sabahattin cevheri akp / HDP ve CHP, Şanlıurfa'da bağımsız aday Cevheri'yi destekleyecek

Sabahattin Cevheri Akp

sabahattin cevheri akp

Bu montajları eskiden FETÖ'cüler yapardı şimdi onlar yapıyor

Saadet Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri'nin, yerel Edessa TV'de katıldığı program öncesinde kuliste AKP milletvekiliyle şakalaşırken kullandığı ifadelere, iktidara yakın medyanın montaj yaparak vermesi tepki çekti.

AKP'li eski vekille Edessa Tv'de karşılaşan Sabahattin Cevheri arasında kısa bir sohbet oldu. Sohbet esnasında Cevheri, ironi yaparak "Dağ ile görüştüm, bizi destekleyecek" şeklinde espri yaptı.

AKP'nin Saadet Partisi'ni PKK ile yan yana getirme çabalarına eleştiri olarak yorumlanması gereken ifade, Sabah, Yeni Şafak ve A Haber gibi iktidara yakın medya tarafından makaslanarak servis edildi.

İşte o görüntülerin makaslanmış ve ham hali:

funduszeue.info

SAADET Şanlıurfa adayı Sabahattin Cevheri: 1 Nisan şakası olmazsa kazanacağız

Mustafa Zengin

&#;ANLIURFA - Saadet Partisi (SAADET) &#;anl&#;urfa Büyük&#;ehir Belediye Ba&#;kan&#; Aday&#; Sabahattin Cevheri, seçim çal&#;&#;malar&#; kapsam&#;nda &#;anl&#;urfa merkeze ba&#;l&#; Karaköprü ilçesinde seçim bürosunun aç&#;l&#;&#;&#;na kat&#;ld&#;. Aç&#;l&#;&#;a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) &#;anl&#;urfa Milletvekili Aziz Ayd&#;nl&#;k da kat&#;ld&#;.

Mütevazi, masrafs&#;z, israf&#; önleyen bir belediyecilik anlay&#;&#;&#; benimseyeceklerini savunan Cevheri, kendisine yönelik büyük bir teveccühün oldu&#;unu, "&#;ayet 1 Nisan &#;akas&#; olmazsa" seçim sonuçlar&#;n&#;n kendileri lehine olumlu olaca&#;&#;n&#; belirtti.

'E&#;&#;TL&#;K' VURGUSU

SAADET aday&#; Sabahattin Cevheri, HDP &#;anl&#;urfa büyük&#;ehir ile merkez ilçelerin belediye ba&#;kan&#; adaylar&#;n&#;n kendisi lehine adayl&#;ktan çekilmeleri konusunda net konu&#;maktan kaç&#;n&#;rken, gittikleri ilçelerde bütün partileri ziyaret ettiklerini ve Arap, Kürt, Türk, Alevi ay&#;r&#;m&#; yapmad&#;klar&#;n&#; söyledi.

Konu&#;mas&#;nda "e&#;itlik" vurgusunda bulunan Cevheri, 31 Mart seçimlerinde kazanmas&#; halinde yapaca&#;&#; ilk icraat&#;n "herkese e&#;it davranmak" olaca&#;&#;n&#; belirterek, "Güçlünün de&#;il, mazlumun, fakirin, gariban&#;n yan&#;nda olaca&#;&#;z. Benim tane gibi bir projem yok. Benim ilk projem bu: &#;nsanlara e&#;it olmak" dedi.

'HARRAN OVASI B&#;TT&#;'

Sabahattin Cevheri ikinci projesinin F&#;rat Nehri ile ilgili oldu&#;una dikkat çekerken, "askeri bölge"yi de Milli Park haline getirece&#;ini kaydetti.

&#;anl&#;urfa'da &#;ikayet edilen konular&#;n ba&#;&#;nda altyap&#; sorunu ve i&#;sizlik geldi&#;ini, kentteki i&#;sizlik sorunun çözümü için de tar&#;ma dayal&#; sanayinin geli&#;tirilmesi gerekti&#;ini söyleyen Cevheri, "Bu&#;day bizim, bir makarna fabrikam&#;z yok. Yüzde 45 pamuk bizim, bir çorap fabrikam&#;z yok. Antep'e gider i&#;lenir, bize gelir. Tar&#;ma dayal&#; sanayiyi geli&#;tirece&#;iz. &#;nsanlar&#;m&#;z bugün hala d&#;&#;ar&#;ya pamuk toplamaya ve f&#;nd&#;k toplamaya gidiyorsa, bu bizim büyük bir ay&#;b&#;m&#;zd&#;r" diye konu&#;tu.

.

Cevheri kent yap&#;lanmas&#; ve di&#;er alanlarla ilgili projeleri hakk&#;nda ise &#;unlar&#; dile getirdi:

"Urfa'y&#; kesinlikle da&#;lara ta&#;&#;mam&#;z laz&#;m. &#;ehirler tepeleriyle güzeldir. Harran Ovas&#; bitti. Herhalde sene sonra ova diye bir &#;ey kalmayacak, maalesef. Yeralt&#; seviyesi metre. Yap&#;lan bütün binalar -Allah korusun- &#;iddetli bir ya&#;mur veya depremde yerle bir olur. Ve en önemlisi de tar&#;m. Bir de bütün Türkiye'deki i&#; adamlar&#;n&#; davet edip, i&#; adamlar&#;m&#;zla oturup proje yapmam&#;z gerekir. Yani bizim de&#;il Türkiye'yi, bütün dünyay&#; doyurmam&#;z gerekir."

Turizmin geli&#;tirilmesinin de belediyenin görevleri aras&#;nda oldu&#;unu belirten Cevheri, turizmin en az GAP projesi kadar önemli oldu&#;unu ifade etti. &#;anl&#;urfaspor'un da ilerlemesi için gerekli çal&#;&#;malar&#; yapacaklar&#;n&#; i&#;aret eden Cevheri, &#;anl&#;urfaspor'un Urfa'n&#;n d&#;&#;ar&#;daki aynas&#; oldu&#;unu dile getirdi.

AYDINLIK: B&#;Z CEVHER&#;'Y&#; SONUNA KADAR DESTEKL&#;YORUZ

Büro aç&#;l&#;&#;&#;na kat&#;lan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) &#;anl&#;urfa Milletvekili Aziz Ayd&#;nl&#;k da, CHP olarak Saadet Partisi'nin aday&#; Sabahattin Cevheri ile merkez ilçelerin belediye ba&#;kan adaylar&#;n&#; ba&#;&#;ndan beri desteklediklerini ve sonuna kadar da destekleyeceklerini söyledi.

Sabahattin Cevheri'nin "halk ittifak&#;" ve &#;anlurfa aday&#; oldu&#;u için desteklediklerini belirten Ayd&#;nl&#;k, yap&#;lan anketlerin tamam&#;nda Cevheri'nin yüzde oran&#;nda, AK Parti aday&#;n&#;n da yüzde oran&#;nda oy ald&#;&#;&#;n&#; dile getirdi.

Aziz Ayd&#;nl&#;k

'VATANDA&#; 'ÊDÎ BES E' D&#;YOR'

Ayd&#;nl&#;k, "Halk&#;n ne kadar s&#;k&#;nt&#;da oldu&#;unu biliyoruz, çiftçilerin ne kadar zor durumda oldu&#;unu biliyoruz. Vatanda&#; art&#;k, Kürtlerin bir sözü var. Der, 'Êdî Bes e' (Art&#;k Yeter). Bundan sonra yeter” dedi.

CHP olarak kendilerinin SAADET Büyük&#;ehir Belediye Ba&#;kan&#; Aday&#;'na ve merkez ilçe belediye ba&#;kan&#; adaylar&#;na güvenlerinin sonsuz oldu&#;unu kaydeden Aziz Ayd&#;nl&#;k, seçimleri kazand&#;ktan sonra da hep beraber &#;anl&#;urfa için çal&#;&#;acaklar&#;n&#; söyledi.

HDP ve CHP, Şanlıurfa'da bağımsız aday Cevheri'yi destekleyecek

ŞANLIURFA

HDP İl Başkanı Halil Akbaş, yaptığı açıklamada, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde parti olarak bu yıl farklı bir yol izlemeye karar verdiklerini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday çıkarmadıklarını belirten Akbaş, bağımsız aday olan Cevheri'yi destekleyeceklerini belirtti.

Akbaş, ilçelerde HDP'nin kendi adaylarıyla yarışacağını vurgulayarak, "Sabahattin Cevheri halk desteği ile AK Parti'li rakibinin karşısında yarışacak. Halk müthiş bir şekilde arkasında kenetlenmiş durumda." ifadesini kullandı.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık da partisinin Şanlıurfa'da büyükşehir belediye başkan adayı çıkarmadığına değinerek, "CHP olarak Şanlıurfa'da, bağımsız büyükşehir belediye başkan adayı Sabahattin Cevheri'yi destekliyoruz. Cevheri'ye güveniyoruz. İlçelerde ise kendi adaylarımızı çıkaracağız." diye konuştu.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası