polimar iplik / Polimar İplik funduszeue.info Tic.a.ş. İş İlanları - funduszeue.info

Polimar Iplik

polimar iplik

POLIPROPILEN CF İPLİK

Esneklik, düşük ısı iletkenliği, düşük nem absorbsiyonu, minimum statik elektriklenme, kimyasallara karşı üstün dayanıklılık sağlayan Polipropilen CF İplik Üretimi

DEVAMINI OKU

Son Teknoloji İle Dizayn Edilmiş Makineler ile Yüksek Üretim Kapasitesi. Farklı Renklerde PP CF İPLİK ÜRETİMİ

DEVAMINI OKU

Polipropilen CF İplik Nedir ?

Tekstil sektöründe kullanılan en hafif ve kullanışlı iplik olarak kabul edilen polipropilen 

iplik, pp iplik ve polip iplik olarak da isimlendirilmektedir.

Polipropilen iplik alerjik reaksiyonlara sebep olmayan hijyenik bir yapıya sahiptir. Ter ve benzeri 

sebeplerle oluşan nem nefes alan yapısı sayesinde dışarı atılmakta, nem ve su tutmadığı gibi 

kir ve leke de barındırmamaktadır.

Hafif

Tekstil sektöründe kullanılan iplikler içerisinde en hafif olanıdır.

Kir ve Leke Tutmaz

PP moleküler yapısı itibari ile kir ve leke tutmaya uygun değildir.

Nem Almaz

PP su itici özelliği olan bir polimerdir, nemdeki değişimlerden etkilenmez.

Hijyeniktir

Bakteri barındırmayarak anti-bakteriyel özellik gösterir, alerji yapmaz.

Polimar İplik

Firmamız kurulduğu günden bu güne  Polipropilen CF ipliğin kullanıldığı farklı alanlara hizmet vermektedir.

PP CF iplik dar dokuma, ev tekstili, iç giyim, mobilya ve tekstil aksesuarları, vs. imalatında kullanılır. Müşteri talebine göre farklı denyelerde ve bir çok farklı renkte üretimi yapılmaktadır.

Esneklik, düşük yoğunluk, düşük ısı iletkenliği, düşük nem absorbsiyonu, gıda maddelerine uygunluk, minimum statik elektriklenme, kimyasallara karşı üstün dayanım Polipropilen ipliğin avantajlarındandır.

Devamını Oku

CF iplik dar dokuma, ev tekstili, iç giyim, mobilya ve tekstil aksesuarları, vs. imalatında kullanılır. Müşteri talebine göre tüm renk tonlarında ve özel uygulamalar için antibakteriyel, antistatik gibi katkı maddeli üretim yapılabilmektedir.

Devamını Oku

İplik tesisimizde yüksek kalitede bir imalat sistemi uygulanmakta ve en son teknoloji ile donatılmış makinelerde üretim yapılmaktadır. 

Devamını Oku

Polipropilen doğaya dönüşümlüdür, piyasadaki sentetik malzemeler içinde dönüşüm açısından polyester ve naylon gibi sentetik polimerler içinde en avantajlı olanıdır.

Devamını Oku

POLİMAR İPLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL ŞUBESİ ÇATALCA / İSTANBUL

FÄ°RMA DETAYI

KuruluÅŸ Tarihi:

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adresi, Telefon Numarası, Web Sitesi
E-posta Adresi

AdresiÇAKIL MAHALLESİ BERHUDAR SOKAK NO/1
Posta Kodu:
Semt AdıÇATALCA
İlçesiÇATALCA
Ä°liÄ°STANBUL
ÃœlkesiTÃœRKÄ°YE
Telefon Numarası: 72 38
Faks Numarası: 17 12
E-posta Adresi:
Web Sitesi:

POLİMAR İPLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL ŞUBESİ, tarihinde bir Anonim Şirket olarak kurulmuş olup İstanbul Ticaret Odası'na bağlı olarak faliyet göstermektedir. Firma İplik Ve Elyaf Ürünleri Meslek Grubu Ana Kategorisinde, Sentetik Filament İpliği Ve Sentetik Monofilamentlerin, Şeritlerin Ve Benzerlerinin İmalatı (Poliamidden Ve Polyesterden Yüksek Mukavemetli Filament İplikler Dâhil) (Bükülü, Katlı Ve Tekstürize Olanlar Hariç) Nace Kodu Sektöründe yer almaktadır.

Meslek Grubu
(Komitesi):
(35) Ä°PLÄ°K VE ELYAF ÃœRÃœNLERÄ°

TÜM İLÇELER

ÇATALCA

NACE

Nace Kodu
(Sektörü):
() POLİAMİD, POLYESTER SENTETİK FİLAMENT İPLİĞİ, SENTETİK MONOFİLAMENT, ŞERİT İMALATI

TÜM İLÇELER

ÇATALCA

Firmanızın faliyet alanlarını eklemek için İletişim linkini kullanabilirsiniz.
Bu sayfada yer alan bilgilerin doğruluğu resmi kaynaklarla karşılaştırılıp en güncel ve en güvenilir veriler sunulmaya çalışılmaktadır. Bu sayfada firmanız hakkında daha detaylı bir tanıtım bilgisi yer almasını istiyorsanız iletişim linkini kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Ticaret Odası:İSTANBUL TİCARET ODASI
Firma Rehberleri:&#x;STANBUL FÄ°RMA REHBERÄ°

ÇATALCA İLÇESİ FİRMA REHBERİ

ÇATALCA SEMTİ FİRMA REHBERİ

ÇAKIL MAHALLESİ FİRMA LİSTESİ

BERHUDAR SOKAK FÄ°RMA LÄ°STESÄ°

Ä°l Plaka No:34
Ä°l Telefon Kodu: (Avrupa) (Asya)
Bu sayfada firma adres ve telefon bilgileri yer alan POLİMAR İPLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL ŞUBESİ isimli firmanın, firma sahibi ya da yetkilisi iseniz ve firma rehberimizde yer alan firma bilgilerinin yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız firma bilgilerini güncelleyebilmemiz için iletişim linkini kullanarak lütfen bize bildiriniz.


İLETİŞİM LİNKİ




TÄ°CARET ODALARI MESLEK KOMÄ°TELERÄ° VE NACE KODLARI


Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Mersin, İstanbul Firmaları, İzmir, Kocaeli, İstanbul Firma Rehberi, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Çorlu, Lüleburgaz, Bandırma, Çerkezköy, Alanya, Fethiye, Bodrum



nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası