nd emlak bolu / Login • Instagram

Nd Emlak Bolu

nd emlak bolu

Taciz İddiasıyla Yargılanan Do&#;ent Tutuklandı

Bolu’da, ders çalışmak için evine gelen öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan Doç. Dr. M.D., tutuksuz olarak girdiği mahkeme salonunda kelepçelerle çıktı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl Haziran ayında, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikoloji bölümünde yüksek lisans yapan N.D. isimli öğrenci, ders çalışmak için yine aynı bölümde tez danışmanı olan Doç. Dr. M. D.’nin evine gitti. Gece geç saatlere kadar ders çalışan öğrenci N.D., eşi ve çocuğuyla birlikte yaşayan M.D.’nin evinde kaldı.
Yüksek Lisans öğrencisi N.D.’nin iddiasına göre, Doç. Dr. M.D.’nin eşi ve çocuğu sabah evden çıktıktan sonra M.D., öğrencisinin kıyafetlerini giydiği odaya gitti. Kapıyı açtığında kıyafetlerini giymekte olan N.D., “Hocam çıkar mısınız? Üzerimi giyiniyorum” dedi. Kapıyı kapatarak odadan çıkan M.D., daha sonra N.D.’nin odadan çıkmasıyla birlikte kolundan çekerek yere düşürdü ve üzerine çıkmaya çalıştı. N.D. ise hocasına tekme atarak kurtuldu ve evden ayrıldı.
Uğradığı cinsel saldırıyı önce arkadaşlarına ve üniversite yönetimine anlatan N.D. daha sonra savcılığa giderek şikayette bulundu.
Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmada “nitelikli cinsel saldırı” suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Doç. Dr. M.D ile cinsel saldırıya uğradığını iddia eden N.D. isimli öğrenci hazır bulundu. Olay günü yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan N.D., “Danışmanıma kızlarının odasında üstümü değiştireceğimi söyleyerek odaya girdim ve üstümü değiştirmeye başladım. Danışmanım birden odaya girdi ve benim üstümde sadece sütyenim vardı. Ben yanlışlıkla odaya girdiğini düşünerek tekrar giyindiğimi söyledim, ancak onun beni izlemeye başladığını gördüm ve bana “bir şey olmaz biraz izleyim, sen devam et” dedi. Ben tekrar “hocam, giyiniyorum, çıkın” dedim, ancak buna rağmen bana ”merak ediyorum, devam et, devam et” dedi. Ben de tekrar “odadan çıkın” dedim ve böylelikle odadan çıktı” dedi.
Şok geçirdiğini ve üstünü hızılıca giyip odadan çıktığını belirten N.D., “kapıyı açtığımda M.D.’yi karşımda gördüm. O an benden özür dileyeceğini sanıyordum. Tam bu sırada hemen yan tarafta olan kendi odalarına kolumdan tutmak sureti ile hızlıca çekip beni kendi yataklarına attı ve tuttuğu kolumun tarafında yarısı vücuduma yarısı yatağa gelecek şekilde üzerime çıktı ve beni hareketsiz bıraktı. Beni yatağa atıp üzerime çıktığı andan itibaren tek eliyle beni tutup tek eliyle de göbeğim ve kalçamı okşamaya başladı. Olayın etkisinden donakaldım. Kendisine “hocam, ne yapıyorsunuz, yapmayın,” dedim. O da bana “merak etme, canını yakmayacağım, sakin ol” dedi. O sırada bacağımla tekme atabildim, böylelikle oradan kalkabildim. Bağıracağımı söyledim, kendisi de bana tekrar “sakin ol” dedi. O anda ben salona kaçabildim, korkudan titriyordum, yanıma gelip elini uzattı ve bana “bir şey olmadı, unut gitsin” dedi. Ben de “bana sakın dokunmayın” dedim. Kendisi salondaki koltuğa oturdu, bana “çok abarttın, bu kadar tepki vermeseydin, bir kerecik dokunsam ne olur, sadece dokunacaktım, bu noktaya getirecek bir şey yoktu“ dedi” şeklinde konuştu.
N.D.’nin ardından söz alan Doç. Dr. M.D. ise, kendisine iftira atıldığını ve öğrencisi ile böyle bir olay kesinlikle yaşamadığını belirterek beraatini istedi.
İfadelerin ardından karar için ara veren mahkeme heyeti, tutuksuz sanık M.D.’nin, kaçma şüphesinin bulunması ve adli kontrol şartlarının yetersiz olması sebebiyle tutuklanmasına karar verdi. Doç. Dr. M.D. tutuksuz olarak geldiği mahkemeden kelepçeli şekilde polisler eşliğinde çıkarıldı.

Bolu Satılık Daire

Bolu Satılık Daire Seçiminde Yol Gösterecek Bilgiler

Bolu sınırları içerisinde birçok akarsu ve göl bulunmaktadır. Hem doğal güzellikleri hem temiz havası ile İstanbul’dan bir kaçış noktası haline gelmiş Bolu ilimizin; Mudurnu, Gerede, Göynük ve Seben başta olmak üzere, toplam 9 ilçesi bulunmaktadır. Bolu’ya 38 km uzaklıkta olan Kartal Kaya Kayak Merkezi kış mevsiminde doğa, kar manzarası ve kış sporu severlerin vazgeçilmez adresi haline gelmiştir. Bolu satılık daire seçeneklerini inceleyerek siz de bu ilde ev sahibi olabilirsiniz. Bolu'da satılık evlerin metrekare birim fiyatı ortalama TL'dir.

 

Türkiye yüzölçümünün %1,'lik bir bölümünü kaplamakta olan Bolu İlinin yüzölçümü kilometre karedir. Karadeniz Bölgesi'nin Batı Karadeniz bölümünde bulunan Bolu İlinin merkez ilçe rakımı m. iken ortalama rakımı ise m. civarındadır. Bolu'nun güneybatısında Eskişehir ve Bilecik, batısında Düzce ve Sakarya, doğusunda Çankırı, güneyinde Ankara, kuzey doğusunda Karabük ve kuzeyinde de Zonguldak illeri bulunuyor. İl sınır uzunluğu ise kilometre olarak biliniyor. Bolu ilinin toplam nüfusu ise yapılan son nüfus sayımı sonucunda olarak belirlenmiştir.

 

Bolu Satılık Daire Alırken Tercih Yapabileceğiniz İlçeler

Bolu’da daire satın almak fiyatların diğer bölgelere kıyasla daha uygun olması sebebiyle oldukça avantajlı bir seçimdir. Siz de Bolu satılık daire seçeneklerine sitemizin kapsamlı ve kolay uygulamasıyla hızlıca erişebilir arzu ettiğiniz kiralık ve satılık emlak seri ilanlarını aradığınız özellikleri girerek bulabilirsiniz. Emlakçıdan veya sahibinden Bolu satılık daire almak isteyenler için ilde toplam 9 adet ilçe seçeneği bulunuyor. 

 

 

Bolu Satılık Daire Fiyatları

Bolu Merkez daire fiyatları oldukça uygun fiyatlı ilanlarla sitemizde sizi bekliyor. Bolu nüfus yoğunluğunun az olması sebebiyle geniş ve müstakil evleri uygun fiyatlarla alabileceğiniz bir il olmasının yanında ulaşım imkanlarının geliştiği Ankara ve İstanbul otobanlarının arasında bulunması sebebiyle buradan alınacak arsa ve daireler iyi bir yatırım fırsatı sağlamaktadır. Ayrıca Bolu’nun yemekleri ve Abant ve Yedigöller gibi turizm tesisleri sayesinde turistlik potansiyeli fazla olduğundan alacağınız daireler değerlenmekte büyükşehirlere yakın konumda olması sebebiyle Bolu sanayi atılımlarıyla adından söz ettirmektedir.  

 

Bolu satılık evler Emlakjet sitemizle yalnızca ilan gösterimleriyle değil evlerin bulunduğu konumlara ait bölge raporu ile de hizmet vermektedir. Bu rapor sayesinde satın almak ya da kiralamak istediğiniz muhitin; tüm demografik özelliklerini öğrenebilir, bölgesel fırsatları değerlendirebilir, fiyat endeksi ve seçim sonuçları, Bolu satılık daire fiyatları gibi ihtiyacınız olan bilgilere uygulamamız ile kolayca ulaşabilirsiniz. Bunun yanında evimin değeri özelliği ile evinizin değerini öğrenebilir ve zarar etmeden Emlakjet platformundan müşteri bulabilirsiniz. Yine yakınında ara seçeneğini kullanarak Bolu’da bulunan hastane, okul gibi merkezi konum yakınındaki evleri hızlı bir biçimde listeleyebilirsiniz.     

 

Emlakjet Farkıyla Bolu Satılık Daire Avantajları

Bolu satılık daire ve kiralık konut seçenekleriyle binlerce ilan arasından hayalinizdeki evi satın almak için hemen sitemizi ve uygulamamızı kullanmaya başlayabilir, evinizi satmak için ilan verebilir ve milyonlarca kullanıcıya hızlı bir biçimde ulaşabilirsiniz. Sizde Bolu satılık müstakil ev ve sahibinden ilan kategorisinde bulunan güncel ilanlarımıza göz gezdirebilir, iletişime geçerek alternatif konutları değerlendirebilirsiniz. Ayrıca yeni yapılan projelerde yer almak için müteahhit ve proje firmasının sunmuş olduğu avantajlı konutlara daha bitmeden sahip olabilir ve uygun fiyatlarla bütçenizi aşmadan Emlakjet seri ilanları arasından en kısa sürede hayallerinizdeki evi seçebilirsiniz. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası