mordoğan ardıç deniz otel / Ardıç Deniz Otel Karaburun, İzmir Oteli Uygun Fiyatlarla Paraflytravel'da!

Mordoğan Ardıç Deniz Otel

mordoğan ardıç deniz otel

Yaşam içerisinde sahip olduğumuz işlerle ilgilenirken kendimize vakit ayıracak güzel zamanları ve fırsatları yaratmak oldukça önemlidir. Bu durumu en anlamlı hale getirecek seçeneklerden birisi ise birçok güzel imkânın sağlandığı en güzel tatil olanaklarından yararlanmaktır. Bunu yaparken ayrıca yanımızda sevdiğimiz insanların ve dostlarımızın bulunması da bu tatilden alacağımız keyfi iki katına çıkarır. İnsanlara bu türden ihtiyaçları doğrultusunda harika etkinlik ya da organizasyonların sağlandığı birçok hizmet çeşidinden faydalanabiliriz. Bu olanaklar oldukça eğlenceli bir şekilde vakit geçirebilmenin en iyi yolarından biridir.

Bizler de bu alanda hizmet veren İzmir Ardıç Deniz Otel olarak müşterilerimizin rahatlığını ve konforunu düşünen ve onlara kaliteli hizmetler sunan çalışmalar düzenlemekteyiz. Siz değerli müşterilerimizde bizlerin misafiri olarak oldukça sakin ve huzur veren alanlarımızda güzelce dinlenmenin keyfine varabilirsiniz.

Müşterilerimizi daima huzur veren ortamlarda ağırlamak ve onların geçirecekleri bu zamandan büyük bir keyif almalarını sağlamak için bizler işimizde oldukça özenli davranmaya çalışmaktayız. Faaliyetlerimizin temelinde her zaman müşteri memnuniyetine önem vererek bu alanda kaliteli bir hizmet anlayışıyla hareket etmekteyiz. Konuklarımıza huzurlu bir aile ortamı sunmaktan bizler de büyük bir memnuniyet ve keyif duymaktayız.

Hizmet verdiğimiz bu turizm sektöründe markamızı daima daha üst noktalara taşıyarak bu alanda öncü firmalardan biri olmayı hedeflemekteyiz. Kurumsal anlamda kendimizi her zaman geliştirmeye devam ederek hizmet kalitemizi artıracak yenilikleri de bünyemize katmaya çalışmaktayız.

Firma Etiketleri

Ardıç Deniz Otel

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Yakında neler var?

  • Karaburun Limanı 14,9 km
  • Eski Foça Limanı 19,7 km

Poi icon Doğal güzellikler

  • Siren Kayalıkları 20,4 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Ardıç Mahallesi 34 Sokak Numara 12 Mordoğan / Karaburun / İzmir Urla,izmir,türkiye, Mordoğan/karaburun/izmir, Turkey Karaburun, İzmir

Ardıç Deniz Otel

Sıkça Sorulan Sorular

Ardıç Deniz Otel için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Ardıç Deniz Otel için 1 gecelik ortalama fiyat bilgisi yoktur.

Ardıç Deniz Otel için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Ardıç Deniz Otel odalarında Klima, Oda Servisi, Masa, Oda Görevlisi, Televizyon bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Ardıç Deniz Otel için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Ardıç Deniz Otel için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Ardıç Deniz Otel için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Ardıç Deniz Otel için popüler tesis özellikleri; Resepsiyon, Sigara İçme Alanı, Ücretsiz Kahvaltı, Restoran, Çocuk Oyun Parkı olmasıdır.

Ardıç Deniz Otel Covid sertifikalı bir tesis midir?

Ardıç Deniz Otel güvenle konaklayabileceğiniz Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Güvenli Turizm Sertifikalı bir tesistir.

Rezervasyon

Otel Bilgileri

İletişim

Fotoğraf Galerisi

Konum Bilgisi

Comfort Oda-Dağ Manzaralı

Comfort Oda-Dağ Manzaralı

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.


Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Standart Oda-Deniz Manzaralı

Standart Oda-Deniz Manzaralı

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.


Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Dublex Deniz Manzaralı Oda

Dublex Deniz Manzaralı Oda

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.


Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.


Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.


Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Ardıç Deniz Otel Egenin huzur merkezi konumu ile Mordoğan da bulunmaktadır. Konumu gereği turizm veya eğlence odaklı konaklamalarınız için sizlere oldukça fazla olanak sunmaktadır. Konforunuz düşünülerek tasarlanan, ortopedik yataklar ile huzurlu konaklama yapabilirsiniz. Oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Ücretsiz Wi-fi ortak alanlar ve tüm odalarda mevcuttur. Bisiklet kiralama, havaalanı servisi, transfer servisi konusunda siz değerli misafirlerimize rehberlik edimektedir. Odaların geniş, ferah ve konforlu oluşu huzurlu bir konaklama sunmaktadır. Bütün odalarda uydu kanalları, lcd tv, telefon, terlik, klima, ortopedik yatak, ücretsiz kablosuz ağ bağlantısı, saç kurutma makinesi ve minibar mevcuttur. 53 yatak kapasitesi ile comfort oda, standart deniz manzaralı oda, dublex deniz manzaralı oda ve deluxe oda çeşitleri ile toplamda 15 odaya sahip butik oteldir. Ardıç Deniz Otel deniz manzaralı ve mavi bayraklı plajı ile hizmetinizdedir.  

Minik Misafirlerimize Özel

Yaş Arası Çocuk Ücretsiz

Odaların geniş, ferah ve konforlu oluşu huzurlu bir konaklama sunmaktadır. Bütün odalarda uydu kanalları, lcd tv, telefon, terlik, klima, ortopedik yatak, ücretsiz kablosuz ağ bağlantısı, saç kurutma makinesi ve minibar mevcuttur. 53 yatak kapasitesi ile comfort oda, standart deniz manzaralı oda, dublex deniz manzaralı oda ve deluxe oda çeşitleri ile toplamda 15 odaya sahip butik oteldir. Ardıç Deniz Otel deniz manzaralı ve mavi bayraklı plajı ile hizmetinizdedir. Siz değerli misafirlerin konforlu ve hijyenik şartlarda konaklaması adına günlük kat hizmetleri yapılmaktadır. 24 saat açık resepsiyon, restoran ve bar/oturma salonu misafirlerimiz için plaj şemsiyeleri, lobide kahve servisi, bahçe, kütüphane, piknik alanı, barbekü ızgaraları Ücretsiz açık büfe kahvaltı, ücretsiz kablosuz internet ve ücretsiz otopark hizmeti sunmaktadır.

Otel genelinde ücretsiz internet erişimi mevcuttur.

Çağrı Merkezimiz;

Hafta İçi: - , Hafta Sonu: - saatleri arasında hizmetinizdedir.

Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Rezervasyonunuzu online tamamlayabilir ya da Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Ardıç Mah. Çınar Sok. No.: 12 Mordoğan Karaburun

Ardıç Deniz Otel merkezi konumu ile Mordoğan Karaburun da bulunmaktadır. Konumu gereği turizm veya eğlence odaklı konaklamalarınız için sizlere oldukça fazla imkan sunmaktadır. Karaburun Limanı 18,8 km, Boz Dağ 21 km, Cıva Madeni Harabeleri 22 km, Ildırı 32,2 km, İzmir Teknoloji Enstitüsü 35,6 km, Sazak 37,2 km, Ilıca Plajı 45,9 km, Aqua Toy City 50,1 km mesafededir.

Üyelik Ücretsiz ve Sadece 2 Dakikanızı Alacak

funduszeue.info'a üye olarak her rezervasyonda %5 Parapuan kazanırsınız

Ayrıca sadece üyelerimizin görebildiği Extra %10 indirimli otellerimizi keşfedebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası