tinkercad anıtkabir yapımı / 3D design Anıtkabir | Tinkercad

Tinkercad Anıtkabir Yapımı

tinkercad anıtkabir yapımı

Designing 3D Anıtkabir on November 10

From Sunday, November 7, AM
to Thursday, November 11, AM

İBB YAVUZ SULTAN SELİM KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Open in-person activity

Bahçeşehir 1. Kısım, Hilal Caddesi, , Başakşehir, İstanbul, TUR

We would like to produce a common product with our students by designing Anıtkabir as 3D via Tinkercad Program in order to commemorate Mustafa Kemal Atatürk on November

Nearby upcoming activities:

Arduino ile Polis Çakarı ve Siren Sesi Yapımı

Thu, Oct 13, PM

Her öğrencimiz evdeki 1 adet oyuncak arabası ile okula gelecek. Kırmızı ve mavi ledler ile birlikte buzzer gerekli bağlantı ve kodlar eğitmen gözetiminde yapılacak. Mblockta yazdığımız kod Arduino Unolara yüklenerek oyuncak arabalara montajlanacak. 

View

Sosyal ve mutlu bir okul

Tue, Oct 11, AM

Okulumuzdaki öğrencilerin istediği, okulun kalitesini, sosyal alanlarını ve mutluluğu arttıracak fikirler.

1-) Okul bahçemizi daha iyi kullanma;

Okulumuzun alanı geniş fakat oturma alanları arttırılmalı, öğrenciler "Öğle tenefüsünde bahçede arkadaşlarımla oturmak için hızlı davranmalıyım" fikrine kapılmadan, herkese yer olacağı rahatlığında bahçeyi kullanabilmeli, okulumuz bahçede yapılan etkinliklere daha fazla önem vermeli, Müzik grubumuzun öğle tenefüsleri verdiği konser bahçeye taşınmalı. Arka bahçemiz kullanıma tam anlamıyla açılmalı, arka bahçeye açılan kapımızda kullanılmalı bu sayede öğrencilerin sosyal alanları arttırılmış olacaktır.

2-) Öğrencilere yapılan "Kural" baskısının azaltılması;

Okulda belirli kurallar olmalı fakat okulun huzurunu etkilemeyecek kurallar öğrencilere baskıcı şekilde uygulanmamalıdır. Okul üniformaları, takılar, makyaj malzemeleri konusunda rahat davranılması öğrencilerin çok rahatlamasına, Askeri okula değil, eğitim için geldiği bir yere geldiğim hissettirir.

View

HAYVAN HAKLARI İÇİN FARKINDALJK

Tue, Sep 12, AM

Bulunduğumuz ülkede sokak hayvanları oldukça fazla fakat birçoğumuz bunu önemsememekte. Bende bu durum için bir farkındalık projesi düşündüm. Toplumdaki bilinçsizlik ve duyarsızlık sebebiyle yurdumuzda sokak hayvanları zarar görmekte anlaşılmamaktadır. Ama onlarda bizler gibi bir canlı bizler gibi acıları hüzünleri duyguları var. Bu durum sebebiyle hayvan haklarını ihlalin cezası ağırlaştırılmalı, sokaklara hayvanlar için barınaklar sağlanmalı ve bir bütçe sağlanmalı aynı zamanda toplumunda buna fayda sağlaması koruması gerekmektedir

View

Öğrenci Destek Sistemi ortaokul ve lise düzeyinde konu anlatımları, çoktan seçmeli sorular, soru çözüm videolarıyla öğrencilerimiz ihtiyaç duyduğu ders içeriklerine kolayca erişebilecek ve düzenli ders çalışmaları desteklenecek.

T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI

KÜTAHYA / HİSARCIK - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: hisarcık

PEKİ SEN NASIL BİRİSİN? PANOSU OLUŞTURULDU

Kütüphanecilik Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Kübra SANCI, Raziye KOCALAR ve Öğrencileri ile ''PEKİ SEN NASIL BİRİSİN?'' isimli Pano oluşturuldu.

     Bu çalışma sayesinde öğrenciler, hangi kitabı okusam diye düşünmeyecekler. Panodan kendileri için çıkan kitabı okuyacaklar. O kitap o öğrenciler için daha anlamlı olacaktır.  Çünkü onların nasibine o kitap çıkmıştır. Bu düşünce; kitap okumayı sevdirmenin yanında, anlayarak okuma alışkanlığı da kazandıracaktır. 

PEKİ SEN NASIL BİRİSİN?

Peki, siz neden kendinizi tanımayı hala erteliyorsunuz?

PEKİ SEN NASIL BİRİSİN?  Projesi ile kütüphaneye öğrenci çekme ve okuyacağı kitap türüne yardım edilmektedir.

KIZ ÖĞRENCİLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI

   Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Spor Kulubü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından kız öğrenciler arası voleybol turnuvası düzenlenmektedir. Dereceye giren takımlara İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından kupa verilecektir.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ BİR ÇOK ETKİNLİKLE KUTLANDI

ETKİNLİKLER:

1-      Emekli öğretmenlerimiz ziyaret edildi.

2-      Vefat eden öğretmenlerimizin kabirleri ziyaret edildi.

3-      Öğretmenler arası voleybol, masatenisi ve satranç turnuvası düzenlendi.

4.       İlçe Belediyesi tarafından müzikli akşam yemeği düzenlendi.

Öğretmenler arası masa tenisi turnuvası sona erdi

   Büyük oku   AAA

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen öğretmenler arası masa tenisi turnuvası sona erdi.

ANKARA GEZİSİ YAPILDI

16 Kasım tarihinde sınıf 9 ve sınıf 28 olmak üzere toplam 37 öğrenci ve 3 öğretmenin katılımı ile üniversite tanıtımı ve Anıtkabir ziyareti yapıldı.

ÖDS (Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi)

 DANIŞMAN ÖĞRETMENLİK SİSTEMİ TOPLANTILARI

  Danışman Öğretmen; okulda öğrencinin derslerdeki gelişimini, motivasyonunu, devam ve devamsızlığını izleyen,başarısını arttırmasına yardımcı olan, öğretmenleri, arkadaşları, aile ile ilişkileri ve sosyal yaşantısını tanıyan, öğrencinin gereksinimi olan durumlarda ona destek veren kişidir. 

CUMHURİYET BAYRAMINDA ÖDÜL KAZANDIK

Deneyler İle Biyoloji

sınıf öğrencilerine sinir sistemi konusunda beynin bölümlerinin uygulamalı olarak gösterimi yapıldı

AHİLİK KÜLTÜRÜ SÖYLEŞİSİ YAPILDI

Ahilik, yüzyılda Anadolu'da kurulmuş bir esnaf teşkilatıdır. Sözlük anlamı olarak "eli açık, kardeş, yiğit, delikanlı" gibi manalara gelen "ahi" kelimesi; aynı zamanda bugün, yüzlerce yıllık bir değerler sistemine karşılık gelir.   

MEB

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını arttırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi

Demiryolu Haftası Kutlu Olsun

Eylül Ayının Son Haftası Demiryolları Haftasıdır. Bu kapsamda öğrencilerin bilgilenmesi için duyuru yapıldı

Osmanlı Devleti'nde ilk demiryolu ulaşımı 'te Kahire-İskenderiye hattında yapıldı. Anadolu da ilk demiryolu İzmir-Aydın arasında yapıldı. Osmanlı'da demir yolu ağırlıklı olarak II. Abdülhamit döneminde yapılmıştır.

İL GENELİ YARIŞMA

   Kütahya Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından; İlimiz  ve ilçelerinde  ikamet eden yaş arası öğrencilere yönelik, Büyük Zaferin Yılı kapsamında "Bayrak ve İnsan" konulu fotoğraf yarışması, "Cumhuriyet" temalı Dijital Afiş yarışması ve UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağında yer alan Kütahya'mızdaki zanaatları ve halk sanatlarına dikkat çekmek amacıyla "Zanaat ve Halk Sanatları"  konulu Kısa Film yarışması düzenlenecektir.

19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü Nedir?       yılında, TBMM tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK' e "Mareşal" rütbesi ile "Gazilik" unvanı verilmesinin onuruna kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü yılında

ÜNİVERSİTE BAŞARIMIZ TESCİLLENDİ

GURURLUYUZ!OKUL MÜDÜRÜMÜZ İSMAİL AYDIN ŞAHSINDA KÜTAHYA VALİMİZ SAYIN ALİ ÇELİK,OKULUMUZUN BAŞARILARININ ARTARAK DEVAM ETMESİNE BİNAEN İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEŞEKKÜR BELGESİ İLE ONURLANDIRMIŞTIR.

SON DAKİKA

Okulumuz e-twinning Ulusal Kalite Etiketi sahibi oldu

Okulumuz Rehber öğretmeni Demet BOZKURT, yılında yürüttüğü "Dijital Dünyada Çevrimiçi Rehberlik" isimli e-twinning projesi ile Ulusal kalite etiketi almaya hak kazandı. Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen ödül töreninde Okulumuz e-twinning Ulusal Kalite Etiketi sahibi oldu. Öğretmenimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz..

TEKNO GEDİZ FESTİVALİ

 TeknoGediz Festivali başvuru süresi 20/05/ Cuma Gününe kadar uzatılmıştır. Festval ve yarışma ile ilgili klavuz ve detaylı bilgi için: funduszeue.info adresini inceleyebilirsiniz. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası