mönchengladbach bayern münih / Bayern Münih, Borussia Mönchengladbach deplasmanından puansız döndü - Futbol Haberleri

Mönchengladbach Bayern Münih

mönchengladbach bayern münih

Borussia M'gladbach - FC Bayern München - Maç İstatistikleri

Karşılıklı Gol

60%Lig : 57%

Borussia M'gladbach iç saha istatistikleri FC Bayern München deplasman istatistikleri üzerinden hesaplandı

Ücretsiz Günlük Tahminler

FootyStats Tahminlerine Abone Ol, Her Gün 3 ~ 10 Ücretsiz Tahmin Al. Kârı Takip Ediyoruz!

Üye olmak için mail adresini gir *

Premium Burada!
İddaa oynarken kazandıran ve daha az takip edildiği bilinen lig.

En çok kazandırma potansiyeli olan ligler hakkında araştırmamızı yaptık. Bu liglerden detaylı istatistiklerle birlikte tüm maçlar için korner, kart istatistikleri ve indirilebilir CSV dosyaları. FootyStats Premium'a bugün katıl!

PREMIUM ÜYE OL

Premium Burada!
İddaa oynarken kazandıran ve daha az takip edildiği bilinen lig.

En çok kazandırma potansiyeli olan ligler hakkında araştırmamızı yaptık. Bu liglerden detaylı istatistiklerle birlikte tüm maçlar için korner, kart istatistikleri ve indirilebilir CSV dosyaları. FootyStats Premium'a bugün katıl!

PREMIUM ÜYE OL

Ücretsiz Günlük Tahminler

FootyStats Tahminlerine Abone Ol, Her Gün 3 ~ 10 Ücretsiz Tahmin Al. Kârı Takip Ediyoruz!

Üye olmak için mail adresini gir *

Gol Krallığı - Borussia MBorussia M'gladbach

Marcus Thuram  13

Jonas Hofmann  12

Lars Stindl  8

Ramy Bensebaini  6

Nico Elvedi  3

Alassane Pléa  2

/23 sezonundan Bundesliga istatistikleri

Gol Krallığı - FC Bayern MünchenFC Bayern München

Serge Gnabry  14

Jamal Musiala  12

Choupo-Moting  10

Leroy Sané  8

Kingsley Coman  8

Thomas Müller  7

/23 sezonundan Bundesliga istatistikleri

Ücretsiz Günlük Tahminler

FootyStats Tahminlerine Abone Ol, Her Gün 3 ~ 10 Ücretsiz Tahmin Al. Kârı Takip Ediyoruz!

Üye olmak için mail adresini gir *

Borussia Mönchengladbach

Borussia VfL e.V. Mönchengladbach, kısaca Borussia Mönchengladbach, ismini aldığı Almanya'nın batısında bulunan Mönchengladbach şehrinin spor kulübüdür.

Siyah-beyaz-yeşil renklere sahip olan takım, maçlarını yılından beri Mönchengladbach'ta bulunan 54, seyirci kapasiteli Borussia-Park stadyumunda oynamaktadır. Borussia Mönchengladbach bundan önceki yıllarda maçlarını Bökelberg Stadı'nda oynamaktaydı. Kulüp bünyesinde barındırdığı (Haziran itibarıyla) 77,[1] üyesiyle Almanya'nın üye sayısı bakımından en büyük takımlarından biri konumundadır. Tarihi başarılarla dolu olan Borussia Mönchengladbach, özellikle 'li yıllarda hem Almanya liginde hem de Avrupa kupalarında gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettirmiştir. Bu köklü kulübün tamamı 'li yıllarda kazanılmış olan 5 Bundesliga şampiyonluğu, 2 UEFA Kupası ve 3 tanede Almanya Kupası (DFB-Pokal) şampiyonluğu bulunmaktadır.

Borussia Mönchengladbach, Bundesliga tarihinde kazanılmış olan şampiyonluğu bir sonraki yılda korumayı başaran ve böylece iki yıl üst üste şampiyon olan ilk takımdır. ( ve yıllarında)

Borussia Mönchengladbach, özellikle 'li yıllardaki ezeli ve ebedi rakibi Bayern München'in dışında üst üste üç yıl şampiyonluğa ulaşan tek takım olma unvanına sahip olup söz konusu şampiyonlukları , ve yıllarında elde etmiştir.

Almanya'nın bu köklü kulübünün bir diğer özelliği ise Almanya Bundesliga tarihinin en farklı skoruna imza atan takım unvanına sahip olmasıdır. 29 Nisan tarihinde oynanan karşılaşmada Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund'u tarihi bir skor olan ile yenerken Bundesliga tarihine de adını yazdırmayı başardı.

Futbol takımının başarılarına devam edememesinin ve bu yarışta Bayern Münih'in gölgesinde kalmasının en önemli ve başlıca sebeplerinden bir tanesi ekonomik durumlardır. Stadın zamanın şartlarına göre yeniden düzenlenip büyütülememesi ve gelirlerin buna bağlı olarak azalmasıyla baş gösteren ekonomik sıkıntılar eldeki yıldız oyuncuları satmaya ve kadroyu her seferinde yeniden oluşturmayı beraberinde getirdi. Yıldızlardan yoksun olarak da Borussia Mönchengladbach her sene amacından biraz daha uzaklaşarak sonunda lig tarihlerinde ilk kez 2. Lige düşecek duruma geldi. Borussia Mönchengladbach tarihinde ve sezonları sonunda 2. Bundesliga'ye düşmüştür.

Başarılar[değiştir

Borussia Mönchengladbach - Bayern Münih ( Özet) Bundesliga&#;da Bayern dominasyonu sona erebilir

Bundesliga'da lider Bayern Münih, deplasmanda Borussia Mönchengaldbach’a yenildi.

BORUSSİA MÖNCHENGLADBACH - BAYERN MÜNİH () ÖZET İZLE

Bayern Münih, Bundesliga’nın haftasında Borussia Park’ta Borussia Mönchengladbach’a konuk oldu.

Ev sahibi ekip, Dayot Upamecano’nun 8. dakikada kırmızı kart görmesiyle Bayern Münih’in kalan bölümde 10 kişi mücadele ettiği maçta dakikada Lars Stindl’in attığı golle öne geçti.

Bavyera ekibi dakikada Eric Maxim Choupo-Moting’in topu filelere göndermesiyle skoru eşitledi ve karşılaşmanın ilk yarısı berabere tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Borussia Mönchengladbach, dakikada Jonas Hofmann ve dakikada Marcus Thuram’ın golleriyle durumu yaptı.

Bavyera ekibi 90+3. dakikada Mathys Tel ile bir gol daha buldu ve karşılaşma Borussia Mönchengladbach’ın ’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sezon ikinci mağlubiyetini alan Bayern Münih 43 puanda kaldı ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Borussia Mönchengladbach ise puanını 29’a çıkardı ve 8. sıraya yükseldi.

LEİPZİG 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

Leipzig ekibi, deplasmanda Wolfsburg’u yendi.

Volkswagen Arena’da oynanan karşılaşmada Leipzig’in golleri dakikada Emil Forsberg, dakikada Konrad Laimer ve 90+2. dakikada Dominik Szoboszlai kaydetti.

Leipzig puanını 39’a çıkardı ve 5. sıradaki yerini korudu. Wolfsburg da puan cetvelinde 30 puanla 7. sırada yer alıyor.

Bundesliga’da bugün oynan diğer karşılaşmalarda Freiburg, deplasmanda Bochum’u , Stuttgart da sahasında Köln’ü yendi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.