ikranur neden öldü / İkranur’un katili 14 yaşındaki amcası çıktı - Son dakika haberleri – Sözcü

Ikranur Neden Öldü

ikranur neden öldü

İkranur'un annesi hakkında flaş iddia! İkranur'un annesi ne saklıyor?

Giresun&#;un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde, cumartesi akşamı evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaşlara bakmaya giden ve kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedenine ulaşılan İkranur Tirsi&#;nin (7) ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine özel ekip tarafından çok yönlü soruşturma sürdürülüyor. İkrannur'un annesinin İkranur Tirsi'nin kaybolmasından 1 ay önce evden ayrılmak istediği öğrenildi. Eşiyle arası bozuk olan Nazlı Tirsi 4 çocuğunu babaannelerine bırakıp İstanbul'a gidecekken son anda vazgeçtiği iddia edildi.

İkranur neden öldü? İkranur Tirsi cinayetinde son dakika gelişmesi

İkranur'un annesinin kızının arandığı günlerde gazetecilere verdiği röportajda rahat tavırları dikkat çekti. Müge Anlı'dayken sorulan sorulara 'Ben jandarmaya söyleyeceğimi söyledim' diyen Nazlı Tirsi, Müge Anlı'da evden kaçtığı iddialarına da 'evet 1 kere kaçtım' şeklinde cevap vermişti. Sosyal medyada İkranur'un annesi hakkında olumsuz ve eleştirel yorumlar yapıldı.

Arama çalışmalarının sürdüğü 3. günde Doğan Haber Ajansı'na konuşan İkranur'un annesi Nazlı Tirsi'nin sakinliği dikkatlerden kaçmadı. İkranur'un annesinin daha önce çocuklarını evde bırakarak para alıp evi terk ettiği öğrenildi. Öte yandan Müge Anlı İkranur'un pedofili veya susturma amaçlı öldürüldüğünü düşündüğünü söyledi.

İşte İkranur'un annesinin yaptığı açıklama


İkranur'un halası Sevgi, Müge Anlı'ya katıldığı zaman 1 ay önce Nazlı Tirsi'nin hattını değiştirip bavulunu toplayıp evden gitmek için hazırlandığını söyledi. Son anda otobüsten inen İkra Nur'un annesi Nazlı Tirsi'nin sosyal medya üzerinden tanıştığı birinin yanına kaçıp gittiği iddia edildi.

İkra Nur Tirsi'nin babası flaş bir iddiada bulundu. Acılı baba; "Bir yanlış yapıldı, İkranur bunu gördü ve öldürüldü. Konuşacağı için öldürülmüş olabilir" diyerek kızının cinayete kurban gittiğini öne sürdü.

İKRA NUR'UN BABASINDAN FLAŞ İDDİA!

Giresun'un Bulancak ilçesinde evlerinin önünde kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin cansız bedenine evinin 1 kilometre uzağındaki dere yatağında ulaşıldı. Acı haberin arama çalışmalarının 4. gününde gelmesinin ardından Tirsi'nin ilk otopsi raporuna göre derede boğularak öldüğü belirlendi. Küçük kızın boğulduğu deredeki su seviyesinin çok düşük olması, üzerindeki elbiselerinde derede sürüklenme ibaresinin olmaması minik kızın derede birileri tarafından boğulduğu şüphesi uyandırıyor. "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılan İkranur'un babası Serdar Tırsi de kızının öldürüldüğünü funduszeue.infon'un Bulancak ilçesinde 6 gün önce kaybolan ve 30 Haziran'da cansız bedeni evine 7 km mesafede dere içinde bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ilk otopsi raporuna göre derede boğularak öldüğü belirlendi.Küçük kızın boğulduğu deredeki su seviyesinin çok düşük olması, üzerindeki elbiselerinde derede sürüklenme ibaresinin olmaması minik kızın derede birileri tarafından boğulduğu şüphesi uyandırıyor. "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılan İkranur'un babası da kızının öldürüldüğünü savundu.

Jandarma ekipleri, kızın kaybolduğu yer ile bulunduğu yer arasında muhtemel patika yol güzergahlarını drone destekli tarıyor, delil arıyor. İkranur'un babası Serdar Tirsi de kendisini arayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nu işin peşinde olduklarını söylediğini belirterek, "Devletimiz yanımızda, bizi yalnız bırakmadılar" funduszeue.info köyüne bağlı Kıran Mahallesi'nde, evinin yakınındaki bahçede, cumartesi günü 6 yaşındaki kardeşi ve kuzeni ile oynayan, Nazlı- Serdar Tirsi çiftinin kızları İkranur, saat sıralarında otlayan büyükbaşların yanına gitti. Küçük kız, geri dönmeyince 2 çocuk da durumu ailesine haber verdi. Çevrede arama yapan ailesi, kızlarını bulamayınca jandarma ekiplerine bildirdi. Köye gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama çalışması başlattı. hektar alanda yaklaşık kişilik uzman ekibin iz takip ve kadavra köpekleri, drone ve termal kameralar ile aradığı İkranur&#;un, evinden 7 kilometre uzaklıktaki Salman mevkisi Adaköy deresinde dün cansız bedeni bulundu. Küçük kızın cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumu&#;na gönderildi.

İÇ ORGANLARINDAN PARÇALAR ALINDI

İkranur Tirsi&#;nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine Bulancak Cumhuriyet Savcılığı&#;nca başlatılan çok yönlü soruşturma ise sürdürülüyor. İlk tespitlere göre, travmatik bulguya rastlanılmayan İkranur'un ölüm nedeni, otopside yapılan çoklu organ incelemesi sonucu ortaya çıkacak. Bedeninde cinayeti destekleyen herhangi bir bulgu tespit edilemeyen İkranur&#;un iç organlarından alınan parçalar, çoklu organ incelemesine alındı. Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda incelemenin sürdüğü öğrenildi.

BABA: EKİPLERİN ARAŞTIRMASI SÜRÜYOR

Olayla ilgili araştırmaların devam ettiğini anlatan Serdar Tirsi, &#;Jandarma ekiplerine yeniden ifade verdim. Şüphelendiğim birinin olup olmadığını sordular. Zaten şüpheli bir durum olduğunda komutanlara haber veriyorum. Sağa sola bilgi verilmemesi noktasında uyardılar. Şu an olay yeri inceleme ve jandarma ekipleri köydeler, ekiplerin araştırması sürüyor" diye konuştu.

İKRANUR TIRSİ NASIL ÖLDÜ?

İkranur Tirsi cinayetinde 7 ay sonra gelen itiraf! 13 yaşındaki amcası öldürmüş

Giresun’da 7 ay önce kaybolduktan sonra yapılan arama çalışmaları sonucunda daha önce aranılan yerde cesedi bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ölümüne ilişkin son dakika gelişmeleri yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da aranan küçük çocuğun ölümünden 7 ay sonra itiraf geldi.

13 yaşındaki amca öldürmüş

İkranur Tirsi cinayetinde 7 ay sonra itiraf geldi. Yapılan operasyonlar ile İkranur’un ailesinden çok sayıda kişi gözaltına alınırken, amca ve hala dışındakiler serbest kaldı. Sorguları süren ve o dönem 13 yaşında olan amca, cinayeti itiraf etti.

Hala da gözaltında

İkranur’un amca ve halasının göz altılarının devam ettiği öğrenilirken, cinayete halanın da yardım ettiği düşünülüyor. Müge Anlı’nın programına konuk olan İkranır’un diğer halası ise olayda bir üçüncü kişinin daha olduğunu düşündüğünü söyledi.

7 yaşındaki İkranur neden öldürüldü?

Müge Anlı canlı yayında 7 yaşındaki İkranur’un neden öldürüldüğü konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Müge Anlı, konuyu bildiğini ancak doğru kelimeleri seçemeyeceğinden endişe ettiği için resmi açıklama beklediklerini söyledi.

#ikranur tirsi, Müge Anlı, açıklama

İkranur Tirsi cinayetinde son dakika gelişmesi! Müge Anlı İkranur Tirsi'nin katilinin öz amcası olduğunu duyurmuştu

İkranur Tirsi olayından son dakika gelişmeleri! Geçen yıl Giresun'da kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin 3 gün sonra cansız bedenine ulaşılmış ve o günden bugüne kadar ölümü ile ilgili soruşturma sürmektedir. 20 kişiden alınan DNA örneği incelenirken, küçük kızın akrabalarından 7 kişi gözaltına alınmış ve şüpheliler sorguya çekilmişti. Edinilen son dakika haberine göre; akrabalarından 5'i serbest bırakılırken olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen küçük amcası Sinan T. (14) ve halası Ayşe T. yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde Bulancak Adliyesi'ne getirildi. Müge Anlı ATV ekranlarında İkranur Tirsi olayına ilişkin son gelişmeleri aktardı!

FLAŞ!

İkranur'un cinayet zanlısı 14 yaşındaki amcası ve halası tutuklanarak ceazevine gönderildi!

İKRANUR TİRSİ OLAYINDAN SON GELİŞMELER!

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde 27 Haziran akşamı evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya giden ve kaybolduktan 3 gün sonra evlerine 7 km uzaklıktaki derede cansız bedenine ulaşılan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'yi 14 yaşındaki amcasının boğarak öldürdüğü ve dereye de ablası ile birlikte attıkları ortaya çıktı.

Jandarma Genel Komutanlığı Suç Araştırma Timi, Denizli'den gelen Jandarma Suç Araştırma Timi ve Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında savcılık talimatıyla Cuma günü sabah saatlerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonla İkranur'un dedesi N.T., halaları S.T., Ayşe T., S.T., amcaları Sinan T. (14), A.T. ve kuzeni A.T olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı. Bulancak ilçe Jandarma Karakolunda 3 gündür çapraz sorguya alınan akrabalarından 5'i serbest bırakılırken, olayı gerçekleştirdiklerini itiraf eden küçük amcası Sinan T. (14) ve ona cesedi dereye atmak için yardım eden halası Ayşe T. yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde ilk olarak olay yerinde İkranur'u nasıl öldürdüklerini anlattılar. Ardından abla ve kardeşi Bulancak Adliyesi'ne getirildi.

Savcılıktaki ifadelerinde İkranur'u olay günü kızdığı ve sinirlendiği için boğarak öldürdüğünü itiraf eden 14 yaşındaki amca Sinan T. olay sonrası ablası Ayşe T. ile birlikte cesedi dereye attıklarını söyledi. Sinan T. nöbetçi savcılıktaki ifadesinin ardından cinayet suçundan, abla Ayşe T. de 'yardım yataklık ve delilleri karartmak' suçundan tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Giresun'un İcilli köyüne bağlı Kıran Mahallesi'nde 27 Haziran günü evinin yakınındaki bahçede 6 yaşındaki kardeşi ve kuzeni ile oynayan Nazlı ve Serdar Tirsi çiftinin kızları İkranur, büyükbaş hayvanların yanına gitti. Küçük kız, geri dönmeyince ailesine haber verildi. Çevrede arama yapan ailesi, kızlarını bulamayınca jandarma ekiplerine bildirdi. Köye gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama çalışması başlattı. İz takip ve kadavra köpekleri, drone ve termal kameralar ile aranan İkranur'un cansız bedeni evinden 7 kilometre uzaklıktaki Salman mevkisi Adaköy deresinde bulunmuştu.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA AÇIKLADI!

8 ay önce dere yatağında ölü bulunan İkranur Tirsi'nin ölümüne ilişkin flaş gelişmeyi Müge Anlı canlı yayında açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 14 yaşındaki öz amcası İkranur Tirsi'yi öldürdüğünü itiraf etti!

AMCANIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Giresun'un Bulancak ilçesinde geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili amcası S.T. ile halası A.T.'nin tutuklandığı soruşturmada sır perdesi aralanıyor. Cinayeti itiraf eden S.T., ifadesinde olay günü harman alanında İkranur'un yaramazlık yaptığını iddia ederek, "Harman alanındaydık. İkranur biraz şımarık kızdı. Olay günü sağımı solumu çekiştirdi, koluma vurdu. Ben de ona vurdum, tokat attım yere düştü. Bu sırada ağlamaya ve bağırmaya başladı. Kimse duymasın diye susturmak için ağzını kapattım. Nefessiz kalınca öldü. Ben de ablama haber verdim. Ablamla birlikte harmanlık alandan İkranur'un cansız bedenini taşıyıp dereye attık" dedi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası