güneş kremi etkisi ne kadar sürer / GÜNEŞ - определение и синонимы слова güneş в словаре турецкий языка

Güneş Kremi Etkisi Ne Kadar Sürer

güneş kremi etkisi ne kadar sürer

Mayıs yılında Hurgada şehrinde hava durumu yıl

Plaj tatili

Deniz sıcaklığının subjektif hisleri turistlerin görüşlerini etkiliyor: + 25 ° C yeterli, yüzmenin tadını sonuna kadar çıkarmak, diğerleri, Hurghada'ya mayıs ortasında veya sonunda gitmeyi tavsiye ediyor, su + 28 ° C'ye kadar ısındığında.

Her durumda, bahardaki Akdeniz tatil köyleri bu kadar sıcak bir deniz sunamaz., ve çocuklar varış tarihine bakılmaksızın sudan ayrılmak istemiyorlar.

Plajlar sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaret edilebilir. Örneğin, koruma alanındaki büyülü Mahmeya plajı açılıyor ve sabah neredeyse boş, böylece mahremiyetin tamamen tadını çıkarabilirsiniz, saflık ve doğanın sesleri.

Yerel restoranda öğle yemeğinden önce açık büfe var, ve öğle yemeğinden sonra, restoran zaten alakart olarak hizmet vermektedir.

Güneş parlayana kadar, çocuklar aktif bir şekilde dinlenebilir, voleybol veya diğer oyunlar oynamak. Gündüz biraz sükunet var: otel animatörleri bile öğle uykusuna gider, plajlarda halkı eğlendirmeyi bırakmak.

Otel topraklarındaki ağaçların gölgesinde güneşten saklanmak en iyisidir., su parklarında, müzeler. Öğle yemeğinden sonra kıyı bölgesi canlanıyor, çünkü Mayıs günü çok uzun, ve güneş etrafta batıyor 19 saat.

Özellikle bronzlaşma için açık güneşte olmanıza gerek yok: suda güneşlenebilirsin, ultraviyole nereye nüfuz eder, ve açık gölgede dinlenirken, sazdan yapılmış plaj şemsiyelerinin altında.

Su ve hava sıcaklığı

Hurghada'da Mayıs ayında hava güneşlenmek için gerçekten en iyisidir. Güneş hala çok nazik, o kadar yanmaz, yazın başında olduğu gibi, hava zaten oldukça güçlü bir şekilde ısınmasına rağmen: + dereceye kadar. Mayısta yıl, tahminlere göre, hava sürpriz getirmeyecek. Ancak bunu unutma, Böyle nazik bir güneşten bile ciddi yanıklara ve güneş çarpmalarına maruz kalabilirsiniz, bu yüzden güneş kremi kullandığınızdan emin olun, днем не появляйтесь на улице без головного убора. Влажность в Хургаде достаточно низкая, bu nedenle saran tıkanıklık hissi yoktur. dışında, burada rüzgarlar sürekli esiyor, serinlik hissi getiriyor.

Akşam size hoş bir tazelik verecek, çünkü şu anda, Hurghada'da mayıs ayında sıcaklık +20 derece, ve bazen önce +16 derece. Bu havada sahil boyunca yürümek güzel. Yürüyüş için uzun kollu bir süveter alın.

Mayıs ayı başlarında Kızıldeniz'deki su hala biraz serin (yaklaşık + 23 ° C), ancak ayın sonunda banyo yapmak için çok hoş bir sıcaklığa kadar ısınır.: yaklaşık + 25 ° C. Sadece gündüzleri değil bu kadar ılık suda kalabilirsiniz., ama donma ve hastalanma korkusu olmadan geceleri bile. Bu yüzden ilkbaharın sonlarında küçük çocuklarla Hurghada'ya gelmek güzel. Bu hava ve su sıcaklığı ile Kızıldeniz'de eğlenebilirler..

gezi tatil

Mayıs ayı başlarında piramitlere ve antik tapınaklara gitmeniz önerilir., gücü bilmek, Mısır kültürünün antikliği ve özgünlüğü.

Luksor şehirlerine geziler ve Aswan sıcak günlerde süresinden dolayı rahatsız olabilir., ve ayrıca antik eserlerin doğrudan güneş ışınlarındaki konumu nedeniyle, ama yine de mayıs sıcağıyla temmuz ayından çok uzak.

Güneşten korunmak için kıyafetlerini yanına almalısın, tüm vücudu kapsayan, ve dar şapkalar

Bol su içmek önemlidir

Hurghada'da tekne turları özellikle önemlidir, çünkü güzel resifler kıyıdan birkaç kilometre uzakta. Sığ derinlik nedeniyle burada dalga yok, hareket hastalığına neden olabilir.

Tesisin bazı bölgelerinin kendi cazibe merkezleri vardır: camiler ve kiliseler, doğu sarayları olarak stilize edilmiş pazarlar ve binalar. Gürültülü ve eğlenceli gece hayatı sabaha kadar tüm hızıyla devam ediyor.

Köpük ve plaj partileri mayıs ayında tüm hızıyla devam ediyor, açık hava nargile barları açık - şehir merkezi her zaman kalabalık.

Çocuklarla ziyaret etmek ilginç olacak:

  • Yeni Marina dolgu;
  • Şan Çeşmeler;
  • Akvaryum ve kum heykelleri kompleksi Sand City.

Hurghada iklimi

Хургада —en iyilerinden biri popüler Mısır tatil köyleri, располагается на берегу Красного моря в зоне субтропическо-пустынного климата: с мягкой и теплой зимой, çok sıcak, Sıcak yaz.

Главная особенность зимы — резкие суточные колебания температур: с наступлением ночи может стать прохладнее с +20 için +10 ° C.

Kasım, март и апрель комфортно теплые, böylesine çarpıcı günlük dalgalanmalar olmadan. «Пограничные» май и октябрь жаркие, а период с июня по сентябрь слишком жаркий, dayanılmaz derecede sıcak, O zaman bile tatil köyü turist çekmeye devam ediyor.

Температурный рекорд в Хургаде за все время метеонаблюдений был зафиксирован 12 Haziran года и составил +46 ° C. А самой низкой температурой отметился день 2 Şubat yıl, когда столбик термометра неожиданно опустился даже до 0 ° C. Bu arada, Hurghada için aşırı sıcaklık her zaman daha tipiktir, çok keskin bir soğuktan.

На протяжении года в Хургаде дожди идут экстремально редко: bu bir çöl, где в среднем вероятно только 5 мм осадков за весь год. И в период с июня по сентябрь дождей не бывает никогда, как и облачности — погода в этот период всегда ясная. Hafif yağmur (için 1 mm) наиболее возможен в апреле и декабре.

En şiddetli rüzgarların mevsimi, приходящих с юго-запада, обычно длится с марта по май, в это время возможны краткосрочные песчаные бури. За счет равнинного расположения Хургады ветер на курорте ощущается почти круглый год, порывы стихают лишь в самую знойную летнюю пору, а зимой могут быть довольно холодными.

Boş zaman

Sıcak bir yazdan önceki son ayda, hava her türlü eğlence için elverişlidir., su ile ilgili. Parasailing olabilir, su kayağı, uçurtma uçurmak, rüzgâr sörfü, muz gezintisi, katamaranlar ve diğerleri.

Kristal berraklığındaki Kızıldeniz'in ılık su ve en zengin su altı dünyası, gönderilen renkli mercan türleri ve binlerce balık türü, dalış için mükemmel koşullar yaratmak. Hurghada'nın eteklerinde tüm sahil boyunca görülecek bir şey var.

Burada balık tutmak harika, yetişkinler için de ilginç olacak, ve çocuklar. Kıyıdan sıradan bir olta ile balık tutabilirsiniz, ve dönen. Zıpkınla avlanmak iyidir, ama buna sadece orada izin veriliyor, mercan olmayan yerde, onlara zarar vermemek için.

Yaz ne kadar yakınsa, çöl gezilerini ne kadar ciddiye almalısın. Mayıs tatillerinde birçok turist çölde gezintiye çıkarsa, o zaman sağlığı kötü olan kişilerin daha sonra oraya gitmesi istenmez.

Ana düşmanlar ısıdır, sıcak kum ve kuvvetli rüzgar, birkaç dakika içinde kum bulutlarını yükselten. Daha sıcak, kışın olduğundan, akşamlar keyifli akşam atv turlarına katkı sağlıyor.

Çocuklu aileler için, Hurghada'daki birçok otel kendi su parklarını sunuyor, misafirler için ücretsiz olan.

Bu "Orman" (16 havuzlar ve 35 slaytlar), çocuk kulübüne sahip olmak, çocukların bir öğretmenin gözetimi altında olduğu, "Titanik" (9 havuzlar ve 30 slaytlar) platformlarla oynamak için tenis, futbol ve voleybol, Sinbad (10 slaytlar), ziyaretçilere animasyon hizmetleri ve akşam şovları sunmak.

Hurghada'da çocuklarla ne yapmalı

Hurgada'da deniz suyu sıcaklığı

Kızıldeniz tüm yıl boyunca ılıktır, но зимой из-за ветреной погоды и температурных колебаний плавать может быть некомфортно, хотя отдыхающих обычно это не останавливает. Среднегодовая температура моря в Хургаде равна +24 ° C: при типичном годовом диапазоне от 21 ° C ile +28 ° C.

Minimum su sıcaklığı, yaklaşık + 20… + 21 ° C, ünlü в феврале и марте. Однако море может остыть до этого уровня чуть раньше, еще в январе. Тем не менее в сравнении с курортами Европы, расположенными на океаническом берегу, или даже с Черным морем в начале сезона (а это конец мая — июнь), то даже зимнее Красное море гораздо теплее.

Уверенно и заметно прогревается вода в апреле — до +23 ° C, а затем и мае — до +26 ° C. В крайне знойном июне море у побережья уже +26 ° C, в июле и августе на улице становится еще жарче, и вода тоже достигает своего максимума в +28 ° C.

В сентябре температура воды от +26 için +28 ° C, в октябре до +26 ° C. С наступлением достаточного комфортного для отдыха нежаркого ноября море лишь слегка остывает, но все еще очень приятно, sıcaklığı +24 ° C. В декабре уже +22 ° C.

Сноркелинг в Красном море в пик сезона — в октябре
Sergey Vasilets

Hurgada'da Mayıs ayında sıcaklık

Ortalama gündüz sıcaklığı:+° C
Gece ortalama sıcaklık:+° C
Deniz suyu sıcaklığı:+° C
Güneşli gün sayısı:30 günler
Yağmurlu gün sayısı:
Yağış:
0 günler
mm

Mayıs ayında Mısır'da deniz sıcaklığı

Mayıs'ta dinlenmeye gitmeli miyim?

4
.
9

Verilerimize göre Mayıs ayında Hurghada'da hava ve su sıcaklığı mükemmel. Şu anda, ortalama + 25,4 ° C sıcaklığa sahip ılık deniz. Neredeyse hiç yağmur yok, hakkında 0 aylık gün, düşer mm yağış. Güneşli havanın maliyeti daha düşük değil 30 günler. Mısır'ı ziyaret eden turistlerin incelemelerine göre, Mayıs ayında Hurgada'da tatile gitmeye değer.

Not:

Nisan yılında Hurgada şehrinde hava durumu:
değerlendirme (nın-nin 5),
hava + ° C , Deniz: +° C,
yağmur 0 günler

hava durumu Haziran ayında Hurghada:
değerlendirme (nın-nin 5),
hava + ° C , Deniz: +° C,
yağmur 0 günler

Detayda

  • açık 3 günler
  • bir hafta için
  • açık 10 günler
  • açık 14 günler
  • Bir ay için
  • hafta sonu
  • suyu 14 günler
  • açık 5 günler
  • açık 7 günler
  • 2 haftalar
  • Bugün
  • yarın
  • şimdi su
  • ayda
  • mevsimler

Hava sıcaklığı

Ortalama istatistikleri , , , yıllar: maksimum hava sıcaklığı + ° C'ye ulaşır, minimum kaydedilen değerler + ° C. Geceleri, Hurgada'da Mayıs ayında sıcaklık + ° C'ye düşer&#;+° C. Ortalama olarak, gündüz ve gece fark 6,4 ° C. Hurgada'da Mayıs ayı sonunda ve ay başında hangi hava durumu tahmini grafikte gösterilir, Mısır'da hemen hemen her yerde benzer bir durum.

Mayıs ayında Hurgada'da deniz sıcaklığı

Mayıs ayında Hurghada'da hava tahmini ve deniz suyu sıcaklığı + ° C ile + ° C arasında değişiyor. En azından, yetişkinler ve çocuklar için banyo yapmak için rahat kabul edilebilir.. Önceki ay, deniz yaklaşık 1,6 ° C daha soğuktu. Su önümüzdeki ay 1,2 ° C daha sıcak. Mayıs ayında, Hurghada'daki turistlerin yorumlarına göre, iklim, Mısır'ın hemen hemen her yerindeki rahat deniz sıcaklığı nedeniyle de rekreasyon için çok uygun..

Değerlendirme, yağmurlu günler ve yağışlar Mayıs ve diğer aylarda.

Beş aylık bir dönemdeki derecelendirme, için puan. Mayıs ayındaki yağmurlu gün sayısı 0, ve o alır 1 bu gösterge için yıl için yer. Yağış düşüyor mm, bu 1 tüm aylar arasında yer. Önceki dönemde aynı zamanda, açık 0 mm daha az yağmur, gelecek ay için 5 mm daha fazla. Hurghada'da mayıs ayında ayın birinci ve ikinci yarısında hava durumu aşağıdaki özet tabloda belirtilmiştir: , , , yıllar.

İklim özeti

GünGündüz hava sıcaklığıSu sıcaklığı
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C&#;
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C
+° C+° C

Karşılaştırmak için iki yıl seçin:

Ayın günü


1 Mayıs
24° C
24° C
2 Mayıs
24° C
23° C
3 Mayıs
24° C
24° C
4 Mayıs
24° C
24° C
5 Mayıs
23° C
24° C
6 Mayıs
23° C
24° C
7 Mayıs
23° C
25° C
8 Mayıs
23° C
25° C
9 Mayıs
23° C
25° C
10 Mayıs
23° C
24° C
11 Mayıs
23° C
24° C
12 Mayıs
24° C
24° C
13 Mayıs
24° C
25° C
14 Mayıs
24° C
25° C
15 Mayıs
25° C
25° C
16 Mayıs
26° C
25° C
17 Mayıs
26° C
25° C
18 Mayıs
25° C
25° C
19 Mayıs
25° C
25° C
20 Mayıs
25° C
25° C
21 Mayıs
25° C
25° C
22 Mayıs
26° C
25° C
23 Mayıs
27° C
25° C
24 Mayıs
27° C
26° C
25 Mayıs
26° C
26° C
26 Mayıs
26° C
26° C
27 Mayıs
26° C
26° C
28 Mayıs
26° C
25° C
29 Mayıs
26° C
26° C
30 Mayıs
26° C
26° C
31 Mayıs
26° C
27° C

Ortağımızdan Mısır'a ucuz turlar ve Hurghada'ya uçuşlar, seyahat acentesi Fairy.

Bu yere yorumlarınız (hizmet, su kalitesi vb.):

ilgili aramalar

Gelecekteki su sıcaklıklarını tahmin etmiyoruz, yanlış veri olacağı için. Ancak ilgilendiğiniz günün değerlerini son olarak görebilirsiniz. 10 yıl ve yaklaşık, o ne olacak.

Hurghada su sıcaklığı aylık:

Ocak'ta Hurghada'da su sıcaklığı Şubat'ta Hurghada'da su sıcaklığı Mart'ta Hurghada'da su sıcaklığı Nisan'da Hurghada'da su sıcaklığı Haziran'da Hurghada'da su sıcaklığı Temmuz'da Hurghada'da su sıcaklığı Ağustos'ta Hurghada'da su sıcaklığı Eylül'de Hurghada'da su sıcaklığı Ekim'de Hurghada'da su sıcaklığı Ekim'de Hurghada'da su sıcaklığı Aralık ayında Hurghada deniz sıcaklığı

Bu yer için malzemeleriniz varsa, geziler veya ilginç yerlerin önerileri veya açıklamaları ve bunları buraya göndermek istiyorsunuz, daha sonra [email protected] adresine gönderin

Hurgada'da bir hafta hava tahmini, 10 ve 14 günler

Cumartesi

+21° C
+20 &#; +21° C
0%

sz, 13 Hanım

Pazar

+17° C
+19 &#; +17° C
0%

sz, 12 Hanım

Pazartesi

+18° C
+19 &#; +18° C
0%

sz, 9 Hanım

Salı

+19° C
+21 &#; +19° C
0%

sz, 6 Hanım

Çarşamba

+21° C
+23 &#; +21° C
0%

sz, 5 Hanım

Perşembe

+23° C
+22 &#; +23° C
0%

sz, 2 Hanım

Cuma

+20° C
+21 &#; +20° C
0%

sz, 12 Hanım

Cumartesi

+18° C
+20 &#; +18° C
0%

sz, 8 Hanım

Pazar

+19° C
+21 &#; +19° C
0%

sz, 7 Hanım

Pazartesi

+21° C
+22 &#; +21° C
0%

sz, 9 Hanım

Salı

+21° C
+22 &#; +21° C
0%

sz, 7 Hanım

Çarşamba

+23° C
+25 &#; +23° C
0%

yüz, 0 Hanım

Perşembe

+25° C
+25 &#; +25° C
0%

юв, 3 Hanım

Cuma

+20° C
+20 &#; +20° C
87%

sz, 12 Hanım

Diğer sitelerdeki hava durumu tahmini:Hurghada hava durumu funduszeue.info Durumu 14 GisMeteo'da günler

Mayıs'ta Hurghada'da ne denenmeli

Rağmen, çoğu otelin yemek sistemi sunduğunu &#;her şey dahil&#;, Birkaç otel akşam yemeğini atlamalı ve sokak restoranlarında mükemmel Mısır mutfağının tadını çıkarmalısınız.. Sheraton'da yemek yemeye gittik. Birçok farklı kuruluş var. Deniz mahsullerini denediğinizden emin olun, orada çok taze ve lezzetliler. Ayrıca her gün kesinlikle taze satın aldık. Muzlar meyvelerden mayıs ayına kadar olgunlaşır, portakal, Mango, yerel şeftali, guava. Çilek de bulabilirsiniz.. Ayrıca Mayıs ayında marketlerde yabancı meyveler bulabilirsiniz. &#; Mushmula. Bu meyveyi mutlaka deneyin, çok iştah açıcı görünmese de, ama çok tatlı ve sulu.

Mayıs yılında Hurgada şehrinde hava durumu

Mayıs ayında hava yazın güzeldir, çok güneşli ve kuru. Boğucu dönem, bu serin yarı yılın yerini alıyor, serinletici bir deniz meltemi ile birleşen sıcak geceler ve sıcak günleri getiriyor.

Haziran ayında hava sıcaklığı daha da yükseliyor, ancak Afrika sıcağı yalnızca Temmuz ayında gelir ve Ekim ayına kadar sürer.

Geceleyin, çölden etkilenmiş, çok havalı hale geliyor, hangi uzun kollu kıyafetlerin ihtiyacı olabilir. Çöl rüzgarlarının mevsimi "khamsin", kum bulutları getirmek, sona geliyor.

Hurghada'da Mayıs ayı ortasında gün boyunca sıcaklık sürekli olarak + 30 ° C'nin üzerindedir.. Geceleri, sıcak şeyleri çoktan unutabilir ve açık kıyafetler ve ayakkabılarla şehirde geç yürüyüşlerin tadını güvenle çıkarabilirsiniz..

Mayıs ayının sonunda, Hurghada'da hava özellikle sahilde vakit geçirmek ve hareketli eğlence için elverişlidir., su ile ilgili: açık hava, uzun gün ışığı saatleri, hoş bir esinti, tatilinizin tadını sonuna kadar çıkarmanızı sağlar.

Bayram, etkinlikler ve festivaller

Mayıs ayında Hurghada'daki tatiller, esas olarak Mısır'daki inananlar için önemli tarihlere denk gelecek şekilde zamanlanmıştır..

1 Mayıs, dünyanın birçok halkıyla dayanışma içinde, Mısırlılar İşçi Bayramı'nı kutluyor. Devlet daireleri ve çoğu dükkan bu gün kapalı.

Her yerde şenlikli etkinlikler düzenleniyor, denizdeki gemilerden başlayarak, gemide piknik yapmak, ve otellerle biten, gürültülü partiler düzenlemek.

Mısırlıların şenlikli ve ruhani yaşamının tam bir resmini elde etmek için, Müslüman takvimini dikkatlice incelemelisin, Mısır nüfusunun çoğunluğu Müslüman olduğu için.

Один из важных периодов в исламе – Рамадан, oruç ve dua ayı. Kurumlar Ramazan ayında çalışma saatlerini kapatıyor veya kısaltıyor, müzeler, ofisler, bankalar.

Gün içinde restoran ve kantinler de kapalıdır., ve namazdan sonra günbatımında açılır. Turistler özellikle sabırlı olmalı, hayat çok yavaş akmaya başladığında.

Müslümanlar oruçlu olduktan sonra en az üç gün dinlenir ve kutlarlar., zengin bayramlar ve şenlikler düzenlemek. Her yıl Ramazan'ın başlangıç ​​tarihi değişiyor günler: İslami takvime göre yılın güneş yılından ne kadar kısa olduğu.

Mayıs ayı sonlarında - Haziran başında Ortodoks Kıptiler, Rab'bin ve Üçlü Birliğin Yükselişine saygı gösterirler. Bu bayramlar her zaman Paskalya'dan sonraki gün ve günde kutlanır.. Hıristiyanların tatillerde çalışmaması gerekiyor.

Ayrıntılı hava durumu bilgileri

Atmosferik olay sıcaklığı ° C° C gibi hissettiriyorYağış olasılığı %Basınç, mHg.Rüzgar hızı m / sHava nemi Su sıcaklığı ° C
Pazar,
01 Mart
Sabah

+15°

+15° 0%

10

64% +15°
Açık
Gün

+20°

+20° 0%

10

39% +16°
Açık
Akşam

+17°

+17° 0%

8

47% +16°
Açık
Gece

+17°

+17° 0%

9

49% +15°
Açık
Atmosferik olay sıcaklığı ° C° C gibi hissettiriyorYağış olasılığı %Basınç, mHg.Rüzgar hızı m / sHava nemi Su sıcaklığı ° C
Pazartesi,
02 Mart
Sabah

+15°

+15° 0%

8

67% +15°
Açık
Gün

+21°

+21° 0%

8

51% +15°
Açık
Akşam

+18°

+18° 0%

6

57% +15°
Açık
Gece

+14°

+14° 0%

7

49% +15°
Açık
Atmosferik olay sıcaklığı ° C° C gibi hissettiriyorYağış olasılığı %Basınç, mHg.Rüzgar hızı m / sHava nemi Su sıcaklığı ° C
Salı,
03 Mart
Sabah

+17°

+16° 0%

6

49% +15°
Açık
Gün

+23°

+24° 0%

5

42% +16°
Açık
Akşam

+19°

+19° 0%

3

52% +17°
Açık
Gece

+16°

+16° 0%

6

48% +15°
Açık
Atmosferik olay sıcaklığı ° C° C gibi hissettiriyorYağış olasılığı %Basınç, mHg.Rüzgar hızı m / sHava nemi Su sıcaklığı ° C
Çarşamba,
04 Mart
Sabah

+20°

+20° 0%

4

33% +16°
Açık
Gün

+25°

+25° 0%

4

33% +16°
Açık
Akşam

+20°

+20° 0%

1

41% +18°
Açık
Gece

+17°

+17° 0%

5

41% +14°
Açık
Atmosferik olay sıcaklığı ° C° C gibi hissettiriyorYağış olasılığı %Basınç, mHg.Rüzgar hızı m / sHava nemi Su sıcaklığı ° C
Perşembe,
05 Mart
Sabah

+22°

+22° 0%

2

27% +19°
Açık
Gün

+27°

+26° 0%

4

25% +20°
Açık
Akşam

+24°

+25° 0%

3

31% +18°
Açık
Gece

+18°

+18° 0%

3

40% +18°
Açık
Atmosferik olay sıcaklığı ° C° C gibi hissettiriyorYağış olasılığı %Basınç, mHg.Rüzgar hızı m / sHava nemi Su sıcaklığı ° C
Cuma,
06 Mart
Sabah

+18°

+18° 0%

11

58% +14°
Açık
Gün

+23°

+24° 0%

11

37% +17°
Açık
Akşam

+20°

+20° 0%

9

43% +16°
Açık
Gece

+20°

+20° 0%

8

47% +16°
Açık

Çocuklu aileler için öneriler

Mayıs ayında Hurghada, tembel bir plaj tatili için mükemmel bir tesistir, çocuklarla aktif dalış ve eğlenceli zaman. Ilık denizin iyileştirici etkisi var, ve su parkları çocuklara neşe getiriyor.

Çocuklu otelleri özenle ve titizlikle seçmenizi öneririz., yıldız sayısının hizmet seviyesine tam olarak uyması ile, Mısır'da olduğu gibi, yıldızlık ve hizmet kalitesi arasında genellikle gerçek bir tutarsızlık vardır..

Mayıs ayındaki iklimlendirme dönemi birkaç günden bir haftaya kadar değişmektedir.. Şu anda duygularınızı dikkatlice izlemeniz gerekiyor..

Tüm ailenin sağlığı için seyahat sigortası da gerekli bir güvenlik önlemidir..

Hurghada'da çocuklarla tatiller: Yazarın Kidpassage incelemesi

Bebekleri evden beslemek için kuru karışımlar ve tahıllar almalısınız.. Ayrıca evden de çocuk bezi almanızı öneririz., çocuğunuz için hangisi doğru.

Ucuz geziler satın alırken aklınızda bulundurun, gruplardaki turist sayısının daha fazla olacağı, muayene ve yüzme için seçilen yerler - daha kötüsü.

Mayıs tatilleri için bir gezi planlama, Önceden hazırlamak. muhtemelen, son anda bilet almak imkansız olacak.

Eğer başarılı olursa, dönüş uçak bileti olmayabilir

Всем туристам стоит обратить внимание на особенности работы служб и учреждений во время больших мусульманских праздников и постов. . Mayıs'ta Mısır'a bir gezi seçin, yazı zaten özlediysen

Здесь оно начинается рано: Hurghada eksiksiz bir yaz tatili sunuyor, Mayıs tatillerinden itibaren

Mayıs'ta Mısır'a bir gezi seçin, yazı zaten özlediysen. Здесь оно начинается рано: Hurghada eksiksiz bir yaz tatili sunuyor, Mayıs tatillerinden itibaren.

Tesis, su parkları olan iyi bir otel seçkisiyle sizi memnun edecek, kaydıraklar ve geniş yeşil alanlar, şehrin simgesi olan.

Ve sihir, temiz Kızıldeniz, ne görmen gerek.

Henüz otele karar vermediyseniz, Kidpassage, yazarın Hurghada otelleri koleksiyonunu dikkatinize getiriyor, kesinlikle böylesine önemli bir seçimi kolaylaştıracak.

Mayıs ayında Hurgada'da tatil seçenekleri

Mayıs, Hurghada'da tatil için yılın en iyi aylarından biridir.. Gün içinde güvenle dışarı çıkabilirsiniz., нет необходимости все дневные часы проводить в номере с кондиционером. В такую погоду можно с комфортом ездить на всевозможные экскурсии по Египту, sıcaktan sıyrılmamak. Mısır'ın manzaralarını tanımak için gitmekten çekinmeyin. Hurghada'da bir turist de çok ilgilenebilir.: su parkları, " gece" göster, safari, manastırlar, tekne veya yat gezileri.

Hurghada'daki en popüler aktivitelerden biri dalıştır. Mayıs havası dalış için mükemmeldir. Deniz zaten çok sıcak, bu, içinde çok zaman geçirmenizi sağlar. Hurghada bölgesindeki Kızıldeniz'in sualtı dünyası, Şarm El-Şeyh'in su altı dünyasından daha kötüsü için biraz farklı olsa da (çok zengin olmayan mercan resifleri), ama burada da yeterince dalış bölgesi var.

dışında, yeni başlayanlar için en iyi koşullar. Giftun Adası'na bir gezi çok ilginç olacak. Açık masmavi su ve inanılmaz derecede çeşitli su altı dünyası var. Ayrıca birçok dalış okulundan birinde dalış becerisini öğrenebilirsiniz., tamamlandıktan sonra size bir sertifika verilecek.

Mısır'daki heyecan verici gezilerden birine gitmeye karar verirseniz, güneş yanığı veya şoktan kaçınmak için, şapka ve açık renkli pamuklu giysiler giydiğinizden emin olun.

Hurgada'dan ülke genelinde birçok turist rotası var. Örneğin, buradan Luksor'a gitmenin en kolay yolu - eski Mısır'ın başkenti. Ülkenin çok sayıda turistik yeri burada yoğunlaşmıştır: Firavunlar Vadisi, Kraliçe Hatshepsut Tapınağı, Karnak ve Luksor tapınakları, Kutsal göl ve diğerleri. Dünyaca ünlü Giza piramitlerini ve efsanevi Sfenksleri keşfetmek için zaman ayırın. Genellikle bu gezi Kahire ziyareti ile birleştirilir., Sakkara antik kompleksi ve papirüs fabrikası. Mısırlıların gerçek hayatını yaşamak istiyorsanız, turizm işinden etkilenmez, sonra El Dahar şehrinin eski bölümünü ziyaret edin.

funduszeue.info?v = p5wRfyE-voU

Aylara göre Mısır'da daha fazla hava durumu
Mısır'daki hava durumuna tam bir genel bakış burada bulunabilir!

İlginç


Mısır'daki mercanlar - nerede görülür


Mısır'da kum fırtınası sezonu


Mısır'da rüzgar mevsimleri


Tatil için Mısır'daki denizlerden hangisini seçmeli?


Bir turist Mısır'a kaç paket sigara götürebilir?


Mısır'da Akdeniz - tatil köyleri ve tatil özellikleri

Gezgine

Özbekistan'a uçakla, trenle, uluslararası otobüslerle ve aşırı seyahat sevenler için - araba, motosiklet ve hatta otostopla gelebilirsiniz. Ana şey, sizin için daha uygun olanıdır. Özbekistan'da arabaların hareketi sağ elle yapılır.

Uçaklar:

Bu, Özbekistan'a seyahat etmenin açık ara en hızlı yoludur. Ülkenin ana havalimanı Taşkent'te bulunuyor. I. Karimov'un adını taşıyan Taşkent Uluslararası Havalimanı'ndaki modern yolcu filosu, modern Boeing, Boeing, Airbus, Boeing Dreamliner ve British-Aerospace Avro RJ85 uçakları ile temsil edilmektedir. Modern ve konforlu ekonomi ve birinci sınıf kabinler, multimedya hizmetleri, lezzetli yemekler, güler yüzlü uçuş görevlileri - Özbek havayollarında uçarken elde edebileceğiniz olanaklardandır.

Özbekistan'ın her bölgesinde uluslararası havalimanlarının modern terminalleri sizler için açık.

Ülkenin ana hava taşıyıcısı

AŞ "Uzbekistan Airways", yolcularına güvenlik, güvenilirlik ve konfor sağlayarak dünya çapında çok sayıda insanı taşıyor.

Şirket, dünya çapında 40'tan fazla şehirden düzenli uçuşlar gerçekleştiriyor. Ayrıca şirket, BDT ülkelerine ve ülke içinde düzenli uçuşlar gerçekleştirmektedir.

Hava taşıyıcısının temsilcilikleri dünyanın 25 ülkesinde faaliyet göstermektedir.

Havayolunun temsilcilikleri dünya çapında 25 ülkede faaliyet göstermektedir.

Bilet almak için

Uçuş tarifesi

Özbekistan'daki yabancı havayolları

Özbekistan'da yeni reformlar yapılıyor. Yakında ülkemiz dünyanın en büyük ulaşım merkezine dönüşecek, yabancı hava taşıyıcılarına hava açılacak ve Özbekistan'a yeni charter seferleri başlayacak.

Özbekistan'a her gün Türk Hava Yolları, Aeroflot, UTair, Asiana Airlines, Korean Air, Fly Dubai, S7 gibi uluslararası hava taşıyıcılarından uçuşlar gelmektedir. Diğerlerinin yanı sıra yabancı havayolları Atlas global (Türkiye), Zhejang Loong Airlines (PRC) şimdiden ülkemize yeni charter uçuşları başlattı.

Trenler

Özbekistan'daki ilk toplu taşıma türlerinden biri, bugün popülerlik açısından hava yolculuğundan daha düşük değil. Özbekistan şehirlerinin güzelliklerinin tadını çıkarmak istiyorsanız ya da örneğin Taşkent'ten Semerkant'a ve oradan Buhara'ya ve hatta Hive'ya seyahat etmek istiyorsanız, demiryolu trenleriyle seyahat etmek daha uygun olacaktır. En popüler ve en hızlı trenlerden biri, günde 2 kez sefer yapan Afrosiyob hızlı trenidir.

Bu rahatlık ve konfor, kaliteli yemek ve birinci sınıf hizmettir.

Özbekistan'daki tren istasyonları

Turist trenleri

Bilet rezervasyonu yapın veya satın alın

Taşkent metrosu

Kendinizi Özbekistan'ın başkentinde bulursanız, şehrin en ilgi çekici yerlerinden biri kolayca gezinebileceğiniz küçük bir ağa sahip olan Taşkent metrosu’nu ziyaret ettiğinizden emin olun. Aynı zamanda metrodaki her istasyon: sakinler için – metro beklemek yeri ve turistler için ise eşsiz bir sanat galerisidir.

Metro servisleri her gün - saatleri arasında kullanılabilir.

Diğer ulaşım:

Şehirlerarası otobüsler

Ülkemizde şehirlerarası ve uluslararası otobüsler günlük ve saatlik hareket ederek Özbekistan'ın tüm şehirlerini ve komşu ülkeleri birbirine bağlamaktadır.

Örneğin, Taşkent'ten Semerkant'a veya diyelim ki Buhara'ya ve oradan doğrudan Hive'ya gitmek istiyorsanız, Buhara'ya hızlı bir trene binmek ve ardından Hive'ya bir şehirlerarası otobüse binmek en iyisidir. Böyle standart bir seyahat rotası. Hem ekonomik hem eğitici.

Şehirlerarası otobüsler için bilet alın

Şehir içi otobüsler

Şehir içi ulaşım için en uygun ve ekonomik seçeneklerden biri şehir içi ulaşımdır.

Artık modern şehir içi otobüsler modern medya teknolojileri, klima, Wi-fi ile donatılmıştır, otobüslerin iç kısımlarında bile engelliler için olanaklar bulunmaktadır. Bir seyahat için biletin maliyeti sumdur. Biletler , otobüsün kendi kontrolörlerinden satın alınabilir .

Dolmuşlar

Özbekistan'daki sabit hatlı taksiler yani dolmuşlar, çoğunlukla şehrin bir ucundan diğer ucuna gitmek için uzun mesafelerde şehir içinde hareket etmek için kullanılır. Taksi pahalıysa insanlar hızlı, ekonomik ve kullanışlı olan dolmuşları tercih ediyor.

Taksi

Havaalanına ve tren istasyonuna gitmek için şehirdeki taksi hizmetlerini kullanabilir veya örneğin ilginç yerlere günübirlik geziye çıkabilir, şehir dışına çıkabilir veya arkadaşlarınızla uçsuz bucaksız ülkemizin diğer şehirlerine gidebilirsiniz.

Taşkent ve Semerkant'ta funduszeue.info ve My Taxi mobil uygulamaları üzerinden taksi siparişi verebilirsiniz.

Araba kiralamak

Şehirde dolaşmayı tercih ediyorsanız, sizin için en iyi seçenek araba kiralamaktır. Taşkent'te, aralarından seçim yapabileceğiniz farklı sınıflarda araba kiralayan birçok şirket var. Tek ihtiyacınız olan bir pasaport ve ehliyet. Ayrıca, yakın zamanda Özbekistan'daysanız, bir şehir haritası stoklayın, bu nedenle kolaylık sağlamak için şehirlerin tüm şehir kiosklarında satılmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası