diye düşünüyorsanız ise öncelikle sahibinden ve funduszeue.info olmak üzere hepsine birden vermenin bir zararı olmayacağı kanaatindeyiz :)

Emoji İle Tepki Ver

19

funduszeue.info ile kafandaki sorulara nokta koy!

İade Olanağı

İade Olanağı

İade olanağından faydalanabilmek için funduszeue.info iade koşullarının sağlanması gerekmektedir.

Detaylı Ekspertiz

Detaylı Ekspertiz

Satışa çıkan aracın, eksperlerimiz tarafından incelenir ve satış fiyatı öngörüsünü hızlıca öğrenirsin.

Kolay & Zahmetsiz Satış Süreci

Kolay & Zahmetsiz Satış Süreci

Aracının satış sürecini biz yönetiriz, sen hızla ve güvenle ödemeni alırsın.

Esnek Ödeme Kolaylığı

Esnek Ödeme Kolaylığı

Satın aldığın aracın ödemesini kredi kartı, havale/EFT ya da kredi ile ister tek seferde istersen de farklı ödeme yöntemleriyle yapabilirsin.

Aracın Kapında

Aracın Kapında

Lojistik hizmetimiz sayesinde tek tıkla aracını kapına getiririz.

Anadolu Grubu Güvencesi

Anadolu Grubu Güvencesi

Tüm işlemleri profilinden şeffaf şekilde takip eder, tecrübeli ekibimizle güvenli bir süreç deneyimlersin.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası