my love from the star konusu / My Love from Another Star Yeni Bölüm Ne Zaman? - seafoodplus.info

My Love From The Star Konusu

my love from the star konusu

Official Trailer" width="" height="" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen data-src="seafoodplus.info?feature=oembed" class="lazyload" src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==">

Boys Over Flowers Konusu

Geum Jan-di (Ku Hye-sun) fakir bir aileden gelmektedir. Bir gün yaptığı bir kahramanlıktan dolayı Seul’un en iyi kolejinde burslu okumaya hak kazanır. Ancak okulun ilk günü zengin öğrenciler tarafından aşağılanır ve ezilir. Bu öğrencilerin en başında aynı zamanda okulun da sahibinin oğlu Goo Jun-pyo (Lee Mİn Ho) vardır. Şımarık ve her istediğini elde eden Goo Jun-pyo, okulda kurduğu F4 çetesinin de lideridir. Kendisine itaat etmeyen öğrencilere okulu dar eden işkenceler yapan Jun Pyo, Geum Jan di’nin dik duruşu karşısında malup olarak ona deli gibi aşık olur.

CUNNİNG SİNGLE LADY / AŞK MANTIK iNTİKAM

Türkiye’de FOX TV’de Aşk Mantık İntikam adıyla uyarlanan Kore Dizisi Cunning Single Lady, Ae-Ra ile Jung-Woo’nun yıllar sonra aralarında yaşanan aşk ve hesaplaşmayı konu alır.

FATED TO LOVE YOU / YOU ARA MY DESTİNY / SEN BENİM KADERİMSİN

fated-to-love-you--en-popüler-romantik-komedi-diziler

Aynı adlı yapımı Tayvan dizisinden uyarlama olan Fated To Love You, farklı hayatları olan iki kişinin olaylar tesadüfler sonrası birleşen hayatlarını anlatır. Sevilen dizinin uyarlaması FOX TV ekranlarında No: adıyla iki sezon boyunca yayınlandı. Ve çok sevildi. N dizisinin başrolünü Demet Özdemir ve Furkan Papalı paylaşıyorlardı.

Fated To Love You Konusu

Lee Gun ( Jang Hyuk ), ailesi tarafından yönetilen büyük bir şirketin halefidir. Kim Mi Young ( Jang Nara ) ise, bir hukuk firmasında, meslektaşlarına hayır diyemediği için “Post-It” lakabını kazanan ortalama görünümlü bir sekreterdir. Bir gece bu iki çiftin ayrı ayrı ilaçlı bir sıvı içtikten sonra yolları kesişir ve ortaya bir hatalar komedisi ortaya çıkar. Uyuşturulmuş sıvı üreticiler tarafından değiştirilen otel kapı numarası nedeniyle Kim Mi Young yanlış otel odasına girer. Odada Kim Mi Young ile birlikte olan Lee Gun sonradan onun hamile olduğunu öğrenir. Çocuğu kabulenen ve Kim Mi Mi Young ile evlenen Lee Gun’un umursamaz duyguları tutkulu bir aşka dönüşür.

MASTER’S SUN

Başrollerini So Ji-sub ve Gong Hyo-jin’in oynadığı Güney Kore televizyon dizisi Master’s Sun, romantik komedi, korku, fantesi ve gizem türünde dizi sevenler için tavsiyemizdir. SBS Televizyon kanalında 7 Ağustos yılında gösterilmeye başlayan dizi 60 dakikalık 17 bölümden oluşur.

Master’s Sun Kore Dizisi Konusu

Büyük bir mağaza ve otel içeren bir holding olan Kingdom’ın soğuk ve mesafeli CEO’su olan Joo Joong-won ( So Ji-sub ), geçirdiği bir kazadan sonra hayaller görmeye başlayan içine kapanık Tae Gong-shil ( Gong Hyo-jin )ile tanışır. Gong-shil, Joong-won’a her dokunduğunda, onu çevreleyen hayaletler ortadan kaybolur. Bu durumu keşfettiklerinde hayatları yeni bir yön alır. Gong-shil’den Joong-won’un yanında kalmasına izin vermesi için ona yalvarsa da Joon woon bunu kabul etmez. Gong-shil onu kaçırma girişiminde bulunur. Ancak bu girişim sırasında onundan çalınan serveti geri almasına yardım etmesi gerekir.

BİRTH OF A BEATUY / BİR GÜZELİN DOĞUŞU

Başrollerini Cunning Single Lady gidi dizilerden tanıdığımız Joo Sang-wook Han Ye-seul , Jung Gyu-woon ve Wang Ji- hye’nin oynadığı Güney Kore televizyon dizisi Birth Of A Beauty, şişman bir kadının intikam için tamamen değişerek tam bir afeti devrana dönüşme hikayesini konu alır.

Birth Of ve Beauty Konusu

Oldukça kilolu bir kadın olan Sa Geum-ran ( Ha Jae-sook ) varlıklı bir aileye gelin gitmiştir. Kayınvalidesi ve kendisine kötü davranan kayınpederi ile aynı evde yaşayan Geum-ran’ın kocası Lee Kang-joon ( Jung Gyu-woon ) yedi yıl boyunca Amerika Birleşik Devletlerinde yaşamaktadır. Geum-ran tesadüfen kocasının ondan habersiz ülkeye döndüğünü ve gizli bir ilişkisi olduğunu öğrenir. Kang-joon ona ilişkisini anlatır ve ondan boşanmak istediğini söyler. Kocasının ailesinin bu ilişkiyi onayladığını öğrendiğinde kocasını tehdit eder. Kocası bir plan yapar ve yağışlı hava ve kaygan yolda Geum-ran’ı arabasına çarparak uçurumdan yuvarlanmasına neden olur. Herkes Geum-ran’ın öldüğünü zannederken o tüm olayları uzaktan izler. İntikam almak için ve kends,ni tamamen değiştirmesi için plastik cerrrah Tae-hee (Joo Sang-wook)’a yalvarır. Birçok ameliyat sonrasında çok güzel bir kadına dönüşen Geum-ran kocasının ailesinin evinin yakınlarından bir ev tutar ve onların hayatlarına Sara olarak girer.

WHİTCH’S ROMANCE / BİR CADININ AŞK HAYATI

Bir Cadının Hayatı olarak da tanımlanan yapımı Romantik Komedi Güney Kore dizisi Whitch’s Romance 16 bölüm olarak TvN televizyon kanalında yayınlanmıştır. yapımı popüler Tayvan dizisi Queen of No Marriage’in Kore versiyonu olan dizi, gerçek aşka inanmayan 39 yaşındaki Ban Ji-Yeon ( Uhm Jung-Hwa ) ile Yoon Dong-Ha ( Park Seo-Joon ) arasındaki bir aşk hikayesini anlatıyor.

Whitch’s Romancce Konusu

Ban Ji Yeon (Jeong Hwa Eom) 39 yaşında haksızlık ve yolsuzluklar karşı yılmadan mücadele eden bu nedenle de iş yerinde kıskanılan ve “cadı” lakabı ile anılan geleceği parlak bir muhabirdir. Soğuk ve sert görünümlü yapısının altında 6 yıl önce evleneceği gün terk edilen bir kadının kalp kırıklığı vardır. Bu nedenle de artık gerçek aşka inanmamaktadır. Aile durumu iyi olmasına karşın kendi ayakları üzerinde durmak için part time işler yapan 25 yaşında yarı zamanlı işler yapan Yoon Dong Ha (Seo Joon Park) da tıp fakültesini ertelemiş bir öğrencidir. Dong Ha’nın da kalbi kısa bir süre önce sevdiği kızı kaybettiği için kırıktır. Çiftin hayatları Dong Ha’nın maddi sıkıntıya düşüp, arkadaşının evine taşınmasıyla birleşir.

Hayat Ban Ji Yeon ve Yoong Doon Ha’yı Yeniden Bir Araya Getirir

Aslında Ban ji Yeon ile Yoon Dong Ha’nın ilk karşılaşmaları daha önce olmuştur. Ban Ji Yeon’u rezil etmek isteyen iş arkadaşları, Yoon Dong Ha’nın ev arkadaşıyla barın konspeti dahilinde ilanı aşk etmesi için para karşılığında anlaşırlar. Ancak Yoon Dong Ha’nın yufka yüreği buna dayanamaz. Ban Ji Yeon’un öpücük ile zor duruma düşmesine fırsat vermez. İkili bir daha karşılaşmayacaklarını düşünürlerken Yoon Dong Ji’nin arkadaşının evine taşınmasıyla bir anda komşu oluvermişlerdir.

MARRİAGE NOT DATİNG

Güney Kore TvN kanalında yayınlan bir diğer romantik komedi Kore Dizisi de Marriage Not Dating. yapımı dizinin hikayesi, evlenmesi için ailesi tarafından baskı gören Gong Ki-Tae’nin (Yeon Woo-Jin), baskıdan kurtulmak için kolejden bir kız arkadaşını ailesine sevgilisi olarak tanıştırmasıyla başlar.

Marriage Not Dating Kore Dizisi Konusu

Evliliğe sıcak bakmayan başarılı plastik cerrah Gong Ki -Tae, ailesinin Jang-mi’yi kabul etmeyeceğini umar. Ancak işler çok farklı noktalara gider. Birbiri arkasına gelişen olaylar hikayeyi bambaşka yerlere götürür. Dizide sahte bir evlilik oyununun nasıl bir tutku dolu aşka dönüştüğüne şahit olacaksınız. Diziyi izlerken zaman zaman gülmekten kendinizi alamazken zaman zaman da göz yaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

KİLL ME HEAL ME / SİL BAŞTAN

Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında Sil Baştan Türkçe dublajlı adıyla yayınlanan Kill Me Heal Me Kore dizisinin konusu, zengin bir ailenin oğlu olan Cha Do Hyun’un çocuk yaşta geçirdiği bir travma sonucunda Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu adı verilen bir hastalık nedeniyle yedi farklı kişiliğe bürünmesini anlatır.

Kill Me Heal Me Kore Dizisi Konusu

yılında Güney Kore MBC kanalı tarafından yayınlanan Kill Me Heal Me) dizisi; Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu hastası üçüncü kuşak bir milyarder Cha Do Hyun’un psikiyatri uzmanı olan ve onu gizlice tedavi eden Oh Ri Jin’in arasında yaşanan romantik komediyi anlatır. Cha Do Hyun çocuklukta yaşadığı travma sonucunda Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu adı verilen bir hastalık nedeniyle yedi farklı kişiliğe sahip olur. Her birisi birbirinden farklı bu kişilikler; Shin Se Gi,  Ahn Yo Na, Cha Do Hyun, Nana, Perry Park ve Bay X’tir.

ROOFTOP PRİNCE

Romantik Komedi türünde tarihi Kore Dizisi sevenler için tavsiyemiz olan Rooftop Prince, Prens Lee Gak’ın zamanda yolculuk ederek günümüze gelerek veliaht prensin, eşinin katilini aramasını konu alıyor. Aynı zamanda fantastik türde olan dizinin hikayesi, Joseon döneminden günümüz Seul’una yani yaklaşık yıl sonraya gidiyor. Dizinin hikayesi sevilince TRT 1 kanalında Osmanlı Tokatı adıyla uyarlandı. Ancak aslı gibi çok başarılı olamadı ve 39 bölüm sonra final yaptı.

Rooftop Prince Kore Dizisi Konusu

Prooftop Prince dizisinin ana konusu Prens Lee’nin Prensesin katili bulmak için zamanda yolculuk yaparak yıl sonraya gelmesini (geleceğe) anlatıyor. Velihat Prensin eşinin katili arma çabalarında yaşadıkları olaylar bir sonraki olaya dair ipuçları içeriyor. Aynı zamanda fantastik macera türde olan dizi de, veliaht prens günümüz Seul’ün de hiç hesaba katmadığı pek çok olayla karşılaşacak. Bu olaylardan birsi de tabi ki aşka dair olanı olacak.

MY LOVE FROM ANOTHER STAR / MAN FROMS THE STARS

Oldukça değişik ve sürükleyici bir konuya sahip olan My Love From Another Star dizisi ve yılında Güney Kore SBS kanalında yayınlanmıştır. Diğer adı Man From The Stars olan ancak daha çok My Love From The Stars olarak bilinen dizi, kullandığı Ufo’nun bir cisme çaparak dünyaya düşen Do Min-Joon’un yıl boyunca Kore’de kalış hikayesini anlatır.

SO I MARRİED THE ANTİ-FAN

Yapımı en iyi romantik komedi Kore dizileri arasında yer alan So I Married the Anti-fan dizisi, aynı adlı yapımı çizgi romana ve aynı adla uyarlanan Çin Filmine dayanmaktadır. Dizinin başrollerinde; Choi Tae-joon, Choi Soo-young, Hwang Chan-sung, Han Ji-an ve Kim Min-kyu adlı Koreli oyuncular oynuyor. Naver TV’de yayınlanan Güney Kore dizisi toplam 16 bölümden oluşuyor.