tugra hotel fatih istanbul / The Hotel Tugra Istanbul

Tugra Hotel Fatih Istanbul

tugra hotel fatih istanbul

Tugra Hotel

İstanbul şehrinin görülmesi gereken her yerini Tugra Hotel otelinde konaklayarak keşfedin. Otelinizden şehrin görülmesi gereken yerlerine kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul şehrini gerçekten tanımak mı istiyor musunuz?Ayasofya konumuna yalnızca 2,7 km mesafedeki Tugra Hotel tesisinde şehrin kültürünü yakından keşfedebilirsiniz.
Tugra Hotel tesis bünyesinde en seçici konukları bile memnun edecek sayısız olanak sunar. Ücretsiz internet erişimi sayesinde konaklamanız boyunca bağlantısınız kesilmesin. Tesise giriş tarihinden önce tesisle iletişime geçerek, giriş ve çıkış tarihleriniz için rahatça havaalanı transferi ayarlayabilirsiniz. İstanbul şehrini keşfetmek otel konuklarına sunulan araç kiralama ve servis aracı gibi hizmetlerle çok daha kolay olacak.
Otel konukları otoparktan faydalanabilir. Resepsiyonun sunduğu emanet kasaları, bavul emaneti, hızlı check-in veya check-out ve konsiyerj hizmeti dahil hizmetlerle günlük planlarınız ve ulaşım ihtiyaçlarınız için yardım alabilirsiniz. Şehirdeki en iyi gösterilere yer ayırtmak istiyorsanız, bilet hizmeti ve turlar hizmeti ile otel size yardımcı olacaktır. Uzun süreli mi konaklıyorsunuz veya temiz kıyafetiniz mi kalmadı? otel konuklarına sunulan çamaşır yıkama hizmeti ve kuru temizleme hizmeti hizmeti sayesinde en sevdiğiniz kıyafetlerinizi temizletebilirsiniz.
Tembellik yapmak mı istiyorsunuz? Odalarda mevcut 24 saat oda servisi, günlük kat hizmetleri ve oda servisi gibi olanaklar sayesinde odanızda zamanınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Tüm konukların dumansız bir ortamda konaklayabilmesi için otel içinde sigara içmek yasaktır. Tüm konukların ve personelin sağlığını korumak için sadece sigara içme alanlarında sigara içilmesine izin verilmektedir.
Tugra Hotel otelinin sunduğu olanaklardan odanızın konforunda faydalanın. Tugra Hotel otelin bazı odaları konforunuz için klima ile donatılmıştır. Tugra Hotel otelinin özel tasarlanmış odalarında balkon veya teras seçeneği vardır. Konukların keyifli vakit geçirmeleri için bazı odalarda televizyon ve kablo TV vardır.
Otel konukları için ayrıca bazı odalarda buzdolabı, kahve veya çay makinesi ve minibar sunulmaktadır. Tugra Hotel otelinin bazı odalarında banyoda saç kurutma makinesi, banyo malzemeleri ve bornozlar bulunur.


Yemekler ve yapılacaklar

Tugra Hotel otelinde güne lezzetli bir kahvaltı ile başlayın. Tatilinizde kahvesiz güne başlamayın, kafede her sabah kahvenizi yudumlayın. Yemek yemek için dışarı çıkmak istemiyorsanız, otel tarafından sunulan lezzetli yemekleri deneyebilirsiniz. Otel dışına çıkmadan bar sayesinde tatil arkadaşlarınızla unutulmaz bir gece geçirin.
Tugra Hotel tüm konuklarına benzersiz dinlence fırsatları sunar. Otel içinde yer alan güzellik salonu sayesinde gün sonunda tüm yorgunluğunuzu atın. Otel bünyesindeki kütüphane sayesinde ailecek keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.


Tesisin çevresi

İstanbul şehrinin tüm yerel güzelliklerini keşfetmek için üssünüz Tugra Hotel olsun. Şehrin en iyi sanat eserlerini bulabileceğiniz, yerel sanat hakkında bilgi edinip orijinal eserler satın alabileceğiniz Topkapı Sarayı 2,9 km mesafededir.


Burada konaklamanız için nedenler

Fiyat performansında şehirdeki diğer konaklama yerlerinin %86 kadarından daha yüksek puan alan bu tesis beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Şehirdeki diğer konaklama yerlerine kıyasla yiyecek ve içecek için %99 daha yüksek puan alan bu tesiste veya civarında mükemmel yemek seçenekleri sizi bekliyor.
İstanbul şehrindeki diğer konaklama yerlerinin %98 kadarından daha yüksek puan alan bu tesisin oda konforu puanını geçmek zor.

Daha az göster

 

Third slide
Third slide
Third slide
Third slide
Third slide

Hotel Services

Family Room

reception

PLuxury Room

Wifi Coverage

Double Room

cLEANING eVERDAY

Family Room

safe deposit box

Family Room

concierge

Family Room

exchange







TUGRA HOTEL (İstanbul, Türkiye) - Otel Yorumları ve Fiyat Karşılaştırması - Tripadvisor

Eğer İstanbul'da romantik küçük otel arıyorsanız, Tugra Hotel tam size göre.

Tugra Hotel'de kalan konuklar, İstanbul'un en ünlü gezilecek yerlerinden olan Galata Kulesi'ne (2, 2 km) ve Basilica Cistern'e (2, 6 km) uğrayabilir.

Odalarda konuklara sunulan klima, mini bar ve buzdolabı olanakları sayesinde dinlenip konaklamanızın keyfini çıkarabileceksiniz. Ayrıca Tugra Hotel tarafından sağlanan ücretsiz wifi ile internete bağlanabilirsiniz.

Bu küçük otel, 24 saat açık resepsiyon, concierge ve oda servisi sunuyor. Ayrıca Tugra Hotel restoran olanakları da sağlıyor. Böylece yoğun geçen bir günün ardından dinlenip tazelenebileceksiniz. Aracıyla gelen konuklar için otopark mevcut.

Canınız İtalyan restoranına gitmek isterse, Beso Restaurant Bistro, Scalatta veya Zucca Pizza & Cafe iyi seçenekler. Üstelik Tugra Hotel'e oldukça yakınlar.

Yapılacak bir şey arıyorsanız, Suleymaniye Mosque'ye (1, 1 km), Balat'a (1, 4 km) ve Kariye Müzesi'ne (1, 8 km) uğrayarak güzel vakit geçirebilirsiniz. Üstelik hepsi de Tugra Hotel'e yürüme mesafesinde.

Tugra Hotel, yaklaşan ziyaretiniz süresince sizi misafir etmeyi dört gözle bekliyor.

Sauna, restoran ile Tugra Hotel İstanbul, Avrupa Yakası semtinde yer alıp Çemberlitaş Sütunu'dan kilometre mesafededir. İstanbul şehir merkezi otele 2 km uzaklıkta, Ayasofya Müzesi'a ise arabayla birkaç dakikada ulaşılabilir.

Konum

Otel Aksaray Tramvay metro istasyonuna metre uzaklıkta ve Fatih Camisi ve Külliyesi'a yakın iyi bir yerde bulunmaktadır. Yerebatan Sarnıcı tesisten yaklaşık kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Bozdoğan Kemeri'nın hemen yanında yer alır.

Aksaray Tramvay Durağı tren istasyonundan otele olan mesafe yaklaşık metredir.

Odalar

Tugra Hotel oteli; televizyon, kasa, çalışma masası gibi oda olanaklarını sunar. Bazı birimlerde duş, saç kurutma makinesi içeren özel bir banyo vardır.

Yemek ve İçecek

Restoranda konuklar Amerikan kahvaltıyı yiyebilirler. Konuklar, tesisten 5 dakikalık mesafedeki Saray restoranında Türk yemeklerinin tadını çıkarabilirler. Ayrıca, otelin özellikleri arasında lobideki bar bulunmaktadır.

Eğlence ve İş

Otel, çocukları olan misafirlere çocuk bakım hizmeti, çocuk yemekleri, özel menü sunmaktadır.

İnternet

Kablosuz internet bütün otelde mevcut ve ücretsizdir.

Otopark

Tesise yakın EUR 4 (gün başına) fiyatına herkese açık park olanağı mevcuttur.

Otel çalışanları İngilizce, Almanca, Türkçe, Arapça, Azerice konuşur.

Renovasyon yılı:     Kat sayısı:   6.  Oda sayısı:  

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası