izmir romantik oteller / EN GÜZEL BALAYI OTELLERİ - ROMANTİK & ÖZEL HİSSETTİREN YERLER | Biz Evde Yokuz

Izmir Romantik Oteller

izmir romantik oteller

EN GÜZEL BALAYI OTELLERİ &#; ROMANTİK &#; ÖZEL HİSSETTİREN YERLER

Size verebileceğimiz en romantik tavsiye balayında turizm fabrikasına dönmüş otellerdense, az odalı, kendine has bir dokusu olan butik oteller tercih etmeniz. Böylece hem kendinizi çok daha özel hissedersiniz, hem de balayınıza yakışır nitelikte bir tecrübe yaşarsınız.

Ancak &#;butik otel&#; karvamının da içi çok boşaltıldı. Hiç bir niteliği olmayan bir sürü az odalı işletme &#;butik&#; olduğunu iddia eder oldu. Halbuki &#;butik&#; olması dekorundan konseptine farklı ve ayrıcalıklı bir tecrübe vadettiğini anlatmalı.

Dolayısı ile bu yazımıda bölge belge bizce kendine &#;butik&#; demeyi hak eden, balayına uygun otelleri listeledik. Bulutların üzerinde uçan, romantik mi romantik, musmutlu bir balayı geçirmeniz dileği ile.

Not:
&#; Balayında nereye gitmek istediğinizi henüz seçemediyseniz hem yurt içi hem de yurt dışında önerilerimizi burada bulabilirsiniz: Balayı Yerleri Önerileri

&#; Biz balayına Bali&#;ye gittik ama düğünden hemen sonra balayını beklerken Çıralı &#; Kaş &#; Bodrum şeklinde ufak bir kaçamak yaptık. gün bir yerlerde kalarak gezmeli bir balayı yolculuğuna çıkmak da kesinlikle çok keyifli oluyor!

Fethiye Balayı Otelleri

Fethiye zengin aktivite ve gezilecek yer seçenekleri ile çok sık tercih edilen bir balayı destinasyonu. Çok fazla mekan olmasına rağmen nitelikli işletme oldukça azdı ancak İstanbullu yatırımcıların gelmesiyle güzel yerler açılmaya başladı.

Balayında Fethiye nasıl olur merak ederseniz sizi şuraya alalım: Fethiye
Beğendiğimiz diğer Fethiye otelleri: Fethiye Otelleri

Kimler sever? Aktif ya da doğaya yakın olmayı seven çiftler, aşırı lüks aramayanlar için Fethiye iyi bir seçenek.
D-marin ise hem lüksü, hem de doğayı birlikte yaşayabileceğiniz bi şık.

Perdue Hotel, Faralya $$$

Perdue, Fethiye’nin en romantik otellerinden biri. Glamping tarzı olmasıyla ayrışıyor. Saz çatılı, ahşap platformulu 10 çadır odası, havuzu, masaj olanakları, Akdeniz yemekleri ve deniz ürünlerinin sunulduğu bir a la carte restoran ve barı var. Otel, ek ücret karşılığında havalimanına gidiş dönüş transfer ayarlaması yapıyor. Wifi ve otopark hizmeti sunuyor. Odalarda klima, minibar, banyo, spa küveti, mobilyalı ve manzaralı verandalar, saç kurutma makinesi mevcut. Yetişkin oteli olduğundan 18 yaşından küçük çocuk ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Fiyatlara kahvaltı dahil. Tesiste balayı çiftleri için özel hizmetlerin yer aldığı özel bir paket de bulunuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Nautical Hotel, Faralya $$$

Nautical Hotel, Faralya bölgesindeki en güzel balayı otellerinden. Otele girdiğiniz anda siz limon ağaçlarının kokusu karşılıyor. Zaten kendisini &#;Balayı, Romantizm ve Aşk Oteli&#; olarak tanımlıyor. 13 odası, açık havuzu, spa olanakları, kendine özel plajı ve restoranı var. Restoranında tadacağınız zeytinler bahçelerinden, üzümler ise kendi bağlarından. Otel, ücretsiz kahvaltı, wifi ve otopark hizmeti sunuyor. Odalarda kahve / çay makinesi, minibar, saç kurutma makinesi, banyo, klima mevcut. Dilerseniz ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlıyor. İsterseniz güzel bir müzik eşliğinde günbatımı keyfi veya Likya Yolu’nda dinlendirici bir yürüyüş organize ediyorlar. Tesise 18 yaşından küçük çocuk ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Lissiya Hotel, Faralya $$$

Lissiya Hotel ise Faralya&#;daki 4 yıldızlı işletmelerden. Vadinin içine gömülü, birbirinden bağımsız konumlarda birbirlerini görmeyecek şekilde tasarlanmış toplam 12 odasıyla hizmet veriyor. Suitlerinde şömine, çift klima ve jakuzi bulunuyor. Balayı çiftleri için kalp şeklinde havuzu olan Honeymoon Suite favorilerden. Bütün odalarda balkon bulunuyor. Odalara özel havuzlar dışında ortak açık havuzu, restoran ve barı var. 16 yaşında ve daha küçük çocuk ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Odalarda klima, minibar, banyo, tv, saç kurutma makinesi mevcut. İşletme, ek ücret karşılığında havalimanına gidiş dönüş transfer ayarlaması yapıyor. Ücretsiz kahvaltı, wifi ve otopark hizmeti sunuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

La Boheme Kabak

Kabak Koyu&#;nun hemen yan tarafında kalan harika manzaralı tepeye konuşlanmış bir butik otel. Her bir bungalov ayrı bir tasarıma sahip. Bazı odaların müstakil teraslarında jakuzi var. Kabak Koyu&#;ndaki diğer yerler gibi plajdan değil, otelin kendi ahşap platformundan denize giriyorsunuz. 18 yaş ve üzeri konuk kabul ediliyor. Sabahları açık büfe kahvaltı sunuluyor. Bazı akşamlar canlı müzik ve dj performansları da oluyor. Detaylar için: Instagram.

D-Resort, Göcek $$$

Göcek’in en şık ve güzel oteli de D-Marin Göcek. Otelin kendisine ait bir koyu ve inanılmaz güzel kumları olan bir plajı var. Toplam otel odası, 4 restoranı, tam donanımlı bir spası, açık havuzu, spor salonu olanakları mevcut. Özellikle de Q Lounge Bar ve Breeze Restaurant Göcek&#;te tekne tatili yapanların da uğrak noktalarından. Evcil hayvan kabul edilmiyor fakat her yaştan müşteri kabul ediliyor. Odalarda klima, minibar, banyo, tv, saç kurutma makinesi mevcut. Ücretsiz otopark ve wifi var. Ek ücret karşılığında, otopark ve havalimanı transfer hizmetlerinden yararlanabiliyorsunuz. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Marmaris Balayı Otelleri

Marmaris gözalıcı koylar, gür ormanlar, yarı-tropik faunası ile Türkiye&#;nin en çok yurt dışından turist alan yerlerinden. Bozburun & Selimiye tarafları ise daha çıplak tepelerden oluşmasına rağmen, nitelikli mekanları ve kitlesiyle bizce balayına daha uygun.

Kimler sever? Küçük, kaliteli mekanlarda, deniz kenarında bir tatil yapmak isteyen çiftler. Alaçatı, Fethiye gibi kalabalık yerlerden hoşlanmayanlar.

Pilos Deluxe Hotel $$

Sahibi bir mimar ve aynı zamanda üniversitede hoca olan Pilos Deluxe bohem tasarımı, müzikleri ve ortamlarıyla hem çok çok keyifli, hem de bizce fiyat/ performans olarak kaçırılmayacak bir seçenek. Minik ev tarzı yapılardan oluşan otelin 2 odalı, tek odalı suitlerine ek olarak bir de jakuzili suiti var. Otelin bir kısmı tepeden deniz seyrediyor, &#;de açılacak olan yeni kısmı ise denize sıfır. Bizim gibi üst taraftan tutarsanız bile denize erişim çok kolay, shuttle ile 30 saniye de varılıyor, ya da yürüyebilirsiniz. Ayrıca plajı da beach clublarla kapışır kadar stil sahibi. Odalarda, klima, espresso makinesi, tv, minibar ve saç kurutma makinesi mevcut. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Karia Bel’ Hotel, Bozburun $$$

Karia Bel’, Bozburun’un en güzel otellerinden. &#;den beri sene atlamadan &#;Tripadvisor Mükemmeliyet Sertifikası&#; sahibi. Denize sıfır konumda olan Karia Bel&#;, masmavi denizin üzerindeki özel iskelesi, deniz kenarında mum ışığında servis edilen yemekler sunan restoranı ile ideal bir balayı destinasyonu. Her biri farklı dekore edilmiş, kimi Yunan adası Simi manzaralı, kimi Bozburun koyu manzaralı, şık ve teraslı 29 odası var. Yarım pansiyon hizmet veren otelde ücretsiz açık büfe kahvaltı, otopark ve wifi hizmeti sunuyor. Otele 12 yaşında ve daha küçük çocuk ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Odalarda klima, minibar, saç kurutma makinesi banyo, tv, veranda veya balkon mevcut. Websitesi

Sabrinas Haus, Bozburun $$$

Sabrinas Haus, Simi Adası ve Ada Boğazı manzaralarına hakim konumu ile sadece deniz yoluyla ulaşılabilen, her biri farklı tasarlanmış 17 odalı bir butik otel. Buraya geldiğinizde denizin üstünde, romantik masada sadece 2 kişilik yemek yiyebilir, deneyimli terapistler tarafından uygulanan masaj terapileri ile canlanabilir veya otelin teknesi ile turlara çıkabilirsiniz. Odalarda klima, tv, minibar ve saç kurutma makinesi mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı ve wifi sunuyor. Tesiste spa olanakları da var. Otel dilerseniz, ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlıyor. Evcil hayvan ve çocuk kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Miamai Butik Otel, Bozburun $$$

Bozburun Koyu’na hakim konumdaki Miamai Otel, 14 deniz manzaralı odası olan bir butik otel. İçinde havuzu, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu bakım ve esnekliği aromaterapi ve masaj ile kazandıran Mia Wellness adında spa merkezi, Ege mutfağı tatlarını güncel bir tarzla sunan bir restoran ve yaza özgü kokteyl seçenekleri sunan bir bar bulunuyor. İşletme, ücretsiz alakart kahvaltı, wifi ve ücretsiz otopark sunuyor. 15 yaşında ve daha küçük çocuk ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Odalarda klima, minibar, duş, saç kurutma makinesi mevcut. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Golden Key Bördübet, Hisarönü $$$

Golden Key Bördübet, Hisarönü&#;ne bağlı korunaklı bir koy olan Bördübet’de, nehir kıyısında doğayla iç içe konumu ile yarım pansiyon hizmet veren bir seçenek. Kendine özel plajı mevcut. İçinde açık havuz, tenis kortu, 3 restoran ve 2 bar var. Odalarında; klima, wifi, tv, jakuzi, minibar gibi olanaklar yer alıyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesis her yaştan çocuk misafir kabul ediyor. Ücretsiz kahvaltı ve otopark mevcut. Ek ücret karşılığında havalimanı transferi de var. Kendine özel plajında su sporları seçenekleri de sunuluyor. Otelin balayı çiftleri için özel seçenekleri de var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

D-Maris Bay, Hisarönü $$$

D-Maris Bay, Hisarönü’nde, 5 yıldızlı, otel odası ile eşsiz manzaralar sunan, lüks ve konforlu bir konaklama seçeneği. Tesisin mavi bayraklı 5 plajı, 6 restoranı, tam donanımlı spası, tenis kortu, geniş açık havuzları var. Evcil hayvan kabul ediliyor. Tesise her yaştan çocuk misafir de kabul ediliyor. Otel ek ücret karşılığında havalimanı servisi de ayarlıyor. Ücretsiz otopark ve wifi mevcut. Odalarda da klima, tv, minibar, saç kurutma makinesi var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Dionysos Hotel, Turunç $$

Bozburun Yarımadası’na tepeden bakan, nefes kesici bir kanyonun tepesinde yer alan Dionysos Hotel, Turunç mevkiinde, her biri panoromik deniz manzaralı, 2 restoran, bar, yoga platformu, tenis kortu, spa, yarı olimpik sonsuzluk havuzu olan bir butik otel. Otelde otel odası, küçük ev ve özel havuzlu villalardan oluşan 43 birimlik bir konaklama kapasitesi var. Sessizlik ve sakinlik arayanların tercihi. Ücretsiz açık büfe kahvaltı, wifi ve otopark sunuyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. 12 yaşında ve daha büyük misafirler kabul ediliyor. Ek ücret karşılığında 24 saat havaalanı servisi var. Odalarda klima, espresso makinesi, tv, saç kurutma makinesi mevcut. Otelde canlı müzik, tekne gezileri, yoga seansları da gerçekleştiriliyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Bodrum Balayı Otelleri

Bodrum&#;a geldiğinizde artık romantizm yerini lükse ve hareketli bir sosyal hayata bırakıyor. Ödüllü restoranlar, popüler beachler, şık gece mekanları ile felekten bir hafta çalabilirsiniz.

Bodrum&#;da balayında neler yapabileceğiniz hakkında buradan kopya çekebilirsiniz: Bodrum
Beğendiğimiz diğer Bodrum otelleri ise şurada: Bodrum Otelleri

Kimler sever: Trendy mekanlarda takılmaya, hoş bakımlı insanların olduğu ortamlara girmeye ve iyi yiyip içmeye öncelik verenler.

Mandarin Oriental, Göltürkbükü $$$

Kişiselleştirilmiş lüksün, stil, ayrıcalıklı hizmet, Ege’nin mavisi ve Bodrum’un Cennet Koyu’nun büyüleyici atmosferiyle buluştuğu bir rüya oteli olan Mandarin Oriental, Göltürkbükü mevkinde, 29 otel odası, özel plaj, 3 restoran ve 3 bar/dinlenme salonu ile hizmet veren 5 yıldızlı bir otel. Otele çok şık bir Asya havası hakim. Türkiye’nin en iyi Spa alanları arasında yer alan The Spa, kapalı havuz ve 3 açık havuzu bulunuyor. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Otelin havalimanına ücretsiz servisi de var. Kahvaltı dahil. Oteli incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Amanruya Luxury Resort, Göltürkbükü $$$

Bu otele bayılıyoruz!

Yine Göltürkbükü&#;nde bulunan Amanruya, beş yıldızlı, zeytin bahçelerinin içinde, 4 ayrı kategori olmak üzere toplam 35 özel havuzlu ve bahçeli villadan oluşan bir konaklama seçeneği. Türkiye&#;de Spa oteli denince akla gelen en güzel yerlerden. Zeytin, çam, incir ve keçiboynuzu ağaçları arasında sakin bir Osmanlı köyü olarak tasarlamış gerçek bir Ege kaçamağı. Her biri deniz veya bahçe manzaralı, kendine özel, ısıtmalı havuzlu ve bahçeli, geleneksel mimarinin çağdaş iç mimari ile buluştuğu 35 konaklama biriminden oluşuyor. Tüm villaların iç dizaynı aynı. Hepsinin özel havuzu ve bahçesi var. Odalarda ücretsiz wifi, klima, şömine mevcut. Denize sıfır ve kendi plajı var. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Fakat her yaştan çocuk misafir kabul ediliyor. Türk ve dünya mutfaklarından yemekler sunan dört restoranı, bir şarap lounge’u, fitness, yoga stüdyoları ve tabii ki çok zarif bir Spa alanı bulunuyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

The Bodrum EDITION, Yalıkavak $$$

Yalıkavak&#;ta yer alan üniteli The Bodrum EDITION için butik otel diyemeyiz ama kesinlikle diğer resort otellere kısayla çok daha özel bir işletme. Odaların %80&#;i maviliklere bakıyor. Zeytin ağaçları içindeki konumu, doğrudan denize erişimi olan özel plajı, içinde Türk hamamı, buhar odası ve güzellik salonu olan modern spa olanakları, Akdeniz yemekleri servis edilen bir restorana ve yüzme havuzuna sahip, standart oda, süit ve villadan oluşan lüks konaklama seçeneklerinden. Üstelik kahvaltısı da GabFoods’dan. Evcil hayvan ve her yaştan çocuk misafir kabul ediliyor. Talep üzerine ve ek ücret karşılığında transfer servisi de ayarlanabiliyor. Ayrıca tatilinde daha aktif olmak isteyenler için kano, paddleboard ve jet ski kiralama opsiyonlarınız da var.  Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Not: Otelin Brava isimli restoranı dillere destan. Şefi ise Lima&#;daki ünlü gastronomi noktası Astrid & Gastón&#;dan çıkma olan Diego Muñoz.

Casa Dell&#;Arte, Torba $$$

Torba&#;daki Casa Dell&#;Arte, sanat eserleriyle dolu butik otel. Oda tasarımları biraz eskidi ama avlusu, yüzme platformu gibi ortak alanları çok keyifli. 12 odası var ve her biri bir burca göre tasarlanmış her biri birer sanat galerisini andırıyor. Otelin kendine ait bir iskelesi, plajı ve çok şık bir restoranı var. Bahçesinde ise bir spa küveti bulunuyor. Ek ücret karşılığında havaalanı servisinden ve ücretsiz sahil servisinden yararlanabilirsiniz. Evcil hayvan ve çocuk kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Kaş &#; Kalkan Balayı Otelleri

Biz Bali&#;deki balayımızın tarihi beklerken Çıralı ve Kaş&#;ta bir önbalayı yapmış ve harika geçmişti. Kaş denizi, zevk sahibi ama rahat mekanları ve kafadengi müdavimleri ile her zaman çok keyifli bir seçenek. Bizce müthiş bir yer. Balayı için de gönül rahatlığı ile öneririz. Tek handikapı, Fidanka&#;yı ayrı tutuyoruz, otellerin pek balayı için aradığımız özellikte olmaması. O yüzden Kaş&#;taki Kiralık Evler&#;e de bakmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Kaş&#;ın kiralık ev portföyü, otel portföyünü sollar nitelikte.

Kaş&#;ta neler yapabilirsiniz, hangi mekanları öneririz Kaş rehberimizde: Kaş

Beğendiğimiz diğer Kaş otelleri: Kaş Otelleri

Kimler sever? Şatafatsız kaliteden hoşlananlar.

Fidanka Boutique Hotel, Kalkan $$

Fidanka Boutique Hotel, kendilerine ait muhteşem deniz manzaralı kocaman terasları olan, birbirinden güzel altı farklı oda tipinde toplam 16 odası olan bir otel. Tüm odaları antika eşyalarla dekore edilmiş. Akdeniz mutfağı lezzetleri sunan bir restoranı, havuzu, havuz başı barı, deniz manzaralı geniş terasları olan odaları var. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Sabahları açık büfe kahvaltı ve wifi var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Suna Sun Boutique Hotel, Kaş $$

Suna Sun Boutique Hotel, bu yazındaki diğer oteller gibi ince bir estetiği sahip değil ama yine de denize sıfır konumu, kendi yüzme platformu, MSA mezunu şeflerinin açtığı restoranı ile Kaş&#;taki otelleri içindeki en iyi seçeneklerden. Toplam 14 odası ve otele 14 yaş altı konuk kabul edilmiyor. Otelde spa olanakları ve özel plaj da bulunuyor. Dilerseniz ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlanıyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Alley Prime, Kaş $$$

Kendine özel plajı, açık havuzu ve deniz manzaralı, beyaz ağırlıklı ve minimalist döşenmiş 16 odası olan şık bir otel seçeneği. Bahçeli olan odalarında jakuzi bulunuyor. 13 yaşında ve daha küçük çocuk kabul edilmiyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Her gün açık büfe kahvaltı servisi yapılıyor. Kimi odaları jakuzili. Ücretsiz wifi ve otopark mevcut. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Mandalina Luxury Suites, Kaş $$$

Hotel Villa Mahal, Kalkan $$$

Hotel Villa Mahal, Kalkan’ın en sevilen, ödüllü oteli. Kendisi, ’de Conde’Nast Johansens Avrupa’nın En Romantik Oteli seçilmiş. Küçük, samimi, son derece şık bir işletme. Romantik bir kaçamak veya balayı için ideal. Tam bir müdavim oteli. Sonsuzluk havuzu, muhteşem manzarası ve güzel peyzajlı alanları ile öne çıkıyor. Odalarda ve ortak alanlarda wifi bulunuyor. Kalkan&#;a ücretsiz tekne servisi mevcut. Kayaların içinde doğal bir mağarada gerçekleştirilen ücretli masaj hizmetleri var. Ayrıca turlar, tekne gezileri, araba kiralama için yardımcı olan bir ekipleri bulunuyor. Her birinin farklı büyüklükte balkon ve terası olan, manzaralı, klimalı toplam 13 odası var. Çok hoş denize sıfır bir restoranı, gün batımına karşı kokteylinizi yudumlayabileceğiniz teras barı ve kendine özel bir plajı bulunuyor. Her sabah Türk kahvaltısı sunuluyor. Otel sadece yetişkinlere yönelik hizmet veriyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Websitesi

Likya Pavilion Hotel, Kalkan $$

Kalkan&#;da konumlanan Likya Pavilion, sonsuzluk havuzlu süitleri ve evleri ile size özel bir balayı sunmayı hedefleyen bir işletme. Toplamda 10 süit odası olan Likya Pavilion, odalarının her birinde otel konforu ile villada konaklama ayrıcalığı birleştiriyor. Misafirler konakladıkları süre boyunca sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde olan Yalı Beach Club’ı ücretsiz kullanma imkanına sahip. Diğer yandan Kalkan merkez de otele beş dakika, Kaputaş Plajı ise 10 dakika mesafede. Otele 14 yaş altı çocuk ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Kapadokya Balayı Otelleri

Kapadokya&#;nın diğer destinasyonlardan en büyük farkı günü yaşan bir turizm destinasyonu olması. Kışın karlar altında aynı romantik, yazın balon turları ve aktivetleriyle ayrı güzel. Yine de yazın balayına gidecekseniz bizim önerimiz burada bahsettiğimiz deniz kenarındaki yerlerden seçmeniz olur. Ama deniz sezonunu kaçırıyorsanız o zaman Kapadokya çok cazip bir seçenek.

Yabancı basın bile Kapadokya&#;dan dünyanın en romantik yerlerinden biri olarak bahsediyor. Bunda Kapadokya&#;nın tarihi dokusuyla uyumlu lüks mağara otellerin payı da var. Haliyle önerilerimiz de böyle yerler. Ama Kapadokya romantik olduğu kadar enteresan ve maceracı da olabiliyor. Sizi bekleyen harika deneyimleri, restoran ve aktivite önerilerimizi buradan okuyabilirsiniz: Kapadokya

Beğendiğimiz diğer Kapadokya otelleri: Kapadokya Otelleri

Kimler sever? Tarihi dokuluyu sevenler ve özel coğrafyalar peşinde olanlar.

Museum Hotel, Uçhisar $$$

Uçhisar&#;daki Museum Hotel, güzel antikaları ve dizaynı ile bir müzeye gitmişsiniz hissi yaratan Kapadokya’nın en romantik otellerinden. Toplam 30 odası var. Musluklarından şarap akan odaları ile ünlü. Harika bir vadi manzarasına ve sezonluk açık havuza sahip. Odalarda klima, minibar, çay kahve makinesi mevcut. Otele evcil hayvan ve sadece 12 yaşından büyük çocuklar kabul ediliyor. Daha lüks bir deneyim yaşamak isteyenler tercih edebilir. Ücretsiz açık büfe kahvaltı, wifi ve otopark sağlıyor. Ek ücret karşılığında havalimanı transferi ayarlıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Argos in Cappadocia, Uçhisar $$$



Uçhisar’daki binlerce yıllık bir manastır olan butik otel, bir zamanlar burada yaşayan insanların elleri ile açtıkları yer altı tünelleri ile birbirine bağlı konaklardan oluşuyor. Odalarından bazılarının kendine ait minik havuzları bile var. Ayrıca otelin, harika bir akustiğe sahip yıllık Bezirhane bölümünde çok güzel konserler gerçekleştiriliyor. Toplam 51 odası bulunuyor. Tesis, ücretsiz kontinental kahvaltı, wifi ve otopark hizmeti veriyor. Odalarda klima, minibar, şömine, çay kahve makinesi, saç kurutma makinesi mevcut. Otel ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlıyor. İşletme evcil hayvan dostu. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Kayakapı Premium Caves, Göreme $$$

Göreme Açık Hava Müzesi’ne çok yakın bu otel, yılında kullanıcı oyları ile Trip Advisor’un Türkiye’deki En İyi 25 Otel ve Türkiye’deki En İyi 25 Lüks Otel arasında 1. sırada yer almış. Ayrıca otel, Kapadokya’nın ilk butik oteli olma özelliğine de sahip. Toplam 36 odası, sezonluk açık havuzu, restoranı ve tam donanımlı bir spası olan otel balayına özel paketler sunuyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Sacred House, Ürgüp $$$

Ürgüp mevkiindeki Sacred House, isminden de anlaşıldığı üzere, yıllık bir kilise kompleksinin otele dönüştürülmüş hali. Yunan mimarisinin egemen olduğu yapının taş duvarları ve antikaları arasında kendinizi Orta Çağ’dan kalma gibi hissediyorsunuz. Toplam 21 odası var. Otelin kapalı havuzu, spa hizmetleri ve restoranı mevcut. 13 yaşında ve daha küçük çocuk ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesis, ücretsiz wifi ve otopark sağlıyor. Otel ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Elika Cave Suites, Ürgüp $$$

Ortahisar Kalesi’nin hemen yanı başındaki Elika Cave Suites Hotel, 25 odalı bir otel seçeneği. Tesis bünyesindeki No restoranın mükemmel bir vadi manzarası var. Odalarda, wifi, minibar, çay kahve makinesi, yastık menüsü, tv mevcut. Otel dilerseniz ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlıyor. Kahvaltı ücretlere dahil. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Hotel Taşkonaklar Cappadocia, Göreme $$

Göreme&#;deki Taşkonaklar Otel, 20 odası olan 4 yıldızlı bir seçenek. Bu oteli öne çıkaran özelliği ise bu manzaraya karşı yapabileceğiniz jakuzi keyfi. Otelin içinde barı ve restoranı var. Otel ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlıyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesis kahvaltı dahil hizmet veriyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

İzmir Balayı Otelleri

İzmir insanı bir ay boyunca çok rahatça oyalayebilecek kadar zengin bir şehir. Hatta koca bir yaz bile İzmir&#;de hiç sıkılmadan geçer. Çeşme&#;si, Foça&#;sı, Seferihisar&#;ı gibi hem çok tatil beldesi var, hem de yemesi içmesi, plajları ve gece hayatıyla vakit akıp gidiyor. Anlayacağınız İzmir dipsiz kuyu ama balayında mekanlardan otellerine herşeyin en iyisinin olduğu yerde kalmak isterseniz adresiniz  Alaçatı/ Çeşme olsun.

Burada bir balayı nasıl olur, kaçırılmaması gereken mekanlar, görülmesi gereken yerler nelerdir merak ederseniz balayını için önerilerilmiz burada: Çeşme & Alaçatı

Aynı zamanda unutmayın gastronominin yükselen yıldızı da yanı başınızda: Urla

Kimler sever: Trendlerin ve piyasanın kalbinde olmayı sevenler, şık mekan seçenekleri isteyenler, gastonomiye önem verenler, kalite için harcamaktan çekinmeyenler

Eğer daha sakin bir şey bakıyorsanız diğer İzmir beldelerini buradan okuyabilirsiniz: İzmir

Alavya Otel, Alaçatı $$$

Yeni Mecidiye Mahallesi’nde bulunan Alavya Otel, doğayla iç içe, huzur veren bir ambiyansa sahip, taş ve şık bir butik otel. Aynı zamanda otelin yemekleri de oldukça lezzetli. Canlı caz müzik performansları ve yoga dersleri de oluyor. Spor salonu, sauna, Türk hamamı, masaj hizmetleri sunan bir spa’sı var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Viento Alaçatı Hotel, Alaçatı $$

yıllık restore edilmiş bir Osmanlı evinin butik otele dönüştürülmüş hali olan, sakız, dut, zeytin, hünnap ağaçları içindeki Viento Alaçatı Hotel, Alaçatı merkezdeki en şık otellerden. 25 odası bulunan otelin aynı zamanda tüm sene açık olan Sota isimli bir restoranı da var. Otel müşterisi olmasanız da rezervasyon yaptırarak gelebiliyorsunuz. Yöre ürünlerinden hazırlanan kahvaltı ve yemekleri ile hizmet veriyor. Açık havuzu var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Manastır Hotel & Suites $$

Alaçatı&#;nın ilk butik oteli olma özelliğine sahip, bölgenin mimari dokusunu yansıtan, merkeze yürüme mesafesinde bir butik otel olan Manastır Hotel, adından da anlaşılacağı gibi tam bir manastır minimalistliğinde, sade ve şık bir konaklama opsiyonu. Merkeze yakın olmasına rağmen sessiz bir ortama sahip. Yüksek tavanlı, büyük pencereli, beyaz ağırlıklı mobilyalarla döşeli 19 odası olan otelin duvarları da 50 cm kalınlığında taştan olduğundan içeride yaz sıcağını hiç hissetmiyorsunuz. Kahvaltıda tercihinize göre pişirilmiş yumurtalar, taze ekmek ve hamur işleri, ev yapımı organik reçeller ve Türk peynirlerinden oluşan bir set menü masalarda servis ediliyor. Açık bir yüzme havuzu var. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için: Websitesi ve Instagram

Nişanyan Houses Hotel, Şirince $$$

Nişanyan Houses Hotel, Şirince&#;nin tarihi ve bozulmamış dokusuna karşı bir konumda, Türkiye&#;de butik otelciliğin öncüsü yazar Sevan Nişanyan&#;ın butik oteli. Konak tarzı Şirince tipi kır evlerinde veya taş evlerde konaklıyorsunuz. Çok ama çok zevkli bir tesis. Odalarında klima, şömine, WiFi, tv gibi donanımlar var. Otelin mutfağında yemek atölyeleri de gerçekleştiriliyor. Fiyatlara kahvaltı dahil. Ücretsiz otoparkı da var. Çocuk kabul edilmiyor. Havuzu da çok keyifli. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Çıralı Balayı Otelleri

Yüzyıllarca medeniyetleri ve caretta carettaları orman ve denizin beşiğinde ağırlamış olan Çıralı&#;nın çok özel bir enerjisi var. Kendinizi burada yumuşacık hissediyorsunuz. Hem iklimi, hem de koyun kayaç yapısı ve manzaraları ile baya Tayland&#;da benziyor. Çok güzel bir milli parkın içinde olduğu için imara kapalı. Dolayısı ile buradaki konaklama imkanları genelde yıkık dökük ama 2 tane çok güzel seçeneğiniz var.

Olimpos ve Çıralı&#;da balayı nasıl olur derseniz: Olimpos

Kimler sever? Sakinlik arayanlar, doğal yerleri sevenler

Olympos Lodge Hotel $$$

Olympos Lodge, Çıralı&#;da denize sıfır konumda, kendine ait plajı olan, toplam 17 odalı, şık bir butik otel seçeneği. En az  30 yıldır aynı aile tarafından işletililiyor. Palmiyelerle ve diğer bitkilerle botanik bahçesini andıran bir atmosferi var. İşletmenin köpeği, ördeklerin ve tavuskuşlarının özgürce dolaştığı çok keyifli bir bahçesi, kendi restoranı ve içinde kaplumbağaların, turuncu japon balıklarının yüzdüğü minik bir de süs gölü var. Her oda farklı bir şekilde döşenmiş. Kimi odalarda jakuzi, kimi odalarda sonbaharda gelecekler için şömine bulunuyor. Maksimum mahremiyet arayanlar için ideal. Yemekler otelin keyifli gazebolu restoranında servis ediliyor. Özellikle deniz mahsullü seçeneklerde iddialılar. Balıklar her gün taze satın alınıyor. Otelde bir  tercih olarak havuz bulunmuyor. Detaylı bilgi için: Instagram

Villa Lukka $$

Çıralı’daki diğer seçeneğiniz hemen Olympos Lodge&#;un biraz ilerisinde konumlanan ve yine onun gibi denize sıfır olan Villa Lukka. Bünyesinde 2 kişi kapasiteli hoş bungalovlar bulunuyor ama bunlardan bazıları da balayı çiftleri için özel tasarlanmış. İçinde jakuzi, şömine, klima, tv, saç kurutma makinesi, wifi mevcut. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Cunda Balayı Otelleri

Tarihi konakları, meyhaneleri ve ağır başlılığı ile çok tatlı bir durak olan Cunda&#;yı yarım saat mesafedeki Kazdağları ile birlikte değerlendirebilirsiniz. Zaten Cunda çok tatlı olmakla beraber ufak bir ada olduğu için gün sonra kısıra düşüyor.

Cunda&#;da balayı nasıl olur şuraya bir fragmanını bırakıyoruz: Cunda & Kazdağları

Kimler sever: Yavaş takılmayı sevenler

Cunda Despot Evi, Cunda $$$

tarihli Despot Evi, Ayvalık’ın sembol yapılarından. Eski bir Rum evinin restore edilmesiyle oluşturulmuş 28 odalı bir butik otel. Açık havuzu, Spa’sı ve hoş bir restoranı var. Tüm odaları ayrı şekilde dekore edilmiş. Fiyatlara kahvaltı dahil, wifi ve otopark imkanı sunuyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Bu otel Cunda’da düğün ve organizasyon yapmak isteyenlerin de tercihi. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Ortunç Otel, Cunda $$$

Denize sıfır konumdaki Ortunç Hotel, tarihi bir konak değil belki ama Cunda’nın en şık oteli. Sadece 12 yaş üstü çocukların konaklamasına izin veriliyor. Tesis oda-kahvaltı hizmet veriyor. Modern ve minimalist bir tarza sahip 70 odası var. Yastık menüsü olan işletmelerden. Otelin sürdürülebilir esaslara göre işleyen otellere verilen Yeşil Anahtar ödülü de bulunuyor. Kendine ait bir iskelesi var. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Çanakkale Balayı Otelleri

Çanakkale içine Kazdağları&#;nı, Bozcaada&#;yı, Gökçeada&#;yı, Adatepe&#;yi, Assos&#;u ve daha birçok noktayı da alarak çok geniş bir coğrafyaya yayılıyor. Biz de balayı için tercih edebileceğiniz birkaç özel noktayı veriyoruz.

Çanakkale&#;de balayı nasıl olur derseniz: Çanakkale & Assos & Kazdağları

Kimler sever: Deniz, kum güneş tatiline alternatif olacak otantik deneyimler arayanlar, balayını çok da yaza denk getirmeyecek olanlar.

Hotel Caeli, Eceabat

Eceabat&#;ta bulunan şarap bağları Porta Caeli&#;nin oteli olan Hotel Caeli, Çanakkale&#;nin en güzel oteli. hektarlık üzüm bağları arasına kurulmuş otel lüksü, smart oda altyapısını ve çok özel spa deneyimlerini birleştiriyor. Tesiste isimlerini dünyanın seçkin üzümlerinden alan 21 oda ve süit bulunuyor. Yöreselliği ve mevsimselliği her daim ön planda tutan bir restoranı, üzümün antioksidan etkilerini hissedebileceğiniz patentli ürünler sunan SPA Caeli by Caudalie&#;de sauna, jakuzi, şok havuzu ve ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, macera duşları ve buhar banyoları bulunuyor. Eğer mevsiminde yani Eylül sonrası gelirseni bağbozumu turlarına da katılabiliyorsunuz. Oteli detaylı incelemek ve rezervayon yaptırmak için tıklayın.

Simurg Inn, Ayvacık

Kazdağları’nın Ahmetçe Köyü’nde, yemyeşil bir doğanın içinde yer alan Simurg Inn, bölgedeki en keyifli işletmelerden. Balayını bir inzivada gibi yaşamak isteyenler için ideal. Her biri özenle dekore edilmiş, minimal, sakin 4 odası ve 1 taş evi var. Aynı zamanda hayvan dostu olan Simurg Inn, güzel yemekler yiyebileceğiniz de bir seçenek. Ekolojik bir tatil vadeden Simurg Inn&#;de yiyeceğiniz sebzelerin, meyvelerin hepsi kendi bahçelerinden. Zeytinler, zeytinyağı zeytin kendi ağaçlarından, yumurtalar tamamen organik, kendi tavuklarndan. Bütün misafirlerin tek bir masa etrafında toplandığı samimi bir ortamı var. Websitesi & Instagram

Manici Kasrı, Ayvacık

Kaz Dağları’nın ortasında yer Yeşilyurt Köyü’ndeki Manici Kasrı civardaki en popüler otel. Geleneksel ve zarif taş mimarisini koruyan 52 kişilik otelde 21 oda ve 3 villa bulunuyor. Otel, dekorundan servise, her detayına kadar mukemmel düşünülmüş lüks bir seçenek. Her odası rustik bir tarzda dekore edilmiş. Her gün açık büfe kahvaltı servisi var. Wi-Fi ücretsiz. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Otelin Assos sahilinde yer alan ve otele 5,5 km mesafede bulunan özel bir plajı da var. Bir de otelin ona 30 dakika mesafede, 30 hektarlık alana yayılan bir çiftliği var. Çiftlik içinde konaklama, restoran, mandıra, hayvancılık, tarım, özel davet ve etkinlik alanları yer alıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

İda Blue, Ayvacık

Adatepe Köyü&#;ndeki İda Blue, köyün otantikliğini korumuş olan  tarihi yapısında, üç tarihi taş Rum evinin restorasyonundan oluşan 9 odalı bir butik otel. Zengin bir açık büfe kahvaltısı var. Dilerseniz a la cart erestoranından da faydalanabiliyorsunuz. Odalarda yastık menüsü mevcut. Otelde wifi mevcut. Ne yazık ki evcil hayvan ve küçük çocuk kabul edilmiyor. Otel gidiş dönüş havalimanı transferi de ayarlıyor. Detaylı bilgi için: Websitesi & Instagram

Casa Mila, Ayvacık

Kazdağları&#;nın oksijen deposu Yeşilyurt Köyü&#;nde konumlanan Casa Mila, ilhamını ailenin küçük kızı Mila’dan ve Akdeniz kültürünün yaşam felsefesinden alan bir konaklama opsiyonu. Dekorasyonu en ince detaylarıyla düşünülmüş tasarım odaları olan çok güzel bir butik otel. Her gün Türk ve İtalyan kahvaltısı sunuluyor.İçinde bir de İtalyan mutfağı lezzetlerini sunan Trattoria Leo var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

İda Costa, Assos

Ida Costa Hotel, Assos bölgesinin en şık en özenli oteli. Butik otelin çok güzel bir bahçe içinde iki katlı, geleneksel Ege mimarisiyle, doğal malzemelerden inşa edilmiş evlerden oluşan bir yerleşim yapısı var. Deniz kenarında doğayla iç içe, huzurlu bir balayı geçirmek isteyenler için ideal. En büyük artısı içinde spa merkezinin de bulunması. Detaylı bilgi için: Instagram & Websitesi

Panorama Hotel, Bozcaada

Panorama Hotel ise çok sevdiğimiz Bozcaada&#;dan bir seçenek. Bozcaada’da yel değirmenlerinin sıralandığı tepede konuşlanan Panorama Hotel, toplamda 9 odaya sahip, ada manzarasına ve denize hakim bir taş otel. Her sabah pişili ada kahvaltısı bulabilieceğiniz yerlerden. Otele 16 yaşından küçükler ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervayon yaptırmak için tıklayın.

Diğer

Kocaev, Datça

Mimari detayları ve özenli restorasyonu ile göz kamaştıran yıllık Mehmet Ali Ağa Konağı Türkiye’deki en zarif Osmanlı konağı olmaya aday. Ama ne zarafet! Girit kökenli Tuhfezade ailesinden olan Mehmet Ali Ağa’ya padişah tarafından Datça Yarımadası’ndaki toprakların işlenmesi ve yönetimi görevi veriliyor. Datça’nın şekillenmesinde önemli rol oynayan bu asil ailenin konağı şimdilerde Koca Ev adlı bir otel ve restoran olarak hizmet veriyor. Detaylı bilgi için: Instagram & Websitesi

Casa Lavanda, Şile

İstanbul Şile&#;nin Ulupelit Köyü&#;nde konumlanan Casa Lavanda, Türkiye’nin en iyi butik otelleri arasında gösterilen, her şeyi ile doğa ile iç içe, isminden de anlayacağınız üzere lavanta konsepti ile insana Güney Fransa hissiyatı veren bir seçenek. Her ne kadar şehirde de olsanız, sizi şehirde gibi hissettirmeyecek bir yer. Spa olanakları da mevcut. Aynı zamanda şık bir düğün mekanı olarak da şehre yakın alternatiflerden. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Parma Sole, Şile

Parma Sole Boutique Hotel de yine Şile&#;de, Toskana atmosferini yaşatan, restoranında İtalyan mutfağı özellikle de otele ismini veren Parma mutfağı ağırlıklı bir menüsü olan, lüks bir konaklama seçeneği. Aynı zamanda şık bir düğün mekanı olarak da şehre yakın güzel alternatiflerden. Detaylı bilgi için: Instagram & Websitesi

Türkiye&#;deki Tüm Balayı Otellerini Görmek İçin Tıklayın.

İzmir Otelleri

Türkiye’nin üçüncü büyük şehri, Ege Bölgesi’nin incisi, çok sayıda tatil bölgesini sınırlarında barındıran İzmir, her yıl gelen binlerce yerli ve yabancı turisti ağırladığı İzmir otellerinin kalitesinden de ödün vermiyor.

İzmirsosyal hayatı ile de oldukça canlı bir şehir. Yılın farklı dönemlerinde yapılan fuarlar, konserler, etkinlikler ve organizasyonlarla İzmir, her gün her saat oldukça canlı. Alsancak, Kemeraltı, Kordon gibi semtleri ile de İzmir gerçekten de inci gibi bir şehir.    

Alsancak’ın her türlü tarza hitap eden barları ve kulüpleri ile ünlü gece hayatı, Kordon’un kaliteli balık restoranları, Kemeraltı’nın alışveriş yerleri ve mağazaları İzmir’de geçirdiğiniz sürede size farklı alternatifler sunacaktır. Eğer güzel bir hafta sonu İzmir’e gitmişseniz Bornova sırtlarındaki Çiçekli Köyü’nde, doğanın kucağında güzel vakitler geçirebilir, belki de ata binebilirsiniz.   

Doğal ve tarihi güzelliklerinin, kültürünün yanı sıra İzmir, denizi ve tatil merkezleri ile de ön planda. Her yıl gelen yerli ve yabancı binlerce turistin konakladığı İzmir otellerinin sayısı da gün geçtikçe artıyor. İzmir otelleri şehir merkezinde, deniz kenarında ve civardaki ilçelerde, önemli tatil merkezlerinde yoğun olarak bulunuyor. Merkezdeki İzmir butik otelleri genellikle şehir oteli tarzında hizmet veriyorlar. Muhteşem bir İzmir ve deniz manzarasına sahipler. Üstelik merkezdeki İzmir otelleri, şehirde gezip görmek isteyeceğiniz pek çok tarihi ve turistik yere de oldukça yakın. İsterseniz yürüyerek ya da şehir içi ulaşımla çok kısa sürede ulaşabilirsiniz. Merkezde bulunan İzmir otelleri yılın her dönemi hizmete açık. İzmir otellerinin özellikle şehir merkezinde konumlanmış olanları tarihi ve kültürel seyahatleriniz dışında iş seyahatleriniz ya da toplantı ve davet gibi kalabalık organizasyonlarınız için de gerekli olanaklara sahipler. Deniz kenarında konumlanmış İzmir otelleri ise genellikle İzmir merkeze biraz uzak olan, tatil ve turizm merkezlerinde bulunan tatil otelleri. Çoğu yaz aylarında hizmete açık, bazı deniz kenarında bulunan İzmir otelleri ise yılın her dönemi hizmet veriyor. İzmir’in her yerinde konumlanmış İzmir otelleri, şehir otelinden beş yıldızlı lüks otele, butik ve küçük otele kadar pek çok farklı tarzda hizmet veriyorlar. Her turistin zevkine göre bit İzmir oteli mutlaka var. İzmir otellerini, uygun fiyat seçeneklerini ve rezervasyon olanaklarını sitemizden görebilirsiniz. İzmir’e kadar gidip de Kordon’da bir şeyler içmeyi ve yürümeyi ihmal etmeyin.
Etiketler: izmir otelleri, izmir balayı otelleri, izmir deniz kenarı otel, izmir butik otelleri, izmir jakuzili otel, izmir havuzlu otel, izmir şömineli otel, izmir deniz manzaralı otel, izmir doğa içinde otel, izmir otel, izmir denize sıfır butik otel fiyatları

Daha fazla

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası